تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817046812




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکسیناسیون، شیوع هپاتیت «بی» را طی دو دهه به نصف رساند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت: واکسیناسیون، شیوع هپاتیت «بی» را طی دو دهه به نصف رساند تهران-ایرنا- معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: با واکسیناسیون سراسری هپاتیت «بی» طی دو دهه گذشته شیوع این بیماری در کشور از 3.2 درصد به 1.7 درصد کاهش یافت.


محمود نبوی روز سه شنبه به مناسبت روز جهانی هپاتیت در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: بیماری هپاتیت «بی» یک بیماری ویروسی است که مانند ایدز از طریق روابط جنسی غیر ایمن، تزریق با سرنگ آلوده، خون و در موارد کمتری از مادر به جنین منتقل می شود.
وی ادامه داد: شیوع بیماری هپاتیت «بی» در دو دهه پیش در کشور حدود 3.2 درصد بود و کشور ما جزو مناطق با شیوع متوسط این بیماری بود اما با انجام واکسیناسیون سراسری به خصوص برای نوزادان شیوع این بیماری به شدت کم شد و امروز با شیوع حدود 1.7 درصد جزو کشورهای با شیوع کم این بیماری هستیم.
شیوع کمتر از 2 درصد بیماری هپاتیت «بی» شیوع کم، شیوع بین 2 تا 5 درصد متوسط و شیوع بالاتر از 5 درصد شیوع بالای این بیماری محسوب می شود.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اضافه کرد: بیماری هپاتیت C که دومین بیماری مهم از خانواده بیماریهای هپاتیت است، در ایران شیوع بالایی ندارد و شیوع کلی آن در جامعه حدود 3 تا 4دهم درصد است که البته در برخی جوامع خاص مانند معتادان تزریقی شیوع این بیماری بسیار بالا و حدود 30 درصد است.
وی گفت: در کشور ما برنامه ملی کنترل هپاتیت «بی» از سال 89 اجرایی شد و اجزای این برنامه واکسیناسیون سراسری به خصوص واکسیناسیون نوزادان، افزایش دسترسی به داروهای این بیماری و تولید آنها در کشور و نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این داروها بود که به صورت موفقیت آمیز اجرا شد.
نبوی افزود: سازمان بهداشت جهانی از سال 2010 میلادی برای کنترل این بیماری را به صورت یک برنامه استراتژیک بین المللی به کشورها ابلاغ کرده است که برای کشور ما مطلب جدیدی نیست و در واقع شبیه همان برنامه ملی ایران است که از سال 79 در حال اجراست اما برای بسیاری از کشورهای دیگر یک برنامه جدید محسوب می شود.
وی گفت: واکسیناسیون نوزادان در برابر هپاتیت از حدود 26 سال پیش در سال 1368 شروع شد و از سال 72 به صورت سراسری و اجباری شد و اکنون تمام افراد زیر 20 سال کشور علیه این بیماری مصون هستند.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اضافه کرد: اجرای برنامه کنترل بیماری هپاتیت در کشور همچنان ادامه دارد و امیدواریم در چند سال آینده به شیوع بسیار کم و زیر یک درصد در کشور برسیم.
وی گفت: نگرانی خاصی در مورد این بیماری نداریم البته هنوز میزان هپاتیت در برخی گروهها مانند معتادان تزریقی، در زندانها و در بین افرادی که روابط جنسی نامتعارف دارند، بالاتر از کل جامعه است که برای مدیریت آن تمام زندانیانی که بیش از 6 ماه در زندان هستند، واکسن هپاتیت «بی» را دریافت می کنند.
نبوی افزود: بیماری هپاتیت «سی» واکسن ندارد اما با توجه به شیوع بیشتر این بیماری در بین معتادان تزریقی و با توجه به اجرای برنامه های کاهش آسیب اعتیاد در کشور مانند توزیع سرنگ رایگان که از حدود 30 سال پیش اجرا می شود، شیوع این بیماری نیز در حال کاهش است.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا در مورد انتقال این بیماری از طریق انتقال خون توضیح داد: با توجه به غربالگری مناسب خون در سازمان انتقال خون، انتقال این بیماری از طریق انتقال خون در کشور ما در حد صفر است.
وی گفت: تنها نگرانی ما انتقال این بیماری از طریق افراد روسپی و انتقال جنسی، خالکوبی و در موارد کمتری در دندانپزشکی است.
اجتمام(4)**3063 / 1200



06/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن