پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851114167
زوایای پنهان دکل نفتی گمشده از زبان زنگنه
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
زوایای پنهان دکل نفتی گمشده از زبان زنگنه
وزیر نفت گفت: تولید نفت در کشور پس از رفع تحریم ها می تواند در یک هفته به میزان 500 هزار بشکه افزایش یابد و این رقم در یک ماه بعد، به بیش از یک میلیون بشکه افزایش خواهد یافت.
خبرگزاری ایرنا: وزیر نفت گفت: تولید نفت در کشور پس از رفع تحریم ها می تواند در یک هفته به میزان 500 هزار بشکه افزایش یابد و این رقم در یک ماه بعد، به بیش از یک میلیون بشکه افزایش خواهد یافت.
بیژن زنگنه با حضور در برنامه نگاه یک تلویزیون با اشاره به لغو تحریم ها اظهار کرد: با فرایند پیش بینی شده، اواخر آبان یا آذر شاهد رفع همه تحریم ها هستیم. بخشی از تحریم های تاثیر گذار در صنعت نفت، در زمینه های فروش، کمیت فروش، حمل و نقل و بیمه ها و جابجایی و تصرف ما بر پول بوده است.
وی یادآور شد: اگر این مسائل رفع بشود، بازارها و سهم از دست رفته ما که چیزی حدود بیش از یک میلیون بشکه در روز است، احیا می شود و به هر ترتیب به این مهم می رسیم.
پول های بلوکه شده
وزیر نفت توضیح داد: پول های بلوکه شده چند دسته هستند. بخشی از این حساب ها مربوط به بانک مرکزی است که از فروش نفت حاصل شده است و در ژاپن و کره جنوبی و مقداری در هند از این حساب ها داریم.
زنگنه اضافه کرد: بخش دیگری از این حساب ها به حساب های بانک مرکزی واریز نشده است. مانند حساب شش میلیارد دلار در حساب های یورویی در هند است و با رفع تحریم به خزانه واریز می شود.
وی تاکید کرد: بخشی از پول ها، مربوط به شرکت نفت است که نزدیک به 5/ 2 میلیارد دلار می شود و بقیه آمارهای مورد نظر را نیز بانک مرکزی می داند.
وزیر نفت گفت: 3/5 میلیارد دلاری که بحثش مطرح بود و برخی با بیان حرف های بی ربط، این ماجرا را به مثابه بابک زنجانی دوم دانستند کاملا بی اساس بود و در این دو هفته اخیر برخی به دنبال بابک زنجانی سازی بودند تا قبح کار را پایین آورند.
زنگنه یادآور شد: این پول در حساب یک شرکت اماراتی است و مشخص و مبرهن است که این پول متعلق به ما است و با رفع تحریم ها این پول به تصرف بانک مرکزی در می آید. در هند نیز پول های ما در حساب یک شرکت پالایشگاهی است و حساب یاد شده نیز در نزد شرکتی پالایشگاهی در امارات است.
پیش از حضور من در وزارت نفت به این شرکت میعانات فروخته شده و از ابتدای سال 93 این مسئله رفع و پول خود را وصول کردیم.
وی توضیح داد: این موضوع با مسئله بابک زنجان تفاوت دارد. پول های مورد نظر که نزد زنجانی بوده مشخص نیست که کجاست. ما حتا راضی بودیم بابک زنجانی اعلام کند این پول ها در فلان حساب بلوکه شده تا بدانیم یک روزی این پول باز می گردد اما اکنون مشخص نیست این پول ها گمشده یا به اصطلاح خورده شده است.
وزیر نفت تاکید کرد: برخی برای فروریختن قبح متهم بابک زنجانی، چنین مباحثی را مطرح می کنند. ما مورد این چنینی نداشتیم و اگر کسی اطلاعاتی دارد به قوه قضاییه اعلام کند. ما رسما در این باره به قوه قضاییه شکایت بردیم و گزارش این اتفاق در جلسه ای با حضور معاون قوه قضاییه مطرح شد.
زنگنه ادامه داد: معتقدم برخی می خواهند با تشویش افکار عمومی، در فعالیت قوه قضاییه درباره زنجانی اختلال ایجاد کنند. بخشی از مطالبات ما به کشور بازگشته و البته پولی که در چین و ترکیه بوده بلوکه نبوده است.
وی عنوان کرد: برخی پول ها متعلق به بانک مرکزی است اما پول های بلوک شده در هند که حدود شش میلیارد دلار می شود متعلق به دولت است.
وزیر نفت گفت: بخشی از این پول ها از سوی بانک مرکزی در سال 90 و 91 در حساب شرکت نیکو برای طرح های اولویت دار پارس جنوبی سپرده گذاری شده بود. عمده این پول ها در این بخش هزینه شده است و بخشی دیگر نیز در نزد بابک زنجانی باقی مانده و وی این هزینه را که متعلق به پیمانکاران بوده به آنان پرداخت نکرده است.
زنگنه افزود: وجود پول بانک مرکزی در نزد شرکت نیکو تخلف نیست و طبق مقرراتی، بانک مرکزی می تواند در این شرکت سپرده گذاری کند و این امر حرکتی در جهت توسعه صنعت نفت بوده است.
دکل نفتی
وی درباره دکل نفتی و مسائل مطرح شده درباره آن توضیح داد: دکلی به مبلغ 88 میلیون دلار توسط شرکت تاسیسات دریایی خریداری می شود که این شرکت متعلق به صندوق بازنشستگی نفت و تعاونی بازنشستگان ناجا است و بخشی از سهم این شرکت نیز متعلق به پرسنل است.
وزیر نفت یادآور شد: 20 روز از عمر این دکل می گذشته است و چند روز قبل از خرید این دکل، شرکتی آرژانتینی همین دکل را 66 میلیون دلار خریداری می کند و به این شرکت (تاسیسات دریایی) با مبلغ 88 میلیون دلار فروخته می شود.
زنگنه عنوان کرد: همان روز طبق اسناد، مدیریت شرکت تاسیسات دریایی، سند تحویل دکل را امضاء می کند اما دکلی تحویل گرفته نمی شود. 20 درصد اول پیش پرداخت داده می شود و پس از مدتی شرکت صاحب دکل قرارداد را فسخ می کند زیرا هزینه از سوی شرکت طرف قرارداد با شرکت تاسیسات دریایی، پرداخت نمی شود اما هزینه 88 میلیون دلار همچنان پرداخت می شود و این پول به حساب هایی ریخته می شود و کل هزینه دکل به شرکت طرف قرارداد با شرکت تاسیسات دریایی پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: مالک اصلی دکل نیز به دلیل عدم دریافت اصل هزینه، دکل خود را می برد و به عبارتی کل مبلغ دکل پرداخت شده اما دکلی تحویل داده نمی شود.
وزیر نفت یادآور شد: دکل از شرکتی خریداری شده که مالکش نبوده و با مبلغ بالاتری این دکل به نسبت هزینه شرکت اصلی فروشنده خریداری می شود و تحویل گرفته نمی شود. بحث اصلی در مورد دکل، بازگرداندن پول دکل بوده و این پول از محل پارس جنوبی پرداخت شده است.
زنگنه تصریح کرد: در قوه قضاییه در این باره شکایت شده و باید مشخص شود این پول کجا رفته است. دکلی که وجود ندارد و این وسط اتفاقات شبهه داری رخ داده است. 88 میلیون دلار پول مملکت باید بازگردانده شود و حتا اصل هزینه زمانی پرداخت شده که شرکت فروشنده اصلی دکل، قرارداد خود را فسخ کرده بوده است.
وی با طرح این پرسش که چرا دکلی را که تحویل نگرفته اند امضاء کردند که دریافت شده است؟ گفت: رسید را چرا امضاء کردند و بقیه پرداخت ها چرا انجام شده است؟ این اتفاق سوال برانگیز است و بسیاری از این اتفاقات بدون موافقت هیات مدیره شرکت و عدم طی مراحل قانونی و روال طبیعی انجام شده است.
وزیر نفت توضیح داد: دنبال کیفر کسی نیستیم و برای بازگرداندن این هزینه تلاش می کنیم.داستان دکل بسیار مسئله دار است. در این میان دکلی اسقاطی نیز خریداری شده که دستور پیگیری دادم آن هم باید پیگیری شود.
وی افزود: در کشورهای اروپایی مانند ایتالیا، یونان، انگلستان پول داریم و مجموع این ارقام نزدیک به دو و نیم میلیارد دلار می شود. برخی شرکت ها مانند شل آمادگی دارند که با رفع تحریم ها، پول های بلوک شده را برگردانند و ممکن است برخی با تاخیر این کار را انجام دهند.
زنگنه ادامه داد: اگر اشکالی در جایی دیگر نیز هست باید پیگیری شود اما این امر دلیلی نمی شود که موضوعات دیگر و تخلفات بزرگ را کمتر پیگیری کنیم. بیش از یکسال است که به معاون اول رییس جمهوری در باره دکل نامه نوشتم و سازمان بازرسی نیز پیگیر این موضوع بوده است.
وی تاکید کرد: پرونده دیگری نیز در این باره وجود دارد که 30 دکل آبی و خشکی با شرکتی چینی قرارداد بستند و باید مسائل پیرامون آن حل شود.
تولید نفت قبل و بعد از تحریم
وزیر نفت تصریح کرد: تولید ما، قبل تحریم ها حدود 3.9 میلیون بشکه بوده است و بعد تحریم ها بیش از یک میلیون بشکه از میزان تولید ما در نفت خام کم شد.
زنگنه افزود: ما به اوپک نامه ای نوشتیم که تحریم ها در حال برداشته شدن است و ما بر می گردیم. برگشتن شکستن تحریم اجازه نمی خواهد و ما یک سابقه تاریخی داریم و برای رسیدن به حقمان از کسی اجازه نمی گیریم .
به گفته وی، از همین امروز برای بازاریابی در تلاش هستیم و حداقل 500 هزار بشکه به تولیدات روزانه خود می افزاییم.
وزیر نفت یادآور شد: اوپک در تجربه طولانی نشان داده پخته عمل می کند اما اگر فرض کنیم سهمی از تولید کشورهای عضو برای افزایش تولید ایران کم نشود، برای مدتی قیمت نفت کاهش می یابد و دیگرانی که تولید بالا می کنند از افتادن قیمت ها ضرر خواهند کرد.
زنگنه درباره دبیرکلی ایران در اوپک و دیپلماسی نفتی اظهار کرد: دبیر کلی اوپک اجماع می خواهد و مخالفت یک کشور مانع از تحقق این مهم می شود کما این که بسیاری کشورها نتوانستند دبیرکلی را بدست آوردند زیرا ما مخالف این مهم بودیم.
این که دیپلماسی ما کم رنگ یا پر رنگ است مبهم بوده و ما افراد کار بلدی داریم.
وی گفت: نفت و سیاست تفکیک ناپذیر است و اگر کشوری تصمیم بگیرد صادرات را بالا ببرد و یا بخواهد قیمت نفت کاهش یابد نمی توانید آن را با توجیه قانع کنید.
وزیر نفت ادامه داد: برخی می گویند ما دلیل کاهش قیمت نفت هستیم و اگر ایران در اوپک قاطع برخورد می کرد این اتفاق نمی افتاد؛ این حرف منصفانه نیست و فقط ایران نمی تواند قیمت نفت را در بازارهای جهانی نصف کند و این امر، ساده سازی مسائل پیچیده است.
زنگنه تاکید کرد: مسئله قیمت نفت بسیار پیچیده است و برخی آن را توطئه علیه ایران دانسته و عده ای آن را برگرفته از اختلاف روسیه با غرب و مشکل همسایه های ما با ایران و مذاکرات هسته ای قلمداد کردند.
وی عنوان کرد: مسئله نفت پیچیده است و اراده قوی سیاسی وجود دارد که نمی خواهد قیمت ها بالا برود.
ذخیره نفتی
وزیر نفت درباره ذخیره منابع نفتی ایران روی دریا و افزایش صادرات در اسرع وقت توضیح داد: ذخیره نفت خام نداریم اما میعانات گازی داریم. می توان دریچه تولید نفت خام را بست اما درباره میعانات گازی این شرایط وجود ندارد.
زنگنه تصریح کرد: برخی می گویند ایران یکسال و نیم طول می کشد تا تولید خود را افزایش دهد و پیشنهاد می دهم این افراد بنشینند و نگاه کنند که این اتفاق چگونه رخ می دهد.
زنگنه در این باره ادامه داد: برنامه ما در چارچوب اقتصاد مقاومتی آغاز شده است و در فاز پارس جنوبی همه کارهای باقی مانده را در سه سال به سرانجام می رسانیم. پارس جنوبی بزرگترین میدان مشترک ما است.
وی تاکید کرد: تراز برداشت ما در پارس جنوبی همچنان منفی است و در این زمینه عقب هستیم. طرفین مقابل به صورت تجمیعی و روزانه نسبت به ما پیشی دارند و بالای 700 میلیون در روز تولید دارند و ما امروز به زیر 400 میلیون رسیدیم و باید جبران کنیم.
اصل کار ما در تولید نفت، میدان های نفتی است. از میدان های غرب کارون حدود 700 میلیون بشکه در روز می توانیم تولید کنیم و این بخش را ادامه داده و تسریع می کنیم.
به گفته وزیر نفت، تا سه سال دیگر تمام فازهای پارس جنوبی را به پایان می رسانیم و پالایشگاه های آن در مراحل مختلف قرار دارند.
زنگنه ادامه داد: آخر سال 96 تقریبا همه چیز در این بخش ها تمام است. در میدان های نفتی آزادگان و یادآوران نیز امیدواریم آخر امسال تولیدمان را بیافزاییم و فاز نخست این بخش ها به بهره برداری برسد.
وی درباره فاصله گرفتن از خام فروشی اظهار کرد: در چارچوب اقتصاد مقاومتی، برای میعانات گازی در سه سال آینده تولیدمان را به یک میلیون بشکه در روز، از پارس جنوبی و دیگر میدان ها می رسانیم.
وزیر نفت توضیح داد: برنامه این است که همه این تولیدات در کشور فراورش شود. 360 هزار بشکه در پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که اواخر امسال واحد اولش به بهره برداری می رسد. پالایشگاه دوم شیراز است که 120 هزار بشکه در آنجا فراورش خواهد شد و 180 هزار بشکه نیز در نزدیک کنگان فراورش می شود.
زنگنه ادامه داد: این مجموعه می تواند یک میلیون بشکه را تحت پوشش قرار دهد و ما باید نفت های تولیدی را به عنوان خوراک پتروشیمی قرار دهیم.
به گفته وی، در داخل کشور نیاز به پالایشگاه نداریم و باید در جنوب خلیج فارس پالایشگاه ها را راه اندازی کنیم.
وزیر نفت با بیان اینکه با راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، شرایط ما بهتر خواهد شد؛ عنوان کرد: برای تضمین تقاضای نفت ایران باید در خارج از کشور و در پالایشگاه های موجود سرمایه گذاری کنیم. به عنوان نمونه بخشی از سهام یک پالایشگاه را خریداری کنیم مشروط بر اینکه نفت آن پالایشگاه از ایران تامین شود.
زنگنه ادامه داد: 5 سال آینده 25 میلیون تن اتانول حاصل از گاز تولید می شود؛ در این بخش مجوزهایی بیش از نیاز ارائه شده و 25 میلیون تن ظرفیت وجود دارد. مجوزها صادر شده اما بازاری وجود ندارد. همچنین در تخصیص سرمایه گذاری دولتی نیز ملاحظات انجام شود.
وی گفت: تولید روزانه 3 میلیون تن پروپیلن و تخفیف خوراک پتروشیمی ها به آن معنا نیست که می خواهیم به هر قیمتی گاز را بفروشیم و معنای آن مفت فروشی نیست و برای ایجاد رقابت در صنعت این اقدام انجام می شود.
وزیر نفت یادآور شد: صادرات گاز به همسایه ها برای ما اولویت است و حتا اگر" ال ان جی" هم صادر کنیم درآمد ما بیشتر است.
زنگنه تصریح کرد: در حال حاضر صرف نمی کند که گاز را به اروپا صادر کنیم. هدف ما صادرات به هر قیمتی نیست بلکه به دنبال افزایش درآمد هستیم. مسیر ها بعضا طولانی است و هرچه ما به همسایه های نزدیک گاز بفروشیم، شرایط بهتر است.
وی درباره حضور شرکت های بزرگ دنیا در عرصه نفت ایران تاکید کرد: مدیران شرکت های بزرگ خارجی برای همکاری با ایران در زمینه نفت صحبت می کنند و ما نیز در مقابل به این کشورها اعلام می کنیم شرایط فرق کرده و باید سرمایه گذاری کنید.
وزیر نفت تاکید کرد: اصل حضور شرکت های درجه یک در ایران برای تقویت فناوری ملی است و پول مراحل بعد است.
برای هیچ کشور و شرکتی محدودیت هایی نداریم و آمریکایی ها از سوی دولتشان در زمینه همکاری اقتصادی منع شدند. ایجاد رقابت به سود ملت ما خواهد بود و منعی برای حضور شرکت های آمریکایی نداریم.
زنگنه ادامه داد: 5/ 2 میلیون خانوار داریم که در کشور گاز ندارند و باید گاز رسانی کنیم.
وی درباره تعرفه گاز نیز گفت: مشترکان هرچه تساعدی استفاده کنند قیمت نیز افزایش می یابد. ما ساختار تعرفه را دست نزدیم و تنها 15 درصد در همه زمینه ها اضافه کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
زوایای پنهان دکل نفتی از زبان زنگنه |اخبار ایران و جهان
زوایای پنهان دکل نفتی از زبان زنگنه بیژن زنگنه با حضور در برنامه نگاه یک تلویزیون با اشاره به لغو تحریم ها اظهار کرد با فرایند پیش بینی شده اواخر آبان یا آذر شاهد رفع همه تحریم ها هستیم کد خبر ۵۲۱۳۷۰ تاریخ انتشار ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶ ۲۰ - 02 August 2015 وزیر نفت گفت تولید نفتزنگنه: می توانیم ظرفیت تولید نفت را در کمتر از یک هفته 500 هزار بشکه افزایش دهیم/زوایای پنهان دکل نفتی
زنگنه می توانیم ظرفیت تولید نفت را در کمتر از یک هفته 500 هزار بشکه افزایش دهیم زوایای پنهان دکل نفتی تهران- ایرنا- وزیر نفت گفت تولید نفت در کشور پس از رفع تحریم ها می تواند در یک هفته به میزان 500 هزار بشکه افزایش یابد و این رقم در یک ماه بعد به بیش از یک میلیون بشکه افزایشتحقیق و تفحص از دکل نفتی گمشده منتفی شد
تحقیق و تفحص از دکل نفتی گمشده منتفی شد یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت قصد داریم موضوع دکل نفتی را طبق یک اصل دیگر از آیین نامه داخلی مجلس پیگیری کنیم آفتاب مجلس ادامه داردامیرعباس سلطانی نماینده مردم بروجن در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به موضوع تحقیقارائه جزییات دکل نفتی گمشده به قوه قضاییه
ارائه جزییات دکل نفتی گمشده به قوه قضاییه روز نو عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت جزییات موضوع دکل نفتی گمشده بررسی و نتایج آن به سازمان بازرسی کل کشور و قوه قضاییه تحویل شد امیرعباس سلطانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود شرکت تاسیسات دریایی سال گذشته برای خرید دکفرزند وزیر دولت اصلاحات دلال دکل گمشده؟!
فرزند وزیر دولت اصلاحات دلال دکل گمشده میرکاظمی وزیر نفت دولت دهم گفت ماجراي دكل در پايان سال 90 اتفاق افتاده است توسط شركت تأسيسات دريايي خريداري شده و ربطي هم به وزير وقت ندارد جوان آنلاین میرکاظمی وزیر نفت دولت دهم گفت ماجراي دكل در پايان سال 90 اتفاق افتاده است توسط شوزیرنفت احمدی نژاد:داستان تخلف دکل نفتی به من ربطی نداشت،پسرعطاءالله مهاجرانی واسطه بود!
وزیرنفت احمدی نژاد داستان تخلف دکل نفتی به من ربطی نداشت پسرعطاءالله مهاجرانی واسطه بود اقتصاد > اقتصاد سیاسی - روزنامه جوان به نقل از میرکاظمی وزیر نفت دولت دهم نوشت ماجراي دكل در پايان سال 90 اتفاق افتاده است توسط شركت تأسيسات دريايي خريداري شده و ربطي همپرونده دکل نفتی بزودی در دادگاه
تراز رییس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه تاکنون 9 گزارش در ارتباط با پرونده دکل نفتی به دادسرا ارسال کرده ایم گفت پرونده دکل نفتی به زودی به دادگاه می رود و دادگاه باید در مورد آن تصمیم بگیرد به گزارش تراز ناصر سراج در این باره افزود مهر ماه سال 93 اولین گزارش در خصوصدادگاه رسيدگي به پرونده دکل نفتي گمشده به زودي تشکيل مي شود
۷ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱ ۱۳ق ظ دادستان کل کشور دادگاه رسيدگي به پرونده دکل نفتي گمشده به زودي تشکيل مي شود موج - رئيس سازمان بازرسي کشور از تشکيل دادگاه براي رسيدگي به پرونده دکل نفتي گمشده طي روزهاي آتي خبر داد به گزارش خبرگزاري موج ناصر سراج رئيس سازمان بازرسي کل کشور با اعلام ايخبرهای خوش زنگنه از مذاکره با آلمانی ها/رونمایی از قراردادهای جدید نفتی به زودی
خبرهای خوش زنگنه از مذاکره با آلمانی ها رونمایی از قراردادهای جدید نفتی به زودی اقتصاد > انرژی - ظرفیت تولید نفت ایران در آینده ای نزدیک به ٤ میلیون و ٧٠٠ هزار بشکه در روز خواهد رسید وزیر نفت از رونمایی قراردادهای جدید نفتی IPC در شهریورماه خبر داد به گزارش خبرآنلداستان تخلف دکل نفتی به من ربطی نداشت،پسرعطاءالله مهاجرانی واسطه بود!
وزیرنفت احمدی نژاد داستان تخلف دکل نفتی به من ربطی نداشت پسرعطاءالله مهاجرانی واسطه بود ماجراي دكل در پايان سال 90 اتفاق افتاده است توسط شركت تأسيسات دريايي خريداري شده و ربطي هم به وزير وقت ندارد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز روزنامه جوان به نقل از میرکاظمی وزیر نفت دولتپیشنهادات جذاب نفتی زنگنه به ژرمنها/افزایش تولید نفت به 4.7 میلیون بشکه نفت در روز
در دیدار وزیر نفت با وزیر اقتصاد و انرژی آلمان مطرح شد پیشنهادات جذاب نفتی زنگنه به ژرمنها افزایش تولید نفت به 4 7 میلیون بشکه نفت در روز وی با اعلام اینکه طی سه سال آینده تولید گاز کشور به هزار میلیون متر مکعب در روز و تولید نفت به 4 7 میلیون بشکه می رسد به قراردادهای IPC دکهگم شدن دکل های نفتی در حال پیگیری است
سخنگوی دولت گم شدن دکل های نفتی در حال پیگیری است خبرگزاری پانا سخنگوی دولت در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره گم شدن دکل های نفتی در زمان دولت قبل گفت این موضوع را دستگاه های نظارتی پیگیر هستند ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد ساعت 14 52 به گزارش خبرگزاری پانا به گزارش خبرنگار خبرگزاوزیرنفت احمدینژاد: تخلف دکل نفتی به من ربطی نداشت، پسر مهاجرانی واسطه بود
وزیرنفت احمدینژاد تخلف دکل نفتی به من ربطی نداشت پسر مهاجرانی واسطه بود دلال اين دكل نفتی فردي به نام مهاجراني بوده كه فرزند وزير اسبق ارشاد است و با توجه به غير قابل استفاده بودن اين دكل دكل مذكور چندين سال در بندر شارجه باقي ميماند و كشور براي نگهداري اين دكل 6 تا 7 ميليونسرنوشت دکلنفتی بادآورده به قشم
سرنوشت دکلنفتی بادآورده به قشم ١٩ فروردین سال ١٣٨٧ نیز یک دکل نفتی غولپیکر متعلق به کشور امارات را توفان در خلیجفارس از جا کند و با خود به ساحل جزیره قشم آورد روزنامه شرق به گزارشی درباره سکوی نفتی اماراتی که توفان به ساحل قشم آورد پرداخته و می نویسد اگر اینروزها صحبت ازدادگاه جهانگیری؛ آغازی برای پیگیری میلیاردهای گمشده در دولت سابق/دکل های نفتی کجا هستند؟
دادگاه جهانگیری آغازی برای پیگیری میلیاردهای گمشده در دولت سابق دکل های نفتی کجا هستند روز گذشته وکیل احمدی نژاد اعلام کرد که از جهانگیری معاون اول رییس جمهور شکایت کرده است خبری که بلافاصله انعکاس رسانه ای گسترده و پاسخ دفتر جهانگیری را به همراه داشت روز نو روز گذشته وکیلآخرین وضعیت پرونده دکل نفتی گم شده از زبان رییس سازمان بازرسی
آخرین وضعیت پرونده دکل نفتی گم شده از زبان رییس سازمان بازرسی جامعه > قضایی - تسنیم نوشت رییس سازمان بازرسی کل کشور درباره پرونده دکل نفتی گفت سازمان بازرسی گزارش خود را در ارتباط با این پرونده به مرجع قضایی فرستاده و فکر میکنم در مراحل پایانی دادسرا باشد ناتحقیق و تفحص از دکل نفتی گمشده منتفی شد/ پیگیرییها طبق یک اصل آئیننامه داخلی مجلس ادامه دارد
سلطانی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان تحقیق و تفحص از دکل نفتی گمشده منتفی شد پیگیرییها طبق یک اصل آئیننامه داخلی مجلس ادامه دارد یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت قصد داریم موضوع دکل نفتی را طبق یک اصل آیین نامه داخلی مجلس پیگیری کنیم امیرعباس سلطانی نمایند-