واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان غذا و دارو در گفت و گو با ایرنا: شبکه های قاچاق اطراف داروخانه ها از دفترچه های بیمه سوء استفاده می کنند تهران-ایرنا- معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان غذا و دارو گفت: شبکه های قاچاق با استقرار پیرامون داروخانه ها از دفترچه های بیمه مردم سوء استفاده می کنند.
رسول دیناروند روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا بر اقدامات بیمه ها جهت جلوگیری از سوء استفاده از دفترچه های بیمه تاکید کرد و گفت: همین الان شما می توانید بروید و قاچاقچی هایی را جلوی داروخانه های بزرگ تهران ببینید که به صورت شفاف حضور دارند و از دفترچه های بیمه سوء استفاده می کنند.
دیناروند افزود: شبکه های قاچاق خیلی شفاف و به راحتی از دفترچه های بیمه ای که در دست مردم است، سوء استفاده می کنند. داروهایی را نسخه می کنند و هزینه آن را از بیمه دریافت می کنند که اصلاً در شبکه دارویی کشور وجود ندارد.
وی اظهار داشت: هزینه بیمه برای برخی داروها از کل داروهای موجود کشور بیشتر است به همین علت بیمه ها باید نسبت به تایید داروهای نوشته شده در دفترچه های بیمه سختگیری بیشتری اعمال کنند.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: علت اینکه بیمه بیشتر از کل قیمت موجودی یک دارو، هزینه کرده، می تواند این باشد که داروهای قاچاق هم تجویز شده است اما به نظر ما مساله مهم تر سوء استفاده از دفترچه های بیمه است.
**اقدام وزارت بهداشت برای رفع این مشکل
معاون وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت برای رفع این مشکل، می خواهد با الکترونیکی شدن نسخه پزشکان اقدام کند که پایلوت این طرح ملی در برخی شهرهای کوچک شروع شده است اما بیمه ها هنوز از این طرح ملی حمایت نکرده اند این در حالی است که این طرح وزارت بهداشت بیش از همه به نفع بیمه هاست.
به گزارش ایرنا، هفته گذشته تقی نوربخش، مدیر عامل سازمان بیمه تامین اجتماعی اعلام کرد که از شهریور امسال تمام دفترچه های بیمه موجود در کشور حذف و کارت هوشمند الکترونیک بیمه جایگزین آن می شود.
**تناسب نداشتن ورودی و خروجی مالی بیمه ها
دیناروند افزود: بیمه های خدمات سلامت در کشور خدمات خوبی به مردم ارایه می کنند اما مشکل اصلی که گاهی آن ها را تا مرز ورشکستگی می کشاند این است که ورودی و خروجی مالی آن ها، تناسب ندارد.
وی گفت: درآمد بیمه ها باید از دریافت حق بیمه بیمه شدگان تأمین شود اما در اغلب موارد، این درآمدها کفاف هزینه ها را نمی کند، البته بیمه تأمین اجتماعی وضعیت بهتری دارد ولی سازمان بیمه سلامت ایران، مشکلاتش بیشتر است و بدون حمایت مالی دولت نمی تواند، خدمات مناسبی ارایه کند.
رییس سازمان غذا و دارو اظهارداشت: بیمه ها باید جلوی هزینه های القایی و غیر ضروری را بگیرند و سختگیری خیلی بیشتری برای تایید نسخه ها و هزینه های غیر ضروری داشته باشند این در حالی است که اکنون این طور نیست و مواردی وجود دارد که هزینه پرداختی یک سازمان بیمه ای برای یک دارو به مراتب بیش از کل ورودی و موجودی آن دارو در کشور است.
دیناروند در پاسخ به پرسش خبرنگار سلامت ایرنا که بیمه در مورد کدام داروها بیش از موجودی کشور هزینه پرداخت می کند، اظهارداشت: نمی خواهم اسم آن داروها را بگویم اما داروهای بسیار گرانقیمتی هستند که وقتی عدد ورودی آن دارو در کشور را با عدد پرداخت هزینه بیمه مقایسه می کنیم، متوجه می شویم که هزینه بیمه برای آن دارو از کل موجودی آن دارو در کشور بیشتر است.
اجتمام(4)** 3063**1776
05/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]