واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تقویت صنعت طیور کشور مستلزم اجرای مدیریت یکپارچه تولید است بیرجند - ایرنا - مدیرکل دفتر امور طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی گفت: ساختار صنعت طیور نیازمند یک خانه تکانی اساسی است و معتقد هستیم اجرای این خانه تکانی با تقویت مدیریت زنجیره یکپارچه تولید امکان پذیر می باشد.
به گزارش ایرنا، حبیب امینی اسفیدواجانی روز سه شنبه در همایش سرمایه گذاری و توسعه صادرات محصولات خوشه طیور خراسان جنوبی در بیرجند افزود: این ایده حاصل انجام یک کار مطالعاتی پنج ساله می باشد.
وی گفت: بر این اساس و در راستای عملیاتی کردن تولید یکپارچه گوشت مرغ، بعضی از قوانین و مقررات موجود باید اصلاح شود.
امینی افزود: اجرا این طرح تمامی مراحل تولید شامل تهیه و توزیع نهاده های دامی، خوراک دام و طیور، صنعت کشتارگاهی، سلامت دام و طیور و به طور کلی تمامی فرایند تولید و توزیع را شامل می شود.
وی گفت: پارسال 43 شرکت از نظر ساختار فیزیکی بعنوان شرکت زنجیره ای شناخته شدند که 7/10 درصد جوجه ریزی ایران توسط این شرکت ها صورت پذیرفت و امسال نیز تا 20درصد تولید در این زنجیره قرار می گیرد تا در نهایت به رقم صدرصدی برسیم.
امینی افزود: ایجاد ساختار کامل جذب، جمع و تحلیل اطلاعات واحدهای تولیدی مبتنی بر یک شبکه گسترده به منظور ارایه برنامه تولید با رصد کردن وضعیت موجود، ارتقای بهبود مدیریت در واحدهای تولیدی، رضایتمندی تولیدکنندگان، بهبود فضای کسب و کار و تولید محصول با کیفیت بالاتر و افزایش توان رقابت پذیری و بهبود ضریب تبدیل، کاهش تلفات، کاهش سن کشتار و نیز تقویت تشکلها از دیگر برنامه های این مدیریت برای تقویت تولید و توسعه صادرات طیور کشور می باشد.
وی گفت: هدف ما از اجرای این برنامه ها اقتصادی کردن تولید ، تدوین برنامه های تولید به نحوی که آرامش نسبی در این بخش پایدار شود و نیز استفاده از تمامی ظرفیت های موجود در راستای تقویت بازارهای صادراتی و نقش آفرینی در صادرات می باشد.
امینی افزود: ترغیب و تشویق تولید کنندگان به سمت استفاده از آخرین دستاوردهای علمی داخلی و خارجی، برنامه ریزی برای تولید مبتنی بر بازار، ترغیب و تشویق تولیدکننده و مصرف کننده برای تولید و مصرف مرغ سبک (هر مرغ به وزن یک کیلو و 400 گرم) از حیث اقتصادی بودن تولید، از دیگر برنامه های ما در این مدیریت است.
وی در بخش دیگری به برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه صادرات مرغ اشاره کرد وی گفت: پارسال بالغ بر 67 هزار تن مرغ و تخم مرغ تولید داشتیم و می توانیم برای بازاری به ظرفیت سه میلیون تن و به خصوص صادرات به دو کشور عربستان و افغانستان برنامه داشته باشیم.
امینی افزود: برنامه دفتر این است تا از طریق ارتقای بهبود مدیریت در واحدهای تولیدی و نیز مشوق های صادراتی، سهم کشور را در صادرات مرغ به کشورهای همسایه پیگیری کنیم که این کار با همت تولیدکنندگان، اتحادیه ها و حمایت سایر ارگان های مربوطه محقق می شود.
مدیر عامل توسعه خوشه کسب و کار طیور خراسان جنوبی نیز در خصوص اهداف و محورهای همایش گفت: همایش با محوریت توسعه بازارهای فروش محصولات خوشه به کشورهای همسایه برگزار شده و محورهای آن شامل سرمایه گذری و اشتغال در صنعت طیور خراسان جنوبی، مشوق های سرمایه گذاری در صنعت طیور استان و بررسی بازارهای مدف داخل و خارج کشور برگزار شده است.
تورج برادران نژاد افزود: بازار مصرف کشورهای افغانستان، عراق، روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس و نیز مشوق های صادراتی محصولات طیور استان از دیگر محورهای این همایش یکروزه است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 750 واحد پرورش طیور در استان وجود دارند که ظرفیت تولید آنها در سال حدود 110 میلیون قطعه می باشد، گفت: خوشه طیور استان بدلیل نیاز فزاینده بازارهای مصرف داخل استان و نیز بازارهای مصرف استانهای دیگر و همچنین کشور های همجوار در زمینه طیور شرایط بسیار مناسبی دارد که به نحو مطلوبی از این پتانسیل های بالقوه استفاده نشده است.
برادران نژاد افزود: یکی از وظایف ما به عنوان عامل توسعه خوشه، ارایه خدمات مشاوره ای به منظور ایجاد یک کنسرسیوم (شراکت مالی) به منظور تهیه منابع اولیه ارزان و نیز بازاریابی در سطح داخل و خارج کشور می باشد.
وی از مسوولان حوزه اقتصادی استان خواست تا زمینه های حضور این خوشه را در نمایشگاه های بین المللی و نیز همکاری و تشریک مساعی به منظور توسعه فعالیت و معرفی خوشه های صنعتی را در استان فراهم آورند.
او همچنین خواستار همکاری دستگاه های ذیربط با عامل توسعه خوشه طیور استان شد.6121/6054
30/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]