واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۲۲ب.ظ)
انتخاب رشته داوطلبان کنکور بخشي از فريند مشاوران آموزش وپرورش است موج- مديرکل امورتربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: مشاوران روند انتخاب رشته و آگاهي رساني درخصوص شرايط ورود به رشته ها و بررسي علائق دانش آموزان را با شيوه هاي علمي مبتني بر آزمون هاي سه گانه مشاوره اي ( استعداد، رغبت و سلامت روان) انجام مي دهند.
به گزارش خبرگزاري موج، ابوالقاسم عيسي مراد همزمان با اعلام نتايج اوليه آزمون سراسري سال 1394 دانشگاهها، اظهارکرد: تعداد 2 هزار و500 پايگاه انتخاب رشته آموزش وپرورش در سراسر کشور درحال ارائه خدمات مشاوره اي به داوطلبان انتخاب رشته دانشگاهي هستند.
وي تصريح کرد: تأکيد بر مشاوره فردي داوطلبان با حضور اولياي آنها، توجه به پذيرش مراجعه کنندگان خانوادههاي شاهد و ايثارگر و داوطلبان مستضعف، توجه جدّي به بحث استعداد، رغبت، علاقه و توانمندي دانش آموزان، توجه به بومي گزيني، توجه به جنسيت، بازارکار و نياز کشور به آن رشته از مهمترين خدماتي است که مشاوران در اين پايگاهها ارائه ميکنند.
عيسي مراد ادامه داد: مراکز مشاوره، مدارس منتخب و مرکز مشاوره، پايگاههاي انتخاب رشته هستند و مسووليت نظارت استان، براين پايگاهها بر عهده رئيس اداره مشاوره و مراکز مشاوره استانهاست.
مديرکل امورتربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش اعتمادپذيري خانوادهها به آموزش وپرورش را ويژگي مهم پايگاههاي انتخاب رشته خواند و افزود: تخصص علمي و تجربي مشاوران رسمي پايگاهها، استفاده از نرم افزارهاي دقيق معتبر براي انتخاب رشته و دسترسي آسان تر به پايگاههاي آموزش وپرورش کشور را از ديگر امتيازات اين پايگاه نسبت به ساير مؤسسات آزاد و مراکز غيردولتي است.
عيسي مراد هدف از ايجاد پايگاههاي مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسري توسط آموزش وپرورش را جلوگيري از سوء استفاده مراکز غيرعلمي، کمک به داوطلبان در انتخاب رشته و هدايت آنان در راستاي کسب موفقيتهاي تحصيلي عنوان کرد و گفت: تمامي پايگاههاي مشاوره انتخاب رشته کنکور همچون گذشته در همه مناطق آموزش وپرورش کشور که آدرس و شماره تلفن آنان بر روي پايگاه اطلاع رساني آموزش و پرورش استانها قرار گرفته است آماده خدمت رساني به داوطلبان عزيز هستند به گونه اي که اين عزيزان و خانوادههاي آنان ميتوانند با مراجعه به ادارات کل استانها و مناطق آموزش وپرورش از محل پايگاه انتخاب رشته محل زندگي خود مطلع شوند.
وي با اشاره به حضور مشاوران متخصص در پايگاههاي انتخاب رشته کنکور افزود: اين مشاوران در طول سال به طور مستقيم با دانش آموز و خانواده ايشان مرتبط بوده و با روحيات و ويژگيهاي فردي، رواني و اجتماعي داوطلبان آشنايي دارند، بنابراين بهتر ميتوانند در تعيين اولويتهاي رشته شهرها به داوطلب کمک کنند.
وي به خانوادهها توصيه کرد: مانند سنوات گذشته براي مشاوره و انتخاب رشته فرزندان خود به اين پايگاهها اعتماد کرده و با پرداخت هزينههاي گزاف، فريب تبليغات مراکز غيرمجاز و غيرعلمي مؤسسات بيروني انتخاب رشته کنکور را نخورند.
وي علاقه، شناخت، توانايي علمي، توان اقتصادي خانوادهها، امکانات مراکز آموزشي، آينده شغلي، هدف داوطلب، سهميه پذيرش، آزادي عمل را از جمله عوامل مؤثر در انتخاب رشته تحصيلي و دانشگاه دانست و گفت: داوطلبان مجازند 150 رشته از ميان رشتههاي با آزمون يا بدون آزمون را انتخاب و در نمونه برگ انتخاب رشته درج کنند.
مديرکل امورتربيتي و مشاوره وزارت آموزش وپرورش خاطرنشان کرد: خدمات راهنمايي و هدايت تحصيلي دانش آموزان دختر و پسر دوره متوسطه به صورت رايگان با حضور مشاوران توانمند و مجرب آشنا به فرايند هدايت تحصيلي و انتخاب رشته که دورههاي ويژه انتخاب رشته را در کلاسهاي تخصصي گذراندهاند، در اين پايگاهها انجام ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]