محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845788215
«حق تکثیر» موسیقی؛ قانون فراموش شده
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فعالان موسیقی در گفت و گو با ایرنا از دغدغه های خود گفتند «حق تکثیر» موسیقی؛ قانون فراموش شده تهران- ایرنا- کم توجهی به قانون «حق تکثیر» در موسیقی، بسیاری از دست اندرکاران این عرصه را ناخرسند کرده و در فشار اقتصادی قرار داده است. آنان در پیدایش این وضعیت هم اهالی موسیقی را مقصر می دانند و هم از متولیان دولتی گله می کنند.
کم توجهی به اجرای قانون رعایت «حق تکثیر» در موسیقی که در بند چهارم از ماده ی دوم قانون «حمایت از حقوق مولفان و مصنفان و هنرمندان» به روشنی به آن اشاره شده، همواره چالشی در راه فعالیت ناشران و تولیدکنندگان موسیقی کشور بوده است؛ چالشی که این روزها با پیشرفت فناوری و فراگیری شبکه جهانی (اینترنت) ژرفای دوچندان یافته است.
قرار گرفتن نسخه های قابل بارگیری (دانلود) آهنگ ها در اینترنت همزمان با انتشار یک آهنگ یا آلبوم، کار را به جایی رسانده است که ناشران آثار موسیقی دیگر به فروش نسخه های قانونی آثار خود چندان چشم امید ندارند چراکه رونوشت همان آثار با قیمت های به مراتب کمتر در همه جای شهر به فروش می رسد.
برای پی بردن به عمق این فاجعه که گریبان موسیقی کشور را گرفته، کافی است فقط به خیابان ها سری بزنیم. پشت چراغ های قرمز و در پیاده روها مملو از دستفروشانی است که آلبوم های موسیقی خوانندگان و گنجینه های موسیقی کشور را که برای ساخت و تولید هر یک از آنها زمان و هزینه ی بسیاری صرف شده است، با قیمت اندک (یک هزار یا 2 هزار تومان) بدون نظارت نهادهای دولتی و فرهنگی به دست مشتری می رسانند. این یعنی زیر پا گذاشتن آشکار حق تکثیر که امروزه در بیشتر کشورهای توسعه یافته و حتی در حال توسعه برای صاحبان آثار فرهنگی به رسمیت شناخته شده و با متخلفان آن برخورد می شود.
روزهای آغازین تیرماه جاری، «نادر مشایخی» موسیقیدان و رهبر کنونی ارکستر شهر تهران، طی نشستی از سلسله نشست های «گفتمان ضرب اصول» در «خانه موسیقی» با انتقاد از عملکرد این مجموعه (خانه موسیقی) و ناهماهنگی هنرمندان این عرصه گفت: رعایت کپی رایت که پیشرفت موسیقی یک کشور را باعث می شود هنوز اجرایی نشده است.
به باور برخی دست اندرکاران عرصه ی موسیقی، نبود یک انجمن صنفی یکدست در حوزه ی موسیقی و فقدان همکاری میان اهالی این عرصه در کنار کمرنگ بودن پشتیبانی های دولتی، در ایجاد این شرایط نقش داشته و موسیقی را از رسیدن به اهدافی چون اجرای واقعی قانون کپی رایت دور کرده است.
به گفته ی ناشران حوزه موسیقی با ادامه ی این روند کم کم باید منتظر نابودی موسیقی و تعطیلی مراکز تولید و پخش آثار موسیقی در کشور باشیم. به باور آنان بهبود این وضعیت همکاری و احساس مسوولیت اهالی موسیقی و نهادهای فرهنگی را می طلبد.
*** اهالی موسیقی مقصرند
به باور برخی ناشران حوزه موسیقی، کمبود هماهنگی و همدلی میان اهالی موسیقی و توجه عده یی از آنان به سود شخصی تاکنون از شکلگیری یک انجمن صنفی مستقل برای موسیقی جلوگیری کرده است و در نبود چنین واحد صنفی نمی توان هیچ حقی را مطرح و از دولت مطالبه کرد.
«کامران همت پور» سرپرست گروه موسیقی «حنانه» و مدیر موسسه ی موسیقی «آوای حنانه»، در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا گفت: متاسفانه اهالی موسیقی بیشترین ضربه را از خودشان می خورند. بیشتر گروه های فرهنگی مانند اهالی سینما و تاتر و فعالان کتاب و نشر با یکدیگر هماهنگ هستند و یک نهاد صنفی دارند اما فعالان موسیقی صنفی هماهنگی ندارند تا بتوانند از حقوق خود دفاع کنند.
همت پور افزود: من بارها در جلسه هایی که با دوستان فعال در حوزه ی موسیقی داشتیم، تاکید کرده ام اهالی موسیقی باید اتحاد داشته باشند و یک واحد صنفی تشکیل دهند. در سال های گذشته ما در خانه موسیقی نشست هایی داشتیم اما در نبود یک صنف، صحبت ها و پیشنهادهای مطرح شده در نشست ها فقط در حد حرف باقی می ماند.
مدیر موسسه ی موسیقی «آوای حنانه» تاکید کرد «متاسفانه میان اهالی موسیقی فقدان یکپارچگی به چشم می خورد که نمی شود نام آن را رقابت گذاشت چراکه برخی رفتارها به حسادت نزدیک تر است.
«حمیدرضا خجندی» مدیر موسسه ی فرهنگی و هنری «آوای آیین»، نیز به پژوهشگر ایرنا گفت: بی توجهی به قانون کپی رایت و نبود یک انجمن صنفی در موسیقی به دلیل فقدان همکاری دست اندرکاران در این عرصه است.
وی افزود: در پایان بیشتر جلسه هایی که همکاران من برگزار می کنند به جای اینکه اهالی موسیقی با یکدیگر به یک نتیجه برسند با هم درگیر می شوند. به نظر من با این شرایط ما هیچ وقت به هدف خود برای رعایت قانون کپی رایت در موسیقی نمی رسیم؛ افزون بر اینکه نهادهای فرهنگی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از این موضوع پشتیبانی نمی کند.
خجندی ادامه داد: من آگاهی دارم برخی خوانندگان بیشتر شناخته شده که از برگزاری برنامه ها (کنسرت ها) درآمد خوبی به دست می آورند و به فروش قانونی آلبوم های خود نیازی ندارند، پس از پخش آلبوم نسخه های قابل دانلود آهنگ ها را در اینترنت قرار می دهند تا برای جذب مخاطب بیشتر در کنسرت ها تبلیغ کنند. از این رو معتقدم بیش از نیمی از چالش ها را خود اهالی موسیقی ایجاد کرده اند.
وی تاکید کرد «این نگاه غیر حرفه یی به موسیقی و توجه صرف اهالی موسیقی به مسائل مالی باعث شده است هیچ یک از اهداف قانونی ما به سرانجام نرسد و تلاش های ما نتیجه یی در بر نداشته باشد».
*** حتی نهادهای رسمی «کپی رایت» را رعایت نمی کنند!
برخی اهالی موسیقی تاکید می کنند حق تکثیر موسیقی حتی گاهی از سوی بعضی نهادهای رسمی زیرپا گذاشته می شود چه رسد به مردم عادی.
همت پور با اشاره به اینکه صدا و سیما به عنوان یک نهاد رسمی و حقوقی گاهی خود حق تکثیر را رعایت نمی کند، گفت: گاهی پیش می آید که صدا و سیما آثار تولید شده را بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه به ناشر از تلویزیون یا رادیو پخش می کند.
وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما باید با این قضیه برخورد جدی داشته باشد، افزود: ناشران برای تولید یک اثر موسیقی گاهی چندین میلیون تومان هزینه کرده و مالیات می پردازند. از دید من اقدام صدا و سیما در پخش آثار موسیقی بدون اجازه و بدون پرداخت هزینه به ناشر هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ شرعی اشکال دارد.
مدیر موسسه ی موسیقی آوای حنانه یادآور شد: وقتی سازمان های حقوقی اینگونه تخلف می کنند دیگر از افراد عادی چگونه می توان انتظار داشت که کپی رایت را رعایت کنند؟
این ناشر اضافه کرد: چندی پیش یکی از خوانندگان بزرگ کشور یکی از آثار خود را در یکی از جشنواره های اروپایی شرکت داد. چند ماه بعد نامه یی با این مضمون برای او فرستاده شد که «آقای فلانی شما در جشنواره برنده شده اید. هم جایزه ی مقامی که آورده اید به شما پرداخت شده است و هم یک مقدار پول بیشتر برای سه بار پخش آهنگ شما از رادیوی کشور ما!» اما من بارها کارهای خود را از رادیو به عنوان یک سازمان دولتی و حقوقی شنیده ام بدون اینکه اجازه یی برای پخش داشته باشد.
همت پور افزود: یکی از گام ها برای به رسمیت شناخته شدن حق تکثیر در عرصه موسیقی گفت و گو با مسوولان حقوقی صدا و سیما است تا در وهله نخست آنان کپی رایت آثار موسیقی را رعایت کنند و در این راه با استفاده از ظرفیت های خود به اهالی موسیقی کمک برسانند و از آنان پشتیبانی کنند.
***دولت به اهالی موسیقی یاری برساند
یکی از مهم ترین خواسته های دست اندرکاران عرصه ی موسیقی برای حفظ حق تکثیر آثار پشتیبانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخورد جدی نهادهایی همچون نیروی انتظامی و قوه ی قضاییه با خاطیان است.
همت پور در این زمینه تاکید کرد «من فکر می کنم نخستین گام این است که ما با کمک دولت بتوانیم یک واحد صنفی در زمینه ی موسیقی داشته باشیم».
به گفته ی وی، پشتیبانی های نیروی انتظامی و قوه ی قضاییه نیز می تواند در این راه تعیین کننده باشد چراکه آنها می توانند پس از شناسایی کسانی که قانون کپی رایت در موسیقی را رعایت نمی کنند، از مجاری قانونی با آنها برخورد کنند.
مدیر موسسه ی موسیقی آوای حنانه افزود: ما در راه دریافت مجوز و تولید یک اثر، هزینه و زمان زیادی صرف می کنیم اما رعایت نشدن قانون کپی رایت بازدهی کاری ما را کم می کند و این وزارت ارشاد است که باید جلو تخلف ها در این زمینه را بگیرد تا آلبوم های موسیقی فقط به طور قانونی به فروش برسند.
مدیر موسسه ی موسیقی آوای آیین نیز در این باره گفت: خوانندگان بزرگ و شناخته شده چون می توانند سالیانه کنسرت های پرمخاطب برگزار کنند به درآمد فروش قانونی آلبوم ها و رعایت کپی رایت نیازی ندارند اما خوانندگان ضعیف تر به دلیل اینکه قادر به برگزاری کنسرت های سالیانه نیستند، فقط از راه فروش آلبوم می توانند درآمد به دست آورند. از این رو باید پشتیبانی شوند چراکه به رعایت حق کپی رایت نیازمندند.
خجندی افزود: به دلیل نبود قانونی که از تولید کننده پشتیبانی کند آلبوم های این خوانندگان در بازار آزاد کپی می شود و به قیمت 2 هزار تومان به فروش می رسد.
وی یادآور شد: در همین سی دی فروشی های رسمی دور میدان انقلاب بسته هایی از آثار همه ی خوانندگان به صورت لوح فشرده (دی. وی. دی) وجود دارد که به صورت غیررسمی و غیرقانونی رونوشت و بسته بندی شده است و به فروش می رسد.
به گفته ی مدیر موسسه ی آوای آیین، بازرسان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می توانند برای جلوگیری از این رخدادها به راحتی ورود کنند اما به ناشران می گویند خودتان شکایت و موضوع را پیگیری کنید. این در حالی است که پیگیری این موضوع ها در حیطه ی کار ناشران موسیقی نیست و هزینه و زمان زیادی را می طلبد.
*** ادامه ی این روند با تعطیلی موسیقی همراه است
این روزها به نظر می رسد آلبوم های موسیقی فروش چندانی در مراکز فروش رسمی ندارند؛ تا جایی که به گفته ناشران، گاه مراکز فروش نسخه های زیادی از آثار را به موسسه های تولیدی بر می گردانند و این شرایط در بازار ناشران موسیقی کسادی به بار آورده است.
همت پور در همین چارچوب گفت: من به دلیل عشق به موسیقی، کار تولید و نشر موسیقی را ادامه می دهم اما تاسف آور است که خوانندگان و ناشران موسیقی پس از تولید آثار فقط روی درآمد کنسرت ها حساب کنند و به فروش آلبوم ها امیدی نداشته باشند.
به گفته ی وی، اگر دولت و نهادهایی چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اهالی موسیقی پشتیبانی نکنند و در راستای اجرای قانون کپی رایت گامی برندارند، تولیدکنندگان موسیقی اصیل، فولکلور، پاپ یا دیگر گونه های موسیقی از این پس نخواهند توانست روی پای خود بایستند و کورسوی باقیمانده از موسیقی نیز خاموش خواهد شد.
خجندی نیز در این باره تاکید کرد «عوامل گوناگون دست به دست هم داده اند تا وضعیت موسیقی کشور نابسامان شود».
به گفته ی وی، اکنون بیشتر آلبوم های موسیقی فروش نمی روند و بیشتر شرکت های تولید آثار موسیقی ضعیف شده اند و به تولید دست نمی زنند چون هزینه های تولید با درآمد ناشی از فروش آلبوم ها برابری نمی کند.
