تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله يكى از اصحاب خود را غمگين مى‏ديدند، با شوخى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804713423




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد نفتی از رشد صنعت جلوگیری می کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در اختتامیه سومین جشنواره فیلم ها و عکس های فناوری و صنعتی عنوان شد؛ اقتصاد نفتی از رشد صنعت جلوگیری می کند معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در آیین پایانی سومین جشنواره عکس و فیلم های فناوری و صنعتی عنوان کرد: پایه اقتصاد بر ریسک کردن و اعتماد به جوانان است و هدف ما در ستاد فناوری نرم تجاری سازی علوم انسانی است. چراکه فرزندان ما با عروسکی که دولت درست کرده بازی نمی کنند!
۱۳۹۴ شنبه ۱۰ مرداد ساعت 22:46

خبرگزاری پانا+

در مراسم اختتامیه كه احسان علیخانی اجرای آن را بر عهده داشت. ابتدا مسعود نجفی، دبیر این جشنواره ضمن خیر مقدم به اهالی رسانه، مدعوین، هنرمندان و مدیران اظهار كرد: خود من سال ها به عنوان خبرنگار در این مراسم ها حاضر می شدم و همیشه از سخنرانی های طولانی گله داشتم، به همین دلیل كوتاه صحبت می كنم.

وی با بیان اینكه خوشحالم كه اعضای جهاد به من اعتماد كردند و این وظیفه را بر عهده من گذاشتند، گفت: در مدت سه روز گذشته تمامی آثار برگزیده در بخش های مختلف در پردیس سینمایی چارسو و در ٣٠ سانس به نمایش در آمد كه مورد استقبال هم قرار گرفت. همچنین برنامه ما با بازگشایی دانشگاه ها ادامه پیدا می كند و مجموعه ای از آثار منتخب جشنواره در دانشگاه ها به نمایش در می آیند.

نجفی تاكید كرد: امیدوارم این جشنواره كه از معدود جشنواره هایی است كه واقعا موضوعی است و می تواند ارتباطی را میان هنر و صنعت كشور برقرار كند، تداوم پیدا كند.

ترکیب هوش و شعور تمدن ساز است در ادامه مراسم حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی و عضو شواری عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینكه این جشنواره سعی دارد در بحث فرهنگ سازی عالیت هایی را انجام دهد، خاطر نشان كود: كارهایی كه در زمینه فناوری و صنعت انجام می شود باید به اطلاع مردم برسد تا باعث غرور ملی شود و خودباوری را در جامعه افزایش دهد.

وی ادامه داد: كارهایی كه ما در این زمینه ها انجام داده ایم با اینكه خوب است اما بسیار كم است اگر بخواهیم اقتصاد متكی به تولید داشته باشیم باید بیشتر كار كنیم. ما در استفاده از تولیدات خودمان در كشور مشكل داریم، دیده ایم كه گاهی در بازار از تولیدات خودی استفاده نمی كنیم .

طیبی یادآور شد: بچه های ما در كشور توانای تولید دارند، آن ها باهوش و باشعور هستند و تلفیق این دو زمینه ساز تمدن و فرهنگ سازی است و می تواند این اتفاق بیفتد. سوال این است كه چرا این اتفاق كم می افتد یا اصلا نمی افتد و چطور هنر و هنرمند برای فرهنگ سازی می توانند كمك كنند.

رئیس جهاد دانشگاهی با تاكید بر اینكه هنر باید به كمك اقتصاد كشور بیاید، گفت: فناوری تولید ثروت می كند رقابت آینده دنیا در كشور های دانش بنیان است ، بیشتر كشور ها روی این فناوری ها كار می كنند چون فناوری های دانش بنیان همان جنگ آینده هستند.

وی در ادامه صحبت هایش با بیان اینکه دولت تدبیر و امید برای انجام کارهای نو در حوزه فناوری و صنعت قدم برداشته است، اضافه کرد: با توجه به توافق هایی که اتفاق افتاده است و قرار است تحریم ها برداشته می شود، امیدواریم اتفاق های خوبی بیفتد و شركت ها و كارخانه های پیشرفته  خودشان به سمت هنر و هنرمند بیایند تا در جامعه و كشور دیده شوند و بتوانند خودشان و فعالیت هایشان را به دیگران معرفی كنند.
درآمدهای نفتی مانع رشد صنعت است

دكتر سورنا ستاری، معاون رئیس جمهور در زمینه فناوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه بزرگترین مشكل ما فرهنگ سازی است، اظهار کرد: كشوری هستیم كه عادت كردیم با پول مفت نفت كار كنیم، مدیرهایی كه با این پول كار می كنند، مردمی كه با این پول زندگی می كنند. خیلی از كشورها یك صخره در اقیانوس هستند اما سطح زندگی و رفاه مردم آن ها بالاتر از کشور ماست. دولت هایی كه احتیاجی به مردم ندارند و از مالیات پول در نمی آورند، و مردمی كه می خواهند كه غول چراغ جادو مشكلاتشان را حل كند! همچنین دانشگاه هایی داریم كه از بودجه دولت استفاده می كنند، یاد نمی دهیم دانشجوها روی پای خودشان بایستند، كار آفرینی نداریم و تنها یاد می دهیم با یك مدرك استخدام بشوند!

وی ادامه داد: خود ما ارزش افراد را به چه می بینیم؟ ماشین و خونه شان! این همان نگاه نفتی است که همه مان داریم، باید تغییر نگرش صورت بگیرد و این کار سخت و دردناكی است. در این مسیر باید بگوییم دانشگاه ها از فروش فناوری پول خودشان را در بیاورند، پس دیگر غذاخوری اطراف آن ها ببینیم! بلكه قرار است شركت هایی كار فناوری كنند.

ستاری تاکید کرد: اقتصاد دانش بنیان چیزی نیست به جز اعتماد به جوانان، اعتقاد به آن ها نکته مهمی برای فعالیت های دانش بنیان است. همه شركت های دانش بنیان با همین جوان ها شكل گرفته و كار خودشان را از مكان های كوچك شروع كرده اند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در كشورهای نفتی توهم صنعت وجود دارد، اظهار کرد: وقتی یك نفر پول دارد، كارخانه سیمان می خرد، ولی این کار خرید فناوری نیست!!فناوری خریدنی نیست، درست كردنی است، باید آن را ساخت و به وجود آورد.

وی یادآور شد: پایه این اقتصاد ریسك كردن است و باید به جوان ها اعتماد كرد، این اقتصاد جوان هاست، یك فرد ٤٠ ساله اهل این چنین ریسك هایی نیست و پایه زندگی اش شكل گرفته، جوان لازم است. ما وظیفه خودمان می دانیم و در ستاد فناوری نرم به تجاری سازی علوم انسانی هستیم، باید قبول كنیم كه بچه های ما با عروسكی كه دولت درست كرده بازی نمی كنند! باید با دید غیر نفتی كار كنیم، در ستاد فرهنگ سازی كه به تازگی تشكیل شده، امیدوار هستیم كارهای تازه ای رخ بدهد، اما به این معنی نیست كه دولت واردكار شود، ما مركزی هستیم كه قدرت ریسك و جرات و جسارت وارد شدن جوانان را به بازار می دهیم، خود دولت نباید وارد كار شود، بلكه باید زمینه ای را به وجود آورد كه جوان ها بتوانند كار كنند.
  از بین بردن ریسک سرمایه گذاری با اعتماد به جوانان
حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی در ابتدا با ابراز خوشحالی از اینکه پردیس سینمایی چارسو افتتاح شده است و کار خودش را به شکل حرفه ای ادامه می دهد، عنوان کرد: حضور بخش خصوصی در فرهنگ اتفاق خیلی خوبی است و امیدواریم این گروه ها تكثیر شوند. از آن جایی که مشکل فرهنگ ما زیر ساخت های آن هاست، باید این ها را درست کنیم تا از اقتصاد رانتی رهایی پیدا کنیم، امروزه در کشور ٣٥٠ سینما بیشتر نداریم، در حالیكه باید خیلی بیشتر از این ها باشد!

وی ادامه داد: گفت و گو ها و سیاست های دولت نشان می دهد كه توجه به هنرمندان در حال بیشتر شدن است؛ توسعه را انسان ها می توانند خلق كنند و ایران خیلی می تواند موفق باشد، خیلی از كشورها هستند كه حسرت جوان های توان مند ایرانی را می خورند، من تاسف می خورم كه بهترین دانشجویان خودم كه به آن ها امید داشتم و می دانستم آینده ای دارند، امروز خارج از ایران هستند.  این ضربه بزرگی به كشور است كه فرار مغزها اتفاق می افتد، ریسك سرمایه گذاری را باید از بین برد، در عرصه های هنری كه تولید و آفرینش وجود دارد، باید ریسك كار را به حداقل برسانیم.  امیدواریم با كمك هنرمندان و نگاه های بلند نظرانه این ریسك را كم كنیم، راهش هم اعتماد به هنرمندان و جوانان است که در حدودی در حال اتفاق افتادن است و شكل گیری شركت های دانش بنیان می تواند به این موضوع كمك كند و نتیجه بخش باشد.

ایوبی با بیان اینکه از اصفهان به مراسم اختتامیه جشنواره آمده است، اظهار کرد: دست مریزادی به برگزار كننده های این جشنواره می گویم، ممکن است برخی بگویند ما در تهران دچار جشنواره زدگی شده ایم، اما این حرف را قبول ندارم و فکر می کنم ظرفیت های زیادی برای ارائه داریم، البته ممکن است تجمع جشنواره ها در تهران زیاد باشد، اما اگر بتوانیم برخی از این جشنواره های موضوعی را به شهرهای دیگر ببریم، مطمئنا استقبال از آن ها بیشتر و بهتر می شود. 

رئیس سازمان سینمایی با عنوان اینکه گاهی با این پرسش که سینما تاکنون برای بخش های مختلف کشور چه کاری انجام داده است، روبرو می شود، اضافه کرد: زبان سینما بسیار قدرتمند است و می توان از آن برای آشنایی مردم با خلاقیت ها استفاده کرد و اگر سینما با فعالیت های صنعتی و فناوری آشنا شود، حتما اتفاق های خوبی را در این زمینه می بینیم.

وی تاکید کرد: ما دولت رانتی هستیم و حالا كه مضراتش دامن گیر ماست، دست کم از نكات مثبت آن هم استفاده كنیم، بودجه سینما را افزایش دهیم. همچنین به خودم می بالم كه چنین پیشرفت هایی را می بینم و مطمئن هستم كه این ها چیزهای خیلی كوچكی بوده كه ما انجام دادیم. علم و دانش فقط صنعت و فناوری نیست، بلكه رشته های علوم انسانی هم جز فناوری هستند و هركسی كه سخنور خوبی است، نمی تواند برود مذاكره كند، برای مثال گروه مداكره كننده هسته ای با علم مذاكره كردن توانستند به نتیجه برسند. فیلم های جشنواره به شبکه پنج می روند

در ادامه این مراسم رضا پورحسین، قائم مقام سیما اظهار کرد: در سه دهه گذشته به موازات رشد علم و فناوری در کشور سینمای داستانی و مستند علمی و فناوری رشد نكرده است، چنین جشنواره ای ها می تواند باعث دیده شدن این حوزه شود و ما می توانیم با استفاده از این ابزار حركت های علمی و فناوری را منعكس کنیم.

وی در ادامه توضیح داد: آنقدر که همه روزنامه ها صفحه حوادث دارند، حركت ها و فعالیت های علمی و صنعتی پژوهشكده ها پوشش داده نمی شود، مردم از حجم كارهایی كه در این حوزه ها انجام می شود، باخبر نیستند، فكر می كنم نبود نشاط در جامعه به دلیل نبود نشاط علمی در كشور است و فكر می كنم اگر وزارت صنایع، معاونت علمی و رسانه ملی، هنرمندان این حوزه را بیشتر جدی بگیرند، كار ها و آثار موفق تری را می بینیم .

قائم مقام سیما اعلام این خبر که فیلم های برگزیده جشنواره به كمك آقای ستاری مجموعه فیلم های مستند و انیمیشن را در یك بسته تلویزیونی در شبكه ٥ پخش می کنند، عنوان کرد: تفاهم نامه ای با معاونت فنی ریاست جمهور در تولید پخش آثار بیشتر در این قبیل را با موضوع علم و فناوری را در دستور كار داریم. حتی کارهایی در شبكه نسیم شروع شده و امیدواریم ادامه پیدا كند.

در پایان این مراسم مهرداد اسكویی گفت: برای اینکه احساس غرور ملی و عزت نفس و افتخار كنیم كه ایرانی هستیم نیاز به فناوری و صنعت كشور داریم. در این جشنواره هم فیلم های خوبی وجود داشت، و تاثیر و ارتباط صحیحی را هم با ان ها برقرار کردیم.

وی تاکید کرد: چیزی كه به نظرم جایش خالی است حمایت از ذهن خلاق و ارتباط میان روابط عمومی ها و مدیران و هنرمندان است و اگر این ارتباط ها درست و سالم باشد و نوعی از ارتباط كه بر اساس شایسته سالاری است، اتفاق بیفتد؛ گام به گام احساس غرور می كنیم و پیشرفت ما از طریق سینما نشان داده می شود، همان قدر كه سینمای معنوی ما توانسته جای خودش را پیدا كند، صنعت ما هم جای خودش را پیدا كند.

 اسکویی اظهار کرد: چرخ های صنعت به ذهن های خلاق سینماگران نیاز دارد و همه این ذهن ها  می توانند پرچم دار این حوزه باشند و با اینكه در فناوری رشد داشتیم، اما اثرهای کمی را می توانیم ببینیم. ما باید نشان دهیم كه چه فیلم سازهایی در كشور داریم و چه تلاش هایی می توانند انجام دهند. امیدوارم در سال آینده پیشرفت صنعت و فناوری را از طریق سینما و هنر ببینیم.

 

 

 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن