واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جاذبه زدایی از بازار سایه، تیتر یک دنیای اقتصاد تهران- ایرنا- روزنامه دنیای اقتصاد در شماره روز دوشنبه پنجم مرداد در تشریح تیتر یک نوشت: سطح جدید، مقابله با بانکداری سایه (موسسات اعتباری غیرمجاز) کلید خورد. در این سطح، جاذبه زدایی از موسسات غیرمجاز از طریق ابزار مالیاتی مورد نظر است. پیش از این سیاست گذاران در جهت ساماندهی موسسات غیرمجاز 2 سطح ابتدایی را طراحی کردند.
این روزنامه با بازتاب عنوان میزی که از آن سخن می گویید پایه هایش درهم شکسته است، آورد: رییس جمهوری روز گذشته در اولین سفر داخلی اش پس از توافق هسته ای ایران و 1+5 ، در جمع مردم کردستان گفت: امروز ایران در جایگاهی قرار دارد که به همه دنیا بگوید با فشار و تهدید نمی توان این ملت را تسلیم کرد و جهان یکبار دیگر در برابر خواست، عظمت و ایستادگی این ملت در وین سر تعظیم فرود آورد. حسن روحانی همچنین گفت: ملت ایران، ملت بزرگی است که نشان داد می شود پیچیده ترین موضوعات سیاسی جهان، مثل موضوع هسته ای را پای میز مذاکره حل و فصل کرد. روحانی با تاکید بر اینکه ما راه مان را با اتکا به وحدت و پشتیبانی مردم و حمایت ها و هدایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی ادامه خواهیم داد، تصریح کرد: طرف مقابل ما در سرزمین خود مشکلات فراوانی دارد و به همین خاطر دچار لغزش ها و خطاهایی می شود و من به سیاسیون آمریکا می گویم تصمیم بگیرید تا در اتاق سیاسی تان خانه تکانی کنید؛ چراکه میزی که از آن سخن می گویید، پایه هایش در هم شکسته است و در برابر شما یک راه وجود دارد و آن هم تواضع، احترام، تکریم و فروتنی در برابر ملت ایران و حرف حق اوست.
روزنامه دنیای اقتصاد با بررسی خبر نسخه انگلیسی سیپراس یونانی، نوشت: پس از شکست حزب کارگر در انتخابات پارلمانی 17اردیبهشت، ادمیلیبند از رهبری این حزب استعفا داد. از آن پس، جدال بر سر رهبری حزب کارگر بالا گرفته و شخصیت هایی برای رهبری این حزب دندان تیز کردند. از جمله آنها جرمی کوربین است که از او به عنوان یکی از ستارگان جدید در دنیای سیاست بریتانیا، نام برده می شود که زلزله ای را در حزب کارگر به وجود آورده است. کسی تصور نمی کرد حضور او به عنوان نامزدی از جناح چپ حزب کارگر لرزه بر اندام رهبران و نامزدهای این حزب بیندازد. گزارشگر گاردین با اشاره به تحولات یونان در دولت چپگرای سیریزا به رهبری سیپراس می گوید: تحولات بریتانیا بسیار شبیه به تحولات یونان است. از یکسو بحران اقتصادی و مسایل ریاضتی دولتمردان را نگران کرده و احتمال پیش آمدن بحرانی مانند یونان در بریتانیا دور از ذهن نیست. از سوی دیگر، روی کار آمدن چپگرایی مانند کوربین، وضعیت یونان را همچون شبحی بر سر احزاب بریتانیایی نگه داشته است.
آدرس رکود عمیق در معاملات مسکن، تیتر دیگر این روزنامه است. عمیق ترین رکود معاملاتی در بازار مسکن پایتخت، متوجه آپارتمان های نوساز (کمتر از 5 سال ساخت) شده است. بهار امسال اگرچه حجم کل خرید مسکن در تهران 22 درصد کاهش یافت، اما فروش نوسازها با بیشترین افت در مقایسه با سایر واحدها، 24 درصد نسبت به بهار پارسال کم شد. تحلیلگران مسکن، افزایش نیمه کاره ها و نزول نرخ تکمیل ساختمان طی یک سال اخیر را عامل سقوط معاملاتی نوساز ها عنوان می کنند و درباره علت دوم این رخداد می گویند: تغییر رفتار بسازوبفروش ها در دوره پایان رکود و امیدشان به افزایش قیمت، به انصراف مقطعی از فروش می انجامد.
روزنامه دنیای اقتصاد با تحلیل موضوع 8 راه حل برای دو دغدغه مالیاتی، آورد: در حالی که مودیان مالیاتی به منظور پرداخت مالیات با 2 مشکل فراهم نبودن زیرساخت های لازم برای پرداخت الکترونیک مالیات و عدم تعامل مناسب با کارکنان مالیاتی مواجه هستند، یک پژوهش اقتصادی با در نظر گرفتن 2 مشکل مودیان مالیاتی هشت راهکار را به منظور رفع آنها پیشنهاد کرده است. در صورتی که این پیشنهادها در دستور کار سازمان امور مالیاتی قرار بگیرد و نحوه برخورد کارکنان امور مالیاتی بهبود یابد، سطح تمکین مالیاتی مودیان نیز افزایش می یابد.
این روزنامه در سرمقاله خود به عنوان «بهره برداری بلندمدت از توافق جامع» به قلم حمید زمان زاده پرداخت.
*گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**9165**9131
05/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]