واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۳۹ب.ظ)
پذيرش ۲۰ درصد نخبگان بدون کنکور موج-معاون آموزشي وزارت علوم از افزايش زمينه پذيرش نخبگان خبر داد و گفت: ۲۰ درصد نخبگان بدون کنکور جذب و پذيرش ميشوند.
به گزارش خبرگزاري موج، مراسم توديع دکتر آخوندي و معارفه خوشنويسان، سرپرست دانشگاه صنعتي قم با حضور مجتبي شريعتي نياسر معاون آموزشي وزارت علوم و مديران دستگاههاي اجرايي استان در سالن همايشهاي دانشگاه صنعتي قم برگزار شد.
مجتبي شريعتي نياسر در اين مراسم گفت: يکي از سياستهاي وزارت علوم در خصوص واگذاري پذيرش دانشجوي دکتري به دانشگاهها که از سال آينده اجرا ميشود آن است که زمينه پذيرش نخبگان در دانشگاهها بيشتر فراهم شود.
معاون آموزشي وزير علوم افزود: در خصوص نخبگان کاري که به حوزه ما مربوط ميشود اين است که زمينه جذب اين عزيزان را در قالب استعدادهاي درخشان هر چه بيشتر فراهم نماييم که براي تسريع اجراي اين مهم اخيراً يک دستور العمل تصويب شده که در پرتوي آن دانشگاهها بتوانند ۲۰ درصد از نخبگان را بدون کنکور جذب و پذيرش کنند تا اين تسهيلات بستري را فراهم کند که اين دانشجويان با اميد بيشتري تلاش کنند.
وي ادامه داد: فرض ما اين است که دانشگاهها اهتمام به جذب نخبگان دارند ولي با همه اين تفاسير، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به عنوان دستگاه بالادستي يک نقش نظارتي خواهد داشت تا افراد مستعد و نخبه از اين تسهيلات محروم نشوند.
معاون آموزشي وزارت علوم به آماري که نظام بررسي صلاحيت هيات علمي ارائه کرده اشاره کرد و افزود: در بررسي صلاحيت هيات علمي ۷ دهم درصد خطا و ۹۹.۳ درصد از بررسي صلاحيتها، مثبت بوده که نشان ميدهد جامعه دانشگاهي از نظر سلامت عمومي و علمي دقت بسيار بالايي دارند و بحث جذب نخبگان نيز از همين خانواده است تا حقي از اين سرمايههاي نظام ضايع نشود.
وي افزود: در حوزه جذب، فارغالتحصيلان ممتاز و نخبگان اولويت خواهند داشت و اميدواريم بستر اين ظرفيت بيشتر هم فراهم شود.
شريعتي نياسر ادامه داد: علاوه بر آن در حوزه ديگري که متولي آن ما نيستيم صندوق حمايت از پژوهشگران معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري جهت تأمين اعتبار براي طرحهاي تحقيقاتي يک رديف ويژه براي پژوهشگران جوان و نخبه در نظر گرفته است که اين ميتواند جوانان مستعد و نخبه را به آينده خود اميدوارتر کند.
وي همچنين کنترل کمي، کيفي و همچنين اقتدار و هماهنگي را عامل مهمي در بدنه اجرايي وزارتي و دانشگاهها دانست و اظهار داشت: جهت ارتقاي کيفي در دانشگاهها مجوز براي تأسيس مؤسسات غير دولتي صادر نخواهد شد و همچنين با استفاده از شاخصهاي ويژه آموزشي، نظارت ظريف و دقيق تري بر بحث آموزش خواهيم داشت.
معاون آموزشي وزارت علوم، کشورمان را به جهت داشتن دو دانشگاه مهارت محور فني حرفهاي و جامع علمي کاربردي متمايز از ساير کشورها در اين زمينه دانست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]