واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تصمیمات هیئت نظارت بر مطبوعات صنفی است
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هیئت نظارت بر مطبوعات دستور توقیف هفته نامه ۹ دی را صادر کرده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از خبرگزاری صدا وسیما، نوش آبادی با بیان اینکه تصمیمات این هیئت جمعی است افزود: این هیئت متشکل از نمایندگان قوای سه گانه، نمایندگان و مدیران مطبوعات و همچنین نمایندگان حوزه و دانشگاه است. وی گفت: این هیئت فرا دولتی است و تصمیمات آن نیز صنفی و متعلق به دستگاه فرهنگ کشور نیست بلکه ابلاغ آن توسط وزارت ارشاد است.
نوش آبادی افزود: آنچه که به مطبوعات درخصوص رفتارهای رسانه ای در ارتباط با مباحث هسته ای اعلام کردیم تصمیم ارشاد نبوده و تصمیم شورای عالی امنیت ملی بوده است و ما آن را به نهادهای رسانه ای کشور ابلاغ کردیم و براساس قانون مصوبات شورای عالی امنیت ملی لازم الاجرا است.
وی گفت: اینکه گفته می شود این مصوبه به ما ابلاغ نشده است صحت ندارد، زیرا ما آن را به تمام روزنامه ها، ماهنامه ها، نشریات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری ابلاغ کرده ایم.
نوش آبادی افزود: برخی آن را باور نکردند و یا نپسندیدند و یا قرار نیست آن را انجام دهند و در این باره باید پاسخگو باشند.
وی گفت: فضا سازی و حاشیه سازی ها درباره هیئت نظارت منطقی نیست و همه باید به قانون تمکین کنیم.
نوش آبادی افزود: سیاست وزارت ارشاد جذب هنرمندان، نویسندگان و نخبگانی است که به دلایل مختلفی فاصله گرفته اند.
وی گفت: اگر امکان حضور این افراد در جمهوری اسلامی فراهم شود و این افراد سابقه ضدیت با نظام و همکاری با شبکه های معاند نداشته باشند و یا با افرادی که با نظام کشور مخالفت دارند ارتباط نداشته باشند، طبیعی است آن ها را دعوت می کنیم که در خدمت کشور و ملت خود باشند.
نوش آبادی افزود: این افراد اگر واجد شرایط و منطبق با سیاست های فرهنگی جمهوری اسلامی باشند، قطعا آن ها را دعوت به همکاری می کنیم.
وی گفت: عده ای از افرادی که به خارج از کشور رفته اند، دلایل امنیتی و سیاسی نداشته اند و در صورتی که فضای مناسب برای کار، خدمت و حضور درکشور برای خدمت به فرهنگ ایرانی اسلامی داشته باشند ما از آن ها دعوت می کنیم، اما دوری آن ها نباید ناشی از عناد و مخالفت با کشور و نظام باشد.
نوش آبادی افزود: زمینه برای حضور افرادی که در خارج از کشور زندگی می کنند و به فرهنگ کشور و اعتلای آن اعتقاد دارند، فراهم است به شرط آنکه جرمی مرتکب نشده باشند و تخلفات سیاسی و امنیتی نداشته باشند.
سخنگوی وزارت ارشاد گفت: اگر مقامات ذیربط اجازه ورود به این افراد داده باشند و مشکلات آنان حل و فصل شده باشد، وزارت ارشاد نیز از هنرمندانی که علاقه مند هستند با حفظ شرایط و قوانین جمهوری اسلامی خدمت کنند حمایت می کند.
نوش آبادی در پاسخ به پرسشی درباره تفاهم نامه وزارت ارشاد با نیروی انتظامی درخصوص برگزاری کنسرت ها افزود: پیش نویس تفاهم نامه اولیه میان وزارت ارشاد و نیروی انتظامی برای اجرای مطلوب کنسرت ها تنظیم شده اما هنوز نهایی نشده است.
وی گفت: نشست هایی با مسئولان ناجا داشته ایم و این پیش نویس اشکالاتی دارد که در صدد رفع آن ها هستیم.
نوش آبادی افزود: معتقدیم اجرای برنامه های هنری بخصوص کنسرت ها در سراسر کشور در گرو همکاری سه نهاد نیروی انتظامی، قوه قضائیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی گفت: ما به دنبال همکاری و هماهنگی میان این سه نهاد هستیم که برنامه های فرهنگی و هنری در سراسر کشور اجرا شود.
نوش آبادی با بیان اینکه سیاست وزارت ارشاد همکاری با نهادهای انتظامی، امنیتی و قضایی است افزود: صدور مجوز برای اجرای کنسرت ها و برنامه های فرهنگی و هنری به عهده وزارت ارشاد است.
وی گفت: لازمه اجرای مطلوب برنامه های فرهنگی و هنری در گرو همکاری مسئولان و مقاماتی است که در ایجاد نظم و امنیت نقش دارند.
نوش آبادی در پاسخ به پرسشی افزود: همه افرادی که عضو صندوق اعتباری هنر هستند ممکن است از امکانات اعتبارات آن برخوردار نباشند.
وی گفت: درگام نخست هنرمندان و نویسندگان، هویت صنفی خودشان را به این صندوق ارائه می کنند تا بدانیم در کشور چه تعداد هنرمند، نویسنده و خبرنگار داریم.
نوش آبادی افزود: گام بعدی حمایت از این افراد با توجه به توان و استعدادشان است.
وی گفت: بیمه افراد نیز در مرحله اول وظیفه نهادها و موسساتی است که به نوعی خدمات فرهنگی ارائه می دهند.
نوش آبادی افزود: حمایت ما از موسسات، روزنامه ها، خبرگزاری ها و سایت های خبری جدا از حمایت های صندوق اعتباری هنر است.
وی گفت: خبرنگاران آزاد که عضو رسمی رسانه ای نیستند، شناسایی می کنیم و از طریق صندوق اعتباری هنر در صورت دارا بودن شرایط تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می گیرند.
نوش آبادی با بیان اینکه حمایت از هنرمندان، نویسندگان و خبرنگاران منحصر به صندوق اعتباری هنر نیست افزود: تلاش داریم هنرمند، نویسنده، خبرنگار و روزنامه نگاری از خدمات تامین اجتماعی بیمه تکمیلی و خدمات رفاهی محروم نباشد.
وی درباره تبلیغ فیلم های ایرانی از شبکه های ماهواره ای گفت: براساس آئین نامه و ابلاغیه ای که به تمام نهادهای فرهنگی، موسسات هنری و فیلم سازان اعلام شده است، اگر تبلیغ فیلمی از طریق شبکه های خارجی معاند با رضایت صاحب اثر باشد تخلف است و جرم تلقی می شود.
نوش آبادی افزود: هم اکنون صدا و سیما همکاری خوبی درخصوص تبلیغ و پخش تیزر فیلم های سینمایی دارد و آن ها را با حداقل هزینه و 95 درصد تخفیف پخش می کند.
وی گفت: از صدا و سیما برای همکاری در تبلیغ فیلم های داخلی دارای مجوز تشکر می کنیم.
نوش آبادی افزود: به همه اعلام شده است که برای تبلیغ فیلم ها از رسانه های داخلی استفاده کنند و اگر فیلمی با تعمد و با رضایت و سفارش تولید کننده در شبکه های ماهواره ای تبلیغ کند تخلف است.
وی گفت: بسیاری از شبکه ها ماهواره ای بدون هماهنگی و سفارش فیلم های ایرانی را تبلیغ می کند و بسیاری از هنرمندان نیز اعلام کردند که در تبلیغ و یا پخش آن در شبکه های خارجی نقشی نداشتند.
نوش آبادی در پاسخ به پرسشی درباره اعطای مجوز به آلبوم عربکش افزود: وزارت ارشاد برای چنین ترانه ای مجوز صادر نکرده است.
وی گفت: سیاست جمهوری اسلامی تقریب اقوام و مذاهب است و برای هر حرکتی که بخواهد انسجام ملی را مخدوش کند مجوزی صادر نخواهد شد.
نوش آبادی در پاسخ به پرسشی درباره ایجاد موزه عکس دفاع مقدس افزود: هم اکنون موزه دفاع مقدس تاسیس شده است و ظرفیت بالایی در این باره دارد.
وی درباره تجمیع اتحادیه ها و موسسات قرآنی گفت: معتقدیم تمام موسسات و نهادهای قرآنی برای عمل به وظیفه شان به یک اتحادیه بپیوندند تا بتوانند در جهت گسترش فرهنگ قرآنی، نقش جدی ایفا کنند و لازمه رسیدن به نقطه مطلوب همکاری و هم افزایی موسسات دولتی و غیر
دولتی قرآنی است.
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]