تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند به ازاى هر حرفِ آن چهار هزار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803105235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش فساد اقتصادی باتک‌نرخی شدن ارز


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کاهش فساد اقتصادی باتک‌نرخی شدن ارز


یک اقتصاددان با بیان اینکه چند نرخی بودن هر کالایی سبب ایجاد بستر رانت‌خواری و فساد اقتصادی می‌شود گفت: چند نرخی بودن ارز هم در اقتصاد ایران زمینه گسترده‌ای برای شکل‌گیری فساد اقتصادی است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبربه نقل از خبرگزاری صداوسیما، دکتر جواد عشقی‌زاده در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: با توجه به پیشرفت مذاکرات هسته ای و تسهیل مناسبات مالی و ارزی بین المللی اقتصاد ایران می توان برای ساماندهی نرخ ارز و حذف و تک نرخی شدن آن برنامه ریزی کرد، البته نباید با عجله و بدون مطالعه و کارشناسی باشد. وی افزود: تک نرخی شدن ارز نباید به معنی کاهش غیرواقعی و غیرمنطقی آن تعبیر شود بلکه اقتصاد ایران به نرخ واقعی و اقتصادی ارز نیاز دارد تا بتواند مناسبات پولی و مالی با اقتصاد های بین المللی را با شفافیت بیشتری توسعه دهد.
عشقی زاده گفت: ثبات نرخ ارز در دولت یازدهم خوشبختانه شرایط خوبی فراهم کرده است و در صورت تقویت طرف های عرضه ارز می توان در سال جاری به سمت تک نرخی شدن ارز حرکت کرد.
این اقتصاددان اظهار داشت: البته برای اینکه نرخ ارز واحدی داشته باشیم باید همه متغیرهای اقتصاد کلان ازجمله در تورم نیز مد نظر باشد تا نرخ ارز و نوسان آن دامنه محدودی داشته باشد و هر میزان که درآمد ارزی دولت بیشتر شود و صادرات غیرنفتی توسعه یابد توانمندی برای مدیریت پایدار و هوشمند بازار ارز با یک نرخ افزایش خواهد یافت اما نباید عجله کنیم و امیدواریم پیشرفت های اقتصادی و رشد توسعه تولید ملی و رونق صادرات و نظام عرضه و تقاضا در شرایطی پیش بینی پذیر به تحقق این هدف کمک کند.
بنابراین گزارش رئیس کل بانک مرکزی هم اخیرا گفته است : بحث تک نرخی شدن نرخ ارز در سال 94 را برنامه ریزی کرده ایم و به سمت آن حرکت می کنیم. البته بخشی از عوامل محقق شدن این موضوع به مسائل بین المللی که همان موضوع مذاکرات است باز می گردد و زمانی اعلام این موضوع ممکن خواهد بود که وضعیت بانکی ما در سطح بین الملل مشخص شده باشد.»
به گفته اقای سیف رئیس شورای پول و اعتبار اگر شرایط محدودیت ها ادامه داشته باشد وضعیت موجود وضع مطلوبی است و نباید شتابزده به سمت تک نرخی شدن برویم.
به گفته وی گرچه شواهد و قرائن نشان می دهد که از نظر منابع و نوع مکانیزمی که داریم می توانیم کاملا تک نرخی شدن ارز را اجرا کنیم اما ترجیح می دهیم که انجام ندهیم چرا که با توجه به شرایط آینده باید بیشتر برای مواجهه با احتمالات آماده باشیم. اما مسلم است که پس از حل شدن مسائل بین المللی ما میتوانیم با فاصله چند ماهه تک نرخی شدن ارز را در بازار اعلام کنیم.



شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن