تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802744763




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی: مصرف کننده اصلی داروها، بیمه‌ها هستند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی:
مصرف کننده اصلی داروها، بیمه‌ها هستند
رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در تمام دنیا فرمول‌های قیمت گذاری دارو توسط دولتها کنترل می‌شود، گفت: مصرف کننده اصلی داروها بیمه‌ها و به نوعی دولتها هستند.

خبرگزاری فارس: مصرف کننده اصلی داروها، بیمه‌ها هستند



به گزارش خبرگزاری فارس  به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، عباس کبریایی زاده با حضور در برنامه تلویزیونی بورس و بررسی جایگاه صنعت دارو ضمن بیان این مطلب اظهار داشت:  فرمول قیمت گذاری دارو در ایران نیز تقریبا به صورت حاکمیت دولتها است اما به دلیل ساختاری که در قیمت گذاری از دوران جنگ باقی مانده و همواره تداوم دارد، قیمت گذاری دارو در ایران بر پایه قیمت تمام شده انجام می‌شود. وی افزود: برخی از هزینه‌های غیر قابل مشاهده مانند هزینه‌های مطالعات بالینی، هزینه بازاریابی و معرفی مولکول‌های دارویی برای جامعه پزشکی در محاسبات لحاظ نمی‌شود از اینرو قیمت داروهای تولیدی در ایران روش سرکوب گرانه‌ای دارد. به گفته کبریایی زاده، داروی ژنریکی که در ایران تولید می‌شود نسبت به کشورهای منطقه ایران مانند ترکیه یا کشورهای عربی تقریبا 5 تا 7 برابر کمتر است به طوری که 500 تا 700 درصد قیمتی که دارو در ایران برای یک داروی ژنریک می‌گیرد، پایین‌تر از کشورهای منطقه است. 
وی افزود: همچنین گاهی قیمتهای دارو در ایران نسبت به برندهای اصلی اروپایی و آمریکایی 12 تا 16 برابر پایین تر است.
کبریایی زاده تصریح کرد: در سال‌های اخیر تغییرات وزارت بهداشت در فرمول داروهای جدید نویدبخش این بوده که در قیمت‌گذاری صنعت دارو بتوانیم خود را مطابق سایر کشورهای دنیا ببینیم.
وی با بیان اینکه صنعت داروسازی در ایران بالغ بر 150 میلیون دلار صادرات دارد، گفت: پتانسیل این صنعت برای صادرات منطقه، بیش از 500 میلیون دلار است و امکان اینکه تراز تجاری دارو مثبت شود، وجود دارد.
وی اظهار داشت: صنعت داروسازی در ایران جزو صنایع پیشرفته در دنیا تلقی می‌شود و توان تولید جدیدترین مولکول‌های دارویی که در دنیا تولید می شود را داریم.
کبریایی زاده با بیان اینکه دانش داروسازی در ایران و برخورداری از تکنولوژی‌های نوین دارویی در دنیا بسیار قابل رقابت است، گفت: توان فنی، فناوری و نیروی انسانی در کشور ما وجود دارد اما به لحاظ نوع سیاستگذاری هایی که انجام شده صنعت دارویی ضعیف نگه داشته شده است.
وی افزود: وزارت بهداشت برای مولکولهای جدید دارویی فرمول قیمت گذاری را اصلاح نموده و به سمت رقابتی شدن حرکت کرده است. کبریایی زاده خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین تولید کننده درمان در کشور بعد از وزارت بهداشت و بزرگترین خریدار خدمت در ایران از طریق مراکز ملکی و مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت، بخش خصوصی و سایر نهادها حدود 8/50 درصد جمعیت ایران را تحت پوشش دارد.
رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: برای سازمان بیمه ای و خدماتی مانند تامین اجتماعی، ایجاد مراکز ملکی بخصوص در مناطق کارگری و همچنین مناطقی که وزارت بهداشت سرمایه گذاری نکرده، به عنوان رسالت سازمانی محسوب می شود از اینرو سازمان باید برای ایجاد زیرساخت خدمات درمانی به این اقشار، سرمایه گذاری لازم را داشته باشد.
وی گفت: سازمان تامین اجتماعی مکلف است بخشی از دریافتی را که به عنوان حق بیمه از بیمه شدگان دریافت می‌کند، در امر سرمایه گذاری برای تضمین و پشتیبانی منابع مالی در آینده سرمایه گذاری نماید.
کبریایی‌زاده با بیان اینکه دولت برای شرکت‌هایی که محصولات نوآورانه تولید می‌کنند، مبنای قیمت گذاری را بر مبنای رفرنس یا مرجع در نظر گرفته است ، افزود: این روش قیمت گذاری منطقی ترین روشی است که برای توسعه صنعت داروسازی در دنیا به کار گرفته می شود و طبیعتا شرکتهایی که در تولیدشان از تکنولوژی های نوین استفاده می کنند، سودآوری بالاتری خواهند داشت. انتهای پیام/

94/05/05 - 10:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن