تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830580484




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام برنامه‌های بورس در پی نامه روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون سازمان بورس و اوراق بهادار برنامه‌های بورس را در راستای نامه رئیس‌جمهور که با هدف توسعه بازار سرمایه به اسحاق جهانگیری معاون اول ارسال شده بود را اعلام کرد.

به گزارش تراز ،حسن امیری، راه های رسیدن به اهداف این نامه را در گروی رفتارهای درون و برون سازمانی دانست و به طور تفصیلی این راه ها را تشریح کرد و گفت: رئیس جمهور در نامه به جهانگیری سه محور مدنظرشان بود که سازمان بورس برنامه های خاصی برای تحقق این محورها تدوین کرده است، البته برخی از این برنامه ها در راستای برنامه های گذشته بوده و بخشی جدید است که باید اضافه شود.

معاون اداره نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: از جمع فعالیت هایی که باید در این جهت انجام گیرد، بخشی باید در سازمان بورس و شرکتهای تابعه انجام بگیرد و بخشی مرتبط با بیرون از حوزه بازار سرمایه است.

وی درباره وظایف مرتبط با سازمان بورس و شرکتهای بورس و فرابورس ادامه داد: یکی از محورهای مهم این است که نیازهای بلندمدت شرکت ها از طریق بازار سرمایه تأمین مالی و برای رسیدن به این هدف باید فرآیند افزایش سرمایه شرکت ها تسهیل شود و هم برای انتشار اوراق صکوک، ابزارسازی و مقررات زدایی و تسهیل فرایندها به عنوان دو کار جدی در دستور کار قرار گیرد.

معاون سازمان بورس در خصوص ابزارسازی گفت: هم اکنون ابزارهایی چون اوراق مشارکت، سفارش ساخت، سلف، اجاره برقرار است و قابلیت اجرا دارد و شرکت های تولیدی، خدماتی و صنعت و ساختمان می توانند از این ابزارها استفاده کنند اما ابزارهایی دیگری شامل اوراق مضاربه، منفعت و اوراق رهنی مسکن در حال نهایی شدن و معرفی به بازار هستند.

وی ادامه داد: در عین حال یکی از اقداماتی که هدف گذاری شده تدوین اوراق بهادار تخصصی و ویژه هر صنعت است که در موضوع ابزارسازی از اهمیت ویژه ای برخورد ار است چون هر صنعت از لحاظ دوره زمانی نیاز به تأمین مالی متفاوتی دارد.

امیری با اشاره به برگزاری جلساتی با مدیران صنعت خودرو، اظهار داشت: اوراق بهادار خاص برای صنعت خودرو مورد نظر قرار داده شده که پیش فروش خودرو بر اساس این ابزار امکان پذیر می شود.

معاون سازمان بورس به ضرورت تغییر نگاه بنگاه ها برای تأمین منابع مالی اشاره و خاطرنشان کرد: بنگاه های بزرگ باید منابع مالی مورد نیاز خود را از طریق بازار سرمایه تأمین کنند و یکی از محورهای مهم نامه رییس جمهوری به معاون اول رئیس جمهور همین موضوع بوده که در این جهت افزایش سرمایه شرکتها با تأکید بر انتشار اوراق مورد توجه قرار گرفته تا شرکتهای مختلف از این امکان استفاده کنند. البته باید در این خصوص فرهنگ سازی در درون سازمانها و بنگاه های بزرگ صورت بگیرد تا از بانک محوری به سایر بازارهای مالی مانند بورس حرکت کنند.

وی با بیان اینکه این جریان باید در حوزه برون سازمانی صورت بپذیرد، گفت: طی یک کارگروه مشترک با بانک مرکزی این موضوع هم ساماندهی و هم سیاست گذاری می شود ما نیز دنبال راه حل هایی هستیم که بتوانیم بنگاه های اقتصادی از ابزارهای بازار سرمایه استفاده کنند.

امیری با اشاره به اینکه در این راستای تسهیل و روان سازی مقررات یا ایجاد شرایطی که دسترسی به این ابزارها برای شرکتها آسان شود، مورد تأکید است، گفت: از جمله کارهایی که در این خصوص انجام شده یکی امکان وثیقه گذاری اوراق به جای رکن ضامن در فرایند اوراق بهادار است که کارهای عملیاتی آن انجام شده و مصوبات آن از شورای عالی بورس گرفته و موضوع به شرکت ها ابلاغ شده و هم اکنون امکانش فراهم است.

وی ادامه داد: البته تبدیل اوراق به سهام نیز نهایی شده و این باعث می شود ریسک نکول بانی در بازپرداخت اوراق پوشش داده شود، همچنین اوراق بهادار با سود شناور نیز عملیاتی شده همچنین باید تعاملاتی با سازمان امور مالیاتی انجام شود تا مشوق های ویژه ای برای شرکت هایی که از این اوراق استفاده می کنند، اتخاذ شود، علی الخصوص در قانون برنامه ششم و قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر نیز اقداماتی صورت پذیرفته و پیشنهاداتی داده شده است.

معاون سازمان بورس گفت: برای اینکه بتوانیم از پتانسیل بورس در بازار اولیه استفاده کنیم باید حتماً رونق مناسبی در بازار ثانویه وجود داشته باشد که سرمایه گذاران تشویق شوند منابعشان را به بورس بیاورند که وقتی ما این ابزارها را به بورس وارد می کنیم بازار توان جذب این ابزارها را داشته باشد.

امیری اضافه کرد: در این راه باید یکسری اعتمادسازی در بازار انجام شود، از جمله اینکه باید جلوی برخی تصمیمات خلق الساعه که پیش بینی سرمایه گذاران را هر روز دستخوش تغییر کند، به حداقل رسانده شود.

این معاون سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه به موضوع با اهمیت نرخ سود سپرده های بانکی اشاره کرد و گفت: نرخ سود اوراق جهت و مسیر اصلی خود را از نرخ اوراق بدون ریسک می گیرد بنابراین نرخ سود بدون ریسک که عمدتاً نرخ سود بانکی است به نرخی که در اوراق صکوک وجود دارد جهت می دهد.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود با رفع تحریم‌ها و با دسترسی شرکتها به منابع بانکی به خصوص در حوزه بانکی و ارزی فشار نقدینگی در بانکها در حوزه ریال کم شود و در نتیجه پتانسیل کاهش نرخ سود بانکی بوجود آید در این صورت واکنش مثبتی از بازار سرمایه برای انتشار اوراق مشارکت با سودهای مناسب فراهم می شود بنابراین تعیین تکلیف سود سپرده ها در حوزه نظام بانکی از جمله کارهای بین بخشی است که به رونق بازار سرمایه کمک می کند و امکان دسترسی شرکتها به بازار سرمایه را فراهم می کند.

امیری به ضرورت نهادسازی پرداخت و تصریح کرد: اگر می خواهیم بازار اوراق صکوک رونق پیدا کند باید نهادهای متنوع داشته باشیم، از جمله بحث ریتینگ تعیین تکلیف شود چون نمی توان همه اوراق را با یک نرخ مشترک منتشر کرد بلکه باید نرخ های متفاوت که ریت بندی این اوراق ما را به انتشار اوراق با نرخ های متفاوت نزدیک می کند، مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: شرکتهای تأمین سرمایه یکی از ارکان بزرگ در انتشار اوراق هستند و نقش اساسی در این امر دارند و باید فعالیتشان را هم در بعد تعداد شرکتها هم در بعد کفایت سرمایه شرکتها توسعه بدهند ضمن اینکه می توانیم شرکتهای تأمین سرمایه تخصصی صنعت را به عنوان یک ایده دیگر دنبال کنیم، به عنوان مثال تأمین سرمایه مسکن راه اندازی شده که این مدل در حوزه های دیگر قابل عملیاتی است.


منبع: مهر



زمانبندی انتشار: 4 مرد 1394 - 11:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن