تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دوست ندارم جوانى از شما [شيعيان] را جز بر دو گونه ببينم: دانشمند يا دانشجو.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831400303




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیهوش شدن در اتاق عمل


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
surgeon-in-green-scrubs-with-mask
در مورد بیهوش شدن در اتاق عمل و مراحل آن چه می دانید؟بهتر است به اطلاعاتتان در این زمینه اضافه کنید. اگر بیماری تحت عمل جراحی معمولی قرار بگیر باید بعد از عمل به هوش بیاید ولی اگر به هوش نیامد حتما مشکلی وجود داشته است.
همه چیز درباره بیهوشی در اتاق های عمل/آیا ممکن است بیهوش شویم و به هوش نیاییمعصر ایران – وقتی قرار است به دلیل انجام عمل جراحی در اتاق های عمل بیمارستان بیهوش شویم دغدغه یک بیهوشی ایمن و بی خطر را داریم نگرانی از اینکه ممکن است بیهوش شویم و دیگر به هوش نیایم و یا اینکه در زمان بیهوشی چه خطراتی ممکن است ما را تهدید کند.
دکتر سید علیرضا مهدوی متخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفت و با خبرنگار عصر ایران به تمامی پرسش های مرتبط با بیهوشی ایمن در بیمارستان ها پاسخ گفت.
برای بیهوشی ایمن چه نکاتی باید رعایت شود
دکتر مهدوی در پاسخ به این پرسش که روند بیهوشی بیماری که باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد چگونه است گفت: بعد از تشخیص جراح مبنی بر لزوم عمل جراحی، بیمار برای مشاوره بیهوشی به متخصص معرفی می شود که در این مرحله اخذ شرح حال کلی از بیمار شامل وزن، سن، جنس و یا داشتن بیماری های زمینه ای و ژنتیکی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه داشتن اطلاعات لازم در زمینه بیماری های ژنتیکی بسیار مهم است خاطر نشان کرد: داشتن اطلاعات لازم از بیمار بسیار مهم است زیرا بیماری نادر ژنتیکی وجود دارد که در آن فرد حساسیت شدیدی به داروهای بیهوشی دارد و لذا اگر به این موارد توجه کافی نشود ممکن است در زمان دادن بیهوشی بیمار دچار انقباضات شدید عضلانی و یا موارد مرتبط یا متابولسیم شده که این مشکلات در نهایت می تواند باعث بروز اتفاقات ناخوشایند و در نهایت مرگ بیمار شود.
دکتر مهدوی ادامه داد: پزشک بیهوشی در مواقعی که بیمار دچار مشکلات ریوی ،قلبی و یا کلیوی باشد درخواست مشاوره پزشکی از متخصص مرتبط را کرده و بعد از برسی کامل و انجام آزمایشات لازم اقدام به بیهوش کردن بیمار در اتاق عمل می کند.
با ترکیبی از داروهای مختلف بیهوش می شویم
دکتر مهدوی در ادامه با بیان اینکه بیمارتوسط ترکیبی از داروها تحت پوشش بیهوشی عمومی قرار می گیرد در مورد چگونگی کار کرد این داروها گفت: یکی از این داروها که معمولا در داخل بخش و به صورت خوراکی و یا تزریق وریدی به بیمار در زمان بیهوشی داده می شود باعث شده تا وی چیزی را از اتفاقات اتاق عمل به یاد نیاورد که این موضوع باعث کاهش اضطراب بیمار شده و معمولا درکودکان نیز باعث آرامش می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: داروی بعدی که در زمان بیهوشی استفاده می شود باعث می گردد تا بیمار به خواب عمیق برود ولی به دلیل اینکه بیمار در همان حالت خواب نیز ممکن است نسبت به تحریکات دردناک پاسخ هایی مانند بالا رفتن ضربان قلب و یا فشار خون بدهد که این مورد خطرناک است لذا از داروی دیگری که وظیفه از بین بردن درد را دارد استفاده می شود.
دکتر مهدوی خاطرنشان کرد :زمانی که بیمار بیهوش می شود تنفس وی باید تحت نظر متخصص بیهوشی انجام شود که در این زمینه لوله ای در نای بیمار کار گذاشته می شود و حال اگر در این مرحله شل بودن عضلانی وجود نداشته باشد علاوه بر اینکه جراح به دلیل واکنش انقباضی عضلات نسبت به جراحی دچار مشکل می شود متخصص بیهوشی نیز در کار گذاشتن لوله تنفسی با مشکل مواجه می شود و بنابر این لازم است تا داروی دیگری در زمینه شل کردن عضلات نیز در ترکیب داروی بیهوشی قرار بگیرد.
وضعیت دستگاه بیهوشی در اتاق عمل چه زمانی ممکن است بیمار به هوش نیاید؟
دکتر مهدوی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه زمانی ممکن است بیمار پس از جراحی به هوش نیاید گفت:زمانی که بیماری به هوش نمی آید ممکن است اتفاقات مختلفی برای وی افتاده باشد که این اتفاقات متفاوت است.
وی ادامه داد:اگر بیماری تحت عمل جراحی معمولی قرار بگیر باید حتما بعد از عمل به هوش بیاید ولی اگر به هوش نیامد حتما مشکلی وجود داشته است که در اینگونه موارد حتما باید مواردی از جمله اشکال در سیستم تنفسی مورد برسی قرار بگیرد. زیرا ممکن است لوله ایی که به منظور تنفس در نای بیمار کار گذاشته شده است از مکان خود خارج شده و بیمار دچار وقفه تنفسی شده باشد که دربرای جلوگیری از این مشکلات نیز خوشبختانه امروزه با وجود دستگاه های پیشرفته پایش این موارد به حداقل رسیده به طوریکه که در صورت بروز چنین مشکلی دستگاه سریعا با اخطار هایی که می دهد وضعیت خطرناک بیمار را به پزشک اطلاع داده و می توان به سرعت مشکل را مرتفع کرد ولی لزوم داشتن چنین دستگاه هایی برای تمامی اتاق های عمل لازم است.
این متخصص بیهوشی با بیان در صورتیکه بیمار بیهوشی استانداردی را بگیرید امکان بروز مشکل برای وی بسیار کم است خاطر نشان کرد: در موارد بسیار نادر که بیمار به صورت ژنتیک به داروهای بیهوشی حساسیت داشته و یا اینکه متخصص بیهوشی در اتاق عمل حاضر نباشد امکان بروز اتفاقات ناخوشایندی وجود دارد.
داروهای بیهوشی در کشور استاندار های لازم را دارند
دکتر مهدوی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا داروهای بیهوشی که در کشور استفاده می شود همگی از استاندارهای لازم برخوردار هستند یا خیر گفت: داروهای بیهوشی جزو داروهایی هستند که وزارت بهداشت در زمینه استاندارد بودن آن کنترل شدیدی را دارد. در گذشته گاهی به دلیل عدم نگهداری صحیح دارو مشکلاتی به وجود آمده بود ولی هم اکنون کنترل های بسیار سختگیرانه ای اعمال می شود و لذا در این مورد مشکلی وجود ندارد.
بیهوشی بهتر است یا بی حسی
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه در انجام عمل های جراحی بی حسی بهتر است یا بیهوشی عمومی گفت: در این زمینه بیمار باید اختیار را به دست متخصص بیهوشی واگذار کند زیرا فقط متخصص بیهوشی می تواند درباره اینکه در انجام عمل از بی حسی موضعی استفاده شود یا بیهوشی عمومی نظر بدهد. زیرا بهترین شخص برای این منظور پزشک است.
11 مرداد 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن