تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870618676




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترویج فرهنگ امر به معروف لازمه برون رفت از مشکلات اجتماعی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیت الله ملک حسینی: ترویج فرهنگ امر به معروف لازمه برون رفت از مشکلات اجتماعی است یاسوج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: نهادینه شدن فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه لازمه برون رفت از مشکلات اجتماعی و فرهنگی است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی عصر چهارشنبه در اولین همایش مردمی رویکردی به تحولات کهگیلویه و بویراحمد با آسیب شناسی اجتماعی در امامزاده شاه قاسم یاسوج به پیشینه فرهنگی گذشتگان اشاره کرد و افزود: نباید عزت و غیرت دیروز را با برخی اقدامات و رفتارهای غیرفرهنگی پایمال غفلت های امروز کرد.
وی دین، مذهب و ملیت را از افتخارات غرور آفرین ملی دانست و تصریح کرد: عزت و غیرت ایلی، پیشینه هویت و فرهنگ ماست و حفظ آن به عنوان میراث گذشتگان ما نیازمند مراقبت است.
وی به برخی از نزاع های قومی و ایلی اشاره کرد و گفت: تعصبات ما که در گذشته علیه دشمنان دین و مردم بود در برخی نزاع ها به رسوایی و رذالت گراییده است.
وی خطاب به معتمدین و تمام صاحبان فکر گفت: باید بیش از پیش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ترویج شود.
آیت الله ملک حسینی ساماندهی آیین های ازدواج، تقویت فرهنگ عفاف و حجاب، رعایت انصاف در بازار و برخورد صحیح با گردشگران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کنترل قیمت ها و نوع برخورد با مردم نیازمند بازنگری و فرهنگ سازی است.
وی بیان کرد: روند بدحجابی در جامعه شتاب گرفته که پیشگیری از این وضعیت ناخوشایند نیازمند درایت و برنامه ریزی ویژه است.
ملک حسینی رواج ماهواره به جامعه و خانواده را یک آفت دانست و اظهار کرد: ماهواره ناشی از عفونت شهوت غرب است و بنیان خانواده را به مخاطره انداخته است.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم فضای وفاق و همدلی تاکید کرد و گفت: دامن زدن به مسایل قومی در شرایطی که دنیا به دهکده جهانی تبدیل شده است، امری نادرست است.
ملک حسینی با بیان اینکه برخی نزاعهای سیاسی و سوءمدیریت ها در گذشته مانع جذب اعتبار و زیان جدی به روند توسعه استان شد، تصریح کرد: هرکس به قومیت گرایی،منطقه گرایی و تقسم بندی سرحدی و گرمسیری دامن زند در جهت منافع مردم واستان نیست.
وی پایین بودن فرهنگ کار را یک معضل دانست.
ملک حسینی تصریح کرد: معضل بیکاری و سرگردانی جوانان و کار سخت کشاورزی و دامداری برای سالخوردگان در روستاها نیازمند اصلاح است.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه همگانی باید برای اصلاح برخی رفتارهای آسیب زا از جمله نزاعهای دسته جمعی،تقویت فرهنگ حجاب و ساماندهی مجالس عروسی تلاش کرد، گفت: همه مسوولان ائمه جمه و جماعت بیش از پیش در این راستا از همه طرفیت ها برای کمک به توسعه فرهنگی وعمرانی استان تلاش کنند.
8143/6162






07/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن