واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس اتاق بازرگانی استان کردستان: هلدینگ های سرمایه گذاری کشور تکلیف رهبری را در کردستان محقق کنند سنندج - ایرنا - رئیس اتاق بازرگانی استان کردستان گفت: انتظار می رود همه بنیادها و هلدینگ های سرمایه گذاری کشور تکلیف محوله از سوی رهبر معظم انقلاب را برای سرمایه گذاری در استان محقق کنند.
به گزارش خبرگزاری ایرنا سید کمال حسینی عصر یکشنبه در کارگروه توسعه و سرمایه گذاری استان کردستان که با حضور رئیس جمهوری در سنندج برگزار شد اظهار داشت: توافق هسته ای، پیروزی بزرگ تعقل سیاسی و اعتدال در جامعه بین الملل است.
او خاطرنشان کرد: امروز روز پایان نیست بلکه روز آغاز است، آغازی برای حرکتی نو و آغازی برای حرکتی سریع تر برای رشد و توسعه کشور عزیزمان ایران.
وی افزود: امروز کردستان نیز نیازمند حرکتی نو است، امیدواریم شاهد شروعی اعتدالی و جهشی شتابان در توسعه اقتصادی استان باشیم.
حسینی خاطرنشان کرد: کردستان صاحب فرهنگ، ادب و هنر است و در منابع انسانی، علم، دانش و معرفت غنی است.
رئیس اتاق بازرگانی استان کردستان تصریح کرد: کردستان در منابع طبیعی خدادادی پربار است اما این استان پرنعمت با توجه به عقب ماندگی های مزمن و تاریخی در مقایسه با دیگر استان های کشور در رتبه های آخر توسعه قرار دارد و سهم چندانی از مواهب توسعه ملی ندارد.
حسینی افزود: فعالین اقتصادی در ایران از اقتصاد آزاد حمایت می کنند و امید دارند خصوصی سازی واقعی محقق شود.
او اظهار داشت: متأسفانه کردستان حتی اقتصاد دولتی و شبه دولتی هم ندارد و بدون صنایع بالادستی و مادر تخصصی و بدون ایجاد زیرساخت ها در صنعت، معدن، کشاورزی و تجارت بدون شک نمی تواند جذابیتی برای سرمایه گذاری داشته باشد.
رئیس اتاق بازرگانی استان کردستان در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: باید با تمام توان فضا و شرایط زیرساختی برای استان فراهم گردد تا منویات مقام معظم رهبری را که به همه بنیادها و هلدینگ های سرمایه گذاری کشور تکلیف نمودند که توجه ویژه ای به این استان داشته باشند، فراهم گردد.
حسینی افزود: اگر زیرساخت های لازم مهیا شود موقعیت استراتژیک تجاری و بازرگانی استان می تواند به ایجاد منطقه آزاد تجاری صنعتی که جزو انتظارات مردم از نظام و دولت است محقق شود.
وی اظهار داشت: ایجاد منطقه آزاد، لوکوموتیو سریع السیری است که می تواند زمینه ساز سرمایه گذاری داخلی و خارجی در استان به عنوان یکی از گزینه های مناسب باشد.
حسینی در ادامه سخنان خود از وضعیت نا مناسب جاده ها، عدم رسمیت یافتن مرز سیران بند بانه، تعطیلی بازارچه سیف سقز، نبود سیستم انگیزشی و تشویقی در حوزه صادرات استان، رویه واردات از گمرک رسمی باشماق، مشکلات مالیاتی پیله وران استان ، محدودیت در تردد تجار ایرانی و عراقی، عدم رقابت پذیری کالاهای ایرانی در بازار هدف اقلیم کردستان در مقابل سایر کالاهای عرضه شده توسط کشورهای دیگر به عنوان مشکلات تجار و بازرگانان استان نام برد.
وی افزود: پیشنهاد می گردد در راستای تقویت و توسعه زیرساخت های خارجی از جمله بازارچه های مرزی و مناطق ویژه اقتصادی مصوبه هیات وزیران اجرایی شود.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: ما معتقدیم سال ها و دهه هاست که سفره خالی مردم و اقتصاد، به سیاست یارانه می دهد لذا زمان آن فرا رسیده، سیاست نیز به اقتصاد یارانه بدهد و امید داریم نگرانی بخش خصوصی مبنی بر فراموشی آن ها در فضای اقتصادی کشور جامه عمل به خود نپوشاند و جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد ایران نزد دولتمردان بیش از پیش مدنظر قرار گیرد.ک/2
1904/7351
05/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]