واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۱۲ب.ظ)
المپيادهاي درون مدرسه اي زيربناي توسعه ورزش قهرماني کشور است موج- معاون تربيت بدني و سلامت وزير آموزش وپرورش با بيان اين که بيش از سه و نيم ميليون دانش آموز در المپيادهاي درون مدرسه اي مشارکت فعال داشتهاند گفت: المپيادهاي درون مدرسه اي زيربناي توسعه ورزش قهرماني کشور است.
به گزارش خبرگزاري موج، پيش از ظهر امروز مهرزاد حميدي در نشست خبري پيرامون تبيين برنامههاي معاونت تربيت بدني و سلامت وزارت آموزش وپرورش که در ساختمان شهيد رجايي برگزار شد، اظهارکرد: مبناي همه فعاليتهاي حوزه تربيت بدني اجراي سند تحول بنيادين است که براساس آن مدرسه کانون تحول هست.
وي چارچوب کلي برنامههاي معاونت را «توسعه تربيت بدني» و «ورزش همگاني» عنوان کرد و افزود: مبناي توسعه فعاليتهاي تربيت بدني تأکيد بر درس ورزش در مدارس و توجه به اقدامات مکملي آن است که توسط آموزش وپرورش انجام ميشود و در ورزش همگاني همکاري آموزش و پرورش به صورت مأموريت مدار با هماهنگي وزارت ورزش و جوانان است.
حميدي با بيان اين که با جديّت به دنبال اهداف متعالي آموزش وپرورش در برنامه ششم توسعه کشور هستيم، تصريح کرد: برنامه محوري، مدرسه محوري، مشارکت پذيري، علمي و تخصصي بودن فعاليتها، فراگيري برنامهها، کيفيت محوري و اخلاق محوري، هفت رويکرد اصلي برنامههاي اين معاونت است که مبنا بايد در سطح مدرسه و با مشارکت همه ارکان آن شکل بگيرد.
معاون تربيت بدني و سلامت وزير آموزش وپرورش ادامه داد: اگر به درس تربيت بدني مدارس توجه جدي نشود قطعاً نظام ورزش قهرماني کشور در سالهاي آينده فرو ميريزد و در اين راستا نبايد از نقش خانواده غافل شويم.
وي اضافه کرد: مسابقات ورزش عموماً پس از سطح مدرسه در اماکن ورزشي دنبال ميشود تا غربالگريها براي ادامه مسابقات در سطح استاني و کشوري به دست آيد.
حميدي کيفيت بخشي و توانمندسازي نيروي انساني در حوزه آموزش را از ديگر اقدامات اين معاونت عنوان کرد و افزود: براساس مصوبه شوراي معاونين وزارت آموزش وپرورش براي پايههاي سوم و چهارم دوره متوسطه دوم درس تربيت بدني از اجراي نظام برنامه ريزي آموزشي جديد اضافه خواهد شد.
معاون تربيت بدني و سلامت وزير آموزش وپرورش ضريب نفوذپذيري اجراي المپيادهاي درون مدرسه اي را غيرقابل تصور توصيف کرد و ادامه داد: مشارکت پذيري اوليا در اجراي اين المپياد به قدري بالا بود که ميزان جذب کمکهاي مردمي در مقايسه با فدراسيونهاي ورزشي کشور فقط از فدراسيون فوتبال کمتر بوده است واين يک افتخار براي آموزش وپرورش است.
وي از ابلاغ دستورالعمل کانونهاي ورزشي درون و برون مدرسه اي خبر داد و گفت: در سال اول پيش بيني 8 هزار کانون درون مدرسه اي شده است که بتوانند استعدادهاي ورزشي درون مدرسه به مراکز تخصصي تر هدايت کنند.
حميدي از اجراي ورزش صبحگاهي با همکاري راديو ورزش در سراسر کشور از مهرماه سال جاري خبر داد و اظهار کرد: نوع حرکات و موسيقي آن براي مدت 5 تا 7 دقيقه توسط کارشناسان تربيت بدني طراحي شده است.
معاون تربيت بدني و سلامت وزير آموزش وپرورش طرح مدرسه قهرمان را در راستاي مدرسه محوري عنوان کردو افزود: دستورالعمل آن براي اجرا به تمامي استانها ابلاغ شده که بر مبناي آن تيم مدرسه به شرط احراز شرايط و بر اساس چارچوبهاي قانوني ميتوانند به مسابقات استاني، کشوري و حتي ملي هم اعزام شوند.
وي عنوان کرد: طرح مدرسه قهرمان برگرفته از مطالعات بين المللي و نتايج موفقيت آميز کشورهاي توسعه يافته در امر ورزش قهرماني است و چنانچه با مشارکت همه ارکان مدرسه باشد ميتواند منشأ تحول در حوزههاي مختلف قرار گيرد.
حميدي از اجراي طرح «حياط پويا» براي تمام مدارس کشور از مهرماه سال جاري خبر داد و گفت: در اين طرح دانش آموزان خارج از ساعات آموزشي مدرسه ميتوانند در کارهاي ورزشي فوق برنامه مدرسه شرکت فعال داشته باشند و در موقع لزوم ميتوانند در اجراي بهينه پروژه مهر هميار ارکان ديگر مدارس باشند.
معاون تربيت بدني و سلامت وزير آموزش وپرورش با اشاره به وضعيت اماکن ورزشي براي فعاليتهاي دانش آموزان کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه هزار مکان ورزشي فعال داريم و 780 فضاي ورزشي نيز به صورت نيمه تمام وجود دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]