واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار عجب شیر: 50 درصد نانوایی ها باید از آرد غنی شده سبوس دار استفاده کنند مراغه - ایرنا - فرماندار عجب شیر بر فرهنگ سازی در زمینه استفاده و مصرف نان سبوس دار در این شهرستان تاکید کرد و گفت: براساس برنامه ریزی برای نهادینه کردن استفاده از نان سبوس دار، باید 50 درصد نانوایی ها از آرد غنی شده سبوس دار استفاده کنند.
ابراهیم طاهری، روز سه شنبه در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی این شهرستان افزود: در این راستا، کارخانجات آرد باید آرد غنی شده در اختیار نانواها قرار دهند.
وی، با اشاره به اهمیت بالای وجود سبوس در نان اظهار کرد: تمام نانوایی ها موظف به استفاده از آرد غنی شده سبوس دار هستند.
فرماندار عجب شیر، با بیان اینکه مردم باید از نان هایی که به دلیل وجود سبوس بیشتر رنگ تیره تری دارند استفاده کنند، گفت: تصور قدیمی در جامعه مبنی بر اینکه نان سفید باکیفیت تر است، باید از بین برود.
طاهری، بر اجرایی شدن مصوبات کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی این شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: همه مسوولان موظف هستند در راستای سیاست های کلی دولت تدبیر و امید با بررسی مسایل و مشکلات مردم برای برطرف کردن آن ها اهتمام کنند.
وی، با اشاره به اینکه آب شرب این شهرستان مشکل بهداشتی ندارد و شبکه آب تمامی روستاهای باقی مانده باید تا پایان سال جاری به شبکه آب فاضلاب روستایی واگذار شود، گفت: بحران آب در بیشتر نقاط کشور بویژه در این شهرستان به دلیل کاهش بارندگی و کاهش آب های زیرزمینی وجود دارد.
طاهری، با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی مناسب برای استفاده از آب شرب، افزود: باید در بحث مدیریت مصرف نیز اهتمام جدی شود.
وی، خواستار برنامه ریزی برای ساماندهی فاضلاب روستایی در بخش قلعه چای عجب شیر شد و گفت: از مشکلات بهداشتی در روستاهای این شهرستان دفع غیربهداشتی فاضلاب خانوارها و فضولات حیوانی در بخشی از روستاها است که علاوه بر شیوع بعضی از بیماری ها باعث نامناسب شدن جلوه محیط روستا می شود.
رییس شبکه بهداشت و درمان عجب شیر نیز در این جلسه گفت: غیرفعال بودن ماشین حمل زباله در بعضی از روستاهای این شهرستان با وجود برخورداری از این دستگاه، موجب هدررفت سرمایه و به خطر افتادن سلامت ساکنان روستاها می شود.
محسن قادری، افزود: حمل بهداشتی زباله و پسماند خانگی در روستاها تاثیر بسزایی در کنترل و پیشگیری از بیماری سالک به عنوان یکی از بیماری های بومی این شهرستان، دارد.
وی اظهار کرد: حمایت بخشداران و دهیاران از بهورزان در ارایه خدمات سلامت با توجه به نقش تعیین کننده آنان در پیشبرد اهداف سلامت در روستاها موجب دستیابی به اهداف بهداشتی در این مناطق می شود.
رییس شبکه بهداشت و درمان عجب شیر، نبود همکاری مناسب شوراهای اسلامی روستاها و دهیاری ها با بهورزان را برای تشکیل شورای بهداشتی روستاها، از عوامل حل نشدن مشکلات روستاها اعلام کرد.
قادری، ادامه داد: با توجه به گزارش های متعدد از گازگرفتگی سگ های ولگرد در این شهرستان، طرح اتلاف این سگ ها باید توسط بخشداری ها و دهیاری ها پیگیری شود چراکه ابتلا به بیماری هاری با توجه به کشندگی بالای آن، خطری برای سلامت جامعه روستایی است.
شهرستان عجب شیر با حدود 85 هزار نفر جمعیت درفاصله 98 کیلومتری جنوب غربی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
7485/8023/518
06/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]