محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827168795
روحانیون در شبکههای اجتماعی چه میکنند؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نگاهی به فعالیتهای طلاب و روحانیون در فضای مجازی؛
روحانیون در شبکههای اجتماعی چه میکنند؟
شاید بتوان روحانیون را در شبکه های اجتماعی به دو دسته تقسیم کرد: روحانیونی که تلاش میکنند شکل مردم شوند، روحانیونی که میخواهند شبیه روحانیون باقی بمانند.
به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به تجربههای تبلیغی فضای مجازی تقریبا این بحث منسوخ شده است که آیا روحانی در فضای مجازی باشد یا نه، اما این نکته که طلاب و روحانیون در شبکه های اجتماعی چه مقدار فعالیت داشته اند؟ آیا این لقب برای روحانی نیکوست یا خیر؟ بازتاب و تاثیر فایل های ورودی روحانیون در فضای مجازی چقدر است را باید با تحلیل و تفحص به دست آورد. هر چند که این پاسخ اجمالا توصط ذهن آماده و آشنا به فضای مجازی داده می شود.
آخوندهای اینترنتی چند دسته اند؟
شاید بتوان روحانیون را در شبکه های اجتماعی به دو دسته تقسیم کرد:
۱. روحانیونی که تلاش میکنند شکل مردم شوند
۲. روحانیونی که میخواهند شبیه روحانیون باقی بمانند
همین دو نگرش ساده که بسته به نوع و شرایط تحصیلی طلبه تغییر میکند مشخص کننده مسیر و خط مشی طلاب در شبکه های اجتماعی است. هر دسته از این طلبه ها مخاطبین خاص خودشان را دارند و هر بار هم که به حریم هم وارد میشوند خبرساز تر خواهند شد.
معمولا روحانیونی که تلاش می کنند تا شکل مردم باشند دست به جسارت بیشتری در فضای مجازی می زنند و از شخصیت های محبوب تری برخورداند هرچند شاید در مساله جریان سازی نیاز است گاهی همچون روحانیون دسته دوم حرکت کنند.
دسته بندی ریزتر
در دسته بندی ریزتر باید با توجه به نوع فعالیت روحانیون در فضای مجازی، عمده مطلبی که آنان در صفحه خود به اشتراک می گذارند را تقسیم بندی کرد. از جمله این دسته ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. منبر مجازی
۲. دفتر مجازی اطلاع رسانی
۳. پاسخ به سوالات شرعی
۴. ترویج سبک زندگی اسلامی
۵. معرفی زندگی روحانیون
۶. مسائل متفرقه
۱. منبر مجازی
خیلی از طلاب و روحانیون از فضای شبکه های اجتماعی استفاده کرده و از همان متنی که در تحقیقات خود برای منابر استفاده می کنند در این شبکه ها استفاده می کنند. مثلا حجت الاسلام عباس مولایی یکی از این روحانیون است که از صفحه اش به نحوی برای منبر و وعظ استفاده می کند، حدیث می نویسد و به مناسبت های مختلف آن را با بقیه در میان می گذارد.
خوبی این نوع منبر رفتن در فضای مجازی این است که در کامنت ها به سوالات احتمالی پاسخ داده می شود. بحث شکل می گیرد و این همان هدفی است که اکثر روحانیون به دنبال آنند و آن نزدیکی روحانیون با مردم است.
۲. دفتر مجازی اطلاع رسانی
خیلی از روحانیون مطرح تقریبا صفحه شخصی شان در شبکه های اجتماعی چنین شکلی به خود می گیرد. به طوری که اطلاع رسانی از برنامه های خود را در اولویت قرار می دهند، که این صفحات دو نوع اند، آنان که روابط عمومی محورند یا آنان که ارتباط محور. مثلا صفحه شخصی حجت الاسلام شهاب مرادی یکی از این صفحه هاست که در آن به این مهم پرداخته می شود:
این گونه صفحات جدای بحث دفتر گونه بودن در برنامه ریزی ها برای اینکه چه جلسه ای برگزار شود نیز از مخاطبین سوال می کند و نظرات مخاطبین برای تشکیل جلسه بعدی بسیار مهم خواهد بود.
۳. پاسخ به سوالات شرعی
حوزه های علمیه همواره این نکته را به طلاب آموزش میدادند که قبل از سخنرانی، حین سخنرانی و انتهای سخنرانی بهانه ای جور شود برای بیان احکام دین. زیرا فروعات هستند که شاخ و برگ اصولند و درخت بدون شاخ و برگ هیچ است.
برای همین بعضی صفحات مشخصا به همین مساله یعنی بیان احکام شرعی پرداخته اند. حجت الاسلام هادی فلاح یکی از همین طلبه هاست. طلبه ای که البته بیشتر صفحه اش بهانه ایست برای پاسخ به احکام شرعی و این شیوه جواب هم داده است.
۴. ترویج سبک زندگی اسلامی
لایف استایل یا سبک زندگی، مساله ای است که غرب با همه توان برای تغییر آن در کشورهای هدف به نفع خود، هزینه می کند، از دخالت در وضع قوانین که به نحوی در زندگی مردم اثر میگذارد گرفته تا تولید بازی ها، فیلم ها و انیمیشن هایی که مستقیما سبک زندگی نوجوانان و جوانان ما را هدف گرفته اند.
شبکه های اجتماعی این بستر را دارد که بتواند بر روی سبک زندگی افراد اثر بگذارد. در این میان صفحه های شخصی طلاب اگر ساده و صمیمی زندگی یک روحانی را به نمایش بگذارد بهترین و ساده ترین شیوه برای ترویج سبک زندگی شیرین اسلامی است. خیلی از طلاب با به نمایش گذاشتن از عکس های ساده زندگی شان مثل مسافرت، سفره غذا، فضای خانه و نوع لباس پوشیدن فرزندانشان این کار را به نحو احسن انجام می دهند.
صفحات زیادی از طلاب شامل این بخش است و بازخوردهای خوبی نیز داشته است که همین امر سبب می شود کاربران بسیاری بتوانند راحت و بدون تکلف با آنان ارتباط گرفته و از حضور طلاب برای رفع مشکلات و شبهات خود استفاده کنند.
سید کمیل باقرزاده یکی از آن طلبه هاست که با زبانی ساده سکانس هایی از زندگی اش را به اشتراک می گذارد، از حرم رفتن یا مزار شهدا یا هر چیزی ممکن در مسیر زندگی اش باشد.
۵. معرفی زندگی روحانیون
یک دسته از صفحه ها در فضای مجازی برای بیان شیوه زندگی روحانیون است که با همان هدف متعالی نزدیکی بین حوزه و مردم شکل می گیرد. این صفحه ها متعلق به طلبه خاصی نیست و بیشتر مطالبی که طلاب در فاضی مجازی مطرح میکنند را بازنشر می کند.
۶. فعالیت های متفرقه
خیلی از طلاب و روحانیون از شبکه های اجتماعی برای بیان گرایش های سیاسی خود استفاده می کنند و به مسائل اجتماعی روز واکنش نشان می دهند. این گونه صفحات اگر از طرف افراد سرشناس باشد معمولا هم جریان ساز است هم محل بحث و گفتوگوهای بسیاری بین کاربران.
اما اگر از طرف طلبه های عادی یا غیرسرشناس باشد معمولا بیشتر در همان هدف نزدیکی مردم به روحانیت است، نزدیکی به تفکر طلبگی و حتی خود طلبه. زیرا بحث هایی که ذیل مطالب شکل میگیرد بسته به برخورد طلاب جاذبه یا دافعه خواهند داشت. محمد مهدی طاهری یکی از همین طلبه هاست.
