تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا داناست به هر رازى كه مردم در دل نهان داشته اند، و به نجواى آهسته رازگويان و به هر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802771624




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک صادرکننده ممتاز: دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند تهران - ایرنا - یک صادرکننده ممتاز ملی ضمن تحسین اقدام دولت برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی، گفت: اگرچه این روش برای حمایت از کشاورزان روش مثبتی است اما دولت نباید فشار این حمایت را به تولیدکنندگان تحمیل کند.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، مرتضی سلطانی با تاکید بر اینکه دولت نباید راه را به تولیدکننده ببندد، افزود: در خرید تضمینی قیمت بالاتر از قیمت جهانی است و این اقدام اگرچه در تقویت فعالیت های کشاورزی حائز اهمیت است اما این روش، تحمیل غلط هزینه ها به بخش تولید است که نه تنها به ساختار تولیدی کشور آسیب می زند بلکه مصرف کننده نیز از ضرر و زیان آن در امان نیست.
وی که شرکت متبوعش هفت سال صادرکننده ممتاز ملی بوده است، با بیان آنکه تولید را نباید با جریان دیگری مخدوش کرد، اضافه کرد: حمایت های دولت باید متمایز از تولید باشد به طوری که تولیدکننده با آن درگیر نشود، تولیدکننده نیاز به برنامه بلندمدت دارد و این برنامه نباید تحت الشعاع تصمیمات دیگر قرار گرفته و متوقف شود.
سلطانی با اشاره به لزوم وجود تفکر بلندمدت در صادرات، ادامه داد: این تفکر بلندمدت برای اجرایی شدن و رسیدن به نتیجه باید یک زیرساخت خوب داشته باشد، برای ایجاد این زیرساخت ها باید هزینه کرد، سوددهی آن هم به سرعت اتفاق نمی افتد بلکه زمانبر است. اگر براین اساس کار صادرات انجام شود، تلاطم ها را می توان مدیریت کرد و اگر در این شرایط زیانی هم ایجاد شد، آن زیان اتفاقی و غیرمهندسی نیست، بلکه یک زیان تحمیل شده است که قابل رفع است یعنی به شرط اینکه زیرساخت های مهندسی آماده باشد این زیان دهی سرمایه گذاری در بلندمدت است.
وی در مورد موفقیت گروه صنعتی زر در سال های تحریم نیز خاطرنشان ساخت: در این سال ها داشتن برنامه بلندمدت باعث شد تا گروه صنعتی زر بر مشکلات و سختی ها فائق شود و نه تنها میزان صادرات ما در این سال ها کاهش نیافت بلکه ضمن افزایش صادرات، بازارهای هدف ما نیز افزایش یافت و توانستیم در اقصی نقاط دنیا مشتری وفادار داشته باشیم.
رییس هیات مدیره گروه صنعتی ـ پژوهشی زر یکی از راهکارهای کمک به تولید و رفع انحصار در تامین مواد اولیه را بورس کالا دانست و افزود: وقتی کالاها در بورس عرضه می شود تولیدکننده در شرایط برابر با رقبای خود قرار می گیرد. پیشنهادم این است که گندم برای صادرات در بورس به قیمت جهانی عرضه بشود، حتی اجازه بدهیم که افراد خارجی هم در بورس کالای خود را ارائه بدهند و از هر خریداری، چه داخلی و چه خارجی استقبال بشود. با این کار ما در شرایط برابر قرار خواهیم گرفت.
سلطانی در مورد جوایز صادراتی نیز گفت: واقعیت این است که بود و نبود جوایز صادراتی به هیچ وجه در کل فرایند تولید و صادرات اثری ندارد، مشکلات ما جای دیگر است اما متأسفانه پرداخت یا عدم پرداخت جوایز صادرتی پررنگ شده است. بنابراین نقش آن موارد دیگر 99 درصد است و جایزه صادراتی شاید کمتر از یک درصد در فرایندهای صادراتی اثرگذار باشد. من حتی اعتقاد دارم که اگر شرایط برابر ایجاد شود، نقش جایزه صادراتی صفر است، یعنی عدم پرداخت آن به ما بیشتر از پرداخت شدن کمک می کند.
وی درباره وضعیت کشور در دوره پساتحریم نیز یادآور شد: من به رفع تحریم ها و تعامل با دنیا به دید بلندمدت و کوتاه مدت نگاه نمی کنم، بلکه ارزش رفع تحریم ها انفجار در موفقیت، تحول و رسیدن به تعاملات سطح دنیا است، از همان ثانیة اول و همان لحظه ای که این اتفاق بیفتد، باور و انرژی مثبتی که در جامعه ایجاد می کند، بسیاری از شرایط را تغییر خواهد کرد که از نتایج آن همه افراد بهره مند خواهند شد. به طور یقین رسیدن به نتایج مطلوب و دلخواه زمان بر است.
این رییس هیات مدیره گروه صنعتی ـ پژوهشی، وضعیت گروه یادشده را در دوره پساتحریم مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: این مجموعه بیشتر از همه آماده است که با رفع تحریم ها انفجاری بدود و فعالیت کند. هم در حوزة تولید و صادرات و هم در حوزه طرح و توسعه. در این راستا بسیاری از شرکت های خارجی برای همکاری با ما لحظه شماری می کنند و براساس امیدواری مذاکراتشان را با ما شروع کرده اند.
اقتصام(1)9123 **1558



06/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن