واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۳۷ب.ظ)
اختصاص 70 درصد از ظرفيت پايه هفتم مدارس شاهد به فرزندان شهدا و ايثارگران موج-مديرکل امور شاهد و ايثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت:سهميه خانوادههاي شاهد و ايثارگر در استخدام امسال آموزش و پرورش يک هزار و 250 نفر اعلام شده و بالغ بر 500 نفر نيز از طريق برگزاري آزمون جذب خواهند شد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد حسين کفراشي در حاشيه سي و دومين اجلاس سراسري مديران و روساي آموزش و پرورش که در مرکز همايشهاي برج ميلاد در حال برگزاري است، با اشاره به اعلام نتايج نهايي ثبت نام پايه هفتم در مدارس شاهد و ايثارگر که به صورت اينترنتي از طريق سامانه سجا انجام شد، اظهار کرد: شمار پيش ثبت نام کنندگان حدود 84 هزار نفر بود که از اين تعداد در نهايت 27هزار نفر معادل ظرفيت پايه هفتم، ثبت نام نهايي شدند و نتايج اول مردادماه اعلام شد.
وي با بيان اينکه مدارس شاهد در سالهاي اخير از اهداف خود دور شده بودند و حضور فرزندان خانوادههاي شهدا و ايثارگران در اين مدارس کمرنگ شده بود، افزود: خانوادههاي شاهد و ايثارگر بعضاً گلايه مند بودند که در برخي مدارس شاهد ثبت نام نشدهاند و انگيزهها براي حضور در اين مدارس کمرنگ شده بود.
در چنين شرايطي ثبت نام از جامعه هدف به صورت اينترنتي صورت گرفت و تقريباً 70 درصد ثبت نام شدگان پايه هفتم از خانوادههاي شاهد و ايثارگر هستند، در حالي که اين تعداد در سالهاي گذشته زير 50 درصد بود.
کفراشي تصريح کرد: در مناطق 5، 21 و 22 شهر تهران به دليل تراکم جمعيت خانوادههاي شهدا و ايثارگران در شهرکهاي مسکوني تراکم دانش آموزان متقاضي بسيار زياد بود و براي ورود به مدارس شاهد ميان متقاضيان رقابت جدي وجود داشت.
وي ادامه داد: بالغ بر 19 هزار نفر از پيش ثبت نام کنندگان در پايه هفتم از خانوادههاي شهدا، رزمندگان و جانبازان بودهاند، ضمن اينکه در مجموع حدود 45 هزار نفر از اين تعداد حداقل داراي يک اولوي ايثارگري بودهاند.
مديرکل امور شاهد و ايثارگران وزارت آموزش و پرورش درباره سهميه استخدامي فرزندان شاهد و ايثارگر در وزارت آموزش و پرورش توضيح داد: برابر ماده 21 قانون جامع ايثارگران 25 درصد از سهميه استخدام دستگاههاي اجرايي بايد از خانوادههاي شهدا، آزادگان و جانبازان 25 درصد و بالاتر صورت گيرد، ضمن اين که 5 درصد سهميه استخدام به رزمندگان داراي سابقه حداقل 6 ماهه حضور در جبهه اختصاص دارد و 5 درصد نيز از جانبازان زير 25 درصد با برگزاري آزمون و بر اساس نتايج رقابت ميان اين گروه استخدام ميشوند.
وي با اشاره به وزارت اينکه آموزش و پرورش همواره در حد بضاعت خود از اين خانوادهها حمايت کرده است، خاطرنشان کرد: در 15 سال گذشته حدود 14 هزار نفر از فرزندان شهدا و نيز بالغ بر 130 هزار نفر از خانواده ايثارگران در اين مجموعه استخدام شدهاند.
علاوه بر اين تعداد زيادي از فرزندان جانبازان و آزادگان نيز مشغول به کار هستند که اطلاعات آنها هنوز به صورت مدون احصا نشده است و آمار دقيقي از اين افراد در اختيار نداريم.
مديرکل امور شاهد و ايثارگران وزارت آموزش و پرورش تأثير به نتيجه رسيدن مذاکرات هسته اي بر آموزش و پرورش را اين طور ارزيابي کرد: طبعاً هرقدر کشور از آرامش و امنيت اجتماعي و رواني بيشتري برخوردار باشد، آموزش و پرورش در اهداف خود موفق تر خواهد بود، چراکه تعليم و تربيت در بستري از آرامش محقق ميشود.
ضمن اين که توافق هسته اي علاوه بر کاهش نگرانيهاي خانوادهها و آرامش بيشتر کادر آموزشي، قطعاً بر اقتصاد کشور نيز مؤثر خواهد بود و وزارت آموزش و پرورش نيز از مزاياي اقتصادي آن بي بهره نخواهد بود.
وي با تقدير از برگزاري سي و دومين اجلاس سراسري مديران و روساي آموزش و پرورش کشور، اين گردهمايي را در تبادل تجربيات مديران آموزش و پرورش در ادارات کل سراسر کشور مؤثر دانست و افزود: با توجه به اين که آموزش و پرورش در دو سال گذشته استخدامي نداشته، قاعدتاً با چالش کمبود نيرو مواجه است و با وجود اين شرايط، سال تحصيلي جديد مهر بايد آغاز شود.
اجلاس حاضر فرصت مغتنمي براي همفکري و تدبير درباره حل مشکلات داخلي در سال تحصيلي جديد و مديريت بهينه نيروي انساني براي جلوگيري از کمبود کادر آموزشي است.
ضمن اين که موضوع کيفيت بخشي به آموزش نيز از محورهاي همفکري مديران و روساي آموزش و پرورش در اين اجلاس خواهد بود.
کفراشي از برپايي جلسه مشترکي با رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران در روز گذشته خبر داد و افزود: در اين جلسه مشکلات فعلي مورد ارزيابي قرار گرفت و درباره مواردي مانند کم انگيزگي فرزندان شاهد و ايثارگر بحث شد.
وي افزود: در صورتي که بنياد شهيد مطابق وظايف خود در خصوص تأمين اعتبارات لازم براي اين جامعه هدف به آموزش و پرورش کمک کند، اين مشکلات برطرف خواهد شد و آمار پذيرش آنها در دانشگاههاي دولتي افزايش خواهد يافت.
مديرکل امور شاهد و ايثارگران وزارت آموزش و پرورش همچنين با اشاره به مکاتبات صورت گرفته با سازمان فني و حرفه اي کشور، اظهار کرد: به دنبال حرفه آموزي به فرزندان شاهد و ايثارگر هستيم تا اين افراد بيش از اين که نيازمند حمايت باشند، در سالهاي آتي حتي عده اي را تحت حمايت خود قرار دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]