تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی(ع) را در دور...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827003706




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترویج و تثبیت فرهنگ رضوی نیازمند استفاده از روش ها و ایده های نو است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار خراسان رضوی ترویج و تثبیت فرهنگ رضوی نیازمند استفاده از روش ها و ایده های نو است مشهد - ایرنا - معاون هماهنگی امور زائران استاندار خراسان رضوی گفت: برای ترویج و ثبیت فرهنگ رضوی باید از روش های سنتی خارج و از ایده های نو استفاده کرد.


محمد حسن واحدی روز یکشنبه در شورای اداری شهرستان کاشمر افزود : در شورای برنامه ریزی خراسان رضوی این راهبرد به تصویب رسیده که مباحث حوزه زیارت پیشگام توسعه استان مطرح باشد؛ و به توسعه از دریچه زیارت توجه شود.
وی با اشاره به اینکه کاشمر دومین شهر مذهبی و زائر پذیر خراسان رضوی پس از مشهد است، گفت : توجه به موضوع زیارت در کاشمر هم باید پیشگام توسعه شهرستان باشد و این استراتژی عملیاتی شود.
واحدی خاطر نشان کرد: اگر طرح زیر بنایی و روبنایی برای زائر و مجاور در نظر گرفته می شود باید چشم اندازی برای آن تعریف کرد تا به ان دست یابیم و در خراسان رضوی به دنبال این چشم انداز هستیم.
وی گفت: برای اساس این چشم انداز زیارت عارفانه، آسان، ارزان، باکیفیت و تکریم زائر و ماندگاری زائر برای دو هدف مقدس ترویج و تثبیت فرهنگ رضوی با اثر گذاری مثبت در زندگی مردم مورد نظر است.
معاون هماهنگی امور زائران استاندار خراسان رضوی گفت : اگر به لحاظ سخت افزاری، اسکان ، تأمین زیربناها ،امنیت و بهداشت و همه چیز مرتبط با نیازهای زائر وضعیت خوب باشد ولی دو هدف مقدس ترویج و تثبیت فرهنگ رضوی با اثر گذاری مثبت در زندگی مردم را نتوانیم محقق کنیم شرمنده امام رضا (ع) و امامزادگان می شویم.
وی از تشکیل اتاق فکر در این زمینه در استان خبر داد و گفت: در این معاونت مطالعه توسعه کمی و کیفی زیارت در حال انجام است و هفت کارگروه مرتبط با زیارت شامل امنیت، مسائل اجتماعی ، فرهنگ و... تشکیل شده و حدود 10 راهبرد و 101 سیاست و 700 پروژه در این طرح وجود دارد.
وی اظهار امیدواری کرد تا پایان مرداد در شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان این مطالعه به تصویب برسد و به عنوان سند راهنمای مشخص و معینی برای حرکت در موضوع زیارت مورد استفاده قرار گیرد.
واحدی خاطر نشان کرد : بزرگترین کمیته اجرایی که می تواند معضلات و مشکلات را به خصوص در شهر مشهد رفع کند کمیته اجرائی مبدأ به مبدأ است که طرح اجرایی تصویب و ابلاغ شد.
وی با اشاره به اینکه امسال برای 9 استان و دو کشور خارجی پاکستان و عراق این طرح اجرا می شود گفت : از ابتدای امسال تاکنون شاهد افزایش 30 درصدی زائرین به مشهد هستیم که عمدتا عراقی اند اما تنها می ایند نه کاروانی که باید اینها را مدیریت کنیم.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی نیز با بیان اینکه در این استان با حوزه گردشگری مذهبی ظرفیت های بسیاری دارد؛ گفت: بقاع متبرکه یکی از برترین مزیت های رشد و توسعه و پیشرفت است.
وی عنوان کرد: برای پیمودن مسیر توسعه با در نظر گرفتن ابعاد فرهنگی و معنوی ،بقاع متبرکه و امامزادگان نقش برجسته ای و مهمی ایفا می کنند.
حجت الاسلام گنابادی نژاد گفت: شهرستان کاشمر با سابقه تاریخی غنی و وجود سه امامزاده سید مرتضی ( ع )، سید حمزه (ع ) و سید محمد (ع) و وجود زیارتگاه عالم عرصه دین و سیاست شهید آیت ا... سید حسن مدرس دارای ظرفیتهای خوبی در حوزه گردشگری مذهبی است.
وی از مسئولان استان و شهرستان خواست؛ در راستای اجرای طرح توسعه سید مرتضی و توسعه اماکن مورد نیاز در سید حمزه، با استفاده از ظرفیت های موجود اقدام کنند تا در سایه توجه ویژه به این امور و تقویت باورها و ارزش های جامعه از خود کارنامه خوبی ارائه کنند.
این مسئول با اشاره به وضعیت مدرسه علمیه حاج سلطان گفت: این مدرسه به دلیل فرسودگی بنا ، استحکام لازم را ندارد ولی با توجه به این که ثبت میراث فرهنگی است برای مرمت آن تا کنون اقدامی نشده است.
فرماندار کاشمر نیز گفت : هم اکنون مطالعات طرح حرم تا حرمین حد فاصل امامزاده سید حمزه و سید مرتضی و مزار ایت ا.. مدرس به اتمام رسیده و کار در بلواز سید مرتضی عملیاتی شده است.
مهدی فروزان با بیان اینکه در سال 93 در راستای اجرای طرح حرم تا حرم در مجموع پنج میلیارد ریال اعتبار برای شهرستان در نظر گرفته شد ؛گفت: امسال نیز در راستای اجرای بخش نخست این طرح درشش ماهه نخست مبلغ 12 میلیارد ریال تخصیص اعتبار شده است.
شهرستان 195 هزار نفری کاشمر در 228 کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.
7497/1211



04/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن