واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تلاش جهت ماندگاری بیشتر مسافران راهکار توسعه گردشگری گلستان گرگان - ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان با اشاره به موج دوم سفرهای تابستانی، گفت: یکی از مسائل اصلی در توسعه گردشگری استان، تلاش جهت ماندگاری بیشتر مسافران و تبدیل گلستان به مقصد گردشگران است.
براساس اعلام روز سه شنبه میراث فرهنگی گلستان به ایرنا، ابراهیم کریمی همچنین در راستای توسعه صنعت گردشگری استان، تعامل و همکاری دستگاه های مرتبط را در اجرا و تکمیل پروژه های زیرساختی گردشگری ضروری بیان کرد.
وی در ادامه به آسیب شناسی موانع موجود در این بخش اشاره کرد و اظهار داشت: ناکافی بودن شناخت هم استانی ها از جذابیت های گلستان، نبود تبلیغات و اطلاع رسانی مناسب از جذابیت های استان در دیگر نقاط کشور، مشکلات اعتبارات ملی و استانی بخشی از مشکلات و موانعی است که با برنامه ریزی های صورت گرفته جهت بهبود آن تلاش می شود.
کریمی به برنامه تورهای استانگردی در سطح استان و لزوم تبلیغات مناسب برای معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی گلستان نیز اشاره کرد و گفت: مرداد ماه امسال میزبان 120 تور کشوری در استان خواهیم بود که حضور این تورها، معرف خوبی از قابلیت های گلستان بوده و همچنین برگزاری همایش لیدرهای برتر کشور از دیگر برنامه ها می باشد.
وی تغییر سایت اطلاع رسانی را به سایتی چند زبانه و لحاظ شدن امکانات گردشگری مجازی در آن را از دیگر اقدامات در دست انجام عنوان کرد و ادامه داد: با حمایت مسوولان ارشد استان منتظر جهش اعتباری در حوزه گردشگری و رونق بیشتر این صنعت در گلستان هستیم.
کریمی چشم انداز آینده گردشگری استان را روشن عنوان کرد و افزود: در بندرترکمن، بندرگز و گمیشان با حضور سرمایه گذاران خارجی، روند مناسبی برای پروژه های گردشگری پیش بینی می شود و اجرای این پروژه ها انگیزه و امکانات برای ماندگاری مسافران را در استان افزایش می دهد.
وی ایجاد موزه روستایی را از دیگر عوامل موثر در ماندگاری مسافران اعلام کرد و تصریح نمود: همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی مرتبط از جمله منابع طبیعی و محیط زیست در پیشبرد اهداف توسعه گردشگری و رفع موانع و ایجاد رغبت و انگیزه در سرمایه گذاران موثر است.
کریمی ضمن اشاره به اهمیت عملیاتی شدن پروژه گردشگری آشوراده نیز گفت: این پروژه با حفظ ملاحظات زیست محیطی و قوانین موجود می تواند رونق گردشگری استان را به همراه داشته باشد.
به گزارش ایرنا آشوراده در مرکز شبه جزیره میانکاله واقع شده و تنها جزیره ایرانی دریای خزر محسوب می شود و به دلیل برخورداری از جاذبه های منحصر به فرد یکی از قطب های مهم گردشگری شمال کشور است.
آشوراده در سال 54 جزء نخستین مناطق زیست کره جهان معرفی و ثبت شد، در همین حال در کنوانسیون جهانی رامسر در زمره تالاب های مهم دنیا قرار گرفت و سومین اهمیت این منطقه به دلیل بحث پناهگاه حیات وحش است که در تمام سال میزبان انواع پرندگان است ضمن این که 40 درصد خاویار ایران نیز در نزدیکی این جزیره به دست می آید.
طرح گردشگری آشوراده که در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان گلستان تاثیرگذار است در قالب تفاهم نامه ای بین دو سازمان حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امضاء و اجرای آن در سفر آذر ماه 93 ریاست جمهوری به گلستان اعلام شد.
بر اساس این تفاهم نامه قرار است 10 درصد وسعت جزیره به منطقه گردشگری و توریستی تبدیل شود.
آشوراده در قالب شبه جزیره میانکاله تحت مدیریت جامع محیط زیست استان مازندران اداره می شود اما سال گذشته و در پی آتش سوزی گسترده که بخشی از حیات گیاهی و جانوری جزیره را از بین برد، برخی کارشناسان اساس و کارایی طرح جامع مدیریتی آن را زیر سوال برده و به چالش کشیدند.
جزیره آشوراده در حوزه سرزمینی بندر ترکمن قرار دارد و این شهرستان با حدود 60 هزار نفر جمعیت در شمال غرب استان گلستان واقع است و بیشتر ساکنان آن را هموطنان اهل سنت ترکمن تشکیل می دهند.
استان مرزی گلستان واقع در شمال ایران با یک میلیون و 850 هزار نفر جمعیت با کشور ترکمنستان ، دریای خزر و استانهای مازندران ، سمنان و خراسان شمالی همسایه است.
1648
30/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]