محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855921943
6 مرداد - 28 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: امروز در تاریخ
6 مرداد - 28 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز 6 مرداد برابر با 28 جولای تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
برترین ها: امروز 6 مرداد برابر با 28 جولای تقویم میلادی است. روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است. به مرور برخی از این وقایع میپردازیم.
رویداد ها:
633 - دو بار پیشنهاد انتقال پايتخت از تيسفون به استخر (شيراز)، ولی ...
درپي افتادن «حیره» به دست اعراب مسلمان در ماه می 633 میلادی و سپس محاصره شهر انبار در جولای همان سال که هر دو منطقه در قلمرو ایران بودند (واقع در غرب تیسفون ـ پایتخت وقت) و انتظار حملات بیشتری از جانب عرب، بزرگان کشور 28 جولای به یزدگرد سوم شاه وقت متذکر شدند که ممکن است ابوبکر (خلیفه وقت) حملات نظامی وسیعتری را تدارک ببیند و پیشنهاد کردند که بهتر است ضمن دفاع در غرب فرات، پایتخت نیز به استخر (شیراز) منتقل شود زیرا که عبور نیروی عرب از کوههای میان راه دشوار خواهد بود. قبلا در جنوب غربی فرات چهار نبرد محدود میان نیروهای دو طرف روی داده بود. یزدگرد چون خطر حمله به تیسفون را بعید می دانست با بی اعتنایی تمام پیشنهادرا رد کرد ولی برای بسیج نیرو و آماده شدن جهت دفاع در برابر حملات نظامی بزرگتر نیز اقدام نکرد. ابوبکر سال بعد (634 میلادی) درگذشت و عمر برجای او نشست و تصمیم به دنبال کردن جنگ با ایران گرفت. زد و خوردهای بعدی دو سال پس از درگذشت ابوبکر روی داد که قاطع ترین آنها نبرد قادسیه بود که در نوامبر 636 میلادی صورت گرفت، واحدهای نظامی ایران شکست خوردند، رستم فرخزدا از ژنرالهای ارشد ايران کشته شد و درفش كاويان ــ پرچم ارتش ــ به دست عرب افتاد.
بقاياي طاق کسري
چهار روز پس از این شکست، بزرگان ایران در نشست خود در عمارت سلطنتي (طاق كسري) باردیگر پيشنهاد جولای 633 (انتقال فوري پايتخت از تيسفون ـ 36 کيلومتري جنوب شهر بغداد و هشت قرن پايتخت ايران ـ به شهر استخر)را به عنوان عملی ترین راه حل مطرح کردند. تا آن زمان اين نخستين بار بود که پرچم کاويان تصرف شده بود. يزدگرد سوم، نخست پيشنهاد انتقال پايتخت را پذيرفت، ولي بعدا آن را رد كرد که مورخان قسطنطنیه (روم شرقی) شرح این وضعیت را به تفصیل نوشته و ردّ پیشنهاد را یک اشتباه یزدگرد سوم خوانده اند.
یزدگرد سوم
اعراب، سال بعد (637 میلادی) تيسفون را مورد حمله قراردادند كه يزدگرد به منطقه حلوان نقل مكان كرد و چون در همين سال در جلولا (نزديك حلوان) هم شكست خورد به سوي نهاوند عقب نشيني كرد كه بعدا در آنجا هم شكست خورد و به خراسان بزرگتر رفت تا در آنجا به مقاومت ادامه دهد كه در مرو ترور شد و نیروی نظامی که دولت چين در اختيار پسر او فیروز قرارداده بود تا کمک کند برجای پدر بنشیند تنها تا خجند و درّه زرافشان پیش آمد.
1729 - نخستين قيام بردگان سياهپوست در آمريکاي شمالي
28 جولاي سال 1729 نخستين قيام بردگان سياه پوست در ايالات متحده آمريكا آغاز شد. قيام كنندگان كه 44 نفر بودند در سر راه خود از كاروليناي جنوبي به فلوريدا (و در آن زمان فلوريداي اسپانيا) هر سفيد پوستي را كه ديدند كشتند، اما پيش از رسيدن به مرز فلوريدا و به دست آوردن آزادي خود، به محاصره نيروهاي نظامي انگلستان (حاکم بر مهاجرنشينان وقت) درآمدند كه اسير و كشته شدند. اما ساير سياهپوستان به صورت متناوب به قيامهاي خود تا به دست آوردن آزادي و حقوق مدني ادامه دادند. سياهپوستان از قرن هفدهم از آفريقا ربوده و يا خريده شده و به قاره امريكا جهت فروش و كاركردن رايگان براي اربابانشان منتقل شده بودند، زيرا كه بوميان آمريكا (سرخپوستان) حاضر نبودند براي سفيد پوستان اروپايي مهاجر حتي در برابر دريافت مزد كاركنند.
1322 - روزي که آموزش و پرورش اجباري، رايگان و يکسان در ايران قانون شد
لايحه آموزش و پرورش اجباري، رايگان و يكسان در ايران كه ششم امرداد 1322 به تصويب مجلس رسيده بود پس از امضاي شاه در هشتم امرداد و انتشار در روزنامه رسمي كشور به صورت قانون درآمد. قانون آموزش و پرورش اجباري كه از شهريور 1353 تعميم يافت از قوانين مهم و مردمي وطن ماست. از شهريور 1353 همه مدارس غير دولتي موجود نيز از سوي دولت خريداري و كارمندان آنان با احتساب سوابق كار به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمدند و قرار نبود كه در ايران، از آن پس مدرسه پولي و يا غير دولتي به وجود آيد.
از همين زمان مدارس عالي ايران نيز با ترتيب ديگري كه داده شده بود بدون شهريه شدند. علاوه بر تحصيل رايگان و يكسان، از مهرماه (آغاز سال تحصيلي 1354 ــ 1353) در مدارس ابتدايي و راهنمايي تحصيلي، نوجوانان تغذيه رايگان هم مي شدند.
قانون اساسي جمهوري اسلامي در اصل سي ام خود، رايگان بودن تحصيلات تا پايان دوره متوسطه را امري دائمي ساخته است. متن اين اصل بسيار مهم از اين قرار است: دولت موظف است وسائل آموزش و پرورش رايگان را براي همه ملت تا پايان دوره متوسطه فراهم سازد و وسائل تحصيلات عالي را تا سرحد خودكفايي كشور بطور رايگان گسترش دهد. مي دانيم كه طبق اصل 113 قانون اساسي، مسئوليت اجراي اين قانون برعهده رئيس جمهور گذارده شده است كه به انجام اين مسئوليت در مجلس سوگند ياد و سپس كار خود را آغاز مي كند.
برغم اصل سي ام، در ايران از اواخر دهه 1360 هجري خورشيدي تاسيس مدارس پولي (تحت نام مدارس غير انتفاعي!) پس از نزديك به دو دهه وقفه از سر گرفته شده است.
1821 - باتلاش سيمون بوليوار در اين روز «پرو» نيز به استعمار اسپانيا پايان داد و استقلال خود را اعلام داشت.
سيمون بوليوار
1878 - امضاي معاهده "برلين" بين دول اروپايي
در پي امضاي قرارداد سَن استِفانو كه به جنگهاي روس و عثماني در اواخر قرن نوزدهم پايان داد و بر اساس آن بخشهايى از مناطق تحت حاكميت عثماني به روسيه واگذار شد، معاهده تاريخي برلين در پايان كنگرهاي به همين نام، در 28 ژوئيه 1878م ميان نمايندگان كشورهاي روسيه، آلمان، فرانسه، انگليس و اتريش به امضا رسيد. دستور كار اين كنگره، تجديدنظر در پيمان سن استفانو بود و برنامهريزي و مسئوليت آن هم برعهده بيسمارك، صدراعظم قدرتمند و آهنين آلمان قرار داشت. از تصميمات اين كنگره ميتوان به رسميت شناختن استقلال صربستان، مونته نگرو و روماني را نام برد. همچنين تقسيم بلغارستان به سه قسمت و تجديدنظر در مرزهاي يونان و عثماني از ديگر تصميمات اين كنگره بود. در اين راستا، منطقه بوسني و هرزگوين نيز تحت اختيار و حاكميت اتريش قرار گرفت. برگزاري كنگره برلين، يكي ديگر از موضوعاتي بود كه به رهبري و سيادت بيسمارك در ميان دولتمردان اروپايى دامن ميزد. همچنين با امضاي اين معاهده، قدرتِ سياسي و نظامي آلمان به اوج رسيد و زمينه براي توسعهطلبي اين كشور فراهم شد. در واقع، انعقاد قرارداد برلين در سال 1878م و ايجاد اختلافات جديد مرزي را ميتوان يكي از عوامل زمينهساز جنگ جهاني اول دانست. چرا كه بسياري از امتيازهايى را كه روسها در نتيجه معاهده سن استفانو به دست آورده بودند در جريان معاهده برلين از دست دادند و آن امتيازها ميان دولتهاي مدعي و معترض تقسيم گرديد. اين كار باعث خارج شدن روسها از اتحاد امپراتوران سه گانه و زمينهاي براي دستهبندي كشورهاي اروپايي، قبل از شروع جنگ جهاني اول شد.
1914 - روزي كه جنگ جهاني اول آغاز شد
28 جولای 1914 امپراتوري اتريش به صربستان اعلان جنگ داد و به اين ترتيب جنگ جهاني اول آغاز شد زيرا كه روسيه به كمك كشور همنژادش صربستان شتافت و آلمان نيز براي دفاع از همنژادان اتريشي خود در برابر روسيه وارد جنگ شد و ....
گاوريلو پرينسيپ
جرقه جنگ جهاني اول در 28 ژوئن 1914 (درست یک ماه پیش از آن) كه گاوريلو پرينسيپ وطندوست صرب در شهر سرايوو وليعهد اتريش ـ گراندوك فرانتس فرديناند و زنش را ترور كرده بود زده شده بود و در اين فاصله، ارسال اولتيماتوم هاي اتريش به صربستان ادامه داشت. اروپا از سالها قبل از اين با تشكيل اتحاديه هاي نظامي دوگانه براي جنگ آماده مي شد كه مورخان اين دوره را «دوران صلح مسلح» نوشته اند. رقابت قدرت هاي اروپايي بر سر استعمار ساير كشورها باعث دشمني آنها شده بود زيرا كه آلمان ديرتر از ديگران پا به ميدان استعمار گذارده بود و سهم خواهي مي كرد. از میان رفتن امپراتوری های اتریش و عثمانی، کمونیست شدن روسیه، پیدایش کشورهای عربی شرق سوئز (آسیا)، ورود دولت واشنگتن به صحنه سیاست جهان، تغییر نقشه های جغرافیایی، شیوع آنفلوآنزا در چند قاره و مرگ دست کم 23 میلیون انسان از آن و ... از نتایج جنگ جهانی اول هستند.
يک يکان پياده نظام آلماني در حالت حمله (سال 1914)
افراد يک هنگ انگليسي از پادگان خود در منچستر عازم بندرگاه جهت سوارشدن برکشتي و رفتن به جبهه
1943 - بمباران هامبورگ؛ روزي كه 42 هزار آلماني به دست انگليسي ها دود شدند
28 جولاي 1943 (هفتم امرداد) روزي است كه نيروي هوايي انگلستان هامبورگ آلمان را كه اينك ثابت شده است «عاري از استقرار نظاميان» بود با فروريختن بمب به آتش كشيد. در اين بمباران، بيش از 42 هزار تن از ساكنان هامبورگ، معروف به شهر عمودي (شهر آسمانخراش ها و برجهاي مسكوني) كشته و سه چهارم ساختمانهاي شهر ويران شدند. سران آلمان 70 ميليوني اينك در دو اتحاديه، متحد همين انگلستان هستند!.
هامبورگ پس از بمباران 28 جولاي 1943 انگليسي ها
1976 - وقوع دو زمینلرزه شدید در شهر صنعتی تانگشان چین، جان بیش از 600,000 تن را گرفت.
1368 - همه پرسي اصلاحيه قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران
پس از آن كه حضرت امام خميني(ره) در چهارم ارديبهشت ماه 1368 ش، خواستار بررسي مجدد قانون اساسي شدند، شوراي بررسي قانون اساسي شكل يافت. اين شورا بر اساس خواست حضرت امام درباره: رهبري، تمركز در مديريت قوه مجريه و قضاييه، تمركز در مديريت صدا و سيما، تعداد نمايندگان مجلس، تشكيل مجمع تشخيص مصلحت نظام و تغيير نام مجلس شوراي ملي به مجلس شوراي اسلامي و... به بحث و تبادل نظر پرداختند. سپس شوراي بازنگري پس از تشكيل دهها جلسه، در صدد رفع اشكالات قانون اساسي اوليه برآمد تا اينكه پس از وقفهاي كه در اواسط كار با رحلت امام خميني(ره) ايجاد شد، كار شورا در بيست تير ماه 68 پايان يافت و پس از تاييد رهبر معظم انقلاب اسلامي، حضرت آيت اللَّه خامنه اي، همهپرسي از ملت درباره قانون اساسي در ششم مرداد 1368 برگزار گرديد. در اين انتخابات بيش از شانزده ميليون نفر از واجدان شرايط رايگيري شركت كردند و بيش از 97 درصد شركت كنندگان در انتخابات به اين قانون، راي آري دادند.
1368 - برگزاري پنجمين انتخابات رياست جمهوري
همزمان با برگزاري انتخابات همه پرسي اصلاح قانون اساسي، انتخابات پنجمين دوره رياست جمهوري در ششم مرداد سال 1368 برگزار شد كه در اين ميان آيت اللَّه هاشمي رفسنجاني با كسب بيش از پانزده ميليون و پانصد و سي و هفت هزار رأي از مجموع كل شانزده ميليون و چهارصد و سي و نه هزار رأي ماخوذه، به عنوان رييس جمهوري اسلامي ايران انتخاب شد. همزماني اين رايگيري با همهپرسي اصلاح قانون اساسي و همچنين به جهت اينكه اين انتخابات، اولين دوره رايگيري پس از رحلت حضرت امام بود، از اهميت ويژهاي برخوردار گشت.
زادروزها
۱۱۶۵ - ابن عربی صوفی اندلسی.
۱۸۰۴ - زادروز لودویگ فویرباخ فیلسوف آلمانی
ابن عربی
۱۸۸۷ - زادروز مارسل دوشان نقاش و مجسمهساز فرانسوی
۱۹۰۲ - زادروز کارل پوپر فیلسوف علم، منطق دان، ریاضی دان و اندیشمند اتریشی ، نویسنده کتاب جامعه باز و دشمنان آن
کارل پوپر
۱۹۳۸ - زادروز آلبرتو فوجیموری سیاستمدار پرویی با اصلیت و ملیت ژاپنی ، رئیس جمهور پرو از سال ۱۹۹۰ تا سال ۲۰۰۰
۱۹۵۴ - زادروز هوگو چاوز پنجاه و سومین رئیس جمهور ونزوئلا
هوگو چاوز
۱۳۲۲ - زادروز ریچارد رایت، نوازنده، خواننده و آهنگساز گروه پینک فلوید
۱۳۲۹ - زادروز شهیار قنبری، شاعر، ترانهسرا، آهنگساز، نمایشنامهنویس، مجری تلویزیونی و رادیویی، فیلمساز، آوازخوان، روزنامهنگار، برنامهساز رادیو و تلویزیون
شهیار قنبری
۱۳۵۱ - زادروز امین زندگانی، بازیگر ایرانی سینما و تلویزیون
درگذشتها
۴۵۰ - درگذشت تئودوسیوس دوم امپراتور روم شرقی
۱۷۴۱ - درگذشت آنتونیو ویوالدی کشیش ایتالیایی ،آهنگساز و ویلنیست
آنتونیو ویوالدی
۱۷۵۰ - درگذشت یوهان سباستیان باخ آهنگساز بزرگ و سرشناس سبک باروک آلمانی
۱۹۶۸ - درگذشت اتو هان شیمیدان آلمانی ، برنده جایزه نوبل شیمی سال ۱۹۴۴
یوهان سباستیان باخ
۲۰۰۴ - درگذشت فرانسیس کریک زیستفیزیکدان انگلیسی ،از کاشفان ساختار دیانای
۱۳۸۸ - درگذشت سیف الله داد، تهیهکننده، فیلمنامهنویس و کارگردان ایرانی
فرانسیس کریک
*****
منابع:
-پايگاه نوشيروان کيهاني زاده
-ویکی پدیای فارسی
-صفحه امروز در تاریخ در توئیتر
-راسخون
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]
صفحات پیشنهادی
5 مرداد - 27 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 5 مرداد - 27 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 5 مرداد برابر با 27 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 5 مرداد برابر با3 مرداد - 25 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 3 مرداد - 25 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 3 مرداد برابر با 25 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 3 مرداد برا4 مرداد - 26 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 4 مرداد - 26 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 4 مرداد برابر با 26 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 4 مرداد برا1 مرداد - 23 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 1 مرداد - 23 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 1 مرداد برابر با 23 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 1 مرداد برا24 تیر - 15 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 24 تیر - 15 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 24 تیر برابر با 15 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 24 تیر برابر25 تیر - 16 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 25 تیر - 16 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 25 تیر برابر با 16 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 25 تیر برابر با 1631 تیر - 22 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 31 تیر - 22 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 31 تیر برابر با 22 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 31 تیر برابر30 تیر - 21 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 30 تیر - 21 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 30 تیر برابر با 21 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 30 تیر برابر23 تیر - 14 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 23 تیر - 14 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 23 تیر برابر با 14 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 23 تیر برابر29 تیر - 20 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
امروز در تاریخ 29 تیر - 20 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 29 تیر برابر با 20 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 29 تیر برابر22 تیر - 13 جولای؛ در تاریخ چه گذشت؟
22 تیر - 13 جولای در تاریخ چه گذشت امروز 22 تیر برابر با 13 جولای تقویم میلادی است روزی که در تاریخ آبستن وقایع و اتفاقات زیادی در ایران و جهان بوده است به مرور برخی از این وقایع میپردازیم برترین ها امروز 22 تیر برابر با 13 جولای تقوششم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
ششم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز سه شنبه ششم مرداد 1394 هجری خورشیدی یازدهم شوال 1436 هجری قمری و بیست و هشتم جولای 2015 میلادی است 26 سال پیش در چنین روزی نسخه ی جدید قانون اساسی جمهوری اسلامی به همه پرسی گذاشته شد و به تصویب ملت ایران رسید مهم ترین روسوم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
سوم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز شنبه سوم مرداد 1394 هجری خورشیدی هشتم شوال 1436 هجری قمری و بیست و پنجم جولای 2015 میلادی است 143 سال پیش در چنین روزی قرارداد امتیاز رویتر میان دولت ایران و یک فرد انگلیسی به نام بارون جولیوس رویتر به امضا رسید مهم ترینپنجم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
پنجم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز دوشنبه پنجم مرداد 1394 هجری خورشیدی دهم شوال 1436 هجری قمری و بیست و هفتم جولای 2015 میلادی است 27 سال پیش در چنین روزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عملیات مرصاد را به منظور رویارویی با گروهک منافقین آغاز کرد مهم ترین روچهارم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران
چهارم مرداد در آینه تاریخ معاصر ایران تهران- ایرنا- امروز یکشنبه چهارم مرداد 1394 هجری خورشیدی نهم شوال 1436 هجری قمری و بیست و ششم جولای 2015 میلادی است 18 سال پیش در چنین روزی بزرگترین پالایشگاه نفت سنگین جهان در بندرعباس به بهره برداری رسید مهم ترین رویدادهای تاریخ معاصربیش از یک تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زنجان کشف و معدوم شد
بیش از یک تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زنجان کشف و معدوم شد زنجان - ایرنا - مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان گفت طی یک ماه گذشته یک تن و 848 کیلو گرم انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در این استان کشف و معدوم شد جمال ناصحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره ببازگشت مدلهای تاریخ گذشته به بازار کار/ مشاغل خانگی کلید خورد!
بازگشت مدلهای تاریخ گذشته به بازار کار مشاغل خانگی کلید خورد اقتصاد > بازارکار - مهر نوشت دولت تدبیر و امید در حالی به دو سالگی فعالیت خود نزدیک میشود که به یکی از مهمترین وعدههای خود درباره شکستن قفل بیکاری عمل نکرده و به دنبال اجرای دوباره برخ-
سبک زندگی
پربازدیدترینها