واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر ارشاد : برگزاری جشنواره بین المللی امام رضا(ع) در 200 نقطه جهان قم – ایرنا – معاون حقوقی و پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) همزمان با دهه کرامت در 200 نقطه جهان خبر داد.
به گزارش ایرنا، حسین نوش آبادی روز شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم ابراز داشت: در دهه کرامت برنامه های مختلفی از جمله آغاز جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) را خواهیم داشت که از برنامه های مهم فرهنگی کشور در سال های مختلف برشمرده می شود.
وی افزود: جشنواره امام رضا(ع) به بررسی سیره حضرت در حوزه های علمی، فرهنگی و اخلاقی می پردازد و از 25 مرداد مراسم افتتاحیه آن از شهر قم شروع خواهد شد.
نوش آبادی ادامه داد: قم میزبان افتتاحیه جشنواره فرهنگی هنری بین الملی امام رضا(ع) است و پس از آن پرچم ثامن الحجج(ع) در تمام استان های ایران و 80 کشور جهان به اهتزاز در می آید.
وی بیان داشت: 200 نقطه جهان در قاره های مختلف جشنواره امام رضا(ع) را برگزار می کنند و این جشنواره از مهم ترین اقدامات دستگاه فرهنگی برای تقویت دیپلماسی فرهنگی با هدف تبیین سبک زندگی اسلامی مدنظر رهبر معظم انقلاب و با هدف ایجاد وفاق و همبستگی اسلامی میان همه فرق و مذاهب اسلامی است.
معاون حقوقی و پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: امام رضا(ع) محور همبستگی و وفاق اسلامی در میان همه فرق بوده است و همین مساله امسال به عنوان شعار جشنواره امام رضا(ع) برگزیده شده است که در رشته هایی چون مقاله نویسی، شعر رضوی، فیلم و فیلمنامه برگزار می شود.
وی گفت: 530 نفر از اساتید حوزه و دانشگاه داوران این جشنواره بین المللی خواهند بود تا شاهد قوت بالایی برای قضاوت آثار داخلی و خارجی جشنواره باشیم.
وی افزود: قم ظرفیت بزرگ فرهنگی هنری داشته و کانون علم، معرفت، دانش ، اخلاق و تمام ویژگی های یک نظامی است که می تواند بر اساس دستاوردهای تولید شده در قم بوجود آید و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در قم در میان همه ظرفیت ها می تواند نقطه اتصالی بین همه ظرفیت ها و بسترهای بزرگ چون مراجع تقلید، نهادها و موسسات حوزوی و فرهنگی باشد.
نوش آبادی گفت: رویکرد وزارت ارشاد آن است که با ارائه برنامه های متعدد و متنوع فرهنگی و هنری سبک و سیره زندگی اسلامی ایرانی را به تصویر کشد و با ابزارهای خود به سمتی حرکت کند که حوزه های علمیه از یکهزار سال قبل خواستند تبیین کنند و باید از زبان هنر به اقتضای زمان و مکان استفاده کنیم.
وی با اشاره به انتظار مسوولان فرهنگی از حوزه های علمیه گفت: با توجه به رشد فناوری ها، ارتباطات و فضاهای جدیدی که در عرصه روابط بین الملل بوجود آمده است حوزه های علمیه باید وزارت ارشاد را کمک کنند و حوزه همواره به مسائل مستحدثه توجه خاصی برای گره گشایی داشته است.
وی افزود: قم در حوزه چاپ و نشر سابقه طولانی دارد و شهرک چاپ و نشر نیز از این رو در قم بنا شد و امروز این استان قطب مهم چاپ و نشر در حوزه مسائل دینی و اعتقادی است و قطب مهم چاپ و نشر کشور و نیازمند توجه ویژه در فعال کردن اقتصاد فرهنگ و هنر می باشد.
معاون پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: از جمله مزیت های استان قم برخورداری از استعداد کم نظیر حوزه چاپ و نشر است و از دیگر مسائل مورد توجه در قم نوع تعاملی است که مسوولان فرهنگی با مراجع تقلید دارند و سوابق گذشته نشان می دهد این گونه تعالات همیشه وجود داشته است.
در این آیین ضمن تقدیر از خدمات حجت الاسلام عبدالرضا ایزدپناه ، حجت الاسلام عباس دانشی به عنوان مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم معرفی شد.ک/3
7408/ 6133/
10/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]