واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سایه تعامل هدفمند به بارمی نشیند اراک- ایرنا- رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان مولفه کلان سالم سازی و نشاط اجتماعی، در سایه تعامل هدفمند تمامی بخش ها به بار می نشیند.
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز سه شنبه در نشست اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی افزود: احیای این فرضیه الهی نیازمند هماهنگ بودن همه دستگاه های دولتی و گام برداشتن بر اساس فرهنگ واحد سازمانی است.
وی بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر گفتمانی سازنده در حوزه اخلاقمداری و سلامت اجتماعی است که نباید مورد غفلت واقع شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی توضیح داد: مسوولان باید برای احیای این فریضه الهی احساس مسوولیت کرده و با برنامه ریزی های کاربردی و نظارت های مستمر در راستای اصلاح نواقص جامعه گام های اساسی بردارند.
آیت الله دری نجف آبادی گفت: برنامه ریزی مسوولان و تلاش برای احیای امر به معروف و نهی از منکر ضرورت مهم جامعه است و نیازمند عزمی ملی است و باید در این عرصه از ظرفیت خرد جمعی و مشارکت گسترده مردم سود برد.
وی اضافه کرد: شناخت، آگاهی، علم و معرفت از شرایط امر به معروف و نهی از منکر است و برای تحقق این فریضه دینی باید مقدمات و شرایط آن فراهم شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: برای پرداختن به فریضه حیاتی امر به معروف و نهی از منکر باید علم و آگاهی و شناخت بیشتر حاصل شود و راهبردهای موجه و متین دستمایه اجرای آن باشد.
وی عنوان کرد: بسترسازی برای حضور فعال اقشار مختلف مردم در جامعه نیز می تواند انگیزه لازم را در میان آنان تقویت کند و سرمایه گذاری بر قابلیت های مردمی رکن لازم درفریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ارتقای جایگاه ستاد در جامعه به خصوص در بین نسل جوان، نظام مدیریت و ساختار سازمانی ستاد، توانمندسازی سرمایه های انسانی، فرهنگ سازی احیا امر به معروف و نهی از منکر و برنامه ریزی برای ایجاد ارتباطات و هماهنگی بین دستگاه هااز مهمترین برنامه های راهبردی امسال این نهاد در استان است.
سر تیپ دوم پاسدار محسن کریمی افزود: ارتقای جایگاه ستاد امر به معروف و نهی از منکر به بالاترین سطح سیاستگذاری و هماهنگی با تاکید بر نهادهای فرهنگ ساز، شفاف سازی ماموریت ها، برخورداری از پایگاه های دانش و بانک های اطلاعاتی ومستندسازی تجربیات، استقرار نظام شایسته سالاری، برون سپاری و کاهش تصدی گری با استفاده از ظرفیت سازمان های دولتی و مردم نهاد، استقرار نظام پرداخت مبتنی بر تخصص، عملکرد و شایستگی، توسعه انگیزشی، بهبود مستمر روش ها با رویکرد استفاده از نظام های نوین فناوری اطلاعات و تقویت فضایل اخلاقی و رفتاری کارکنان از مهمترین برنامه های در دست انجام است.
وی بیان کرد: معاونت فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز برنامه های مهمی از قبیل اهتمام به اجرایی نمودن اصل هشتم قانون اساسی، ارتقای جایگاه ستاد در افکار عمومی، تاکید بر مردم محوری، برخوردار از ساختار سازمانی دانش محور و غیر متمرکز، بهره برداری از هنر، رسانه و قناوری در فرهنگ سازی احیای امر به معروف و نهی از منکر و محوریت قرآن و عترت تدوین و به مرکز استان ها ابلاغ کرده است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان مرکزی نیز در این نشست برنامه ریزی های فرهنگی را لازمه احیای امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و گفت: دستگاه های قضایی و امنیتی به تنهایی قادر به کنترل جامعه و مقابله هنجارشکنان اجتماعی نیستند و این مساله باید در سایه فرهنگ سازی از سوی دستگاه های اجرایی به خصوص دستگاه های فرهنگی جاری شود.
شکرالله حسن بیگی افزود: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر باید برنامه هایی برای بسط و گسترش این فریضه الهی در جامعه داشته باشد که اجرای موثر و کارآمد آن مستلزم همکاری دستگاه های اجرایی است.
تشکیل یک کارگروه با عضویت فرمانده سپاه روح الله، معاون سیاسی و امنیتی استانداری، مدیرکل صدا و سیما و مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی مهمترین مصوبه این نشست بود.ک/2
3017/6013/
06/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]