تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى‏شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868402104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحلیل سلحشور از رستاخیز، بدون دیدن فیلم!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تحلیل سلحشور از رستاخیز، بدون دیدن فیلم!




فرج‌الله سلحشور با وجود اینکه می‌گوید فیلم رستاخیز را ندیده، تاکید دارد که این فیلم - که موضوع آن درباره واقعه عاشورا است - در جهت اهداف حوادث سال 88 ساخته شده است.





خبرگزاری ایسنا: کارگردان سریال «یوسف پیامبر» در گفت‌وگو با «سینماپرس»، در مورد حاشیه‌های ایجاد شده برای فیلم «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش، گفت: فیلم را ندیدم اما معتقدم رستاخیز فیلمی است که در جهت اهداف فتنه سال 88 و تحریف مفاهیم حقیقی واقعه عاشورا ساخته شده است نه ترویج این رویداد و واقعه مهم تاریخی.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو، در مورد وضعیت سلامتی‌اش گفت: خداوند را شکر می‌گویم که مرحله سخت بیماری را پشت سر گذاشته‌ام و روند بهبودی را طی می‌کنم.

سلحشور سپس در بخش دیگری از صحبت خود در مورد تولید سریال «حضرت موسی(ع)» گفت: در حال حاضر آقای سرافراز رئیس سازمان صدا و سیما تنها کسی است که با تعداد معدودی از مؤمنان فعال در این سازمان تلاش می‌کنند این سریال ساخته شود و مدافع ساخت این مجموعه هستند وگرنه تا دلتان بخواهد در صدا و سیما افرادی هستند که نمی‌خواهند این مجموعه ساخته شود. آقای سرافراز خیلی محکم پای کار ایستاده اما متاسفانه عوامل و زیرمجموعه‌اش همان کسانی هستند که در سال‌های اخیر این سریال‌هایی را که از تلویزیون این روزها پخش می‌شود، تصویب می‌کنند.

وی افزود: تقریبا یک سال زمان گذاشته شد و سناریوی این سریال در پنج جلد به نگارش درآمد. فیلمنامه بارها مورد بازنویسی و ویراستاری قرار گرفته است و نزدیک به 30 مفسر و محقق که قرآن و احادیث را می‌دانند و تاریخ‌شناس هستند در نگارش این سریال با ما همکاری کردند، از جمله افرادی که چهل سال روی قوم بنی‌اسرائیل تحقیق داشتند. فیلمنامه کامل این سریال با نظارت هنرمندانی که کارشان ادبیات نمایشی است، شکل گرفته است.

سلحشور ادامه داد: برخی در تلویزیون می‌گویند فیلمنامه خوب نگارش نشده و اشکالاتی وارد کردند که به نظر من منطقی نیست. آنها با رد فیلمنامه تلاش می‌کنند توپ را به زمین ما بیاندازند و می‌گویند ما بودجه به این سریال دادیم اما سلحشور فیلمنامه را بازنویسی نمی‌کند. هرچه به آنها می‌گویم من در مشورت با محققان و مفسران بزرگ متن این سریال را نوشته‌ام اما به بهانه‌های مختلف می‌خواهند مرا دو سال از کار کردن دور نگاه دارند.

وی اضافه کرد: دو سال وقت کمی نیست و شاید دور ماندن من از تلویزیون آنها را به مقاصد و اهدافشان می‌رساند. جالب اینجاست که همه‌جا هم اعلام می‌کنند سریال موسی مشکل بازنویسی دارد.







تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن