محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853156302
تشکیل اداره سلامت ازدواج جوانان /بالابودن سن ازدواج در سه استان
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سیاستهای جمعیتی وزارت بهداشت تشریح شد؛ تشکیل اداره سلامت ازدواج جوانان /بالابودن سن ازدواج در سه استان خبرگزاری پانا: مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت از تشکیل اداره سلامت ازدواج جوانان در وزارت بهداشت خبر داد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد ساعت 10:03
به گزارش خبرنگار اجتماعی پانا، محمداسماعیل مطلق با تشریح كامل سیاستهای جمعیتی وزارت بهداشتاظهار داشت: سیاستهای جمعیتی وزارت بهداشت كاملاً بر اساس سیاستهای كلی جمعیت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تدوین شده است.پس از ابلاغ سیاستهای كلی جمعیت توسط مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه سال گذشته، درخصوص بندهایی از این سیاستها كه مربوط به وزارت بهداشت است «كارگروه جمعیت و افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی» را تشكیل دادیم و ریاست این كارگروه با وزیر بهداشت و دبیر آن معاون بهداشت است كه تاكنون جلسات متعددی برای اجرایی كردن سیاستهای كلی جمعیت تشكیل شده است.
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به بند اول سیاستهای كلی جمعیتی مبنی بر «ارتقاء پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی» به تشریح اهداف و اقدامات صورت گرفته برای تحقق این بند پرداخت و گفت: مهمترین هدف برای اجرایی شدن این بند ارتقای نرخ باروری كلی نسبت به میزان پایه است و مهمترین فعالیتها و راهبردهای در نظر گرفته شده برای دستیابی به این هدف در برنامه پنجم و ششم؛ افزایش بارداریهای ارادی و خواسته است كه با توجه به تاثیر بارداری برنامهریزی شده در سلامت مادر و كودك تلاش در جهت افزایش بارداریهای برنامهریزی شده، ضمن ارتقای سلامت گروه هدف به ارتقای نرخ باروری كلی جمعیت نیز كمك خواهد كرد.
برنامهریزی برای كاهش میانگین فاصله ازدواج تا تولد فرزند اول
مطلق كاهش میانگین فاصله ازدواج تا تولد فرزند اول را دیگر رویكرد سیاستهای ابلاغی جمعیت عنوان كرد و گفت: برای كاهش این فاصله به كمتر از سه سال در طول سالهای برنامه، برنامهریزی كردهایم. کاهش میانگین فاصله زمانی بین فرزندان اول و دوم از دیگر اقدامات است. هماكنون این میانگین بالای 5 سال است كه درصدد برنامهریزی و اجرا برای فاصله زمانی كمتر از 5 سال هستیم.
وی كاهش ناباروری ناشی از عوامل قابل اجتناب را از دیگر اهداف و اقدامات برای بند اول سیاستهای كلی جمعیت عنوان كرد و گفت: روند رو به افزایش ناباروری و نقش عوامل مختلف به ویژه شیوه زندگی ، عوامل محیطی، آلودگیها، عفونتها، نیاز به مداخلاتی دارد كه به كاهش ناباروری میانجامد و این مداخلات جنبه پیشگیرانه دارد و براساس محورهای یاد شده برنامهریزی كردهایم.
وی گفت: كاهش میزان سقط كلی به میزان 10 درصد پایه، از دیگر برنامههای این دفتر است كه برای تحقق آن اقداماتی از جمله دسترسی به خدمات پیشگیری از سقطهای خودبه خودی مانند مشاوره ژنتیك، مراقبت قبل از بارداری، فرهنگسازی برای حفظ بارداریهای برنامهریزی نشده و ارتقای دسترسی به خدمات پیشگیری از بارداریهای پرخطر و برنامهریزی نشده را انجام میدهیم.
تشکیل اداره سلامت جوانان در وزارت بهداشت
وی با اشاره به بند دوم سیاستهای كلی جمعیت كه در آن به رفع موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشكیل خانواده و افزایش فرزند، كاهش سن ازدواج و حمایت از زوجهای جوان وتوانمندسازی آنان در تامین هزینههای زندگی و تربیت نسل صالح و كارآمد» تاكید شده است گفت: ما براساس این سیاست ادارهای را به نام « سلامت جوانان » تشكیل دادهایم كه این اداره بر روی سلامت جوانان و سلامت ازدواج جوانان برنامهریزی میكند.
بالابودن سن ازدواج در استانهای تهران، سمنان و البرز
مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده، و مدارس در این رابطه به معضل افزایش سن ازدواج در جوانان در طی 10 سال گذشته اشاره كرد و گفت: در حال حاضر با افزایش میانگین سن ازدواج در زنان و مردان مواجه شدهایم.در مقایسههای انجام شده، سن ازدواج در استانهای تهران، سمنان و البرز در مقایسه با سایر استانهای كشور بالاست.
وجود 11 میلیون نفر در سن ازدواج
وی توضیح داد: براساس آمار، سن ازدواج مردان در استان تهران 29.2 بوده است كه بیشتر از استانهای دیگر است در حالی كه میانگین كشوری سن ازدواج مردان 27 سال است.30 درصد جوانان 20 تا 30 ساله ازدواج نكردهاند یعنی حدود 11 میلیون نفر در كشور كه در سن ازدواج قرار دارند، هنوز ازدواج نكردهاند.
عوامل تأخیر در ازدواج جوانان
مطلق بررسی وضعیت موجود با توجه به مطالعات و تحقیقات انجام شده را از جمله اقدامات اداره سلامت جوانان در این رابطه عنوان كرد و گفت: نتایج تحقیقات انجام شده در مورد علت تاخیر در ازدواج به مواردی از جمله موضوع ادامه تحصیل، مشكلات اقتصادی، رفاه اجتماعی و وسواس در انتخاب همسر اشاره داشته است كه براساس یافتههای این تحقیقات رویكرد ما در آموزش جوانان برای ازدواج و تشكیل خانواده مشخص گردید.
برگزاری كارگاههای آموزشی ازدواج سالم برای جوانان
وی گفت: سال گذشته كارگاههای آموزشی در 20 دانشگاه علوم پزشكی كشور با هدف ارتقای توانمندسازی گروه سنی 18 تا 29 سال در زمینه ازدواج سالم و ارتقای توانمندیهای كارشناسان، مدیران، سیاستگذاران و ائمه جمعه و جماعت به عنوان همكار در امر ازدواج سالم برگزار كردیم.
مطلق افزود: دانشگاههای علوم پزشكی اهواز، آبادان، اصفهان، ایران، تهران، شهركرد، تبریز، ساوه، فارس، قروین، قم، كاشان، كرج، كردستان، خراسان شمالی، سبزوار، دزفول، یزد، یاسوج، ایرانشهر، نیشابور، مراغه و هرمزگان در این زمینه با ما همكاری كردند و این كارگاههای آموزشی هنوز هم در دانشگاهها ادامه دارد.براساس نظرسنجیهایی كه قبل و پس از برگزاری این كارگاهها انجام دادیم 87 درصد جوانان تغییر آگاهی را به طور نسبی بعد از اجرای كارگاهها بیان داشتند.
وی یادآور شد: ارتقای آگاهی جوانان در زمینه معیارهای لازم برای همسرگزینی مناسب، فواید ازدواج مناسب برای جوانان و نیز مضرات عدم ازدواج و یا ازدواج دیرهنگام در جوانان از جمله اهداف آموزشی بوده است كه پس از برگزاری این كارگاههای آموزشی، به آنها دست یافتیم.
وی همچنین مبانی علمی، دینی و مذهبی برگزاری كارگاههای آموزشی را مورد اشاره قرار داد و گفت: آشنایی جوانان 18 تا 29 سال با فلسفه ازدواج، فواید تشكیل خانواده از لحاظ عاطفی، رشد معنوی، بقای نسل، مسئولیتپذیری، ایجاد آرامش در زوجین و بحث فلسفه وجایگاه ازدواج در اسلام نیز از جمله مباحث و محورهای مطرح شده در كارگاههای آموزشی ازدواج سالم بوده است.
مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده، و مدارس در ادامه همچنین تهیه جزوه آموزشی نقش خانوادهها و والدین در ازدواج فرزندان را از دیگر اقدامات اداره سلامت جوانان برشمرد و گفت: خانوادهها میتوانند مانعی برای ازدواج بهنگام باشند و در عین حال با نقش حمایتی خود میتوانند پتانسیل مناسبی برای تسهیل ازدواج فرزندان خود باشند.
وی با اشاره به بند سوم سیاستهای كلی جمعیت كه در آن «اختصاص تسهیلات مناسب برای مادران به ویژه در دوره بارداری و شیردهی و پوشش بیمهای هزینههای زایمان و درمان ناباروری مردان و زنان و تقویت نهادها و موسسات حمایتی» تاكید شده است، گفت: برای تحقق این سیاستها باید از نازاییهای ناشی از عوامل قابل اجتناب پیشگیری نماییم.
وی گفت: چهار عامل مهم شامل؛ شیوه زندگی، عوامل محیطی، آلودگیها و عفونتها منجر به ناباروری افراد میشوند كه برهمین اساس مداخلاتی را پیشبینی كردهایم كه مهمترین و اصلیترین محور این مداخلات ارتقا و آگاهی جامعه گروه هدف است تا از ناباروریهای قابل پیشگیری افراد جلوگیری كنیم.
مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده، و مدارس وزارت بهداشت دسترسی همه افراد به خدمات ناباروری را از دیگر برنامههای مهم وزارت بهداشت در راستای سیاستهای جمعیتی عنوان كرد و گفت: برای تحقق این امر باید تمام داروهای مرتبط با ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گیرند و مردم هزینههای دارویی درمان ناباروری را از طریق بیمهها پرداخت نمایند و میزان هزینههای درمان ناباروری بالا نباشند.
مطلق به تحت پوشش بیمه قرار گرفتن دیگر خدمات ناباروری از جمله آزمایشگاه، آی یو آی و آی وی اف اشاره كرد و تصریح كرد: باید برای ارائه خدمات ناباروری از یك الگوی استاندارد پیروی كنیم كه پایش ارزشیابی بهتری را در پی داشته باشد و كیفیت خدمات ناباروری با سرعت بیشتری ارتقا پیدا كند و كل كشور از یك استاندارد مشترك بهرهمند شوند.
وی در ادامه بند ششم سیاستهای كلی جمعیت را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این بند «ارتقای امید به زندگی، تامین سلامت و تغذیه سالم جمعیت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد، سوانح، آلودگیهای زیست محیطی و بیماریها» مورد تاكید قرار گرفته است.برای اجرایی كردن این سیاست باید مرگ و میر مادران باردار را به میزان 15 در 100 هزار تولد زنده كاهش دهیم.
وی در توضیح با اشاره به این كه تعداد مرگ و میر مادران باردار بسیار پایین است، تصریح كرد: معتقدیم كه حتی یك مورد مرگ مادر باردار نیز نباید اتفاق بیفتد.
مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده، و مدارس با اشاره به عوارض ناشی از بارداری برای برخی از مادران گفت: این عوارض باعث میشود كه مادران دیگر تمایلی به بارداری نداشته باشند بنابراین باید عوارض ناشی از بارداری و زایمان را برای مادران كاهش دهیم.اگر در جامعه زنان از تجربه بارداری خود راضی باشند، طبیعتاً بازهم باردار میشوند و بارداری را به عنوان یك تجربه خوب به دیگران منتقل میكنند.در این زمینه برنامه ریزی های لازم انجام شده و در حال اجرا شدن در مراکز ارائه خدمات از خانه بهداشت تا بیمارستان هستیم.
كاهش مرگ نوزادان به میزان 7 در هزار تولد زنده
مدیركل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در ادامه كاهش مرگ نوزادان به میزان 7 در هزار تولد زنده را به عنوان یكی دیگر از اهداف این دفتر در راستای بند ششم سیاستهای جمعیتی عنوان كرد و تصریح كرد: نوزادان زیر یكسال و كودكان زیر 5 سال از مهمترین گروههای هدف ما هستند و باید مرگ این گروهها را كاهش دهیم و باید این افراد 85 سال زندگی كنند چرا كه بودن آنها به ارتقا و بالندگی جمعیت كمك میكند.در حال حاضر میزان مرگ و میر نوزاد حدود 10 در هزار تولد زنده است باید این میزان را به 7 در هزار تولد زنده در طول برنامه ششم كاهش دهیم.
مطلق با بیان این كه بهبود شاخص مرگ و میر نوزاد كار سادهای نیست، گفت: برای دستیابی به این هدف فقط نوزادان سالم مدنظر ما نیستند بلكه برای نوزادان سالم نیز برنامه داریم و باید شاخصهای سلامت نوزادان سالم را نیز مورد ارزیابی قرار دهیم.
اجرای نظام سطحبندی خدمات مادر و كودك تا پایان برنامه ششم
وی گفت: براساس سطحبندی خدمات پریناتال و سطحبندی خدمات مادر و نوزاد، در بیمارستانهای مشخص خدمات مشخصی را به مادران و نوزادان ارائه میدهیم كه حاصل این خدمات باعث كاهش مرگ مادران و نوزادان میشود.برنامه ارائه این خدمات تدوین شده است و كارهای اجرایی آن نیز انجام شده است و انتظار داریم در طی برنامه ششم توسعه قدم به قدم این كار پیش برود و امیدواریم تا پایان برنامه ششم نظام سطحبندی خدمات مادر و نوزاد را در كل كشور پیاده كنیم.
مطلق با اشاره به این كه براساس بررسیها خیلی از نوزادان در زمان انتقال از جایی به جای دیگر برای دریافت خدمات درمانی فوت میكنند، گفت: ساماندهی انتقال نوزاد و مادر به عنوان یكی دیگر از اولویتهای دفتر ما قرار دارد كه در طول برنامه ششم به آن پرداختهایم.
وی کاهش مرگ كودكان زیر 5 سال به زیر میزان 15 در هزار تولد زنده را از دیگر اهداف و برنامههای دفتر سلامت خانواده، مدارس و جمعیت عنوان كرد و گفت: با ترویج تغذیه با شیرمادر با تاكید بر ساعت اول و كمك غذایی به مادر در تلاش برای كاهش سوء تغذیه هستیم.یكی از مهمترین عواملی كه باعث مرگ كودكان زیر 5 سال میشود سوانح و حوادث است و طبیعی است كاركردن در این حوزه موجب كاهش مرگ و میر كودكان میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
استاندار چهارمحال و بختیاری:خانواده ها در امر ازدواج سخت گیری نکنند
استاندار چهارمحال و بختیاری خانواده ها در امر ازدواج سخت گیری نکنند شهرکرد – ایرنا – استاندار چهارمحال و بختیاری گفت خانواده ها در سنت حسنه ازدواج سخت گیری نکنند به گزارش ایرنا قاسم سلیمانی دشتکی روز یکشنبه در دیدار از مرکز طراحی سبک زندگی چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکردتسهیل ازدواج جوانان و حل مشکلات دادگاههای خانواده؛ مطالبه رهبری از دستگاه قضا/۴ رواج طلاق در جامعه ناشی از فر
تسهیل ازدواج جوانان و حل مشکلات دادگاههای خانواده مطالبه رهبری از دستگاه قضا ۴رواج طلاق در جامعه ناشی از فرهنگ ابتذال محور غرب است داوری امری صوری و کلیشهای شده استنایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس هشتم با توصیف داوری در اختلافات خانواده به عنوان امری صوری و کلیشهای گفت رواج طلاقتسهیل ازدواج جوانان و حل مشکلات دادگاههای خانواده؛ مطالبه رهبری از دستگاه قضا/۲ بدآموزی، مشکلات فرهنگی و مخت
تسهیل ازدواج جوانان و حل مشکلات دادگاههای خانواده مطالبه رهبری از دستگاه قضا ۲بدآموزی مشکلات فرهنگی و مختومه شدن سریع پروندهها از علل افزایش طلاق هستندیک عضو کمیسیون قضایی مجلس بدآموزی مشکلات فرهنگی و ختم سریع پروندههای خانوادگی در قوه قضاییه را از علل افزایش طلاق در جامعهتسهیل ازدواج جوانان و حل مشکلات دادگاههای خانواده؛ مطالبه رهبری از دستگاه قضا/۳ ۹۰ درصد اختلافات زوجین در داد
تسهیل ازدواج جوانان و حل مشکلات دادگاههای خانواده مطالبه رهبری از دستگاه قضا ۳۹۰ درصد اختلافات زوجین در دادگاهها با طولانی شدن روند رسیدگی به سازش میانجامدعضو کمیسیون قضایی مجلس گفت در صورت طولانی شدن روند رسیدگی به اختلافات زوجین در دادگاهها ۹۰ درصد موارد به سازش طرفین مننتایج یک تحقیق درباره دلایل عدم ازدواج جوانان
گلزاری اعلام کرد نتایج یک تحقیق درباره دلایل عدم ازدواج جوانان شناسهٔ خبر 2868470 - دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۸ جامعه > جوان و خانواده معاون سابق وزارت ورزش و جوانان گفت مسائل اقتصادی نیافتن همسر دلخواه مسائل فرهنگی و مسائل تربیتی و روانشناختی ۴ عاملی هستند که مانع ازدواجمعاون اداره کل ورزش و جوانان کرمان خبر داد برگزاری 12 جشنواره ازدواج در کرمان
معاون اداره کل ورزش و جوانان کرمان خبر دادبرگزاری 12 جشنواره ازدواج در کرمانمعاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان از برگزاری جشنواره ازدواج در 12 شهرستان کرمان تا پایان شهریور ماه خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان نشست مدیران ستادی اداره کل ورزشضرورت وقف برای سلامت، ازدواج و تأمین مسکن جوانان
مدیرکل مرکز سلامت وزارت بهداشت عنوان کرد ضرورت وقف برای سلامت ازدواج و تأمین مسکن جوانان شناسهٔ خبر 2869175 - سهشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۷ دین و اندیشه > سایر محمد مهدی مطلق مدیرکل مرکز سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت بر لزوم توجه واقفان به مسئله جوانان خانوادهمدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان: برای خدمترسانی بهتر به کمک مردم نیازمندیم/ لزوم مراجعه جوانان قبل از ازدو
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان برای خدمترسانی بهتر به کمک مردم نیازمندیم لزوم مراجعه جوانان قبل از ازدواج به مشاور ژنتیکمدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان گفت بهزیستی تمام تلاش خود را انجام میدهد تا به بهترین شکل به یاری مددجویان بشتابد اما برای خدمترسانی بهتر نیاز به کمعاون امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان همدان خبر داد بررسی تقاضای زوجها برای دریافت کمک از مجمع خیرین ازدو
معاون امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان همدان خبر دادبررسی تقاضای زوجها برای دریافت کمک از مجمع خیرین ازدواجمعاون امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان همدان گفت تقاضاهای زوجهای جوان برای دریافت کمک از مجمع خیرین ازدواج بررسی و اولویتبندی میشود اسدالله ربانیمهرکلینیک سلامت خانواده در 9 استان بطور آزمایشی فعال است
کلینیک سلامت خانواده در 9 استان بطور آزمایشی فعال است رفسنجان - ایرنا - معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری گفت کلینیک های سلامت خانواده را برای 9 استان کشور به طور پایلوت در حال اجرا داریم به گزارش ایرنا اطهره نژادی روز پنجشنبه در نشست شورای اداراجراي طرح ويژه آموزش قبل از ازدواج در تهران
اجراي طرح ويژه آموزش قبل از ازدواج در تهران مديركل امور اجتماعي استانداري تهران از آغاز اجراي طرح ويژه آموزش زوجين قبل از ازدواج در استان تهران خبر داد سياوش شهريور با بيان اينكه در موضوع كاهش طلاقهاي توافقي قوه قضائيه و سازمان بهزيستي در حال فعاليت هستند گفت اولويت استاندارمعاون وزیر ورزش و جوانان خبر داد برگزاری نشست منطقهای با دبیرکل سازمان ملل در 21 مرداد/راهاندازی مجمع ملی خی
معاون وزیر ورزش و جوانان خبر دادبرگزاری نشست منطقهای با دبیرکل سازمان ملل در 21 مرداد راهاندازی مجمع ملی خیرین ازدواج در آینده نزدیکمعاون سازماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از از تشکیل بانک حامی جوانان تا پایان آذرماه خبر داد و افزود همچنین موضوع فرهنگسازی گفتمان جواناعامل تاخیر در ازدواج
وسواس در تصمیم گیری عامل تاخیر در ازدواج یک روان شناس گفت کمال طلبی افراطی یکی از علل وسواس تصمیم گیری در ازدواج میشود ربابه غفار تبریزی روان شناس بالینی از استرالیا در گفتوگو با خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد برخی ازمدیرکل اداره ورزش و جوانان استان قم به فارس خبر داد: انتقال دائمی صبا مطرح نیست/ احتمال برگزاری تمرینات صبا در
مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان قم به فارس خبر داد انتقال دائمی صبا مطرح نیست احتمال برگزاری تمرینات صبا در تهرانمدیرکل اداره ورزش و جوانان استان قم از برگزاری بخشی از تمرینات تیم فوتبال این باشگاه در تهران خبر داد حسن عابدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خرئیس اداره ورزش و جوانان ملارد: رئیس هیئت شنا ملارد سرپرست تیم توابع استان تهران شد
رئیس اداره ورزش و جوانان ملارد رئیس هیئت شنا ملارد سرپرست تیم توابع استان تهران شدرئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد گفت رئیس هیئت شنای ملارد به عنوان مربی و سرپرست تیم توابع استان تهران شد به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران علیرضا صیفوری صبح امروز در گفتوگو بافزایش 9،7 درصدی ازدواج و 17،5 درصدی طلاق
افزایش 9 7 درصدی ازدواج و 17 5 درصدی طلاقتاریخ انتشار سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۳۹ براساس اعلام مرکز آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور واقعه ازدواج در سه ماهه نخست سال جاری ۹ ۷ درصد و آمار طلاق ۱۷ ۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است به گزارشیک طلاق در مقابل هر سه ازدواج در تهران
یک طلاق در مقابل هر سه ازدواج در تهران معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت در تهران تقریبا از هر سه ازدواج یکی منجر به طلاق میشود به گزارش نامه نیوز محمدرضا رستمی معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در نشست خبری که صبح امروز در این وزارتخانه برگزار-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها