محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846186253
کودکانی که زود بالغ می شوند!/ بلوغ زودرس ارمغان شبکه های اجتماعی برای کودکان و نوجوانان
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کودکانی که زود بالغ می شوند!/ بلوغ زودرس ارمغان شبکه های اجتماعی برای کودکان و نوجوانان
عواملی از جمله وراثت، تغذیه و ورزش، سلامت بدن، تجربیات خانوادگی و محیط بر زمان بندی بلوغ تاثیر می گذارند. این عوامل می توانند زمان بلوغ کودکان را به تاخیر انداخته یا موجب بلوغ زودرس شوند. در این میان استفاده از اینترنت توسط کودکان بر برخی از این عوامل تاثیر گذار است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گسترش روزافزون استفاده کودکان از اینترنت پیش از شناخت خاستگاه استفاده از آن و خطرات و آسیب های پیش رو و نحوه ی پیشگیری از خطرات احتمالی، عواقبی از جمله اعتیاد به اینترنت، افزایش تعارض بین والدین و کودکان، افزایش تعداد کودکانی که به بلوغ زودرس دچار می شوند و ...... را در پی داشته است.
گرچه استفاده از اینترنت همه گیر شده و به گروه سنی خاصی تعلق ندارد، اما استفاده از آن توسط کودکان به دلیل اینکه در سنین رشد هستند و بر آینده ی آن ها تاثیر گذار است از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد؛ و نیاز است این موضوع به طور جدی مورد مطالعه قرار گیرد. یکی از پیامدهای استفاده از اینترنت توسط کودکان ابتلا به بلوغ زودرس در آن ها می باشد. در گذشته شاید به ندرت می شنیدیم که کودکی دچار بلوغ زودرس شده که آن هم مربوط به وراثت می شد.
با گذشت زمان و فراگیری استفاده از اینترنت خانواده های بسیاری را مشاهده می کنیم که کودکانشان با بلوغ زودرس مواجه شده اند. اما چگونه استفاده از اینترنت می تواند به بلوغ زودرس منجر شود؟
بلوغ زودرس و عوامل موثر بر آن
به طور معمول تغییرات مربوط به بلوغ باید در اوایل و اواسط نوجوانی یعنی در فواصل بین 11 تا 16 سالگی رخ دهد. گاهی تغییرات جسمانی و فیزیکی مربوط به بلوغ در زمانی پیش از انتظار روی می دهند که به آن بلوغ زودرس می گویند. عواملی از جمله وراثت، تغذیه و ورزش، سلامت بدن، تجربیات خانوادگی و محیط بر زمان بندی بلوغ تاثیر می گذارند. این عوامل می توانند زمان بلوغ کودکان را به تاخیر انداخته یا موجب بلوغ زودرس شوند. در این میان استفاده از اینترنت توسط کودکان بر برخی از این عوامل تاثیر گذار است.
استفاده از اینترنت و کم تحرکی کودکان
در گذشته بازی های کودکان اغلب با تحرک همراه بود و به نوعی ورزش محسوب می شد. اما امروزه آن بازی ها جای خود را به بازی های کامپیوتری، جستجو در اینترنت، فضای مجازی و مواردی از این قبیل داده اند که فاقد تحرک و ورزش مورد نیاز برای رشد کودکان می باشد. اغلب کودکی را می بینیم که در گوشه ای نشسته و غرق در دنیای مجازی شده است و اگر کسی با او کاری داشته باشد باید چندین بار او را صدا زند تا از این دنیای جذاب بیرون آمده و پاسخی بدهد. همانطور که می دانید کاهش تحرک به خصوص در دختران منجر به افزایش وزن بدن و چربی می شود. با افزایش چربی در بدن، سلول های چربی پروتئینی را آزاد می کنند که به مغز علامت می دهد ذخیره ی انرژی لازم برای بلوغ در بدن وجود دارد از این رو این امر موجب بلوغ زودرس در کودکان می شود.
استفاده از اینترنت و دسترسی به انواع اطلاعات
دسترسی به اطلاعات از طریق اینترنت به سادگی، در هر زمانی از شبانه روز و بدون هیچ محدودیت و جداسازی سنی امکان پذیر است. کودک با مراجعه به اینترنت به راحتی می تواند به مطالبی که در جامعه قبح محسوب می شود دسترسی پیدا کند. همچنین با پیدایش شبکه های اجتماعی از قبیل فیس بوک، واتس آپ، وایبر و.... در مدتی کوتاه دسترسی راحت به جنس مخالف، تصاویر و اطلاعاتی از قبیل پورنو و ..... میسر شده است.
والدین حتی از این موضوع خوشحالند که فرزندشان به جای اینکه در کوچه و محیط ناامن بیرون باشند درخانه سرگرم تبلیت یا کامپیوتر خود می باشند غافل از اینکه فضای مجازی می تواند بسیار خطرناک تر باشد. ممکن است بسیاری از عکس ها و فیلم هایی که در دنیای مجازی رد و بدل می شود و به دست کودک می رسد دارای محتوای پورنو یا محتوای خشونت آمیز باشد. از نظر علمی ثابت شده یکی از عوامل تحریک و ترشح غدد و هورمون های جنسی، "نگاه" است. با اینکه کودک هنوز به بلوغ نرسیده است اما با نگاه کردن به اینگونه تصاویر و فیلم ها تصویر سازی هایی در ذهن او ایجاد می شود. و هر بار به یادآوری این تصاویر موجب فعالیت بیشتر و سریع تر غدد جنسی می شود. تحریک و ترشح سریع تر غدد جنسی، رسش زودهنگام غدد جنسی را به دنبال دارد و موجب بلوغ زودرس می شود.
اینترنت و تعارض بین والدین و فرزندان
زندگی در فضای مجازی به افسردگی و تنهایی منجر می شود. هرچه وابستگی کودک به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بیش تر می شود، فاصله بین او و پدر و مادرش نیز افزایش می یابد. اضطراب ناشی از زندگی در چنین فضایی به تعارضات بین والدین و فرزندان دامن می زند. تحقیقات نشان داده اند که تهدید شدن سلامت هیجانی به بلوغ شتاب می بخشد و زمانی که کودکان در معرض تعارضات خانوادگی قرار می گیرند زود تر به بلوغ می رسند.
بلوغ جسمانی در غیاب بلوغ شناختی هنگامی که کودک زودتر از زمان طبیعی به بلوغ می رسد، گرچه از لحاظ جسمانی تغییرات مربوط به بلوغ (افزایش سریع قد و وزن، رسش جنسی و ...) را مشاهده می کنیم اما او هنوز از لحاظ ذهنی و شناختی به بلوغ نرسیده و این ممکن است خطرات بسیاری را برای کودک در پی داشته باشد. درست است که جسم کودک به جسم یک فرد بزرگسال نزدیک شده ولی او از لحاظ ذهنی و شتاختی هنوز قدرت تشخیص یک فردی که به بلوغ عقلی رسیده را دارا نیست و به راحتی فریب می خورد. یکی از ویژگی های فضای مجازی« ناشناس بودن » است. از پیامدهای ناشناس بودن یا هویت پنهان این است که فرد می تواند خود را به هر شکل دلخواه معرفی کند و هویتی جدید را برای خود تعریف کند. سوء استفاده کنندگان جنسی به راحتی می توانند از طریق فضای مجازی با کودکان که هنوز از لحاظ شناختی به بلوغ نرسیده اند ارتباط برقرار کرده و حتی قرار ملاقات بیرونی بگذارند!
بلوغ زودرس و قد کودکان
هنگامی که بلوغ زودتر اتفاق می افتد جهش رشدی کودک نیز زودتر شروع شده و تا هنگامی که بلوغ کامل شود نسبت به دیگر کودکان بلندقدتر به نظر می رسد اما با کامل شدن مراحل بلوغ که گاهی خیلی سریع اتفاق می افتد، صفحات رشد نیز بسته می شوند. در نتیجه کودکانی که زودتر به بلوغ رسیده اند معمولا در بزرگسالی کوتاه قد تر هستند.
پیامدهای روانی و اضطراب
کودکان با بلوغ زودرس، از لحاظ جسمانی با همسالان خود هماهنگی ندارند. به همین جهت اغلب مضطرب هستند واعتماد به نفس ندارند. این تفاوت جسمانی می تواند در مدرسه و اجتماع مشکلاتی را برای آن ها فراهم آورد. این گونه کودکان گاهی به دلیل تفاوت های جسمانی از طرف دوستان طرد شده، به تنهایی و گوشه گیری محکوم می شوند. این تغییرات جسمانی بر خلق و خو و تعامل کودکان با والدین تاثیر گذار است و معمولا با افزایش اختلافات بین والدین و کودکان همراه است.
پیشگیری بهتر از درمان
بهتر است پیش از اینکه کودکان از طریق دوستان و افرادی غیر از خانواده به دنبال دسترسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی، آن هم بدون هیچ نظارت و محدودیتی باشند، والدین به صورتی مناسب و کنترل شده آن ها را با این موضوع آشنا کنند و خطرات احتمالی استفاده از این تکنولوژی را به او گوشزد کنند. این امر میسر نخواهد بود مگر اینکه خود والدین ابتدا با اینترنت و شبکه های اجتماعی آشنایی کامل داشته باشند و شیوه های مناسب در خصوص آموزش آن به کودکان را برگزینند.
منبع گرداب
انتهای پیام/
۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
کودکانی که زودبالغ میشوند!
تراز عواملی از جمله وراثت تغذیه و ورزش سلامت بدن تجربیات خانوادگی و محیط بر زمان بندی بلوغ تاثیر میگذارند این عوامل میتوانند زمان بلوغ کودکان را به تاخیر انداخته یا موجب بلوغ زودرس شوند به گزارش تراز گسترش روزافزون استفاده کودکان از اینترنت پیش از شناخت خاستگاه استفادهکودکانی که زود بالغ می شوند!
کودکانی که زود بالغ می شوند عواملی از جمله وراثت تغذیه و ورزش سلامت بدن تجربیات خانوادگی و محیط بر زمان بندی بلوغ تاثیر می گذارند این عوامل می توانند زمان بلوغ کودکان را به تاخیر انداخته یا موجب بلوغ زودرس شوند در این میان استفاده از اینترنت توسط کودکان بر برخی از این عواملمدیریت بلوغ زودرس در سنین پایین
مشکلات کودکان مدیریت بلوغ زودرس در سنین پایین چرا کودکم دچار بلوغ زودرس شده است و چگونه می توان این وضعیت را تغییر و یا کنترل کرد پيامبر صلى الله عليه و آله برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست به گزارش سرویس خانواده جام نیوز گسترش روزافزون استافزایش آمار طلاق ارمغان شبکه های اجتماعی
افزایش آمار طلاق ارمغان شبکه های اجتماعی کارشناسان فضای مجازی معتقد هستند که استفاده ناصحیح از شبکههای اجتماعی می تواند یکی از عوامل جدایی زوجین باشد به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان مدتی است آسیبشناسان اجتماعی ورود ابزارهای نوین ارتباطی &کلاهبرداري بيش از يک ميليارد ريالي با تبليغات در شبکههاي اجتماعي
۱۸ مرداد ۱۳۹۴ ۱۴ ۵۵ب ظ کلاهبرداري بيش از يک ميليارد ريالي با تبليغات در شبکههاي اجتماعي موج-دو فرد شياد که با تبليغات در شبکههاي اجتماعي يک ميليارد و 430 ميليون ريال از يک شهروند مشهدي با ترفند تهيه ارز دولتي کلاهبرداري کرده بودند شناسايي و دستگير شدند به گزارش خبرگزاري مونقش شبکه های اجتماعی در تامین همبستگی از منظر امام
نقش شبکه های اجتماعی در تامین همبستگی از منظر امام تهران - ایرنا - پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس امام خمینی س در یادداشت خود شبکه های اجتماعی را از منظر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران یکی از مصادیق همبستگی اجتماعی تلقی و به بررسی این موضوع پرداخت در این یادداشت که روز شنبه بهمدیر گروه اجتماعی شبکه 3 در گفتوگو با فارس: خبر منتشر شده درباره دیدار مهمان ماهعسل با رهبر انقلاب معتبر و ق
مدیر گروه اجتماعی شبکه 3 در گفتوگو با فارس خبر منتشر شده درباره دیدار مهمان ماهعسل با رهبر انقلاب معتبر و قابل استناد نیستناصر کریمان مدیر گروه اجتماعی شبکه 3 سیما در واکنش به انتشار این خبر گفت خبر مزبور از کانال غیر رسمی و بدون اطلاع عوامل اصلی برنامه منتشر شده بنابراین معتبیانیه شورای فرهنگی اجتماعی زنان زنده سوزاندن نوزاد 18 ماهه رسوایی دیگری برای مدعیان حمایت از حقوق کودکان است
بیانیه شورای فرهنگی اجتماعی زنانزنده سوزاندن نوزاد 18 ماهه رسوایی دیگری برای مدعیان حمایت از حقوق کودکان استشورای فرهنگی زنان در بیانیهای سوزاندن نوزاد 18 ماهه توسط رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم کرد در این بیانیه آمده است زنده سوزاندن نوزاد شیرخواره در مقابل چشمان بهتزده جامعهرئیس اورژانس کشور عنوان کرد حوادث ترافیکی در راس علل مرگ و میر زودرس کشور/فوت ۱۷ هزار نفر در حوادث ترافیکی
رئیس اورژانس کشور عنوان کردحوادث ترافیکی در راس علل مرگ و میر زودرس کشور فوت ۱۷ هزار نفر در حوادث ترافیکیرئیس اورژانس کشور گفت سال گذشته حدود 17 هزار نفر فوتی ناشی از حوادث ترافیکی داشتیم که منجر به مرگ زودرس افراد شده و باید با برنامه ریزی و فرهنگسازی از آن جلوگیری کرد به گزارشوخیهای جالب شبکههای اجتماعی (151)
شوخیهای جالب شبکههای اجتماعی 151 نوشته های طنزِ حاصل ذهن خلاق هموطنان ایرانی از ابتدای پیدایش SMS و ایمیل تا به امروز در شبکههای اجتماعی نظیر توئیتر وایبر لاین واتس آپ و حضور همیشگی و پررنگی داشته و دارند برترین ها نوشته های طنزِواکنش جبهه پایداری ها به سخنان رئیس جمهور/ جولان خرافات در شبكههاي اجتماعي/ واریز پول نفت به حساب جعلی/ بازگش
واکنش جبهه پایداری ها به سخنان رئیس جمهور جولان خرافات در شبكههاي اجتماعي واریز پول نفت به حساب جعلی بازگشت رقبای 92 اعلام حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری در کانون توجه روزنامه های اصلاح طلب قرار گرفته است در همین حال موضوع اقتصاد پسا تحریمی و همچنین موضوع«پدرم را قانع کن چادر بپوشم»، پویش جدید شبکههای اجتماعی
پدرم را قانع کن چادر بپوشم پویش جدید شبکههای اجتماعی در آستانه سالروز شهادت امام صادق علیه السلام و دفن شهدای غواص در سراسر کشور بار دیگر موج استقبال از این شهدا در شبکههای اجتماعی آغاز شده است در آستانه سالروز شهادت امام صادق علیه السلام و تشییع و تدفین شهدای غورئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی خبر داد دستگیری فردی که از طریق شبکههای اجتماعی اقدام به هتک حیثیت
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی خبر داددستگیری فردی که از طریق شبکههای اجتماعی اقدام به هتک حیثیت میکردرئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت فردی که از طریق یکی از شبکههای اجتماعی اقدام به هتک حیثیت یک شهروند اراکی میکرد شناسایی و دستگیر شد به گزارش خبرشبکه اجتماعی صدا برای کاربران آیفون راه اندازی شد
اشتراک گذاری صدا در ۳۰ ثانیه شبکه اجتماعی صدا برای کاربران آیفون راه اندازی شد شناسهٔ خبر 2878577 - یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۵ دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات شبکه اجتماعی مبتنی بر صدا -راوی - که توسط برنامه نویسان ایرانی طراحی شده است در دسترس کاربران سیستم عاملآتش شبکه های اجتماعی بر بنیان خانواده، تیتر یک جام جم
آتش شبکه های اجتماعی بر بنیان خانواده تیتر یک جام جم تهران- ایرنا- روزنامه جام جم در شماره روز چهارشنبه هفتم مرداد در توضیح تیتر یک نوشت لطفا انگشت اتهام تان را از روی مشکلات اقتصادی اختلاف سلیقه تجمل گرایی بیکاری اعتیاد دخالت خانواده ها و دیگر عوامل موثر در وقوع طلاق در کقتل هولناک همسر با ضربات پتک بخاطر حضور در شبکههای اجتماعی
قتل هولناک همسر با ضربات پتک بخاطر حضور در شبکههای اجتماعی روز نو دومینک ایسوم 28 ساله به جرم قتل همسرش خانم سامانتا هندرسون دستگیر و در دادگاه محاکمه شد براساس گزارش پلیس این شوهر که نسبت به روابط همسرش با دوستانش در شبکه اجتماعی حسادت می کرد همیشه با یکدیگر مشکل داش5 دلیل پیری زودرس در خانمها
5 دلیل پیری زودرس در خانمها پیری یک پدیدهی طبیعی است و باید با آرامش روان و خوشبینی با آن مقابله کرد مدتهاست که علم و محققان به نتایج جدیدی در خصوص مقابله با رد پای گذشت زمان دست نیافتهاند با این حال به نظر میرسد که برخی عوامل دخالت زیادی در پیری زودهنگام دارند و در عین ح-
گوناگون
پربازدیدترینها