موسیقی مانند دیگر عرصه های فرهنگی به پشتیبانی های قانونی نیازمند است. ادامه روند کم توجهی به عرصه ی موسیقی هم هنرمندان عرصه ی موسیقی را ناامید می سازد و هم به بدنه ی موسیقی کشور ضربه جدی می زند.
وقتی هنرمندان این عرصه بتوانند بر پایه ضوابط قانونی و شرعی به فعالیت پرداخته و اطمینان داشته باشند که نهادهای فرهنگی همواره خود را ملزم به دفاع از حقوق حقه ی آنها می دانند، خواهند توانست با فراغ بال به خلاقیت و نوآوری در تولید آثار موسیقی دست زده و سطح سلیقه ی تنزل یافته ی موسیقایی جامعه را بالا ببرند.
بازگشایی «ارکستر ملی» و «ارکستر سمفونیک» تهران پس از چند سال رکود، تا اندازه ای اهالی موسیقی را نسبت به تغییرات مثبت در آینده ی این عرصه ی فرهنگی و هنری دلگرم کرده است.
جلوگیری از لغو غیرقانونی کنسرت های دارای مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رعایت قانون کپی رایت از سوی نهادهای فرهنگی، شاید گام های بعدی باشد که هواداران و فعالان عرصه ی موسیقی در انتظار آن نشسته اند.
*از:مهتاب افشین نسب (گروه پژوهش و تحلیل خبری)
پژوهشم**9282**1961**2054
04/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]
صفحات پیشنهادی
علیاکبر تورانیان پیرامون تکثیر و نشر غیرقانونی کتاب: پدیدهای خطرناک در کمین صنعت نشر است
علیاکبر تورانیان پیرامون تکثیر و نشر غیرقانونی کتاب پدیدهای خطرناک در کمین صنعت نشر استتکثیر غیرقانونی کتاب یکی از پدیدههای زشتی است که توسط برخی افراد انجام میشود و تمام موقعیت کتاب را به خطر میاندازد به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس تکثیر غیرقانونی کتاب یکیعضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه قم در گفتوگو با فارس: قانونگذار در ۱۸ ماده قانون مدنی، وظایف زوجین را به
عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه قم در گفتوگو با فارس قانونگذار در ۱۸ ماده قانون مدنی وظایف زوجین را به تفکیک مشخص کرده استعضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه قم گفت 18 ماده در قانون مدنی یعنی از مواد 1102 تا 1119 حقوق و تکالیف زوجین در قبال یکدیگر را معلوم کرده است حجت الامحیط زیست تهران قربانی سرمایه گذاری غیرقانونی بانک ها
جلسه علنی شورای شهر تهران محیط زیست تهران قربانی سرمایه گذاری غیرقانونی بانک ها شناسهٔ خبر 2858714 - سهشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۲ جامعه > شهری رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران نسبت به حضور بانکها در فعالیتهای ساخت و ساز در کلانشهرها هشدار داد و گفت در اصیادی در پارک ملی توران شهرستان شاهرود قبل از شکار گرفتار قانون شد
صیادی در پارک ملی توران شهرستان شاهرود قبل از شکار گرفتار قانون شد شاهرود - ایرنا- رییس اداره پارک ملی توران شهرستان شاهرود گفت صیادی که در کمین شکار بود قبل از شکار توسط محیط بانان پارک ملی توران شناسایی و تحویل مراجع قضایی شد علی اکبر قربانلو روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا افزودمولاوردی: اجرای قانون حجاب موفق نبود
مولاوردی اجرای قانون حجاب موفق نبود معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت وضعیت عینی جامعه نشان میدهد که در اجرای قانون گسترش عفاف و حجاب موفق نبودهایم و حتی از اهداف آن روز به روز بیشتر فاصله گرفتهایم خبرگزاری ایسنا معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت وضعیتلزوم بازنگری قانون کار سرایداری در مجلس
طلا در گفتوگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد لزوم بازنگری قانون کار سرایداری در مجلس نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت مالکان ویلا ساختمان های مسکونی اداری و صاحبان شرکت های خصوصی بدلیل قانون کار تمایلی برای استخدام نیروهای ایرانی ندارند و باید مجیک نامحرم، نگاه محبتآمیز را چه وقت فراموش میکند؟
تسنیم نوشت یک نامحرم نگاه محبتآمیز را چه وقت فراموش میکند اگر به دختری نگاه محبتآمیز شود و او با این نگاه رابطه عاطفی برقرار کند درحالی که نتواند با وی ازدواج کند قریب به اتفاق دانشمندان زمان فراموشی آن را سن آلزایمر دانستند پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله ھر كه ماه رمضانمولاوردی: در اجرای قانون عفاف و حجاب موفق نبودهایم، چون اوضاع جامعه مناسب نیست
