محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845584804
همه ترفندهای قاچاقچیان گوشی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
همه ترفندهای قاچاقچیان گوشی
قاچاقچیان تلفن همراه برای ورود این کالای پرمصرف به داخل کشور از روش های عجیبی استفاده می کنند.
مجله سرنخ - جعفر پاکزاد: قاچاقچیان تلفن همراه برای ورود این کالای پرمصرف به داخل کشور از روش های عجیبی استفاده می کنند.
قاچاق گوشی تلفن همراه، این روزها یکی از سودآورترین فعالیت های غیرقانونی برای قاچاقچیان به شمار می رود. تا جایی که به گفته مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی، این سود آنقدر وسوسه کننده است که باعث شده بسیاری از قاچاقچیان حرفه ای فعالیتشان را در این زمینه متمرکز کنند و نتیجه اش این بشود که حدود 90درصد گوشی های موجود در بازار، به عنوان گوشی هایی قلمداد شوند که توسط قاچاقچی ها وارد کشور شده اند.
اما قاچاق گوشی در کشور چگونه صورت می گیرد و قاچاقچیان در صورت دستگیری به چه مجازاتی می رسند؟ اجتهادی، مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی در گفت و گوی اختصاصی با سرنخ به این سوالات پاسخ می دهد.
«بعضی از کالاها برای ورود به کشور به غیر از کارهای گمرکی و عوارضی باید مورد تایید بعضی از وزارتخانه ها و سازمان ها قرار بگیرند. مثلا اگر کالاهای خوراکی باشد باید سازمان غذا و دارو آن ها را تایید کند و یا اگر کالاهایی مثل گوشی تلفن همراه باشد برای ورود به تاییدیه وزارت صنایع و معادن و سازمان استاندارد و مخابرات نیاز دارد. از این جاست که بحث قاچاق شروع می شود آن هم به چند دلیل.»
اجتهادی این را می گوید و ادامه می دهد: «یکی از عمده ترین دلایل قاچاق کالایی مثل گوشی تلفن همراه عدم کیفیت این محصولات است. اکثر این گوشی ها از نظر سازمان استاندارد قابل قبول نیستند و از کیفیت خیلی پایین و قطعات غیراصلی درست شده اند. به همین دلیل مجوز ورود به آنها داده نمی شود. از طرفی نقل و انتقال این کالای کم حجم به داخل کشور خیلی راحت و بی دردسر است. همه این دلایل دست به دست هم می دهند تا قاچاق این محصول به ایران برای فروش در بازار، به عنوان فعالیت سودآور برای قاچاقچیان به حساب بیاید و آنها رو به قاچاق گوشی تلفن همراه بیاورند؟
«چمدانی» یا «جاساز در خودرو»
قاچاقچیان برای ورود گوشی تلفن همراه به داخل کشور از شگردهای عجیب و غریب زیادی استفاده می کنند. در میان پرونده هایی که در سازمان تعزیرات وجود دارد و در حال رسیدگی است مواردی وجود دارد که نشان دهنده نقشه های کاملا حرفه ای قاچاقچیان برای ورود جنس قاچاق به داخل کشور است.
اجتهادی می گوید: حدود 90درصد گوشی هایی که در داخل بازار به فروش می رسد متاسفانه قاچاق است. ورود این کالای کم حجم به داخل ایران برای قاچاقچیان کم هزینه و به صرفه است. یکی از راه هایی که قاچاقچیان از آن استفاده می کنند معروف است به قاچاق چمدانی. مدتی قبل در یکی از مرزهای غربی کشور ماموران نیروی انتظامی به مرد جوانی مشکوک شدند. این مرد جوان یک چمدان بزرگ همراهش بود که وزن زیادی داشت و اصلا همین موضوع وزن زیاد چمدان بود که شک ماموران را برانگیخت. ماموران با توجه به رفتارهای مشکوک مرد جان وی را بازداشت کردند. آنها در بازرسی داخل چمدان تعداد زیادی گوشی تلفن همراه را پیدا کردند که به طرز ماهرانه ای در دیواره چمدان جاساز شده بود. به این نوع قاچاق اصطلاحا قاچاق چمدانی می گویند که قاچاقچیان برای ورود غیرقانونی گوشی تلفن همراه و لوازم آرایشی و بهداشتی از آن استفاده می کنند.
کشف محموله بزرگ گوشی در وانت
یکی دیگر از راه هایی که قاچاقچیان از طریق آن گوشی های تلفن همراه را وارد ایران می کنند جاسازکردن آنها در خودرو است. مدیرکل سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز از پرونده عجیبی می گوید که باعث شد بیشتر از 1000 گوشی قاچاق کشف و ضبط شود: «اواخر تیرماه امسال بود که ماموران نیروی انتظامی در یکی از مرزهای غربی کشور به رفتار راننده یک خودروی وانت مشکوک شدند. خودرو توسط ماموران متوقف شد و راننده تحت بازجویی قرار گرفت. حرف های ضد و نقیض راننده درباره محموله ای که بار وانت بود نشان می داد وی در حال پنهان کردن موضوعی است.
در ادامه ماموران به بازرسی خودرو پرداختند و توانستند در قسمت بار خودرو و زیورآلات آلومینیومی که در آنجا تعبیه شده بود، محلی را پیدا کنند که مخصوص جاسازی کالای قاچاق بود. آنها با برداشتن لایه آلومینیومی تعداد زیادی گوشی تلفن همراه در مارک های مختلف پیدا کردند. فرد قاچاقچی تمام گوشی ها را بسیار مرتب و با دقت کف قسمت بار وانت چیده بود و از صفحه آلومینیومی که بالای آنها کار گذاشته بود برای پنهان کردن بار استفاده کرده بود.»
اجتهادی ادامه می دهد: «وقتی این پرونده برای بررسی های بیشتر به سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز انتقال یافت، تعزیرات برای قاچاقچی مبلغی حدود 500 میلیون تومان جریمه نقدی صادر کرد. مرد جوان هم درخواست تخفیف در جریمه را کرد اما از آنجایی که مطمئن بودم فردی که به طور ماهرانه تعداد زیادی گوشی تلفن همراه را در خودرواش جاساز کرده است حتما از افراد سابقه دار است. به همین خاطر با هماهنگی نیروی انتظامی سابقه این فرد را به دست آوردیم و مشخص شد که وی تا به امروز بیش از 10 مورد قاچاق کالا در پرونده اش ثبت کرده که 2 مورد آن مربوط به قاچاق مشروبات الکلی به داخل ایران است.»
جریمه میلیاردی
در میان پرونده هایی که در تعزیرات حکومتی رسیدگی شده و حکم نهایی نیز درباره آنها صادر شده، پرونده ای وجود دارد که مربوط به روزهای آخر تیرماه است. به گفته اجتهادی، در روزهای آخر تیر ماموران نیروی انتظامی در محور جهرم به شیراز خودروی پژویی را متوقف کردند که انواع گوشی تلفن همراه قاچاق با برندهای مختلف به طرز ماهرانه ای در آن جاسازی شده بود.
قاچاقچی مرد جوانی بود که قصد داشت این محموله ها را به شهرهای مرکزی کشور منتقل کرده و در آنجا به فروش برساند. وقتی این پرونده به شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ارسال شد دادگاه برای قاچاقچی جریمه ای میلیاردی درنظر گرفت و او راهی زندان شد.
قاچاق در باک
خودرو مهم ترین وسیله نقلیه برای قاچاق گوشی های تلفن همراه به شمار می رود اما این که گوشی را کجای خودرو باید جاسازی کرد تا محموله لو نرود، موضوعی است که قاچاقچیان برای حل آن ایده هایی به کار می گیرند که به عقل کمترکسی می رسد.
اجتهادی به ماجرای قاچاق یک محموله گوشی های گرانقیمت در باک خودرو اشاره می کند و می گوید: ماموران پلیس با دریافت اطلاعاتی مبتنی بر این که یک تریلی که از شهرستان مهاباد به طرف بناب در حرکت است احتمالا حامی گوشی های قاچاق است، تحقیقات خود را شروع کردند. با هماهنگی قضایی، تیمی از ماموران پلیس تحقیقاتشان را برای شناسایی این تریلی شروع کردند. آنها مشخصات این تریلی را داشتند و با کمین در مسیر تردد آن توانستند این خودرو را شناسایی و توقیف کنند.
پس از انتقال خودرو به مقر ستاد انتظامی شهرستان، بازرسی آن شروع شد اما ماموران هرچه گشتند اثری از محموله قاچاق پیدا نکردند. با این حال آنها ناامید نشدند و در ادامه جست و جوها به باک ماشین مشکوک شدند و حدس زدند که داخل آن محموله قاچاق جاسازی شده است. آنها پس از بازرسی داخل باک 723 دستگاه انواع گوشی موبایل قاچاق با برند خارجی کشف و ضبط کردند که ارزش تقریبی آن حدود ی میلیارد و 100 میلیون تومان برآورد شده است. با دستگیری مرد قاچاقچی و توقیف خودروی او، پرونده وی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت و در آنجا در حال رسیدگی است.
اجتهادی در ادامه به پرونده جالب دیگری نیز اشاره کرد که فرد قاچاقچی قصد داشت تعداد زیادی از گوشی های تلفن همراه را با جاسازی در تانکر خودروی سوخت رسان وارد کشور کند.
وی درباره جزئیات این پرونده می گوید: 22 تیرماه سال جاری ماموران نیروی انتظامی در ورودی شهر اصفهان به یک دستگاه تانکر سوخت رسان مشکوک شده و خودرو را متوقف می کنند. طبق بارنامه محموله تانکر سوخت بوده اما ماموران در بازرسی تانکر این خودرو متوجه شدند فرد قاچاقچی به صورت کاملا ماهرانه ای حدود 17هزار گوشی تلفن قاچاق را جاسازی کرده و قصد ورود این گوشی ها را به داخل کشور داشته است.
وی ادامه داد: فرد قاچاقچی دستگیر و خودروی سوخت رسان و همه گوشی های قاچاق ضبط شد و پرونده برای رسیدگی بیشتر به سازمان تعزیرات ارسال شد. طبق رای دادگاه متهم این پرونده به پرداخت 630میلیون تومان جریمه نقدی و همچنین ضبط خودرو محکوم شد اما از آنجا که خودرو برای شخص دیگر بود مبلغ 400 میلیون تومان نیز به جریمه اولیه اضافه شد.
گوشی یا خرمای بم
قاچاقچیان از راه های دیگری هم برای ورود گوشی های تلفن همراه به داخل کشور استفاده می کنند. مثلا سوم مردادماه امسال ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان کاشان هنگام کنترل و بازرسی خودروهای عبوری در محور اصفهان به کاشان، به یک دستگاه خودروی وانت نیسان که حامل بار خرما از استان های جنوبی بود و به گفته راننده مقصدش تهران بود مشکوک شدند. ماموران حدس می زدند که در داخل این خودرو مواد مخدر جاسازی شده است.
پس از توقف خودرو، ماموران با هماهنگی مقام قضایی وانت را به مقر پلیس انتقال دادند تا به طور دقیق آن را بازرسی کنند. در قسمت بار وانت، کارتن های خرما به طور کاملا منظمی چیده شده بودند. ماموران به بازرسی داخل کارتن ها پرداختند و در این میان متوجه شدند بیش از دو هزار گوشی تلفن همراه به صورت ماهرانه ای در لا به لای جعبه های خرما جاسازی شده اند. به این ترتیب راننده دستگیر شد و در بازجویی ها اعتراف کرد که قصد داشته گوشی های قاچاق را به دست صاحبش در تهران برساند تا آنها در بازار توزیع شوند که ناکام ماند.
اجتهادی می گوید: در بررسی ها مشخص شد که ارزش ریالی این محموله 310 میلیون تومان است که پس از بررسی های اولیه خودرو به همراه محموله کشف شده توقیف و راننده 26ساله آن به اتهام حمل کالای قاچاق دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
مردم هم کمک می کنند
ماموران پلیس برای شناسایی و توقیف محموله های گوشی قاچاق از راه های مختلفی استفاده می کنند. از ایجاد ایست و بازرسی در مسیرهایی که احتمال تردد قاچاقچیان در آن وجود دارد گرفته تا استفاده از اطلاعات مردمی. تاحالا تماس های مردم باعث لورفتن محموله های زیادی شده و قاچاقچیان را پشت میله های زندان کشانده است.
مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی به یکی از پرونده هایی که گزارش های مردمی باعث شد تا مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی به یکی از پرونده هایی که گزارش های مردمی باعث شد تا دست قاچاقچیان رو شود اشاره می کند و می گوید: تقریبا یک ماه پیش بود که از طریق گزارش های مردمی باخبر شدیم قرار است یک محموله بزرگ گوشی های تلفن همراه قاچاق در یکی از پاساژهای معروف پایتخت تخلیه شود.
با دریافت خبر هماهنگی های لازم با نیرو انتظامی انجام شد و به این ترتیب تیم هایی از ماموران راهی پاساژ مورد نظر شدند. آنها از ساعت های اولیه صبح این محل را به صورت نامحسوس زیر نظر گرفتند. طبق گزارش بار قاچاق قرار بود توسط یک وانت مزدا در پاساژ تخلیه شود.
ماموران چندین ساعت تمام رفت و آمدها را زیر نظر قرار دادند تا این که سرانجام خودروی مورد نظر وارد پاساژ شد و ماموران توانستند طی یک عملیات غافلگیرانه قاچاقچی و دیگر همدستان وی را محاصره و دستگیر کنند. در بازرسی خودروی وانت بار بیش از هزار گوشی تلفن همراه کشف و ضبط شد و متخلفان دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
این گوشی از همه لحاظ بی نظیر است!
این گوشی از همه لحاظ بی نظیر است مطمئنا همه با ما همعقیدهاید که هر گوشی هوشمندی نقاط ضعف و قوت مخصوص به خود را دارد وبسایت فارنت مطمئنا همه با ما همعقیدهاید که هر گوشی هوشمندی نقاط ضعف و قوت مخصوص به خود را دارد گوشی شما ممکن است از ظاهری زیبا بهره ببرد اما گوشی دوست شماترفندهایی برای آرایش چشم بادوام تر!
خاصیت نرم کنندگی در برخی کرم های مرطوب کننده و کرم های چشم موجب افزایش چربی بر روی پوست پلک ها می شود آرایش چشمخیلی از افراد از چرب بودن زیاده از حد مژه ها و از بین رفتن میکاپ چشم مخصوصا در فصول گرم سال گله مندند مسلما آرایش بر روی پوست چرب زود از بین می رود و بعد از ساعتی نرایگان شدن درمان برای همه ممکن نیست
رایگان شدن درمان برای همه ممکن نیست تاریخ انتشار يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۲۵ رییس سازمان غذا و دارو گفت سازمان های مردم نهاد صدای مردم را به گوش مسوولان می رسانند اما انتظار رایگان شدن همه هزینه های درمانی بیماران واقع بینانه و امکان پذیر نیست و در هزینه کرد بیت المال نباتحول بنیادین تغییری همه جانبه مبتنی بر آموزههای حیاتی و معارف اسلامی است
دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷ ۲۶ دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ضمن تبیین چرخه فرآیند سیاستگذاری تحول بنیادین در آموزش و پرورش گفت چگونگی مدیریت در این دوره گذار به منظور جلوگیری از ایجاد چالشها در وضع فعلی و اعمال تغییرات تحولی حائز اهمیت است به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرهمه چیز درباره یک سرطان زنانه
تحقیقات نشان می دهد همه چیز درباره یک سرطان زنانه در زنانی که جهش ژنتیکی دارند که آنها را در خطر بیشتر سرطان تخمدان قرار میدهد برداشتن تخمدانها گزینه ای برای جلوگیری از این بیماری است پيامبر صلى الله عليه و آله برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند بسود۵۰۰ میلیارد تومانی قاچاقچیان فیلم
سود۵۰۰ میلیارد تومانی قاچاقچیان فیلمتاریخ انتشار دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۵۱ رییس سازمان سینمایی گفت فروش نسخه قاچاق فیلم سینمایی سودی معادل ۵۰۰ میلیارد تومان برای سارقان دارد به گزارش ایرنا حجت الله ایوبی در حاشیه بازدید از سه میلیون نسخه لوح فشرده غیرمجاز در جمع خبرنگارورود گوشيهاي بدون سيم كارت با امنيت كشور مغايرت دارد
ورود گوشيهاي بدون سيم كارت با امنيت كشور مغايرت دارد عضو كميسيون اقتصادي مجلس با بيان اينكه شركت هاي خارجي ديگر بهانه اي براي عدم ارائه خدمات پس از فروش به ايران ندارند گفت بعد از برداشته شدن تحريم ها به صورت كامل شركت هاي سرمايه گذاري و بنگاههاي اقتصادي كه وارد خواهند شد بايدهمسرم بخاطر خواندن زیاد حوادث روزنامهها به همه چیز مشکوک است
همسرم بخاطر خواندن زیاد حوادث روزنامهها به همه چیز مشکوک است مرد جوان وقتی دید که همسرش صفحه حوادث روزنامه ها را می خواند راهی دادگاه خانواده شد و درخواست طلاق داد به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان چندی پیش مرد جوانی با مراجعه به دامحكوميت 3 ميلياردي عامل قاچاق گوشي همراه
محكوميت 3 ميلياردي عامل قاچاق گوشي همراه مدير كل سازمان تعزيرات حكومتي استان قم از كشف محموله قاچاق گوشي تلفن همراه خبر داد مهدي رياضي مدير كل سازمان تعزيرات حكومتي استان قم در گفت و گو با خبرنگار گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران جوان اظهارکرد ماموران یگان ویژه امداد نیروی انتظامیترفندهای طلایی برای کوچک کردن شکم
صاف کردن شکم ترفندهای طلایی برای کوچک کردن شکم اگر میخواهید در حالی که شکم خود را کوچک میکنید عضلات آن را نیز قوی کنید باید ورزشهایی انجام دهید که کالری میسوزاند و عضله میسازد امام على عليه السلام عاقلترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه ريزى كند و د150 کیلوگرم تریاک قاچاقچیان در اردبیل به مقصد نرسید
150 کیلوگرم تریاک قاچاقچیان در اردبیل به مقصد نرسید اردبیل - ایرنا- دادستان عمومی و انقلاب اردبیل از متلاشی شدن باند بزرگ قاچاقچیان مواد مخدر با بار 150 کیلویی تریاک در اردبیل خبر داد به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری اردبیل ناصر عتباتی روز چهارشنبه افزود اعضای این باندآینده سازانی که درست مقابل چشم همه مسئولان معتاد میشوند! |اخبار ایران و جهان
آینده سازانی که درست مقابل چشم همه مسئولان معتاد میشوند طبق آمارها 0 9 درصد دانش آموزان از جمعیت 12 میلیون و 500 هزار نفری مواد مخدر مصرف کرده اند که اگر آن را یک درصد فرض کنیم با عددی نزدیک 125 هزار نفر مواجه می شویم من اعتقاد دارم در این جامعه رقم بسیار پایین تر از 125 هزارقاچاقچیان از ترس پلیس با بجا گذاشتن محموله بزرگ تریاک فرار کردند
قاچاقچیان از ترس پلیس با بجا گذاشتن محموله بزرگ تریاک فرار کردند فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر دیشب 1160 کیلوگرم تریاک کشف کردند به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت ماماز چه سنی برای کودکان گوشی هوشمند بخریم؟
سهشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۳ ۴۷ در بیشتر جوامع امروزی اکثر مردم حتی کودکان نیز صاحب گوشی هوشمند هستند اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که استفاده از این وسیله ارتباطی برای کودکان از چه سنی مناسب است به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر جو آوسترمن یهیچ مماشاتی در برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر وجود ندارد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هیچ مماشاتی در برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر وجود ندارد شناسهٔ خبر 2878737 - یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۳ جامعه > انتظامی و حوادث عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاكید بر اینكه در برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر هیچ مماشاتیهمه چیز درباره پارکبانهایی که از مردم پول می گیرند/ پارکبانی خارج از حریم تهران یعنی چه؟
همه چیز درباره پارکبانهایی که از مردم پول می گیرند پارکبانی خارج از حریم تهران یعنی چه جامعه > مشکلات مردم - پارکبانها کسانی هستند که کنار خیابان می ایستند تا عدالت توقف خودرو درباره شهروندان رعایت شود یعنی هر کسی پول بیشتری داد بیشتر پارک کند این وجوه در نهایتقاچاقچیان از بازار موبایل چقدر سود میبرند؟
قاچاقچیان از بازار موبایل چقدر سود میبرند تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۰۳ قاچاقی بودن ۹۰ درصد تلفنهای همراه وارداتی در بازار در کنار آمار گمرک از میزان واردات موبایل به کشور نشان میدهد که حدود ۷۲۰ هزار دستگاه موبایل قاچاق با ارزشی حدود ۸۲۰ میلیون دلا-
سبک زندگی
پربازدیدترینها