تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837051985
15 مرداد - 6 آگوست؛ در تاریخ چه گذشت؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: امروز در تاریخ
15 مرداد - 6 آگوست؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز 15 مرداد برابر با 6 آگوست تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
برترین ها: امروز 15 مرداد برابر با 6 آگوست تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
رویداد ها:
901 - مرگ عمروليث از گرسنگي در زندان خليفه
ششم آگست سال 901 ميلادي عمرو ليث صفّار كه پس از مرگ برادرش يعقوب برجاي او نشسته و برخلاف برادر، با خليفه عباسي راه مماشات درپیش گرفته بود، در زندان خليفه در بغداد از گرسنگي درگذشت. عمرو از سال 858 بر جاي برادر نشسته بود. خليفه كه عمرو را توسط ديگران به چنگ آورده و به زندان افكنده بود قول آزاد كردن وي را داده بود، ولي قلبا مايل به اين عمل نبود و چون زندانبان به ميل باطني خليفه پي برده بود جيره غذايي «عمرو» را هر روز كمتر مي كرد تا از گرسنگي درگذشت.
يعقوب ـ «قهرمان استقلال ایران زمین» که از سیستان (افغانستان امروز) برخاسته بود حاضر به سازش با خليفه عباسي نشده بود و مورخان درباره سرانجام كار «عمرو» نوشته اند: اين بود نتيجه سازش با ابليس (حيله گر و ظالم)، نباید بر سر هدف ایدئولوژیک حتی موقتا سازش کرد، ترسوها نباید صاحب مقام رفیع شوند زیراکه ترسوها اهل سازش و مماشات هستند و ....
885 - ارمنستان استقلال يافت
ششم آگوست (15 مرداد) سال 885 ميلادي ارمني ها كه در آن زمان در منطقه وسيعي در جنوب غربي قفقاز و سراسر شرق آناتولي (تركيه امروز) سكونت داشتند، از فرصتي كه از هم پاشيدگي امپراتوري ايران و ضعف و فتور حكومت روم شرقي (قسطنطنيه) برايشان فراهم آورده بود استفاده كردند و استقلال سرزمين خود را اعلام داشتند. اين رويداد در سالهاي 1918 و1991 عينا تکرار شد. ارمنيان در سال 1918 از فرصت جنگ داخلي روسها (که درپي انقلاب بولشويکي 1917 آغاز شده بود) و در سال 1991 از ضعف دولت مسکو ناشي از اشتباهات گورباچف استفاده و اعلام استقلال کامل کردند. ارمنستان در سه دهه اول قرن نوزدهم و درپي شکست هاي نظامي ايران از روسيه به تصرف روسها درآمده و طبق قراردادهاي گلستان و ترکمنچاي، هربار يک قسمت از آن به امپراتوري روسيه واگذار شده بود.
در پي اعلام استقلال اوت 885 ميلادي، «آشوت باگراتوني» رئيس كشور ارمنستان شد و استقلال ارمنستان فورا از سوي سامانيان ايران و حكومت روم شرقي برسميت شناخته شد تا سد ديگري در برابر پيشروي اعراب مسلمان به وجود آيد.
ارمنستان در طول تاريخ خود در بيشتر ازمنه متحد و يا وابسته به ايران بود. "تاريخ" نشان داده است كه ارمنيان در هر شرايطي همواره متحد و دوست ايرانيان بوده اند.
ارمنستان در عين حال نخستين كشور مسيحي جهان بشمار مي آيد.
1806 - پايان امپراتوري مقدس رومي در اروپا
عمر امپراتوري مقدس رومي كه نه امپراتوري بود، نه مقدس و نه رومي ششم اوت 1806 به دست ناپلئون به پايان رسيد. اين امپراتوري، خود به خود، از روزي كه پاپ وقت در 25 دسامبر سال 800 شارلماني را امپراتور همه «رومن كاتوليكها» خواند تا جهان مسيحيت هم سلطاني همتراز هارون الرشيد خليفه وقت عباسي داشته باشد به وجود آمده بود و چون مورخان اين عنوان را بكرات بكار بردند باقي ماند. شارلماني پادشاه فرانكها بود كه به رم رفت، در برابر پاپ لئون سوم زانو زد و در عوض، آن عنوان را به دست آورد. اين امپراتوري يك كنفدراسيون سست مركب از چندين امير نشين و كشور داراي حاكميت ملي بود.
ناپلئون پس از پيروزي نظامي بر اتريش و ايجاد كنفدراسيون امير نشين هاي آلماني زير نظر خود ، به عمر امپراتور مقدس پايان داد.
1977 - کناره گیری هویدا پس از 12 سال و 187 روز نخست وزیری
اميرعباس هويدا
15 امُرداد (ششم آگوست 1977) امیرعباس هویدا پس از 12 سال و 197 روز نخست وزیری، از این سمت کناره گیری کرد و روز بعد جمشید آموزگار رئبس حزب رستاخیز و وزیر مشاور وقت نخست وزیر شد و هوشنگ انصاری را وزیر اقتصاد و دارایی کابینه خود کرد. در همین روز (16 امُرداد) هویدا وزیر دربار شد و محمد باهری معاون وزارت دربار به حزب رستاخیز رفت و رئیس این حزب شد.
تفسیرنگاران اروپایی همان روز ضمن بررسی تحولات ایران اشاره کرده بودند که در تغییرات کابینه ایران، نظرات جیمی کارتر (رئیس جمهور وقت آمریکا) که تحت تاثیر حرفهای سران اتحادیه های دانشجویان ایرانی مقیم آمریکاست [که منظما با او و مشاورانش ملاقات داشتند] تا حدّی رعایت شده است. این مفسران افزوده بودند که رهبری ایران باید بر نسخه مصدق مروری دوباره کند. مصدق نه تنها نفت را ملّی کرد بلکه کوشید به نفوذ خارجی در ایران پایان دهد و دمکراسی برقرار کند. رقصیدن به ساز خارجی سهم بزرگی در پدیدآوردن مسائل ایران داشته و نیز غفلت از استفاده از فرصت هایی که رویدادهای جهانی به دست داده بودند. رضاشاه پهلوی همینکه خواست به ساز لندن نرقصد بیرونش کردند. اشتباه رضاشاه این بود که همان رجال عصر قاجاریه را که شهرت ارتباط با خارجی داشتند مقام داده بود. اگر رهبری ایران و از طریق ایجاد «تحوّل» مسئله دمکراسی را حل نکند؛ انقلاب روی خواهد داد و تخریب ناشی از چنین انقلابی باتوجه به روانشناسی ایرانیان و ساختار جامعه قابل برآوردن کردن (پیش بینی) نیست.
تفسیرنگاران آمریکایی تورم پول و فرار ارز را در ایران که نارضایی ایجاد کرده بود دلیل عمده تغییرات داخلی این کشور به دست داده بودند.
1348 - برگزاري اولين دوره كنكور سراسري در كشور توسط وزارت علوم
تا قبل از سال 1348، دانش آموزاني كه دوره شش ساله تحصيلات متوسطه را پشت سر ميگذاشتند پس از موفقيت در آزمون ورود به دانشگاهها، ميتوانستند به تحصيل در دانشگاه اشتغال ورزند. با افزايش تعداد متقاضيان ورود به دورههاي آموزش عالي، وزارت علوم تصميم گرفت طي آزموني كه به كنكور موسوم شد، داوطلباني را كه در اين آزمون موفقيت لازم را به دست آورند، براي ورود به دانشگاه، پذيرش نمايد. از اين رو اولين كنكور سراسري ورود به دانشگاهها در پانزدهم مرداد 1348 با شركت حدود پنجاه هزار داوطلب انجام گرفت. اين تعداد در سالهاي بعد رو به فزوني نهاد به طوري كه در آزمون ورودي سال 1352 ،92هزار نفر شركت كردند و در سال 1355، تعداد شركت كنندگان از مرز 220 هزار تن گذشت. كنكور پس از پيروزي انقلاب نيز همراه با تحولاتي ادامه يافت و به ميزان رشد جمعيت جوان كشور، تقاضاي ورود به دانشگاه نيز افزايش يافت. چنانكه در كنكور سال 1382، يك ميليون و پانصد هزار نفر در پنج رشته علوم رياضي، علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبانهاي خارجي به رقابت پرداختند كه از لحاظ آماري در حدود 30 برابر نسبت به ابتدا افزايش داشته است. به طور معمول در هر نوبت كنكور 10 الي 15 درصد شركت كنندگان به دانشگاه راه مييابند كه در طي سالهاي اخير، حضور دانشجويان دختر از مرز پنجاه درصد كل داوطلبان فراتر رفته و بيش از شصت درصد قبوليهاي دانشگاه را خانمها تشكيل ميدهند.
1960 - تشديد خصومت: روزي كه منافع آمريكا در كوبا ملي شدند
کاسترو در نخستين ملاقات بسيار گرم با خروشچف رهبر وقت شوروي
ششم اوت 1960 فيدل كاسترو همه منافع ايالات متحده در كوبا را ملي اعلام كرد كه به تحريم و محاصره كوبا انجاميد كه پس از 5 دهه هنوز ادامه دارد. فيدل كاسترو كه اول ژانويه 1959 زمام امور كوبا را به دست گرفته بود مي گفت كه بدون لغو همه امتيازات دولت واشنگتن در كوبا، اين جزيره 111 هزار كيلومتر مربعي استقلال كامل و حاكميت ملي نخواهد داشت. كوبا واقع در آنتيل بزرگ از نخستين سرزمين هايي است كه اسپانيا در قاره آمريكا تصاحب كرده بود. رهبران واشنگتن از زمان استقلال فدراسيون ايالات متحده مايل به ضميمه شدن كوبا به قلمرو خود بودند كه فاصله چنداني از آن فدراسيون ندارد ولي دولت اسپانيا حاضر به ازدست دادن آن نبود. اسپانيا در جنگ 1898 از ايالات متحده (دولت واشنگتن) شكست خورد و كوبا را از دست داد و كوبا تحت قيمومت واشنگتن درآمد كه قانون اساسي سال 1902 كوبا با دادن امتياز كنترل اقتصاداين کشور به آمريكا و سپردن اين تعهد كه با دولت ديگري هم عهد نشود و پايگاه دريايي گوانتانامو در اجاره آمريكا بماند خود را تاحدي از اين قيموميت نجات داد. اصول مندرج در قانون اساسي كوبا كه حق نظارت بر برخي از امور اين كشور را به ايالات متحده داده بود باعث شد كه كمپاني هاي آمريكايي منافع متعدد در كوبا به دست آورند و فيدل كاسترو در اوت 1960 همين منافع را ملي كرد و به نظارت دولت واشنگتن پايان داد و خصومت آغاز شد. اين خصومت كه همچنان باقي مانده است. فيدل کاسترو که از اوت 2006 و انجام يك عمل حراجي روي رودهاش تحت درمان بود؛ يک سال و نيم بعد خود را بازنشسته کرد و رهبري کوبا اينک در دست رائول کاسترو است. باوجود اين، فيدل با دادن اندرز به دولت و نوشتن مقاله در روزنامه ارگان حزب کمونيست کوبا (که توسط خبرگزاري ها به سراسر جهان ارسال مي شود) به فعاليت ادامه مي دهد.
از بهار 2008 توجه روسيه به کوبا افزايش يافته و درپي بازديد معاون نخست وزير روسيه از کوبا در اوت 2008، پوتين نخست وزير و دبير کل حزب حاکم روسيه گفت که روسيه بارديگر به کوبا بازخواهد گشت. در ژوئيه 2008 نيز گفته شد که بمب افکنهاي اتمي دورپرواز روسيه سوخت گيري درکوبا را از سر گرفته اند که رائول کاسترو حاضر به تکذيب اين خبر نشد. رائول انتقال محدود زمين هاي مزروعي کوبا به کشاورزان آغاز کرده است که تحولي بزرگ خوانده شده است. ميزان انتقال بيش از توان کشت يک کشاورز نيست. مدت انتقال محدود به حداکثر 90 سال است. كوبا 11ميليون جمعيت دارد.
1991 - راه اندازي نخستين وب سايت در اينترنت
Tim Berners - Lee
راه اندازي شبكه شبكه ها (www) در اينترنت توسط پروفسور «تيم برنرز ليTim Berners - Lee» ششم اوت 2015، چهارده ساله شد.
لي كه نخستين وب سايت را ساخت و از ششم اوت 1991 در شبكه شبكه ها (اينترنت) قرار داد و در آن به همگان آموخت كه چگونه براي خود وب سايت بسازند و حرفشان را بدون سانسور و ترس و نگراني از تعقيب بزنند براي اين كار مهم پولي نگرفت و حق الامتيازي قرار نداد و آن را به ثبت هم نداد تا استفاده از اينترنت در سراسر جهان رايگان باقي بماند. طبق يك بررسي جهاني تازه، اينترنت در طول عمر كوتاه خود باعث شده است كه تبادل اطلاعات، انديشه و معلومات 76 درصد نسبت به گذشته افزايش يابد و اصحاب نظر در آموزش و پرورش در صدد تغيير نظامات جاري برآيند زيرا كه اينترنت از اين سيستم ها جلو افتاده و سريعتر به افراد اطلاعات و معلومات مي رساند. لي هنگام اعلام تعميم اينترنت و در اختيار همگان قرار گرفتن اين ابزار اطلاع رساني پيش بيني کرده بود كه در آينده اي نزديك واژه «سانسور» از فرهنگ ها حذف و به تاريخ سپرده خواهد شد.
1991 - قتل "شاپور بختيار" آخرين نخست وزير دوران پهلوي
شاپور بختيار، آخرين نخستوزير رژيم محمد رضا پهلوي، در سال 1293 به دنيا آمد. تحصيلات متوسطه بختيار در مدرسه فرانسوي بيروت سپري شد و در سال 1316 براي ادامه تحصيل راهي پاريس گرديد. دوران 8 ساله اقامت بختيار در پاريس، تاثيري عميق بر خلق وخوي او گذاشت. تاثيري كه توانست هويت فرانسوي را بر هويت ايراني او غلبه دهد، تا اينكه در سال 1318 ش با يك دختر فرانسوي ازدواج كرد. بختيار پس از دريافت دكتراي حقوق از دانشگاه سوربن، در 1324 بدون همسر و سه فرزندش به تهران بازگشت و به حضور شاه جوان راه يافت. از آن پس مدارج ترقي را در ادارات دولتي پيمود و با جبهههاي سياسي متمايل به غرب، همكاري كرد. پس از كودتاي 28 مرداد، به جرم همكاري با حزب توده دستگير و 2/5 سال محبوس شد. بختيار در سالهاي دهه 1340 به پاس خدماتش در جبهه ملي دوم، از مراحم خاص دربار برخوردار گرديد و مديريت تعدادي از شركتهاي بنياد پهلوي را بر عهده گرفت. در حالي كه روند رو به رشد مخالفت مردم مسلمان با حكومت رژيم پهلوي هر روز شدت مييافت، بختيار به عنوان آخرين تير تركش شاه، مقام نخستوزيري را عهدهدار گرديد. اما او توانست اين سمت را تنها 37 روز حفظ كند. او در طول اين مدت كوشيد تا به كمك امپرياليسم آمريكا، رژيم در حال مرگ پهلوي را نجات دهد. وي در اين دوران كوتاه به طراحي توطئههايي نيز مبادرت ورزيد كه طرح انفجار هواپيماي حامل حضرت امام خميني(ره) در مسير بازگشت به تهران از آن جمله بود. با سقوط رژيم پهلوي، شاپور بختيار، پس از يك دوره اختفا در تهران، با حمايت دستهاي مرموزي به خارج گريخت و عازم فرانسه شد. بختيار در فرانسه مورد حمايت كامل سرويسهاي اطلاعاتي غرب قرار گرفت و با تغذيه كلانِ مالي محافل صهيونيستي، نخستين فعاليتهاي توطئهگرايانه را عليه نظام نوپاي جمهوري اسلامي آغاز كرد. از مهمترين اين توطئهها، كودتاي نافرجام نوژه در تيرماه 1359 و طرح تجزيه خوزستان بود كه هر دو با شكست مواجه گرديد. شاپور بختيار نزديك به 12 سال به عمليات خيانتبار خود عليه آرمانهاي ملت و استقلال و تماميت ارضي جمهوري اسلامي ايران ادامه داد تا اينكه سرانجام در نيمه مرداد 1370 در 77 سالگي در ويلاي مسكونيش در حومه پاريس توسط افراد ناشناس به قتل رسيد.
زادروزها
۱۶۹۷ - زادروز کارل هفتم، امپراتور مقدس روم و پادشاه اتریش بین سالهای ۱۷۴۲ تا ۱۷۴۵
۱۸۰۹ - زادروز آلفرد تنیسون ملک الشعرای بریتانیا
۱۸۸۱ - زادروز الکساندر فلمینگ دانشمند انگلیسی ، کاشف پنیسیلین ، برنده جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی سال ۱۹۴۵
۱۹۱۷ - زادروز رابرت میچام بازیگر و خواننده آمریکایی
۱۹۲۸ - زادروز اندی وارهول هنرمند، نویسنده، و فیلمساز پیشرو آمریکایی ،از بنیانگذاران هنر پاپ دههٔ ۱۹۵۰ در ایالات متحده
۱۹۸۳ - زادروز رابین فن پرسی فوتبالیست هلندی
درگذشتها
۱۶۶۰ - درگذشت دیهگو ولاسکز نقاش اسپانیایی محبوب دربار فیلیپ چهارم
۱۹۵۹ - درگذشت قمرالملوک وزیری، خواننده پرآوازه موسیقی سنتی ایرانی
۱۹۶۹ - درگذشت تئودور آدورنو جامعهشناس، فیلسوف ، موسیقیشناس و آهنگساز نئومارکسیست آلمانی
۱۹۷۳ - درگذشت فولخنثیو باتیستا ثالدیوار نهمین و دوازدهمین رئیس جمهور کوبا
۱۹۷۸ - درگذشت پل ششم از پاپهای کلیسای کاتولیک رم
۲۰۰۱ - درگذشت ژورژه آمادو رماننویس برزیلی
۲۰۰۲ - درگذشت ادسخر دیکسترا دانشمند هلندی علوم رایانه
۱۳۶۶ - عباس بابایی، سرلشکر خلبان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی
۱۳۷۰ - شاپور بختیار، سیاستمدار ایرانی و آخرین نخستوزیر ایران در زمان محمدرضا شاه پهلوی که در پاریس به قتل رسید.
۱۳۷۰ - سروش کتیبه، منشی مخصوص شاپور بختیار و از اعضای جبهه ملی که همراه با شاپور بختیار در پاریس به قتل رسید.
۱۳۷۷ - نورالدین کیانوری، دبیرکل حزب توده ایران از سال ۱۳۵۷ تا سال ۱۳۶۲.
۱۳۷۸ - پرویز شاپور، نویسندهٔ ایرانی
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]
صفحات پیشنهادی
10 مرداد - 1 آگوست؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 10 مرداد - 1 آگوست در تاریخ چه گذشت امروز 10 مرداد برابر با 1 آگوست تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 10 مرداد برابر ب14 مرداد - 5 آگوست؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 14 مرداد - 5 آگوست در تاریخ چه گذشت امروز 14 مرداد برابر با 5 آگوست تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 14 مرداد بر11 مرداد - 2 آگوست؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 11 مرداد - 2 آگوست در تاریخ چه گذشت امروز 11 مرداد برابر با 2 آگوست تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 11 مرداد بر13 مرداد - 4 آگوست؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 13 مرداد - 4 آگوست در تاریخ چه گذشت امروز 13 مرداد برابر با 4 آگوست تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 13 مرداد برابر با4 مرداد - 26 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 4 مرداد - 26 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 4 مرداد برابر با 26 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 4 مرداد برا8 مرداد - 30 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 8 مرداد - 30 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 8 مرداد برابر با 30 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 8 مرداد برا6 مرداد - 28 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 6 مرداد - 28 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 6 مرداد برابر با 28 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 6 مرداد برابر5 مرداد - 27 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 5 مرداد - 27 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 5 مرداد برابر با 27 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 5 مرداد برابر با7 مرداد - 29 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 7 مرداد - 29 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 7 مرداد برابر با 29 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 7 مرداد برا3 مرداد - 25 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 3 مرداد - 25 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 3 مرداد برابر با 25 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 3 مرداد براسوم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
سوم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز شنبه سوم مرداد 1394 هجری خورشیدی هشتم شوال 1436 هجری قمری و بیست و پنجم جولای 2015 میلادی است 143 سال پیش در چنین روزی قرارداد امتیاز رویتر میان دولت ایران و یک فرد انگلیسی به نام بارون جولیوس رویتر به امضا رسید مهم ترینپنجم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
پنجم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز دوشنبه پنجم مرداد 1394 هجری خورشیدی دهم شوال 1436 هجری قمری و بیست و هفتم جولای 2015 میلادی است 27 سال پیش در چنین روزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عملیات مرصاد را به منظور رویارویی با گروهک منافقین آغاز کرد مهم ترین روبیش از یک تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زنجان کشف و معدوم شد
بیش از یک تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زنجان کشف و معدوم شد زنجان - ایرنا - مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان گفت طی یک ماه گذشته یک تن و 848 کیلو گرم انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در این استان کشف و معدوم شد جمال ناصحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره بچهارم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
چهارم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز یکشنبه چهارم مرداد 1394 هجری خورشیدی نهم شوال 1436 هجری قمری و بیست و ششم جولای 2015 میلادی است 18 سال پیش در چنین روزی بزرگترین پالایشگاه نفت سنگین جهان در بندرعباس به بهره برداری رسید مهم ترین رویدادهای تاریخ معاصرهفتم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
هفتم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز چهارشنبه هفتم مرداد 1394 هجری خورشیدی دوازدهم شوال 1436 هجری قمری و بیست و نهم جولای 2015 میلادی است 32 سال پیش در چنین روزی رزمندگان اسلام عملیات والفجر3 را با رمز یا الله یا الله یا الله آغاز کردند مهم ترین رویدادهشتم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
هشتم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز پنج شنبه هشتم مرداد 1394 هجری خورشیدی سیزدهم شوال 1436 هجری قمری و سی ام جولای 2015 میلادی است 60 سال پیش در چنین روزی لایحه ی قانونی مطبوعات در پنج فصل و 42 ماده به تصویب مجلس شورای ملی رسید مهم ترین رویدادهای تاریخ معدوازدهم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
دوازدهم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز دوشنبه دوازدهم مرداد 1394 هجری خورشیدی هفدهم شوال 1436 هجری قمری سوم آگوست 2015 میلادی است 2 سال پیش در چنین روزی آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری حکم ریاست جمهوری حجت الاسلام حسن روحانی را تنفیذ کردند مهمترین روید-
سبک زندگی
پربازدیدترینها