محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827774835
رییس انجمن دیابت:روند شیوع دیابت در ایران تحت کنترل نیست
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جولان بیماری خاموش در ایران؛ رییس انجمن دیابت:روند شیوع دیابت در ایران تحت کنترل نیست تهران-ایرنا-رییس انجمن دیابت با بیان اینکه روند شیوع دیابت در ایران تحت کنترل نیست، افزود:شیوع این بیماری در منطقه خاورمیانه ازجمله ایران حدود 97 درصد و این روند روز به روز درحال افزایش است.
دکتر اسدالله رجب روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار کرد:این درحالی است که در کشورهای اروپایی روند ابتلا به دیابت کنترل شده است و میزان شیوع آن حدود 22 درصد است.
دیابت بیماری خاموشی است که در مراحل اولیه بروز، بدون علامت است و تا زمانی که آزمایش های مربوطه انجام نشود یا علایم آن بروز نکند، نمی توان به وجود این بیماری پی برد.
طبق برآورد فدراسیون بین المللی دیابت، 48 درصد ساکنان منطقه خاورمیانه ازجمله ایران، دیابت بدون تشخیص دارند و به عبارتی از هر 2 نفر یک نفر از بیماری خود بی خبر است.
رییس انجمن دیابت ایران افزود:برخی از مبتلایان به دیابت سال ها است که دیابت دارند اما حتی یک بار هم به آزمایشگاه مراجعه نکرده و به همین دلیل از بیماری خود بی اطلاع هستند.
وی ادامه داد:همچنین عده ای از بیماران فقط یک بار به پزشک مراجعه می کنند و زمانی که داروهای آنها تمام می شود، دوباره همان دارو را از داروخانه تهیه و مصرف می کنند و دیگر به پزشک مراجعه نمی کنند.
رجب میزان شیوع دیابت در ایران را بیش از 11 درصد جمعیت کل کشور معادل هفت میلیون نفر عنوان کرد و افزود: شیوع دیابت در کلان شهرها بیشتر است به گونه ای که در تهران این میزان به 14 درصد می رسد.
وی بیشترین میزان ابتلا به دیابت را در شهرهای یزد و بوشهر و حدود بیش از 16 درصد جمعیت این شهرها دانست و گفت: در شهرهای کوچک شیوع دیابت کمتر است.
رجب ادامه داد:با توجه به گسترش زندگی شهرنشینی، احتمال ابتلا به دیابت برای تمام افراد جامعه وجود دارد بنابراین همه باید توجه داشته باشند که ممکن است روزی به این بیماری مبتلا شوند و باید این خطر را جدی بگیرند از این رو لازم است آزمایش های دوره ای کنترل قندخون را انجام دهند.
رجب تصریح کرد:همچنین ضروری است مبتلایان به دیابت به انجام دوره ای آزمایش های کنترل قندخون توجه داشته باشند تا بتوان از پیشرفت بیماری و عوارض آن پیشگیری کرد.
رییس انجمن دیابت ایران توجه نکردن کافی افراد جامعه به انجام اینگونه آزمایش ها را در کنار زندگی ماشینی از دلایل عمده شیوع رو به افزایش بیماری دیابت در کشور عنوان کرد و گفت: دیابت درمان ندارد بنابراین لازم است افراد از بروز دیابت و مبتلایان از پیشرفت و ابتلا به عوارض آن پیشگیری کنند.
وی اظهار کرد:تحقیقات انجام شده در سالیان متمادی در ایران و سایر کشورهای جهان نشانگر این بوده است که با آموزش مباحث مرتبط با بیماری دیابت، ضمن کنترل قندخون می توان از عوارض زودرس و دیررس دیابت و هزینه های هنگفت آن پیشگیری کرد.
رییس انجمن دیابت ایران همچنین به برگزاری سمینار یک روزه این انجمن در یکم مردادماه سال جاری با حضور جمعی از متخصصان و بیماران دیابتی اشاره کرد و گفت: این سمینار نیز در راستای افزایش آگاهی مردم نسبت به راه های پیشگیری از ابتلا به دیابت برگزار می شود.
رجب افزود: در این سمینار همچنین تلاش می شود توجه سیاستگذاران بخش بهداشت و درمان به مقوله لزوم پیشگیری از شیوع این بیماری به منظور کاهش عوارض آن و تحمیل هزینه های سنگین بر نظام سلامت کشور و بیماران بیشتر جلب شود.
** ضرورت انجام 6 آزمایش دوره ای برای مبتلایان به دیابت
رییس انجمن دیابت ایران با تاکید بر لزوم انجام آزمایش های دوره ای کنترل قندخون گفت: همه بیماران دیابتی باید حداقل هر سه ماه یک بار (سالانه چهار بار) به پزشک مراجعه کنند و آزمایش های دوره ای را انجام دهند.
رجب افزود: دیابتی هایی که انسولین درمانی می شوند و با انسولین قندخون خود را کنترل می کنند باید سالانه چهار تا 6 بار آزمایش های دوره ای را انجام دهند.
وی انجام آزمایش های معمول برای کنترل میزان چربی و قندخون، سلامت کلیه ها و کم خونی هر 6 ماه یک بار را نیز برای مبتلایان به دیابت ضروری دانست و گفت: برخی داروهای پایین آورنده قندخون می توانند بر جذب برخی ویتامین ها مانند ویتامین ب 12 و اسید فولیک تاثیر و سبب بروز کم خونی شود؛ بنابراین بیماران دیابتی باید برای پیشگیری از بروز کم خونی و عوارض ناشی از آن، این آزمایش ها را نیز به صورت دوره ای انجام دهند.
رجب، همچنین انجام آزمایش های سالانه برای بررسی سلامت چشم ها و اعصاب بینایی انتهای چشم، آزمایش میکروآلبومین و آزمایش تیروئید را نیز برای بیماران دیابتی ضروری دانست.
وی در توضیح آزمایش میکروآلبومین گفت: در شرایطی که فرد به دیابت مبتلا نیست، میکروآلبومین در ادرار دفع نمی شود و در صورت دفع، مقدار آن بسیار ناچیز است. اما اگر فردی به دیابت مبتلا شده باشد در مراحل اولیه و قبل از دفع پروتئین، دچار دفع میکروآلبومین می شود. بنابراین با انجام این آزمایش می توان دیابت را در مراحل اولیه تشخیص داد و اقدامات پیشگیرانه را آغاز کرد.
رجب، انجام آزمایش هایی برای بررسی اعصاب اندام ها را از دیگر آزمایش های ضروری برای دیابتی ها عنوان کرد و گفت: مبتلایان به دیابت دچار مشکلاتی در رشته های عصبی می شوند و اعصاب اندام ها به ویژه پاهای آنان به شدت ضعیف می شود به طوری که درد، سرما و گرما را احساس نمی کنند و در مواردی متوجه ایجاد زخم در پاهای خود نمی شوند و این مساله در مراحل پیشرفته بیماری می تواند حتی منجر به قطع عضو شود.
وی انجام هر سه ماه یک بار آزمایش هموگلوبین ای وان سی (HbA1C) را از دیگر آزمایش های دوره ای ضروری برای مبتلایان به دیابت دانست که باید هر 2 تا سه ماه یک بار انجام شود و توضیح داد: این آزمایش میزان کیفیت کنترل قندخون و متوسط قندخون مبتلایان به دیابت را نشان می دهد.
رجب افزود: هموگلوبین ماده ای است که در گلبول های قرمز خون وجود دارد و وظیفه حمل اکسیژن را برعهده دارد؛ تا حدودی همه افراد هموگلوبین قندی شده دارند اما در افراد دیابتی اگر قندخون آنها بالا باشد مقدار بیشتری قند به هموگلوبین ها می چسبد و هموگلوبین ها بیشتر قندی می شوند بنابراین از طریق این آزمایش می توان متوجه متوسط میزان قندخون و میزان کیفیت کنترل قندخون بیمار طی 2 تا سه گذشته شد.
وی با توضیح اینکه این آزمایش را یک محقق ایرانی به نام دکتر رهبر در سال 1348 ابداع کرد، افزود: با ابداع این آزمایش انقلابی در روند درمان دیابتی ها به وجود آمد به گونه ای که از طریق این آزمایش می توان به راحتی تشخیص داد که قندخون بیمار به خوبی کنترل می شود یا دچار نوسانات است.
به گفته رجب، هموگلوبین ای وان سی بیش از 80 درصد دیابتی ها در ایران در حد مطلوب تحت کنترل نیست و در واقع قندخون آنها به خوبی کنترل نمی شود در نتیحه دچار عوارض ناشی از دیابت می شوند.
** انجام آزمایش های دوره ای برای کودکان و نوجوانان دیابتی هر 2 ماه یکبار
رییس انجمن دیابت ایران گفت: کودکان و نوجوانان باید بیشتر از بزرگسالان تحت آزمایش های کنترل قندخون قرار گیرند بنابراین هر 2 ماه یک بار باید آزمایش های دوره ای انجام دهند.
رجب توضیح داد: بیشتر کودکان و نوجوانان دیابتی به دلیل اینکه سلول های بدن آنان دیگر توانایی تولید انسولین را ندارند، مجبور به دریافت انسولین تزریقی هستند. بنابراین به دلیل اینکه بدن این افراد توانایی تولید انسولین را از دست می دهد، دچار نوسانات شدید قندخون می شوند.
وی افزود: این بیماران در صورتی که به موقع انسولین تزریق نکنند، ممکن است دچار کمای دیابتی شوند و از آنجایی که فعالیت فیزیکی آنها زیاد است، بیشتر دچار نوسانات شدید قندخون می شوند؛ بنابراین توصیه می شود کودکان و نوجوانان دیابتی در دوره های کوتاه تر به پزشک مراجعه و میزان قندخون خود را بررسی کنند.
رجب، در مورد کودکان دیابتی که کمتر از چهار سال دارند، تاکید کرد که این بیماران باید هر 6 هفته یک بار به پزشک مراجعه کنند.
** لزوم انجام آزمایش های دوره ای کنترل قندخون برای افراد سالم هر 6 ماه یکبار
رییس انجمن دیابت ایران اظهار کرد: لازم است افراد سالم نیز برای کنترل قند و چربی خون خود سالانه 2 بار آزمایش های مربوطه را انجام دهند تا در صورت بروز نوسان یا اختلال در میزان قندخون به موقع از آن آگاهی یابند و اقدامات لازم را برای کنترل آن انجام دهند.
رجب تاکید کرد: در گذشته بیشتر به شهرنشینان برای انجام این آزمایش ها توصیه می شد اما از آنجایی که اکنون در بیشتر روستاها به ویژه روستاهای اقماری زندگی افراد سبک زندگی شهری یافته است، توصیه می شود همه افراد در سراسر کشور این آزمایش ها را به صورت دوره ای و هر 6 ماه یک بار انجام دهند.
**دیابت چیست
بیماری دیابت شامل دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2 است.دیابت نوع 1 در اثر کمبود یا نبود انسولین در بدن به وجود می آید بنابراین افراد مبتلا به دیابت نوع 1 باید انسولین دریافت کنند.
این نوع دیابت که به آن دیابت جوانی نیز می گویند بیشتر در کودکان و نوجوانان دیده می شود و عامل ژنتیکی دارد.
دیابت نوع 2 در اثر اختلال در تولید انسولین در افراد بزرگسال بروز می کند و افراد مبتلا به این نوع از دیابت می توانند بیماری خود را از طریق ورزش و رژیم غذایی مناسب کنترل کنند.
طبق آمارهای جهانی 90 درصد بیماران دیابتی جهان مبتلا به دیابت نوع 2 هستند.
دیابت حاملگی نیز نوع دیگری از دیابت است که به طور ناگهانی در زمان بارداری بروز می کند؛ طبق آمارها بین 2 تا هفت درصد از زنان باردار در جهان به این نوع از دیابت مبتلا می شوند.
علمی(4)1834**1440
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]
صفحات پیشنهادی
عضو هیئتمدیره انجمن چشمپزشکی ایران در گفتوگو با فارس مطرح کرد شایعترین بیماری چشمی در ایران/ شیوع نوع خاصی
عضو هیئتمدیره انجمن چشمپزشکی ایران در گفتوگو با فارس مطرح کردشایعترین بیماری چشمی در ایران شیوع نوع خاصی از بیماری شبکیه در افراد مسنعضو هیئتمدیره انجمن چشمپزشکی ایران گفت شیوع عوارض چشمی ناشی از دیابت در کشور حدود 10 درصد بوده و آبمروارید شایعترین بیماری چشمی در ایرانرییس انجمن علمی گوش و حلق و بینی ایران عنوان کرد: وضعیت خوب تشخیصی و درمانی تومورهای سر و گردن در کشور
رییس انجمن علمی گوش و حلق و بینی ایران عنوان کرد وضعیت خوب تشخیصی و درمانی تومورهای سر و گردن در کشوررییس انجمن علمی گوش و حلق و بینی ایران گفت آمار دقیقی از بیماران مبتلا به تومورهای سر و گردن در کشور وجود ندارد و اما بر اساس مراجعات انجام شده به این مراکز میتوان گفت که رشد ای۱۰ میلیون ایرانی در معرض ابتلا به دیابت
۱۰ میلیون ایرانی در معرض ابتلا به دیابت شناسهٔ خبر 2861307 - شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۴ - ۲۱ ۳۶ سلامت > درمان رئیس سازمان غذا و دارو کاهش مصرف اسید چرب ترانس را منجر به کم شدن ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی دانست و گفت در حال حاضر ۱۰ میلیون ایرانی در معرض خطر ابتلا به دیابت هستندکنترل دیابت با مصرف زردچوبه
کنترل دیابت با مصرف زردچوبه شناسهٔ خبر 2865151 - شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۵۵ سلامت > تغذیه پژوهشگران در تحقیقات جدید خود دریافتند که ترکیب زردچوبه با چربی اُمگا۳ می تواند در به تاخیر انداختن و یا جلوگیری از ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ موثر واقع شود به گزارش خبرنگار مهر محققانبهبود حساسیت به انسولین در بیماران دیابتی و کبد چرب
بهبود حساسیت به انسولین در بیماران دیابتی و کبد چرب شناسهٔ خبر 2861048 - سهشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۸ ۵۴ سلامت > درمان کاهش غلظت بالای یک مولکول چرب که معمولا در افراد مبتلا به دیابت و بیماری کبد چرب غیر الکلی یافت می شود حساسیت به انسولین را به سرعت بهبود می بخشد به گزارش خبرنبا جراحی بای پس معده علائم نفروپاتی دیابتی کاهش می یابد
با توجه به تحقیقات جدید جراحی بای پس معده نشانه های بیماری نفروپاتی دیابتی را بهبود می بخشد در این تحقیق که توسط پژوهشگران امپریال کالج لندن انجام شد نفروپاتی دیابتی در بیمارانی که بوسیله بای پس معده جراحی شدند با بیمارانی که این جراحی بر روی آنها انجام نشده بود مقایسه گردید10 اشتباه رایج درباره رژیم دیابتی
10 اشتباه رایج درباره رژیم دیابتی دانش > پزشکی - غذاهایی که برای مبتلایان به دیابت مناسبند برای دیگر اعضای خانواده نیز انتخاب های خوب و سالمی شمرده می شوند و معمولا نیازی به آماده کردن غذای خاصی برای دیابتی ها نیست به گزارش خبرآنلاین به نقل از سلامت نیوز دیابت یکیاستفاده از ظروف پلاستیکی در مایکروویو عامل دیابت و فشار خون
استفاده از ظروف پلاستیکی در مایکروویو عامل دیابت و فشار خون تهران - ایرنا - مطالعات محققان دانشگاه کلمبیا نشان می دهد که گرم کردن غذا با ظروف پلاستیکی داخل مایکروو احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس مطالعات نشان می دهد که گرم کردن غذبرای بیماران کلیوی دیابتی داروی جدید هیپرکالمی
بالا رفتن غلظت پتاسیم خون می تواند بسیار خطرناک و مرگ آفرین باشد بیماران مبتلا به دیابت و بیماری کلیوی درمعرض ریسک ابتلا به هیپرکالمی یا بالا رفتن پتاسیم خون هستند اکنون دانشمندان داروی جدیدی را ابداع کرده اند که به کاهش فراوان غلظت پتاسیم دراین بیماران کمک می کند این دبهترین میوه ها برای افراد مبتلا به دیابت
آشناییی با میوه های مفید برای دیابت میوه های مفید برای دیابتزردآلوکربوهیدرات پایین سرشار از فیبر و ویتامین A زردآلو انتخابی عالی برای دیابتی هاست یک عدد زردآلو در رژیم غذاییتون قرار بدین سیباگه میخواین سیب بخورین پوستش رو نکنین پوست سیب حاوی آنتی اکسیدان است علاوه بر این سیرئیس انجمن علمی مامایی ایران در گفتوگو با فارس: پزشکان در تیم پزشک خانواده ۷ برابر ماماها حقوق میگیرند/ بیمه
رئیس انجمن علمی مامایی ایران در گفتوگو با فارس پزشکان در تیم پزشک خانواده ۷ برابر ماماها حقوق میگیرند بیمهها قرارداد مستقل با ماماها ببندندرئیس انجمن علمی مامایی ایران گفت پزشکان در تیم پزشک خانواده ۷ برابر ماماها حقوق میگیرند در حالی که عمده خدمات پزشک خانواده بر دوش مامابا اولتراسوند زخم های دیابت بهبود می یاب
بر اساس آخرین دستاوردها در زمینه زخم های پوستی می توانند با بکارگیری از اولتراسوند با شدت کم بسیار زودتر ترمیم شوند این مطالعه که توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی شفیلد انجام شد نشان داد ترمیم زخم ها با این روش تقریباً 30 درصد تسریع می شود این یافته ها به طور بالقوه می تواندافزایش خطر ابتلا به فراموشی با شدت دیابت نوع 2
براساس تحقیق یک پژوهش جدید احتمال ابتلا به زوال عقل در اشخاص مبتلا به دیابت نوع 2 که عوارض دومی آن خطرناک تر از این بیماری است را تجربه می کنند و با پیر شدن بیشتر می گردد نتایج این مطالعه که بمدت 12 سال بطول انجامید در مجله انجمن غدد درون ریز Clinical Endocrinologyمنتشر شددبیر انجمن سکته مغزی در گفتوگو با فارس: علائم سندروم پای بیقرار/ راههای کنترل پای بیقرار به هنگام خواب
دبیر انجمن سکته مغزی در گفتوگو با فارس علائم سندروم پای بیقرار راههای کنترل پای بیقرار به هنگام خوابسندروم پای بیقرار با علائمی به ویژه در اندامهای تحتانی همراه است و رعایت بهداشت خواب پرهیز از استرس و مصرف برخی داروها به ویژه در شب میتواند این اختلال را کنترل کند مسعودبیماری رتینوپاتی دیابتی چیست؟ علائم و راه درمان بیماری رتینوپاتی
افزایش حجم لب بدون نیاز به سوزن تزریق ژل و چربی رتینوپاتی دیابتی عارضهای ناشی از دیابت است که بدلیل تغییرات ایجاد شده در رگهای خونی رخ میدهد رتینوپاتی دیابتی یکی از عوارض بیماری دیابت است که روی چشم ها تأثیر می گذارد آسیب رگ های خونی در قسمت حساس به نور عقب چشمشیوع سرطان های سر و گردن در ایران
شیوع سرطان های سر و گردن در ایران رئیس بخش گوش و حلق و بینی بیمارستان لقمان با اشاره به شیوع سرطان های سر و گردن در کشور گفت افزایش سن آلودگی هوا نور آفتاب تغذیه نادرست و ضعف سیستم ایمنی بدن از جمله عوامل شیوع این سرطان ها هستند دکتر مهدی خواجوی ضمن ارائه توضیحات کاملی در خفواید داروی سماگلوتید برای درمان دیابت نوع 2 تایید شد
برای درمان دیابت داروی جدید به اسم سماگلوتید تایید شد که در ادامه همه چیز را در ارتباط با این دارو می خوانیم ببینیم محققان درباره این دارو به چه موفقیت هایی دست یافتند شرکت نوو نوردیسک اعلام کرد فاز سوم کارآزمایی SUSTAIN1بروی داروی سماگلوتید با موفقیت انجام شد Semaglutideکه آنال-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها