واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران:
توقف در ساخت برخی از سدها/ سد گتوند تنها دلیل آلودگی آب کارون نیست
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت:با تغییر در شرایط آب و هوایی هم اکنون اولویت این سازمان در ساخت برخی از پروژههای سد سازی تغییر کرده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمحمدرضا رضازاده مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در نشست خبری امروز گفت: در سفر ریاست جمهوری به کردستان پروژه های قابل توجهی در حوزه آب کشور صورت پذیرفت که از نمونه های آن می توان به راهاندازی سد آزاد اشاره کرد که در این آن آب از شرق استان به غرب استان منتقل میشود.
رضازاده در ادامه تصریح کرد: بودجه منابع عمومی امسال شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران 700 میلیارد تومان است اما بودجهای که برای پروژهها بسته شده است 8400 میلیارد تومان است.
وی در خصوص پروژههایی که به دلیل کمبود اعتبار متوقف شدهاند، گفت: تعداد و حجم پروژههای بخش آب در کشور بیشتر از اعتبار تخصیص یافته است به همین خاطر شرکت ما با ایجاد ظرفیتهای مختلف برای دستیابی به منابع مالی دیگر تلاش میکنیم و بر همین اساس 2500 میلیارد تومان منابع مالی جدید جذب کردهایم.
وی در ادامه به پروژههایی که به دلیل کمبود اعتبارات متوقف شده است اشاره و بیان کرد: پروژههای سد نیروگاههای برق آبی بختیاری و رودبار لرستان از نمونه پروژههایی است که به دلیل کمبود اعتبارات هم اکنون متوقف شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با بیان اینکه برای 11 پروژه مهم از صندوق توسعه ملی جذب منابع مالی صورت گرفته است، گفت: از 8400 میلیارد تومان بودجهای که این شرکت برای پروژههای در نظر دارد در حدود 3700 میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه ملی جذب خواهد شد.
رضازاده در خصوص طلب این شرکت از وزارت نیرو گفت: شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران از بابت فروش برق به وزارت نیرو 400 میلیارد تومان طلبکار است.همچنین 300 میلیارد تومان به پیمانکاران و 3 هزار میلیارد تومان به سیستم بانکی بدهکار هستیم.
رضازاده در خصوص تغییر شرایط آب و هوایی و تاثیر آن بر روی سدسازی کشور گفت:با تغییر شرایط اقلیمی برای ساخت برخی از سدها بازنگری صورت گرفت و اولویتهای ما در برخی از سدها تغییر کرده به گونهای که سه پروژه بزرگ در بالادست چرخه و سیمره با نامهای سد و نیروگاه سازمان، گرشا و کرخه 2 از اولویت مطالعه و احداث خارج و متوقف شده است.
وی در خصوص سد گتوند گفت: با واگذاری مطالعات بر عهده تیم تحقیقاتی دانشگاه تهران از سوی سازمان برنامهریزی کشور گزارش مربوطه آماده شده که ما منتظر اعلام نتیجه نهایی هستیم.
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در ادامه بیان کرد: شواهد حاکی از آن است که در مسیر بعد از سد گتوند تا شهر اهواز و پس از آن آبادان و خرمشهر EC آب به میزان قابل توجهی بالا میرود که همین نشان دهنده ورود ناخالصیها به رودخانه پس از این سد است که متاسفانه تمام تقصیرات بر روی سد گتوند انداخته شده است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
مشترکین پرمصرف در انتظار افزایش تعرفه آب باشند/ کاهش 55 درصدی آب ورودی به سدها
روند تولید نیشکر پس از آبگیری گتوند بهتر شده است
ساخت سد گتوند بدون کار کارشناسی
بهرهبرداری از شبکه آبیاری و زهکشی و ایستگاه پمپاژ شرق شعیبیه در استان خوزستان
نتایج زیان بار سد گتوند برای محیط زیست/ پروژهای که به هدر رفت منابع تبدیل شد
۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]