تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845613233




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییرالگوی کشت و بهبود مدیریت توزیع آب راهبرد عبور ازبحران آبی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار سیستان و بلوچستان: تغییرالگوی کشت و بهبود مدیریت توزیع آب راهبرد عبور ازبحران آبی است چابهار – ایرنا – استاندار سیستان و بلوچستان گفت: باید سیاست های همزمان تغییر الگوی کشت و بهبود مدیریت توزیع آب و همچنین لوله گذاری از سد پیشین و زیردان به پروژه های باهوکلات چابهار و مناطق کشاورزی در شهرستانهای جنوبی استان شد.


به گزارش ایرنا علی اوسط هاشمی روز جمعه در کارگروه آب خاک و کشاورزی شهرستان های جنوبی استان که با محوریت بررسی کم آبی منطقه و بویژه منطقه باهوکلات چابهار برگزار شد، با اشاره به کمبود منابع آب و بویژه کاهش میزان بارندگی در مناطق چابهار و شهرستان سرباز و جنوب استان افزود: یکی از سیاست های اصولی در این منطقه بایستی جلوگیری از افزایش سطح زیر کشت تا زمان بهبود شرایط آبی منطقه است که باید از سوی متولیان مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه مسوولیت های خود را در حوزه کارگروه آب و خاک و کشاورزی در شهرستان های جنوب استان به معاون استاندار و فرماندار ویژه چابهار تفوبض می کند، خواستار هماهنگی و همکاری کلیه مدیریت های استانی این حوزه و همچنین فرماندار و ادارات شهرستان های جنوب استان در خصوص تعیین راهبردها و برنامه های مدیریتی برای عبور از بحران کم آبی شد.
هاشمی با اشاره به اینکه سیاست توزیع آب سد پیشین و صورتجلسات آن مربوط به دو دهه است تصریح کرد: بایستی با کار کارشناسی و همچنین اولویت های تعیین الگوی کشت و نابسامانی های موجود کلیه تصمیمات مورد بازنگری قرار گیرد و متناسب با شرایط بحرانی تصمیمات لازم مدیریتی اتخاذ شود.
وی همچنین با اشاره به تلاش های مسوولانه فرماندار شهرستان ویژه چابهار در سطح استانی و ملی و بویژه رایزنی با مدیران عالی وزارتخانه های مختلف تاکید کرد: تا مادامیکه این پیگیری ها و تلاش ها در راستای کمک به توسعه شهرستان و استان و منطقه و مطابق با سیاست های دولت ادامه داشته باشد، محدودیت فعالیت ایشان برای پیگیری و بررسی ها باز است، چراکه رفع مشکلات مردم و منطقه اساس تلاش مسوولانه را تشکیل می دهد.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: فرسایش خاک مهمترین نگرانی زیست محیطی قرن حاضر و یکی از عواملی مورد توجه در کشاورزی است زیرا عامل اصلی نابودی بسیاری از زمینهای حاصلخیز کشاورزی و تبدیل آن به مکانهای غیرقابل کشت، پدیده فرسایش خاک است.
وی از فرسایش خاک بعنوان یک هشدار و نگرانی عمده زیست محیطی یاد و خاطر نشان کرد: فرسایش خاک ازجمله نگرانی های عمده زیست محیطی قرن حاضر است که برپایه برآوردهای انجام شده براثر فرسایش خاک سالیانه چندین میلیون هکتار از زمین های کشاورزی جهان بکام نابودی کشیده شده و این خود ممکن است زمینه تاثیراتی منفی بر اقتصاد خانواده ها نیز داشته باشد.
به گفته استاندار سیستان و بلوچستان فعل وانفعالات فرسایش خاک و جایگزینی تپه های شنی بجای بسترهای حاصلخیز خاک تاسف انگیز است و این فرآیند باعث مهاجرت هزاران نفر از روستاییان به سمت شهرها می شود.

مدیر عامل آب منطقه ای استان سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به اینکه کاهش میزان نزولات جوی در امسال نسبت به سال گذشته یکی از دلایل عمده کاهش میزان حجم آب ذخیره شده در سدهای پیشین و زیردان است ، گفت: حجم میزان آب استحصالی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل 67 درصد کاهش داشته است.
به گفته احمد عاقبت بخیر، در سال گذشته میزان آب ورودی به سد پیشین 160 میلیون متر مکعب بوده که در سالجاری و در طی مدت مشابه 47 میلیون متر مکعب کاهش یافته است.
وی لوله گذاری مسیر 49 کیلومتری انتقال آب به مزارع باهوکلات را نیاز مهم منطقه دانست و خاطر نشان کرد: در صورت تامین اعتبار لازم در مجموع لوله گذاری مسیر انتقال آب به مزارع باهوکلات انجام خواهد گرفت.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با اشاره به اینکه درصد افزایش فرسایش در جنوب استان با توجه به جنس خاک بالاست گفت: طرح های بزرگ در منطقه در جهت کاهش فرسایش و مهار روان آب های سطحی در دست اجراست.
عبدالباسط پاکزاد ایجاد و کاشت جنگل های حرا با توجه به سازگاری منطقه در دو حوزه زیست محیطی و حتی گردشگری و کشت گیاهان دارویی در حفظ محیط زیست منطقه را مهم توصیف کرد.
وی مهمترین این طرح های منابع طبیعی استان را 60 هکتار جنگل کاری وشنام و کاشت 16 هزار اصله نهال در این حوزه، بند خاکی مشکوت، بند خاکی پارک و سایت بیابان زدایی کنارک برشمرد.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز در کارگاه آب، خاک و کشاورزی شهرستان های جنوب استان با اشاره به اینکه اراضی باهوکلات یک ظرفیت بزرگ کشاورزی منطقه است، گفت: مشکل کمبود آب و از بین رفتن بخش عظیمی از کشاورزی این منطقه هشداری بزرگ در افزایش محرومیت مردم است و باید کشاورزان را به کشت های کم مصرف آبی ترغیب کرد.
احمد علی موهبتی میزان بارندگی سالانه در این منطقه را 80 میلیمتر ذکر کرد و افزود: میزان روان آبها سالانه در منطقه بیش از یک میلیارد متر مکعب بوده که تا کنون سیصد میلیون متر مکعب آن استحصال و یا مهار شده است.
وی تدوین برنامه های لازم در خصوص کنترل آب های خروجی مرزی استان و ایجاد پوشش های گیاهی با توجه به شرایط اقلیمی و خاک مناسب منطقه را از دیگر برنامه های محوری و پیشنهادی برای عبور از بحران آبی عنوان کرد.
1744/6081



09/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن