تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826334665




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی مشکلات تولیدکنندگان تابلوهای برق


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی مشکلات تولیدکنندگان تابلوهای برق تهران - ایرنا - با حضور رییس و نائب رییس انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران مسائل و مشکلات مبتلابه این انجمن در یک کنفرانس مطبوعاتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


به گزارش روز سه شنبه گروه اخبار اقتصادی ایرنا، در این جلسه که در محل شرکت جابون از شرکت های وابسته به این انجمن برگزار شد، سیدعلی کهفی قانع رییس هیأت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران، ضمن بیان تاریخچه ای از فعالیت این انجمن، افزود: این انجمن با آغاز به کار در سال 77 هم اینک در هشتمین دوره هیأت مدیره خود به سر می برد که متشکل از هفت نفر اعضای هیأت مدیره و 150 عضو است.
وی گفت: ظرفیت تولیدی انجمن سالانه 250 هزار سلول تولید است که 40 درصد اعضای آن در تهران و البرز و سایرین در دیگر استانهای کشور فعالیت دارند.
کهفی قانع اظهار داشت: صنعت تابلو برق جزو صنایع اشباع کشور است که مصرف 75 تا 80 هزار سلول در سال ظرفیت تولید آن است، اما طی سال های گذشته و با سیاست های سازمان صنایع مجوزهای بیشتری صادر و کارخانجات دیگری تاسیس شد.
وی افزود: در شرایط کنونی، بازارسازی و ورود به بازارهای جدید صادراتی تفکر اصلی حاکم بر انجمن در جهت توسعه فعالیت ها است؛ اما متاسفانه با مشکلاتی چند دست به گریبان هستیم که توان این مهم را از مجموعه تا حدود زیادی سلب کرده است.
رییس هیأت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران راهکار اصلی خروج از وضعیت کنونی رکود تورمی حاکم در این صنعت را تقویت صادرات برشمرد و ادامه داد: به این منظور باید راهکارهای در جهت اشاعه و توسعه صادرات داشته و برنامه محور حرکت کنیم که در این راستا، دولت، بانک مرکزی، اتاق های بازرگانی و تشکل ها می توانند نقش اساسی داشته باشند.
وی برنامه های اخیر دولت در جهت جلوگیری از رکود تورمی و ممنوعیت واردات کالاهایی که در داخل تولید می شوند را در این راستا مثبت ارزیابی کرد و گفت: در مقابل برخی تصمیمات دیگر نظیر دستور عدم خرید انواع کلید برق از سوی شرکت های دولتی، به ضرر این صنعت بوده است.
این مسئول تصریح کرد: دستیابی به بازار صادراتی 300 میلون نفری منطقه مهمترین هدف این انجمن است.

** واردات سالانه 52 میلیون دلار تابلو برق خارجی به کشور
کهفی قانع با بیان آنکه آمریکا به عنوان آزادترین اقتصاد جهان در مواقع بروز بحران ها همواره به یاری بخش خصوصی خود آمده، تصریح کرد: این در حالی است که طی سنوات گذشته و در شرایط مواجهه با تحریم ها و فشارهای اقتصادی، دولت حتی ذره ای از دریافت مطالبات مالیاتی خود کوتاه نیامده است.
وی با اشاره به روزهایی که نیرو و توان اعضای هیأت مدیره انجمن فقط صرف حل و فصل مشکلات تامین اجتماعی و مالیات و دارایی شده، خاطرنشان کرد: دستیابی به بازار صادراتی 300 میلیون نفری منطقه مهمترین هدف این انجمن است و در دوران پساتحریم که شاهد هجوم شرکت های خارجی برای فروش محصولاتشان در بازار ایران هستیم، باید طوری بازارهای هدف این صنعت برنامه ریزی شود که از ظرفیت های موجود به نحو مطلوب استفاده کند.
کهفی قانع بیان کرد: در این راستا باید با اعتماد به تشکل ها، کار کارشناسی جدی انجام شود و انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران از چنین قابلیتی برخوردار است.
وی گفت: متاسفانه شاهد هستیم در برخی موارد به رغم وجود تولیدات مشابه داخلی، واردات نیز انجام شده که عمدتا در برخی پروژه های برون مرزی و مناطق ویژه اقتصادی تابلو برق خارجی وارد می شود و در بعضی دیگر از موارد، تحت عنوان ماشین آلات به همراه دیگر تجهیزات وارد می شود.
رییس هیأت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران تصریح کرد: هزینه سالانه واردات تابلو برق های خارجی 52 میلیون دلار است که در سال گذشته عمدتا از کشور چین وارد شده و در برخی موارد به دلیل پایین بودن کیفیت منجر به حوادث برق گرفتگی و آتش سوزی نیز شده است.
وی خاطرنشان کرد: نیاز مصرف برق در شرایط نرمال کشور سالانه 75 هزار سلول است که امروز و به دلیل شرایط رکود حاکم بر کشور و مشکلات ناشی از تحریم ها این نیاز کاهش یافته و به سالانه حداکثر 40 هزار سلول رسیده است.
کهفی قانع ادامه داد: با این وجود انجمن قادر به تامین صد درصد نیازهای داخل و بازار رسمی کشور بوده و دانش فنی آن را در اختیار دارد.
وی با بیان اینکه محصولات این صنعت به لحاظ کیفی توان صادرات و رقابت با محصولات مشابه کشورهای درجه 2 اروپا نظیر اسپانیا و اتریش را داراست، تاکید کرد: نارسایی های بانکی بخصوص در زمان دریافت وجوه صادرات و مخفی کردن هویت کالای ایرانی در زمان ارائه و معرفی محصولات این صنعت به دلیل ضعف روابط دیپلماتیک که منجر به صدور تولیدات به شکل غیرمستقیم و از طریق کشورهای ثالثی همچون ترکیه می شود، از جمله مشکلات موجود است.
رییس هیأت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران تصریح کرد: فعالان این صنعت خواستار آن هستند حال که با انجام مذاکرات هسته ای در دوران پساتحریم به سر می بریم، درها به روی واردات این محصولات باز نشود و یا حداقل شرایط برای واردات مواد اولیه مورد نیاز این صنعت تسهیل شود و در این راستا دولتمردان می توانند با اخذ تصمیمات مناسب بسیار کمک حال باشند.
وی اضافه کرد: هم اینک حداقل 50 کارخانه تولید تابلو برق محصولاتی در حد و اندازه شرکت های درجه 2 اروپایی تولید می کنند و یا تولیدات خود را به آزمایشگاه های بی طرف بین المللی ارائه داده و تاییدیه اخذ کرده اند و می توانند در مناقصات بین المللی شرکت کنند.
کهفی قانع بیان داشت: به رغم ارزان تر بودن هزینه تولید محصولات این صنعت در مقایسه با محصولات مشابه خارجی، به دلیل مشکلات تامین اجتماعی و دارایی، هزینه های تولید بالا رفته است.
وی همچنین به نمونه ای دیگر اشاره کرده که شرکتی از این انجمن در مناقصه ای در کشور عراق شرکت کرد و برنده شد، اما در ادامه با فشار دولتمردان ترک، مسئولان عراقی شرکت ترکیه ای را ارجح قرار دادند.

** دولت تعرفه های واردات را به حداقل برساند
رییس هیأت مدیره انجمن ادامه داد: هرچند اعمال تعرفه بر کالاهای مختلف وارداتی همواره وجود داشته و دارد، اما وجود تعرفه های گمرکی مختلف مجریان طرح ها را با مشکلات متعددی مواجه کرده و وقتی کالایی به دست چند تولیدکننده با تعرفه های مختلف تولید شود، بازار متشنج خواهد شد.
وی بیان کرد: در این زمینه انتظار داریم تعرفه کالاهای مورد نیاز این صنعت به حداقل رسیده و حتی صفر شود و حتی اگر قرار است اعمال تعرفه با هدف حمایت باشد، با ذکر تاریخ مشخص باشد؛ چرا که شاهدیم تعرفه های بی رویه در بسیاری موارد صنایع را از تلاش بازداشته و حتی در مواردی شرایط خود را به بازار کشور و مصرف کنندگان تحمیل کرده اند.
کهفی قانع با بیان اینکه هم اینک بطور متوسط 50 درصد مواد اولیه این صنعت از خارج کشور وارد می شود، خاطرنشان کرد: این انجمن آمادگی دارد تا با برداشته شدن تعرفه ها به ثبات کامل برسد.
این مسئول همچنین چند نرخی بودن ارز را از دیگر مسائل تاثیرگذار بر تولید صنعت تابلو برق در کشور عنوان و اضافه کرد: وقتی ارز تک نرخی نیست برخی با استفاده از رانت به آن دسترسی پیدا می کنند که تولید فساد می کند و علاوه بر آن، نوسانات نرخ ارز در برخی سالها ضرر و زیان زیاد ریالی به تولیدکنندگان وارد کرده است.

