واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون رییس جمهوری: مهمترین موضوع باید حل مشکلات مردم باشد کرمان - ایرنا - معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: مهمترین موضوع باید حل مشکلات مردم باشد و شرکت های دانش بنیان با از بین بردن مشکلات می توانند کار اقتصادی انجام دهند.
به گزارش ایرنا سورنا ستاری عصر دوشنبه در نشست کارگروه پژوهش و فناوری استان کرمان افزود: وظیفه دولت ها سرمایه گذاری در مرزهای دانش است و اگر در حوزه تجاری سازی سرمایه گذاری کند کار دچار مشکل می شود و کالای تولید شده در این بخش تجاری نخواهد بود.
وی با بیان اینکه در اقتصاد دانش بنیان به مدیرانی اشاره می کنیم که سن اندکی دارند گفت: در دوران جنگ تحمیلی نیز کار را به جوانان سپردیم امروز هم قصد ما این است اقتصاد را به جوانانی که قدرت ریسک پذیری و انرژی فراوان دارند بسپاریم.
وی با تاکید بر اینکه باید مشکلات فرهنگی در کشور ما رفع و اصلاح شود گفت: این مهم را نمی توان طی یک یا دو سال انجام داد.
معاون رییس جمهوری به همدلی و همزبانی بین گروه های مختلف در کرمان و همچنین سفر گذشته خود به این استان اشاره کرد و افزود: طی این مدت تعاملات بین افراد به هم نزدیک تر شده است و این امر در استان کرمان در حال تبدیل به گفتمان است.
وی گفت: وجود 174 هزار دانشجو در استان کرمان به چه منظوری است اگر قرار است دانشجو تربیت کنیم که فقط متقاضی کار دولتی باشند پس دانشگاه چه هنر و نقشی دارد؟
ستاری تصریح کرد: دانشگاه های کشور با پول نفت آموزش را به دانشجویان ارایه می دهند در حالی که همین افراد بعد از فراغت از تحصیل نمی توانند برای خود شغل ایجاد کنند.
وی اظهار کرد: قرار بود فرزندان این مرز و بوم درس بخوانند و ارزش افزوده و اشتغال برای کشور ایجاد کنند و البته سرانه تولید را بالا ببرند.
وی گفت: قرار نبود قشر تحصیلکرده یک تهدید بزرگ برای جامعه به شمار رود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان دو پایه اصلی دارد تصریح کرد: پایه اول پژوهش درآمدزا است.
وی گفت: این بدان معناست که سرمایه گذاران باید در دانشگاه ها دنبال سرمایه گذاری باشند و دانشجویان خوش فکر و آتیه دار را در حوزه کارآفرینی انتخاب کنند که در این صورت می توان گفت اقتصاد دانش بنیان در کشور به وجود آمده است.
ستاری افزود: پایه دوم اقتصاد دانش بنیان برگشت به سنت ها و مزیت های سرزمینی است.
وی گفت: در این بخش باید از پتانسیل سرزمین های مختلف استفاده کرد و آن مکان را در آن ظرفیت به رتبه نخست برسانیم.
وی با تاکید بر اینکه باید فرهنگ و رویکرد جامعه را نسبت به استخدام در دستگاه های دولتی تغییر دهیم افزود: اینکه برخی جوانان به قصد کارآفرینی اراده کرده اند کارمند دولت نباشند کافی است و باید از آنها حمایت کنیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: در صورتی که جوانان در کارهای خود با شکست مواجه شوند باید به آنها کمک کنیم.
وی تاکید کرد: باید اکوسیستم کارآفرینی در جامعه ایجاد شود.
ستاری افزود: دیدگاه استاندار کرمان در بخش کار آفرینی قابل ستایش و قدرانی است و اگر فرهنگ کارآفرینی در جامعه نهادینه شود نیازی به واگذاری تسهیلات بانکی هم نخواهد بود.
وی گفت: مشکلات در اقتصاد دانش بنیان زمینه ای برای ایجاد اشتغال به شمار می روند.
وی با بیان این که با پژوهش های دولتی مراکز دولتی به جایی نخواهیم رسید افزود: کارهای پژوهشی دانشگاه ها مشتری ندارد.
ستاری افزود: آموزش در دانشگاه های ما از طریق پول نفت ارایه می شود در حالی که دیگر نباید پژوهش را نفتی کنیم.
وی بیان کرد: مزیت سرزمینی می تواند به تحرک اقتصاد کمک کند.
وی گفت: استان کرمان مزیت های سرزمینی بسیاری دارد و بزرگترین مشکل استان این است که صندوق و کارگزار بومی ندارد که باید این واحدها فعال شود.
معاون رییس جمهوری تاکید کرد: باید مشکلات استان ها را در استان با استفاده از سرمایه های انسانی برطرف کرد و زیرساخت های استان کرمان باید تقویت شود.
ستاری با اعلام موافقت با استقلال پارک های علم و فناوری گفت: پارک های دانشگاهی زیاد عملکرد موفقی نداشته اند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امروز برای بازدید از مراکز صنعتی و علم و فناوری و نشست با مسوولان استان وارد کرمان شد.
3029/3028
29/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]