منبع: گرداب
اخبار مرتبط
شیخ عباس قمی(ره) دست چه کسی را بوسید؟
چرا به امام حسین(ع) "قتیل الله" میگویند؟
شبکه تلویزیونی حضرت معصومه(س) راهاندازی شود
آخرین مهلت ارسال آثار به همایش اخلاق و آداب رضوی
مرکز آموزشهای تخصصی سازمان دارالقرآن آغاز به کار کرد
برخی مدارس «بردۀ باسواد» تحویل شما میدهند! / تفاوت نسخۀ لیبرالی و اسلامی برای کنترل انسان طغیانگر
79 کشور جهان میزبان جشنهای مردمی دهه کرامت هستند
با همسری که نماز نمیخواند، چگونه رفتار کنیم؟
هزار و 300 تشکل قرآنی توسط شهرداری تهران حمایت میشوند
آیا زنان میتوانند برای اعزام به حج مهریه خود را مطالبه كنند؟
۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]
صفحات پیشنهادی
هنرمندان را در شبکههای اجتماعی آزاد بگذارید
دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۸ رسول نجفیان درباره مصوبه شورای نظارت بر صداوسیما مبنی بر قطع همکاری با هنرمندان هنجارشکن در فضای اجتماعی خاطرنشان کرد علاوه بر اینکه بازیگران و هنرمندان باید در این فضاها حد و حدود خودشان را حفظ کنند و یکسری قوانین را رعایت کنند از سویی دیگر صداوسینظر مکارم شیرازی درباره شبکههای اجتماعی چیست؟
نظر مکارم شیرازی درباره شبکههای اجتماعی چیست فرهنگ > رسانه - آیتاله العظمی مکارم شیرازی دیدگاه خود را درباره استفاده افراد از شبکههای اجتماعی بیان کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نظر مکارم شيرازي درباره شبکههای اجتماعی به این شرح است «استفاده مشروعموج واكنش هنرمندان به توافق هستهاي شبكههاي اجتماعي را فرا گرفت
موج واكنش هنرمندان به توافق هستهاي شبكههاي اجتماعي را فرا گرفت اهالي هنر كه اخيراً نشان دادهاند در حيطه مسائل سياسي خيلي زود موضعگيري ميكنند بعد از حصول توافق هستهاي نيز نسبت به اين رويداد بزرگ تاريخي واكنش نشان دادند و شادي خود را از طريق شبكههاي اجتماعي اعلام كردند نویساقيانوس كم عمق شبكههاي اجتماعي درياي علم نميشود
اقيانوس كم عمق شبكههاي اجتماعي درياي علم نميشود رهبر انقلاب در ديدار با دانشجويان از آنها صميمانه خواستند تا كمتر وقت خود را در شبكههاي اجتماعي هدر دهند ايشان به جوانان توصيه كردند به جاي پيگيري بحثهاي بيفايدهاي كه اغلب در شبكههاي مجازي ديده ميشود از وقت خود به درستي اسچهره ها در شبکههای اجتماعی
در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند چهره های جامعه ما نیز از این قضیه مستثنی نیستند و بسیاری از ستارگان سینما موسیقطوفان توافق هستهای در شبکههای اجتماعی / از توئیتر و فیسبوک تا اینستاگرام
طوفان توافق هستهای در شبکههای اجتماعی از توئیتر و فیسبوک تا اینستاگرام فرهنگ > رسانه - طوفان توافق هستهای در شبکههای اجتماعی آغازشده است فیسبوک توئیتر یا اینستا گرام فرقی ندارد مهم پستهایی است که کاربران ایرانی به اشتراک میگذارند آریا صالحی مذاکرات ایرلبخند زوج هنرمند به شبکههای اجتماعی ایرانی
لبخند زوج هنرمند به شبکههای اجتماعی ایرانی الیکا عبدالرزاقی بازیگر ایرانی فارغالتحصیل آموزشگاه هنری سمندریان لیسانس ادبیات نمایشی است او همسر امین زندگانی است آفتاب الیکا عبدالرزاقی دوره بازیگری را در کلاسهای استاد حمید سمندریان گذرانده فعالیت در تلویزیون را از سال ۷۷ وروحانیها در شبکههای اجتماعی چه میکنند؟!
روحانیها در شبکههای اجتماعی چه میکنند خیلی از طلاب و روحانیون از فضای شبکههای اجتماعی استفاده کرده و از همان متنی که در تحقیقات خود برای منابر استفاده می کنند در این شبکهها استفاده میکنند به گزارش خبرگزاری فارس سایت گرداب نوشت با توجه به تجربه های تبلیغی فضای مجازی تقریشخصیتهایی که هواداران زیادی در شبکههای اجتماعی دارند
شخصیتهایی که هواداران زیادی در شبکههای اجتماعی دارند روز نو زیر عکسش مینویسد هوادارام کوشن بیاین ببینم هر کی نگه بغبغو بغبغوووو و هزاران کامنت بغبغو زیر نوشته یکی از پرطرفدارترین و مشهورترین کاربران اینستاگرام در ایران پر میشود کاربری که ممکن است در دنیای وانظر آیت الله مکارم درباره شبکههای اجتماعی
نظر آیت الله مکارم درباره شبکههای اجتماعی آیت الله مکارم شیرازی گفت استفاده مشروع از شبکه های اجتماعی اشکال ندارد خبرگزاری صدا و سیما آیت الله مکارم شیرازی گفت استفاده مشروع از شبکه های اجتماعی اشکال ندارد آیت الله مکارم شیرازی با ابزار دانستن رسانه های نوین و شبکه های اجتمانخستین اظهارنظر احمدی نژاد پس از توافق هسته ای/ حمله نظامی به ایران در روز تحلیف/ نقش پدر اصولگرایان کیست؟/ دخ
نخستین اظهارنظر احمدی نژاد پس از توافق هسته ای حمله نظامی به ایران در روز تحلیف نقش پدر اصولگرایان کیست دختری که اشک ظریف را درآورد نظر آیت الله مکارم شیرازی درباره شبکههای اجتماعی سفر زیارتی خالد مشعل رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستندنظر آیتالله مکارم شیرازی درباره شبکههای اجتماعی چیست؟
نظر آیتالله مکارم شیرازی درباره شبکههای اجتماعی چیست آیتالله مکارم شیرازی دیدگاه خود را درباره استفاده افراد از شبکههای اجتماعی بیان کرد آفتاب نظر آیتالله مکارم شيرازي درباره شبکههای اجتماعی به این شرح است استفاده مشروع اشکال ندارد براساس خبر واحد مرکزی خبر آیتاللگزارشی از نفوذ شبکههای اجتماعی بین جوانان افغانستان جوانان افغانستانی زندگی واقعی را به زندگی مجازی پیوند زده
گزارشی از نفوذ شبکههای اجتماعی بین جوانان افغانستانجوانان افغانستانی زندگی واقعی را به زندگی مجازی پیوند زدهاندآمارهای سازمان ملل نشان میدهد افغانستان یکی از جوانترین کشورهای جهان است اما مستعدترین نیروی کار این کشور بیشتر زمان خود را صرف شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک توئینتایح یک بررسی نشان داد تغییر ذائقه کاربران شبکههای اجتماعی
نتایح یک بررسی نشان دادتغییر ذائقه کاربران شبکههای اجتماعینتایج یک بررسی جدید نشان می دهد که در یک سال گذشته شبکه های اجتماعی مبتنی بر تصویر مانند Pinterest Instagram و Snapchatاز محبوبیت بیشتری نسبت به شبکه های اجتماعی سنتی برخوردار شده اند به گزارش فارس به نقل از بیزینس اینسچهره ها در شبکههای اجتماعی (137)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 137 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها - امیررضاشوخیهای جالب شبکههای اجتماعی (143)
شوخیهای جالب شبکههای اجتماعی 143 هر نوشته ای نویسنده ای دارد هر نویسنده ای حق دارد اسمش را پای مطلبش ببیند نوشته هایی که در این صفحه می خوانید Status های کپی پیست شده ای است که در شبکه های اجتماعی دست به دست چرخیده و صاحبش را گم کرده برتتغيير ذائقه کاربران شبکههاي اجتماعي
۳ مرداد ۱۳۹۴ ۹ ۴۵ق ظ تغيير ذائقه کاربران شبکههاي اجتماعي موج - نتايج يک بررسي جديد نشان ميدهد که در يک سال گذشته شبکههاي اجتماعي مبتني بر تصوير مانند Pinterest Instagram و Snapchat از محبوبيت بيشتري نسبت به شبکه هاي اجتماعي سنتي برخوردار شدهاند به گزارش خبرگزاري موج بررس-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها