محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844895338
زنگنه: می توانیم ظرفیت تولید نفت را در کمتر از یک هفته 500 هزار بشکه افزایش دهیم/زوایای پنهان دکل نفتی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زنگنه: می توانیم ظرفیت تولید نفت را در کمتر از یک هفته 500 هزار بشکه افزایش دهیم/زوایای پنهان دکل نفتی تهران- ایرنا- وزیر نفت گفت: تولید نفت در کشور پس از رفع تحریم ها می تواند در یک هفته به میزان 500 هزار بشکه افزایش یابد و این رقم در یک ماه بعد، به بیش از یک میلیون بشکه افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، "بیژن زنگنه" با حضور در برنامه نگاه یک تلویزیون با اشاره به لغو تحریم ها اظهار کرد: با فرایند پیش بینی شده، اواخر آبان یا آذر شاهد رفع همه تحریم ها هستیم. بخشی از تحریم های تاثیر گذار در صنعت نفت، در زمینه های فروش، کمیت فروش، حمل و نقل و بیمه ها و جابجایی و تصرف ما بر پول بوده است.
وی یادآور شد: اگر این مسائل رفع بشود، بازارها و سهم از دست رفته ما که چیزی حدود بیش از یک میلیون بشکه در روز است، احیا می شود و به هر ترتیب به این مهم می رسیم.
**پول های بلوکه شده
وزیر نفت توضیح داد: پول های بلوکه شده چند دسته هستند. بخشی از این حساب ها مربوط به بانک مرکزی است که از فروش نفت حاصل شده است و در ژاپن و کره جنوبی و مقداری در هند از این حساب ها داریم.
زنگنه اضافه کرد: بخش دیگری از این حساب ها به حساب های بانک مرکزی واریز نشده است. مانند حساب شش میلیارد دلار در حساب های یورویی در هند است و با رفع تحریم به خزانه واریز می شود.
وی تاکید کرد: بخشی از پول ها، مربوط به شرکت نفت است که نزدیک به 5/ 2 میلیارد دلار می شود و بقیه آمارهای مورد نظر را نیز بانک مرکزی می داند.
وزیر نفت گفت: 3/5 میلیارد دلاری که بحثش مطرح بود و برخی با بیان حرف های بی ربط، این ماجرا را به مثابه بابک زنجانی دوم دانستند کاملا بی اساس بود و در این دو هفته اخیر برخی به دنبال بابک زنجانی سازی بودند تا قبح کار بابک زنجانی اصلی را پایین آورند.
زنگنه یادآور شد: این پول در حساب یک شرکت اماراتی است و مشخص و مبرهن است که این پول متعلق به ما است و با رفع تحریم ها این پول به تصرف بانک مرکزی در می آید. در هند نیز پول های ما در حساب یک شرکت پالایشگاهی است و حساب یاد شده نیز در نزد شرکتی پالایشگاهی در امارات است.
" پیش از حضور من در وزارت نفت به این شرکت میعانات فروخته شده و از ابتدای سال 93 این مسئله رفع و پول خود را وصول کردیم."
وی توضیح داد: این موضوع با مسئله بابک زنجان تفاوت دارد. پول های مورد نظر که نزد زنجانی بوده مشخص نیست که کجاست. ما حتا راضی بودیم بابک زنجانی اعلام کند این پول ها در فلان حساب بلوکه شده تا بدانیم یک روزی این پول باز می گردد اما اکنون مشخص نیست این پول ها گمشده یا به اصطلاح خورده شده است.
وزیر نفت تاکید کرد: برخی برای فروریختن قبح متهم بابک زنجانی، چنین مباحثی را مطرح می کنند. ما مورد این چنینی نداشتیم و اگر کسی اطلاعاتی دارد به قوه قضاییه اعلام کند. ما رسما در این باره به قوه قضاییه شکایت بردیم و گزارش این اتفاق در جلسه ای با حضور معاون قوه قضاییه مطرح شد.
زنگنه ادامه داد: معتقدم برخی می خواهند با تشویش افکار عمومی، در فعالیت قوه قضاییه درباره زنجانی اختلال ایجاد کنند. بخشی از مطالبات ما به کشور بازگشته و البته پولی که در چین و ترکیه بوده بلوکه نبوده است.
وی عنوان کرد: برخی پول ها متعلق به بانک مرکزی است اما پول های بلوک شده در هند که حدود شش میلیارد دلار می شود متعلق به دولت است.
وزیر نفت گفت: بخشی از این پول ها از سوی بانک مرکزی در سال 90 و 91 در حساب شرکت نیکو برای طرح های اولویت دار پارس جنوبی سپرده گذاری شده بود. عمده این پول ها در این بخش هزینه شده است و بخشی دیگر نیز در نزد بابک زنجانی باقی مانده و وی این هزینه را که متعلق به پیمانکاران بوده به آنان پرداخت نکرده است.
زنگنه افزود: وجود پول بانک مرکزی در نزد شرکت نیکو تخلف نیست و طبق مقرراتی، بانک مرکزی می تواند در این شرکت سپرده گذاری کند و این امر حرکتی در جهت توسعه صنعت نفت بوده است.
**دکل نفتی
وی درباره دکل نفتی و مسائل مطرح شده درباره آن توضیح داد: دکلی به مبلغ 88 میلیون دلار توسط شرکت تاسیسات دریایی خریداری می شود که این شرکت متعلق به صندوق بازنشستگی نفت و تعاونی بازنشستگان ناجا است و بخشی از سهم این شرکت نیز متعلق به پرسنل است.
وزیر نفت یادآور شد: 20 روز از عمر این دکل می گذشته است و چند روز قبل از خرید این دکل، شرکتی آرژانتینی همین دکل را 66 میلیون دلار خریداری می کند و به این شرکت (تاسیسات دریایی) با مبلغ 88 میلیون دلار فروخته می شود.
زنگنه عنوان کرد: همان روز طبق اسناد، مدیریت شرکت تاسیسات دریایی، سند تحویل دکل را امضاء می کند اما دکلی تحویل گرفته نمی شود. 20 درصد اول پیش پرداخت داده می شود و پس از مدتی شرکت صاحب دکل قرارداد را فسخ می کند زیرا هزینه از سوی شرکت طرف قرارداد با شرکت تاسیسات دریایی، پرداخت نمی شود اما هزینه 88 میلیون دلار همچنان پرداخت می شود و این پول به حساب هایی ریخته می شود و کل هزینه دکل به شرکت طرف قرارداد با شرکت تاسیسات دریایی پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: مالک اصلی دکل نیز به دلیل عدم دریافت اصل هزینه، دکل خود را می برد و به عبارتی کل مبلغ دکل پرداخت شده اما دکلی تحویل داده نمی شود.
وزیر نفت یادآور شد: دکل از شرکتی خریداری شده که مالکش نبوده و با مبلغ بالاتری این دکل به نسبت هزینه شرکت اصلی فروشنده خریداری می شود و تحویل گرفته نمی شود. بحث اصلی در بحث دکل، بازگرداندن پول دکل بوده و این پول از محل پارس جنوبی پرداخت شده است.
زنگنه تصریح کرد: در قوه قضاییه در این باره شکایت شده و باید مشخص شود این پول کجا رفته است. دکلی که وجود ندارد و این وسط اتفاقات شبهه داری رخ داده است. 88 میلیون دلار پول مملکت باید بازگردانده شود و حتا اصل هزینه زمانی پرداخت شده که شرکت فروشنده اصلی دکل، قرارداد خود را فسخ کرده بوده است.
وی با طرح این پرسش که چرا دکلی را که تحویل نگرفته اند امضاء کردند که دریافت شده است؟ گفت: رسید را چرا امضاء کردند و بقیه پرداخت ها چرا انجام شده است؟ این اتفاق سوال برانگیز است و بسیاری از این اتفاقات بدون موافقت هیات مدیره شرکت و عدم طی مراحل قانونی و روال طبیعی انجام شده است.
وزیر نفت توضیح داد: دنبال کیفر کسی نیستیم و برای بازگرداندن این هزینه تلاش می کنیم.داستان دکل بسیار مسئله دار است. در این میان دکلی اسقاطی نیز خریداری شده که دستور پیگیری دادم آن هم باید پیگیری شود.
وی افزود: در کشورهای اروپایی مانند ایتالیا، یونان، انگلستان پول داریم و مجموع این ارقام نزدیک به دو و نیم میلیارد دلار می شود. برخی شرکت ها مانند شل آمادگی دارند که با رفع تحریم ها، پول های بلوک شده را برگردانند و ممکن است برخی با تاخیر این کار را انجام دهند.
زنگنه ادامه داد: اگر اشکالی در جایی دیگر نیز هست باید پیگیری شود اما این امر دلیلی نمی شود که موضوعات دیگر و تخلفات بزرگ را کمتر پیگیری کنیم. بیش از یکسال است که به معاون اول رییس جمهوری در باره دکل نامه نوشتم و سازمان بازرسی نیز پیگیر این موضوع بوده است.
وی تاکید کرد: پرونده دیگری نیز در این باره وجود دارد که 30 دکل آبی و خشکی با شرکتی چینی قرارداد بستند و باید مسائل پیرامون آن حل شود.
** تولید نفت قبل و بعد از تحریم
وزیر نفت تصریح کرد: تولید ما، قبل تحریم ها حدود 3.9 میلیون بشکه بوده است و بعد تحریم ها بیش از یک میلیون بشکه از میزان تولید ما در نفت خام کم شد.
زنگنه افزود: ما به اوپک نامه ای نوشتیم که تحریم ها در حال برداشته شدن است و ما بر می گردیم. برگشتن شکستن تحریم اجازه نمی خواهد و ما یک سابقه تاریخی داریم و برای رسیدن به حقمان از کسی اجازه نمی گیریم .
به گفته وی، از همین امروز برای بازاریابی در تلاش هستیم و حداقل 500 هزار بشکه به تولیدات روزانه خود می افزاییم.
وزیر نفت یادآور شد: اوپک در تجربه طولانی نشان داده پخته عمل می کند اما اگر فرض کنیم سهمی از تولید کشورهای عضو برای افزایش تولید ایران کم نشود، برای مدتی قیمت نفت کاهش می یابد و دیگرانی که تولید بالا می کنند از افتادن قیمت ها ضرر خواهند کرد.
زنگنه درباره دبیرکلی ایران در اوپک و دیپلماسی نفتی اظهار کرد: دبیر کلی اوپک اجماع می خواهد و مخالفت یک کشور مانع از تحقق این مهم می شود کما این که بسیاری کشورها نتوانستند دبیرکلی را بدست آوردند زیرا ما مخالف این مهم بودیم.
این که دیپلماسی ما کم رنگ یا پر رنگ است مبهم بوده و ما افراد کار بلدی داریم.
وی گفت: نفت و سیاست تفکیک ناپذیر است و اگر کشوری تصمیم بگیرد صادرات را بالا ببرد و یا بخواهد قیمت نفت کاهش یابد نمی توانید آن را با توجیه قانع کنید.
وزیر نفت ادامه داد: برخی می گویند ما دلیل کاهش قیمت نفت هستیم و اگر ایران در اوپک قاطع برخورد می کرد این اتفاق نمی افتاد؛ این حرف منصفانه نیست و فقط ایران نمی تواند قیمت نفت را در بازارهای جهانی نصف کند و این امر، ساده سازی مسائل پیچیده است.
زنگنه تاکید کرد: مسئله قیمت نفت بسیار پیچیده است و برخی آن را توطئه علیه ایران دانسته و عده ای آن را برگرفته از اختلاف روسیه با غرب و مشکل همسایه های ما با ایران و مذاکرات هسته ای قلمداد کردند.
وی عنوان کرد: مسئله نفت پیچیده است و اراده قوی سیاسی وجود دارد که نمی خواهد قیمت ها بالا برود.
**ذخیره نفتی
وزیر نفت درباره ذخیره منابع نفتی ایران روی دریا و افزایش صادرات در اسرع وقت توضیح داد: ذخیره نفت خام نداریم اما میعانات گازی داریم. می توان دریچه تولید نفت خام را بست اما درباره میعانات گازی این شرایط وجود ندارد.
زنگنه تصریح کرد: برخی می گویند ایران یکسال و نیم طول می کشد تا تولید خود را افزایش دهد و پیشنهاد می دهم این افراد بنشینند و نگاه کنند که این اتفاق چگونه رخ می دهد.
زنگنه در این باره ادامه داد: برنامه ما در چارچوب اقتصاد مقاومتی آغاز شده است و در فاز پارس جنوبی همه کارهای باقی مانده را در سه سال به سرانجام می رسانیم. پارس جنوبی بزرگترین میدان مشترک ما است.
وی تاکید کرد: تراز برداشت ما در پارس جنوبی همچنان منفی است و در این زمینه عقب هستیم. طرفین مقابل به صورت تجمیعی و روزانه نسبت به ما پیشی دارند و بالای 700 میلیون در روز تولید دارند و ما امروز به زیر 400 میلیون رسیدیم و باید جبران کنیم.
اصل کار ما در تولید نفت، میدان های نفتی است. از میدان های غرب کارون حدود 700 میلیون بشکه در روز می توانیم تولید کنیم و این بخش را ادامه داده و تسریع می کنیم.
به گفته وزیر نفت، تا سه سال دیگر تمام فازهای پارس جنوبی را به پایان می رسانیم و پالایشگاه های آن در مراحل مختلف قرار دارند.
زنگنه ادامه داد: آخر سال 96 تقریبا همه چیز در این بخش ها تمام است. در میدان های نفتی آزادگان و یادآوران نیز امیدواریم آخر امسال تولیدمان را بیافزاییم و فاز نخست این بخش ها به بهره برداری برسد.
وی درباره فاصله گرفتن از خام فروشی اظهار کرد: در چارچوب اقتصاد مقاومتی، برای میعانات گازی در سه سال آینده تولیدمان را به یک میلیون بشکه در روز، از پارس جنوبی و دیگر میدان ها می رسانیم.
وزیر نفت توضیح داد: برنامه این است که همه این تولیدات در کشور فراورش شود. 360 هزار بشکه در پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که اواخر امسال واحد اولش به بهره برداری می رسد. پالایشگاه دوم شیراز است که 120 هزار بشکه در آنجا فراورش خواهد شد و 180 هزار بشکه نیز در نزدیک کنگان فراورش می شود.
زنگنه ادامه داد: این مجموعه می تواند یک میلیون بشکه را تحت پوشش قرار دهد و ما باید نفت های تولیدی را به عنوان خوراک پتروشیمی قرار دهیم.
به گفته وی، در داخل کشور نیاز به پالایشگاه نداریم و باید در جنوب خلیج فارس پالایشگاه ها را راه اندازی کنیم.
وزیر نفت با بیان اینکه با راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، شرایط ما بهتر خواهد شد؛ عنوان کرد: برای تضمین تقاضای نفت ایران باید در خارج از کشور و در پالایشگاه های موجود سرمایه گذاری کنیم. به عنوان نمونه بخشی از سهام یک پالایشگاه را خریداری کنیم مشروط بر اینکه نفت آن پالایشگاه از ایران تامین شود.
زنگنه ادامه داد: 5 سال آینده 25 میلیون تن اتانول حاصل از گاز تولید می شود؛ در این بخش مجوزهایی بیش از نیاز ارائه شده و 25 میلیون تن ظریفیت وجود دارد. مجوزها صادر شده اما بازاری وجود ندارد. همچنین در تخصیص سرمایه گذاری دولتی نیز ملاحظات انجام شود.
وی گفت: تولید روزانه 3 میلیون تن پروپیلن و تخفیف خوراک پتروشیمی ها به آن معنا نیست که می خواهیم به هر قیمتی گاز را بفروشیم و معنای آن مفت فروشی نیست و برای ایجاد رقابت در صنعت این اقدام انجام می شود.
وزیر نفت یادآور شد: صادرات گاز به همسایه ها برای ما اولویت است و حتا اگر" ال ان جی" هم صادر کنیم درآمد ما بیشتر است.
زنگنه تصریح کرد: در حال حاضر صرف نمی کند که گاز را به اروپا صادر کنیم. هدف ما صادرات به هر قیمتی نیست بلکه به دنبال افزایش درآمد هستیم. مسیر ها بعضا طولانی است و هرچه ما به همسایه های نزدیک گاز بفروشیم، شرایط بهتر است.
وی درباره حضور شرکت های بزرگ دنیا در عرصه نفت ایران تاکید کرد: مدیران شرکت های بزرگ خارجی برای همکاری با ایران در زمینه نفت صحبت می کنند و ما نیز در مقابل به این کشورها اعلام می کنیم شرایط فرق کرده و باید سرمایه گذاری کنید.
وزیر نفت تاکید کرد: اصل حضور شرکت های درجه یک در ایران برای تقویت فناوری ملی است و پول مراحل بعد است.
برای هیچ کشور و شرکتی محدودیت هایی نداریم و آمریکایی ها از سوی دولتشان در زمینه همکاری اقتصادی منع شدند. ایجاد رقابت به سود ملت ما خواهد بود و منعی برای حضور شرکت های آمریکایی نداریم.
زنگنه ادامه داد: 5/ 2 میلیون خانوار داریم که در کشور گاز ندارند و باید گاز رسانی کنیم.
وی درباره تعرفه گاز نیز گفت: مشترکان هرچه تساعدی استفاده کنند قیمت نیز افزایش می یابد. ما ساختار تعرفه را دست نزدیم و تنها 15 درصد در همه زمینه ها اضافه کردیم.
شبک**1983 **1917
11/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
پیشنهادات جذاب نفتی زنگنه به ژرمنها/افزایش تولید نفت به 4.7 میلیون بشکه نفت در روز
در دیدار وزیر نفت با وزیر اقتصاد و انرژی آلمان مطرح شد پیشنهادات جذاب نفتی زنگنه به ژرمنها افزایش تولید نفت به 4 7 میلیون بشکه نفت در روز وی با اعلام اینکه طی سه سال آینده تولید گاز کشور به هزار میلیون متر مکعب در روز و تولید نفت به 4 7 میلیون بشکه می رسد به قراردادهای IPC دکهدبیر انجمن خرمای کشور در گفتوگو با فارس: آغاز برداشت رطب از هفته آینده/سالانه 500 هزار تن خرما تبدیل به ضایعا
دبیر انجمن خرمای کشور در گفتوگو با فارس آغاز برداشت رطب از هفته آینده سالانه 500 هزار تن خرما تبدیل به ضایعات میشوددبیر انجمن خرمای کشور با بیان اینکه سالانه حدود یک میلیون تن خرما در کشور تولید میشود گفت از این مقدار خرما حدود 400 تا 500 هزار تن به مصرف داخلی میرسد حدود 1رونمایی قراردادهای جدید نفتی در شهریور/ تولید گاز به هزار میلیون مترمکعب میرسد
دوشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۰ وزیر نفت از رونمایی قراردادهای جدید نفتی در شهریور ماه خبر داد و اظهار کرد ظرفیت تولید نفت به 4 7 میلیون بشکه و تولید گاز به هزار میلیون متر مکعب طی سه سال آینده خواهد رسید به گزارش خبرنگار ایسنا بیژن زنگنه پس از دیدار با همتای آلمانی خود در جلسه مشتافزایش ظرفیت ۴۰۰ هزار تنی تولید زغالسنگ کک شو
افزایش ظرفیت ۴۰۰ هزار تنی تولید زغالسنگ کک شو شناسهٔ خبر 2867484 - یکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۶ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت ظرفیت تولید زغالسنگ کک شو سالانه ۴۰۰ هزار تن افزایش می یابد به گزارش خبرنگار مهر مهدی کرباسیان در مراسم امضای قرارداد تجهیز بهرهبرداری و فروپیمانکاران چینی خبر دادند افزایش 160 هزار بشکهای تولید نفت ایران از دو میدان یادآوران و آزادگان
پیمانکاران چینی خبر دادندافزایش 160 هزار بشکهای تولید نفت ایران از دو میدان یادآوران و آزادگاندو شرکت دولتی چینی در ماههای آینده تولید نفت ایران را 160 هزار بشکه افزایش خواهند داد به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از دیلی میل دو شرکت سینوپک و شرکت ملی پترپالایشگاه نفت بندرعباس با ظرفیت تولید 350 هزار بشکه در روز در حال فعالیت است
پالایشگاه نفت بندرعباس با ظرفیت تولید 350 هزار بشکه در روز در حال فعالیت است استانها > هرمزگان - مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت پالایشگاه نفت بندرعباس با اجرای موفقیت آمیز طرح مبتکرانه بدون انجام هزینه و سرمایه گذاری با 30 هزار بشکه افزایش در میعانات گازی تزدبیرکل اوپک: بازار توانایی جذب رشد تولید و عرضه نفت خام ایران را دارد
استقبال اوپک از لغو تحریمهای ایران دبیرکل اوپک بازار توانایی جذب رشد تولید و عرضه نفت خام ایران را دارد تهران - ایرنا - دبیرکل سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک عنوان کرد که بازارهای جهانی نفت خام توانایی جذب و پذیرش رشد تولید و عرضه نفت خام ایران را پس از لغو تحریم ها دارد بانجام 11 هزار دفعه معامله فرابورسی در نخستین روز هفته
انجام 11 هزار دفعه معامله فرابورسی در نخستین روز هفته در جریان معاملات امروز فرابورس ایران 60 میلیون ورقه بهادار در 11 هزار و 41 دفعه مورد معامله قرار گرفت به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در پایان معاملات امروز 3 مردادماه 1394 60 میلیون و 380 هزار ورافزایش تولید یک میدان نفتی مشترک با عراق
با تولید 55 هزار بشکه در روز افزایش تولید یک میدان نفتی مشترک با عراق تهران - ایرنا - سرپرست طرح توسعه میدان نفتی یادآوران با اشاره به افزایش تولید میدان یادآوران گفت تاکنون ٤٠ میلیون بشکه نفت از میدان مشترک یادآوران برداشت شده است به گزارش ایرنا هادی نظر پور با اشاره به مشترتعدیل 6500 نفر از کارمندان یک غول نفتی
تعدیل 6500 نفر از کارمندان یک غول نفتی اقتصاد > انرژی - ایسنا نوشت غول نفتی رویال داچ شل به دلیل کاهش قیمت نفت قصد دارد امسال تعداد کارکنانش را 6500 نفر کاهش دهد این شرکت در بیانیه ای با بیان اینکه پایین ماندن قیمت نفت ممکن است چند سال ادامه داشته باشد اعلام کرد1200 هزار ميليارد تومان توليد از دست رفت!
تراز در يك دوره 10 ساله يعني از سال 1384 تا 1393 نيز جمع اضافه توليد از محل دو درصد رشد اضافهتر به قيمت سال 1393 معادل 1200 هزار ميليارد تومان محاسبه می شود و اين عدد يعني اضافه درآمد به قيمت سال پايه 1383 224 هزار و 900 ميليارد تومان برآورد مي شود براي مقايسه اين رقم جالب اسایران تا سال 2016 تولید نفت خود را افزایش نمیدهد
ادعا کارشناسان نفتی حوزه خلیج فارس ایران تا سال 2016 تولید نفت خود را افزایش نمیدهد کارشناسان نفتی حوزه خلیج فارس ادعا کردند که ایران به عمد قصد افزایش تولید نفت خود را تا سال 2016 ندارد به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از الجزیره تهران در نظر دارد تا وقتی که به صورت کامل توافق12 میلیون و785هزارسهم هفته گذشته در معاملات بورس خوزستان مبادله شد
12 میلیون و785هزارسهم هفته گذشته در معاملات بورس خوزستان مبادله شد اهواز- ایرنا- درمعاملات هفته گذشته بورس منطقه ای استان خوزستان 12 میلیون و 785 هزار سهم و حق تقدم به ارزش 20 میلیارد و 801 میلیون ریال مبادله شد به گزارش شنبه ایرنا به نقل از بورس منطقه ای خوزستان این تعداد سهامقیمت خودروهای زیر 150 میلیون تومان/ کیا سراتو 85 میلیون و 500 هزار تومان
بازار خودرو قیمت خودروهای زیر 150 میلیون تومان کیا سراتو 85 میلیون و 500 هزار تومان کیا سراتو 2000 اتوماتیک در بازار به قیمت 85 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز قیمت خودروهای زیر 150 میلیون تومان در بازار به شرح جدول زیر است ۰۸ ۰۵ ۱۳۹۴ -پیش بینی تولید 80 هزار تن پسته درمه ولات
پیش بینی تولید 80 هزار تن پسته درمه ولات تربت حیدریه - ایرنا - مدیرجهاد کشاورزی مه ولات گفت با آغاز برداشت پسته در این شهرستان پیش بینی می شود امسال 80 هزار تن محصول در این خطه تولید و روانه بازار شود احمد نادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود از این میزان تولیدامروز در بازارهای جهانی قیمت نفت با کاهش ذخایر و تولید نفت آمریکا افزایش یافت
امروز در بازارهای جهانیقیمت نفت با کاهش ذخایر و تولید نفت آمریکا افزایش یافتامروز در بازارهای جهانی قیمت نفت به دلیل کاهش ذخایر و تولید نفت آمریکا اندکی افزایش یافت و بشکهای 53 48 دلار به فروش رفت به گزارش خبرنگار بینالملل خبرگزاری فارس امروز قیمت نفت دربازارهای جهانی باخیز ایران برای چهارمی تولید نفت جهان
فایننشال تایمز خیز ایران برای چهارمی تولید نفت جهان فایننشال تایمز با اشاره به سفر اخیر مقامات شرکت های نفتی غرب به تهران نوشت آنها حضور خود را جار نمی زنند و بر اساس برخی شنیده ها آن چه در جریان مذاکرات گذشته بیش از رد و بدل کردن کارت های تجاری بوده است به گزارش سرویس اقتصا-
اقتصادی
پربازدیدترینها