واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد عنوان کرد:
افزایش سلامت مالی و اداری کشور با اجرای امر به معروف و نهی از منکر
ظهر امروز ششم مرداد نخستین نشست توجیحی هستههای یاوران معروف وزارت امور اقتصاد و دارایی در سالن مدرس این وزارت خانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان حاضر در محل؛ ظهر امروز ششم مرداد نخستین نشست توجیحی هستههای یاوران معروف وزارت امور اقتصاد و دارایی در سالن مدرس این وزارت خانه برگزار شد.
محمد شرفشاهی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی و رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر این وزارتخانه با اشاره به 7 راهبرد اصلی در سند مصوب فعالیتهای اجرایی وزارت اقتصاد اظهار داشت: افزایش شفافیت، سلامت و انضباط مالی و اداری که یکی از این بندها است مصداق کامل امر به معروف و نهی از منکر محسوب میشود.
وی افزود: افزایش توان ثروت آفرینی کشور، کاهش اتکا به منابع نفتی، ایجاد یک پارچهسازی سامانههای مدیریتی و عملیاتی افزایش مشارکت مؤثر در سیاستگذاری و قانونگذاری همچنین توسعه هدفمند انسانی و سازمانی به همراه افزایش درون سازمانی از دیگر بندهای سند مصوب فعالیتهای اجرایی این وزارتخانه است.
وی علنی ساختن فسادهای اداری و مالی که هنوز به اثبات نرسیده است را مصداق اشاعه منکرات دانست و تأکید کرد جامعه ما از چنین اتفاقاتی که در سطح رسانهها اتفاق افتاد تأثیر پذیرفتهاند و چنانچه جلوی این مسئله گرفته نشود مشکلات زیادی را برای جامعه به همراه خواهد داشت.
معاون امر به معروف و نهی از منکر وزارت ارشاد در پایان تذکر لسانی را نیازمند دو شرط عالم بودن به معنای آگاهی از آنچه قصد انجام وظیفه در رابطه با آن را داریم و همچنین عامل بودن به آنچه که خود دیگران را به آن فرا میخوانیم، بر شمرد.
با امر به معروف سازمان آکواریومی ایجاد میکنیم
سید مهدی هاشمیان معاون وزارتخانهها و سازمانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادامه این نشست بیان داشت: با امر به معروف و نهی از منکر سازمان آکواریومی ایجاد میکنیم به طوری که از طریق شفافسازی آنچنان قوانین و مقررات سازمانها برای مشتریان شفاف میشود که دیگر کسی نتواند از پاسخگویی تفره رود.
وی در خصوص بایدها و نبایدهای امر به معروف گفت: امر به معروف باید به گونهای باشد که بر مخاطب تأثیر بگذارد و علاوه بر تکریم شخصیت مخاطب باید میان امر منکری که او مرتکب میشود و شخصیتش تفکیک قائل شد و با تکرار امر به معروف و نهی از منکر این مسئله را در جامعه رواج داد.
هاشمیان افزود: تجسس،تحقیر و توهین، تهدید و مجازات، تکبر و تلافی اموری است که در امر به معروف و نهی از منکر باید از آن پرهیز شود.
وی در پایان پاداش امر معروف و نهی از منکر را ثبتنام در لیست پیروان امام حسین و یاوران امام زمان دانست به طوری که خداوند آنان را جانشینان خود بر روی زمین معرفی میکند.
در ادامه نشست رضا بازرگان مدیر فرهنگی اجتماعی وزارت خانهها و سازمانهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر در توضیح معنای حقیقی امر به معروف گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید به روز باشد نه به زور به طوری که شاعر میگوید «دلایل قوی باید منطقی نه رگهای گردن به صحبت قوی».
وی در ادامه نکات نکات فنی و عملی امر به معروف و نهی از منکر مؤثر را متذکر شد که از آن جمله استفاده از زبان بدن و لحن و تن صدای مناسب است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
روحانیون در شبکههای اجتماعی چه میکنند؟
شیخ عباس قمی(ره) دست چه کسی را بوسید؟
چرا به امام حسین(ع) "قتیل الله" میگویند؟
شبکه تلویزیونی حضرت معصومه(س) راهاندازی شود
آخرین مهلت ارسال آثار به همایش اخلاق و آداب رضوی
مرکز آموزشهای تخصصی سازمان دارالقرآن آغاز به کار کرد
برخی مدارس «بردۀ باسواد» تحویل شما میدهند! / تفاوت نسخۀ لیبرالی و اسلامی برای کنترل انسان طغیانگر
۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]