** سازمان تامین اجتماعی و امور مالیاتی، بزرگترین مشکل سازان انجمن
در ادامه محسن نجاتیان نائب رییس هیأت مدیره انجمن، خاطرنشان کرد: تولیدات صنایع تابلو برق نقش قلب و مغز سیستم های برق کارخانجات صنعتی را بازی می کنند که هرگونه اختلال در آنها، هدایت انرژی از تولید به مصرف را دچار خدشه خواهد کرد.
وی تصریح کرد: هم اینک بیشترین مشکلات مبتلابه این صنعت در کشور به سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی و برخی تصمیمات و عملکردهای این دو نهاد بر می گردد.
نجاتیان افزود: انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلو برق ایران در گذشته با حضور اعضای هیأت مدیره و کارشناسان خود، مشکلات خود را بررسی و ریشه یابی کرده و با انجام یک تحلیل مدون، آن را به کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه داده بود که در نتیجه، این کمیسیون پس از بررسی موارد قانون رفع موانع تولید و صنعت را تدوین و به دولت ابلاغ کرد.
وی با بیان آنکه متاسفانه دولت پیشین این قانون را به عوامل اجرایی خود ابلاغ نکرد، تصریح کرد: با تلاش مجدد اعضای این انجمن و با مراجعات مکرر به خانه ملت، در نهایت ریاست مجلس بار دیگر اجرای این قانون را به دولتمردان تکلیف کرد.
نائب رییس هیأت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان تابلوهای برق ایران اضافه کرد: با این وجود باز هم شاهدیم که سازمان های تامین اجتماعی و امور مالیاتی توجهی به این مسائل ندارند و بااین شرایط، انرژی بخش تولید صرف رفع معضلات این سازمان ها می شود که در نتیجه افزایش هزینه ها و رقابتی نبودن محصولات تولیدات آن را به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه به دلیل مشکلات رکود تورمی و مسائل ناشی از تحریم های گذشته، تعداد مشتریان محصولات این صنعت کاهش داشته، ادامه داد: در این شرایط حضور هرچه بیشتر در بازارهای صادراتی هدفگذاری شده، اما با وجود مشکلات موجود دستیابی به این اهداف دور از ذهن خواهد بود.
نجاتیان بطور نمونه با اشاره به مقوله پرداخت حق بیمه سازمان تامین اجتماعی بابت نیروهای کار، تصریح کرد: اما این سازمان مقرراتی دارد که بر مبنای آن تقاضاهای مضاعف و بی منطقی به وجود می آید که هرچند مدارک و مستندات لازم برای پاسخگویی وجود دارد، اما در حقیقت وارد یک دور باطل می شویم که در چندین مورد منجر به بلوکه شدن حسابهای انجمن شده و در مراجعه به دیوان محاسبات کشور برای پیگیری موضوع نیز با قوانین دست و پاگیر اداری مواجه می شویم که همه این موارد منجر به محدودیت در تولید می شود.

** آمادگی کامل انجمن برای صادرات محصولات
وی با اشاره به تحریم ها و فشارهای اقتصادی گذشته، افزود: این صنعت سعی کرده در بخش صادرات با توجه به شرایط تحمیلی تحریم ها، خود را سازماندهی و تجهیز کند و حتی از آمادگی کامل برای ارائه و عرضه محصولات به خارج کشور برخوردار است.
نائب رییس هیأت مدیره انجمن یادآور شد: با این وجود بخش خصوصی طی این سال ها تحلیل رفته و نیاز به کمک دولت دارد؛ هر چند نیاز به پول و کمک مالی نداریم اما دولت می تواند ساز و کارهای لازم را برای این صنعت فراهم کند و انتظار داریم دولتمردان قوانین و حمایت های لازم و ریسک های صادراتی را داشته باشند تا بخش مولد و زاینده اقتصاد قوت بگیرد؛ سیاستی که طی سال های گذشته از سوی کشورهای چین و ترکیه در جهت حمایت از فعالان اقتصادی شان به کار گرفته شد.
وی بیان کرد: در جهان چند شرکت بین المللی وجود دارند که بازار صنعت برق را در اختیار دارند و بزرگترین آنها شرکت جنرال الکتریک آمریکا است که در مقوله های تولید، توزیع و تکنولوژی حرف نخست را می زند.
نجاتیان گفت: با این حال، برخی شرکت های ایرانی تحت لیسانس این شرکت ها مشغول فعالیت هستند و در دوره تحریم ها روابط موجود بین این شرکت ها با همتایان خارجی شان به هم ریخته است که امروز امکان تعامل مجدد و ترمیم آن وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که با کمک و حمایت دولتمردان، ایران در آینده ای نزدیک به هاب انرژی منطقه در صنعت تابلو برق تبدیل شود.
اقتصام (5)3065**1558



06/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن