تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860558237




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهبود اقتصاد و بازار در گرو مديريت درست پول‌هاي بلوکه شده


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ مرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۲۳ب.ظ)
دبير کل کانون کارگزاران عنوان کرد: بهبود اقتصاد و بازار در گرو مديريت درست پول‌هاي بلوکه شده موج - دبير کل کانون کارگزاران با اشاره به اين که پيش بيني مي‌شد با رسيدن به توافق شاهد عطش خريداران در بازار سرمايه باشيم، گفت: با توجه به روند جمع بندي توافق صورت گرفته تأثير گذاري مثبت در بورس اتفاقي زمان بر خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري موج، روح الله ميرصانعي، دبير کل کانون کارگزارن، در خصوص استراتژي‌هاي بورس و روند کنوني بازار گفت: با توجه به توافق انجام گرفته هر گونه تأثيرگذاري مثبت به واسطه اين اتفاق زمان بر خواهد بود.
وي افزود: شروع به سرمايه گذاري مجدد در بنگاه‌هاي توليدي و پياده سازي طرح توسعه در هر يک از اين شرکت‌ها اتفاق مثبتي است که نيازمند گذشت زمان است تا به شکل کامل اجرايي و قابل بهره برداري باشد.
ميرصانعي همچنين موضوع تخصيص بودجه عمراني در سال آتي را نيز نکته مهمي در عملياتي شدن پروژه‌هاي عمراني برشمرد و گفت: قدر مسلم برخي آثار مثبت ناشي از اين توافق مي‌تواند در کوتاه مدت رخ دهد اما تاثيرات به مراتب قابل توجه تر نيازمند زمان است به اين معنا که اگر پول‌هاي بلوکه شده ايران به کشور بازگردانده شود، دولت مي‌تواند از اين منابع براي بازپرداخت بدهي خود به پيمانکاران استفاده کند.
وي افزود: در صورتي که پروژه‌هاي عمراني تعريف شده براي کشور که به تصويب مجلس هم رسيده تخصيص يابد و به شکلي عملي پروژه‌هاي عمراني آغاز شود به بهبود شرايط بازار کمک خواهد کرد.
ميرصانعي تاثيرات چنين اتفاقاتي را در بازار سرمايه مثبت ارزيابي کرد و گفت: به واسطه شرکت‌هاي موجود در بورس اين مسائل مي‌توان تاثيرات بلند مدت و کوتاه مدت مطلوبي را در اقتصاد کشور و بازار سرمايه به عنوان جزيي از آن ايجاد کند.
دبير کل کانون کارگزاران با اشاره به آثار کوتاه مدت ناشي از جمع بندي توافق تصريح کرد: تا پيش از جمع بندي کلي در موضوع توافق به نظر مي‌رسيد شاهد آثار کوتاه مدت و مثبت ناشي از اين اتفاق باشيم اما تاثيرات ناشي از ساير عوامل مانع از اين شد.
وي با بيان اين که پيش بيني مي‌شد با انجام توافق شاهد عطش خريداران اين بازار باشيم خاطرنشان کرد: هرچند بازار هنوز به روند صعودي بازنگشته است اما بي شک اگر اتفاق مثبتي در بخش واقعي اقتصاد رخ دهد شاهد رشد بازار سرمايه و ساير بازارها و به تبع آن ايجاد روند مثبت در شاخص بورس به شکل بلند مدت خواهيم بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن