واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۴ب.ظ)
داوطلبان دانشگاه فريب پايگاه هاي انتخاب رشته غير مجاز را نخورند موج - رئيس مرکز تحقيقات سازمان سنجش گروه اجتماعي گفت: دانش آموزان بايد با مراجعه به پايگاههاي انتخاب رشته مورد تأييد انتخاب رشته کنند زيرا انتخاب رشته نادرست ممکن است دانش آموزان را در آينده شغلي موجب سرخوردگي آنها شود.
به گزارش خبرگزاري موج،کيانوش محمدي روزبهاني در دوره آموزشي توجيهي انتخاب رشته دانشگاه که صبح امروز 30 تيرماه در اردوگاه شهيد باهنر برگزار شد اظهار داشت: مسير هدايت تحصيلي و شغلي دانش آموزان از مدرسه آغاز ميشود و انتخاب رشته دانشگاه نيز بخشي از اين هدايت است بنابراين آموزش و پرورش انتخاب رشته تحصيلي و شغل را به دانش آموزان بر عهده دارد.
وي افزود: در سازمان سنجش قصد داريم که هدايت تحصيلي و شغلي به صورت جامع در آموزش و پرورش اتفاق بيفتد تا دانش آموزان در ايستگاه انتخاب رشته در اين فرصت 5 يا 10 روزه فقط بتوانند اعلام علاقمندي کنند و رشته مدنظرشان را از قبل با توجه به رتبه و وضعيت تحصيلي انتخاب کنند.
رئيس مرکز تحقيقات سازمان سنجش گروه اجتماعي تصريح کرد: انتظار ميرود تا مشاوران باراهنمايي صحيح انتخابهاي مناسبي را در اختيار دانش آموزان قرار دهند تا دانش آموزان نيز همه زوايا را در نظر بگيرند.
محمدي افزود: متاسفانه طي سالهاي اخير در بحث انتخاب رشته ديدگاه خوبي وجود ندارد و برخي ميخواهند در اين زمينه سودجويي کنند قصد ما اين است تا با توانمندسازي مشاوران دانش آموزان در اين زمينه يک مشاوره خوب داشته باشند زيرا براي اينکه يک مشاور خوب داشته باشيم حدود 30 تا 40 آيتم وجود دارد تا صلاحيت مشاور تأييد شود.
وي تصريح کرد: سازمان سنجش نيز ايستگاهي براي انتقال دانش آموزان از آموزش و پرورش به آموزش عالي است و در نهايت موجب انتخاب رشته و تعيين مسير شغلي وزندگي آينده فرد خواهد بود که اگر راهنمايي صحيح در اين زمينه صورت نگيرد ممکن است فرد در آينده دچار سرخوردگي شود.
رئيس مرکز تحقيقات سازمان سنجش گروه اجتماعي گفت: در بحث انتخاب رشته مرحله اولي و اصليترين مرحله بحث خود انتخاب رشته است و مورد بعدي انتخاب رشتهها در دورهها و دانشگاهها در شهرهاي مختلف است که بايد با توجه به رغبت و تمايل دانش آموزان و همچنين با در نظر گرفتن موقعيت آنها در آزمون کنکور انتخاب شود.
وي ياد آورشد: بايد دانش آموزان و مشاوران ما کاري کنند که انتخاب رشتهها بر اساس واقع بيني انجام شود و همچنين انتظارات خانواده و جامعه را نيز تأمين کنند.
محمدي افزود: در بحث انتخاب رشته مراحلي مانند بومي گزيني،اطلاعات کارنامه و اولويت بندي رشتهها بايد بسيار مورد توجه مشاوران قرار گيردو آنها در اين زمينه تلاش لازم را انجام دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]