واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۲۱ب.ظ)
علي اكبر ولايتي: احياي تمدن اسلامي جز با تکيه بر ظرفيتهاي داخلي امکانپذير نيست موج-مشاور مقام معظم رهبري در امور بينالملل تاكيد كرد: احياي تمدن اسلامي و استقرار آن در ايران جز با تکيه بر ظرفيتهاي داخلي امکان پذير نيست.
به گزارش خبرگزاري موج از مشهد و به نقل از كميته روابط عمومي و اطلاعرساني شانزدهمين اجلاس سالانه اساتيد بسيجي دانشگاههاي كشور، علي اکبر ولايتي در آستانه برگزاري همايش الزامات تبديل جمهوري اسلامي به قدرت بينالمللي در گفت و گويي اظهار داشت: اتفاقات و رخدادهاي مهمي که در سالهاي اخير در کشور شکل گرفته نشان مي دهد: حرکت جوانان مسلمان به سمت تمدن شکوفاي اسلامي ادامه دارد.
وي با اشاره به اين که تاکيد بر گفتمان صدور انقلاب اسلامي از مواردي است که بيانگر قدرت ايران در عرصه بينالملل است گفت: امروز شاهد هستيم که اتفاقات متعددي متاثر از گفتمان جمهوري اسلامي که برخاسته از اسلام ناب محمدي است در منطقه و جهان شکل گرفته و اين خود حاکي از آن است که امروز جمهوري اسلامي البته با گفتماني متفاوت و خاص در عرصه بين الملل نقشآفريني ميکند.
رئيس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح کرد: علاوه بر اين، احياي تمدن اسلامي از ديگر دستور کارهايي است که الگو و مدل حرکت جمهوري اسلامي ايران است و اين مسأله نيز جز با تکيه بر ظرفيتهاي داخلي به ويژه توان علمي و فناوري و همچنين قدرت مانور بين المللي محقق نميشود.
ولايتي با تاکيد بر گفتمانهايي که از سوي کشورهاي اسلامي دنبال ميشود تصريح کرد: در اين زمينه نيز تاثيرات قدرت نرم و گفتماني جمهوري اسلامي ايران کاملا مشهود است.
وي اظهارداشت: قطعا در اين راه، سختيهايي نيز براي ملت ما وجود داشته است اما پرهيز از فرقهگرايي و تقويت روحيه همکاري و همدلي از مواردي است که ميتوان با تکيه بر آن در اين مسير قدمهاي موثرتري برداشت.
وزير پيشين امور خارجه با تاکيد بر همدلي و همزباني به عنوان يکي از مولفههاي اساسي تقويت ظرفيتهاي داخلي و بينالملل افزود: علاوه بر اين، انقلاب اسلامي، استقلال را در راس اهداف خود قرار داده است و اگر بخواهيم براساس آموزههاي اسلامي امروز نيز قاعده نفي سبيل را اجرايي کنيم نيازمند اين هستيم که به بالاترين درجه استقلال دسترسي داشته باشيم.
وي حرکت منطبق بر سياستهاي علم و فناوري را از ديگر الزامات تحقق قدرت نرم و تسري آن دانست و افزود: در اين مسير بايد نسبت به هم افزايي ظرفيتها اقدام شود، علاوه بر اين بايد از موازي کاريهاي علمي پرهيز کنيم و نسبت به سابقه و پيشنيه تاريخي کشور نيز اطلاعات لازم را گردآوري کنيم.
وي با اشاره به اين که تقويت نيروها و گردهم آوردن آن ها يکي از اهداف ذاتي تشکيل بسيج بوده است گفت: در راستاي تحقق نقشه علمي و فناوري کشور نيز بار ديگر بايد روي به همين ظرفيت بياوريم، ظرفيت بسيج ظرفيتي اصيل و بومي است و در بسياري از موارد حلال مشکلات بوده است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان کرد: بسيج استادان نيز همواره در بسياري از مسائل علمي و فرهنگي کشور گره گشا بوده و امروز نيز شاهد هستيم که بسياري از پيشرفتهاي نقشه علم و فناوري کشور با تکيه به ظرفيت درونزاي آنها رخ داده است.
گفتني است، همايش الزامات تبديل جمهوري اسلامي به قدرت بينالمللي و شانزدهمين اجلاس سالانه اساتيد بسيجي از 26 تا 29 مرداد با حضور بيش از 2هزار استاد و نخبگان دانشگاهي، فرماندهان شبکه هاي جنگ نرم و... در سالن صباي مشهد مقدس برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]