مولاوردی در اجرای قانون عفاف و حجاب موفق نبودهایم چون اوضاع جامعه مناسب نیست جامعه > خانواده - ایسنا نوشت معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت وضعیت عینی جامعه نشان میدهد که در اجرای قانون گسترش عفاف و حجاب موفق نبودهایم و حتی از اهداف آنعضو شورای اسلامی شهر تهران شهرداری با قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، مطالبات خود را دریافت میکند
عضو شورای اسلامی شهر تهرانشهرداری با قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مطالبات خود را دریافت میکندعضو شورای اسلامی شهر تهران گفت شهرداری میتواند با تکیه بر قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مطالبات خود را راحتتر دریافت کند به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس علی صابری/ یک لحظه مکث / تکرار تأخیر در پروازها و فراموشی مکرر فرودگاهها در «عذرخواهی» از مسافران
یک لحظه مکث تکرار تأخیر در پروازها و فراموشی مکرر فرودگاهها در عذرخواهی از مسافرانتأخیر در پروازهای داخلی به قدری تکراری شده است که دیگر مردم برای سفرهایشان با محاسبه تأخیر حداقل یک ساعته در فرودگاه حاضر میشوند اما این تکراریشدن تأخیرها ظاهراً حقی را برای مسئولان فرودگاه ارئیس شورای اسلامی شهر تهران خبر داد برکناری برخی از شهرداران مناطق به دلیل عدم اجرای قانون برجباغات
رئیس شورای اسلامی شهر تهران خبر دادبرکناری برخی از شهرداران مناطق به دلیل عدم اجرای قانون برجباغاترئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به اینکه با اجرای قانون برج باغات بخش قابل توجهی از باغات در شمیران و مناطق 2 و 3 حفظ شده است گفت در چند سال گذشته برخی از شهرداران مناطق به دحافظی در بررسی تفریغ بودجه سال 92 تهران/ شهرداری خلاف قانون عمل می کند
حافظی در بررسی تفریغ بودجه سال 92 تهران شهرداری خلاف قانون عمل می کند جامعه > شهری - رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در بررسی ارائه گزارش تفریغ بودجه سال 92 شهرداری تهران گفت در این گزارش بودجه سازمان شرکت ها و موسسات تابع قید نشده است وپزشکی قانونی اعلام کرد: طوفان در شهر تهران تلفات جانی نداشت
پزشکی قانونی اعلام کرد طوفان در شهر تهران تلفات جانی نداشت پزشکی قانونی تهران اعلام کرد طوفان شهر تهران تلفات جانی نداشت به گزارش نامه نیوز پزشکی قانونی تهران اعلام کرد بر اثر طوفانی که دیروز یکشنبه ۲۸ تیرماه شهر تهران را در نوردید تاکنون تلفات جانی گزارش نشده است در۳ فوتی حادثه طوفان تهران تحویل پزشکی قانونی تهران شد
۳ فوتی حادثه طوفان تهران تحویل پزشکی قانونی تهران شد شناسهٔ خبر 2861979 - دوشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۴ جامعه > قضایی پزشکی قانونی تهران اعلام کرد تاکنون سه مورد فوت ناشی از طوفان روز یکشنبه ۲۸ تیرماه در تهران از طرف مقامات قضایی به پزشکی قانونی استان ارجاع شده است به گزارش خبمحیط زیست تهران، قربانی سرمایهگذاری غیرقانونی بانکها
سهشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۰ رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران درخصوص فعالیت غیرقانونی بانکها در عرصه ساخت و ساز و بلندمرتبهسازی در تهران هشدار داد به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمد حقانی صبح امروز در نطق پیش از دستور خود با بیان اینکه محیط زیست تهبروز و ظهور اقدامات غيرقانوني در دانشگاه علم و صنعت
بروز و ظهور اقدامات غيرقانوني در دانشگاه علم و صنعت نویسنده سيد رضا هاشمي دانشگاه علم و صنعت يكي از دانشگاههاي مهم كشور است اما اين روزها خبرهاي خوبي از آن شنيده نميشود اين روزها اتفاقاتي در دانشگاه علم و صنعت ظهور و بروز ميكند كه شايسته اين دانشگاه نيست وقانون استخدام 3 درصد معلولان به قوت خود باقیست
قانون استخدام 3 درصد معلولان به قوت خود باقیست معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت قانون 3 درصد استخدام معلولان به قوت خود باقی و حتی در اصلاح قانون حمایت از معلولان از اعتبار کافی برخوردار است حسین نحوی نژاد معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در گفتوگو با خبرنگ-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها