تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848666818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمک به سخن گفتن کودکان اوتیسمی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
boy-child-iPad-Autism
همانطور که می دانید اطفال مبتلا به اختلال اوتیسم از لحاظ تکلم دچار مشکل خواهند بود و نمی توانند مانند همسالان خود صحبت کنند بنابراین محققین با بکارگیری ای پد رشد کلامی آنان را مورد بررسی قرار دادند! اختلال اوتیسم مجموعه ای از معلولیت رشدی روانی در مشکلات اجتماعی، ارتباطی و جالش های رفتاری را در بر می گیرد.افراد مبتلا به اوتیسم از نظر پردازش اطلاعات در مغز از همدیگر متفاوت هستند. کودکان مبتلا به اوتیسم در رشد مهارت های کلامی و غیر کلامی نیز با سایرین فرق دارند. برخی از کودکان مبتلا به اوتیسم دایره و دامنه واژگانی محدود و برخی دیگر نیز دایره و دامنه واژگانی گسترده تری دارند و در مورد جزئیات یک موضوع می توانند صحبت کنند.
یک سوم کودکان مبتلا به اوتیسم مشکلات تکلم دارند و این مشکلات اغلب از سن ۵ سالگی بروز پیدا می کند؛ درست زمانی که کودک شیرین زبانی ها و جملات کامل و مهارت ارتباطی و تکلم با دیگران را آموخته و به براحتی می تواند با دیگران مکالمه برقرار کند، اما با ابتلا به اختلال اوتیسم این کودک قادر به صحبت کردن نخواهد بود و یا جملات طوطی وار و الگو های تکراری را در محاورات خود با دیگران به کار خواهد گرفت. اگرچه درصد کمی از این کودکان نیز قادر به تکلم هستند. اخیرا محققین به دنبال راهکار های درمانی برای رشد تکلم کودکان مبتلا به اوتیسم متوجه تاثیر استفاده ای پد در پیشرفت تکلم این کودکان شده اند. شبکه معروف  CBS نیوز، در این رابطه گزارشی را تهیه کرده است و در این گزارش به استقبال والدین در ثبت نام در برنامه مطالعاتی استفاده از آی پد اشاره کرده و آورده است: والدین دارای کودکان اوتیسمی که کودکانشان اغلب قادر به کاربرد صرفا ١٠ کلمه در سن ۵ سالگی بوده اند، فرزندانشان را در برنامه آموزشی و درمانی استفاده از آی پد شرکت دادند. والدین یکی ار کودکان اوتیسمی در گفتگو با CBS نیوز سهولت دسترسی به آی پد و استفاده آموزشی از آن و تاثیرش در رشد تکلم  را یکی از دلایل اصلی ثبت نام در این برنامه مطالعاتی دانست.
در این مطالعه محققین دانشگاه لوس آنجلس کالیفرنیا، توانایی ارتباطی ۶١ کودک مبتلا به اوتیسم با میانگین سنی ٨-۶ سال  که از آی پد استفاده می کردند را با کودکان غیر اوتیسم که به آی پد دسترسی نداشتند ،مقایسه کردند که به دنبال آن کودکانی که به آی پد دسترسی نداشتند رشد کلامی کمتری داشتند و واژگان لغات آنها کمتر از ٢٠ بوده است و همه ۶١ کودک در مطالعه وارد شده و به طور همزمان به مدت ۶ ماه از گفتار درمانی نیز بهره بردند.
کارن اسنایدر دوک، دانشیار و متخصص در زمینه کودکان اوتیسم در آمریکا نیز به سوالات والدین کودکان اوتیسمی در این مطالعه پاسخ داد. این مطالعه و نتایج حاصل از آن در مجله روانپزشکی  علمی آمریکایی کودک و نوجوان منتشر شد و نتایج نشان داد که کودکانی که از آی پد استفاده می کنند ،نسبت به کودکانی که از آی پد استفاده نمی کنند ،قادر خواهند بود واژگان لغات خود را دو برابر افزایش دهند.با توجه با افزایش میزان اوتیسم در بین کودکان که اخیرا این میزان در آمریکا به ١ کودک از هر ۶٠ کودک گزارش شده است ،نتایج این مطالعه قطعا تاثیر بسزایی بر روی تکلم کودکان مبتلا به اوتیسم خواهد داشت.
بر اساس گزارش  CBSنیوز ،در این مطالعه  هر کودک دو جلسه در هفته به مدت سه ماه از آی پد استفاده کرده است و طول این مدت حدود ٨٠ درصد کودکان اتیسمی از طریق استفاده از آی پد به همراه جلسات گفتار درمانی به درمان پاسخ دادند و تکلم انها نیز بهبود یافت،این در حالی است که کودکانی که به ای پد دسترسی نداشتند  حدود ٢٠ درصد کمتر یعنی ۶٢درصد رشد تکلم داشتند.
دکتر کانی کاساری استاد توسعه انسانی و روانپزشکی و روانشناسی دانشگاه لوس آنجلس کالیفرنیا در گفتگو با CBSنیوز گفت: در صورتی که کودک اوتیسمی با واژگان کمتر از ٢٠ لغت وارد این مطالعه شود بعد از مدت ۶ ماه قادر خواهد بود این واژگان را به ١٠٠ کلمه گسترش دهد.دکتر کاساری همچنین گفت ؛ کودک از طریق استفاده از آی پد از طریق تکرار عمل از طریق محرک های دیداری پاسخ های کلامی تشویق می کندو این روش به کودک کمک می کند تا در ارتباط با دیکران استرس و فشار روحی کمتری تجربه کند و یاد بگیرد.
Research news vandebit university درباره تاثیر آی پد  بر روی بهبود کلام کودکان اتیسمی گفت؛ زمانی که کلمه ای را در زمان های مختلف بیان می کنیم و یا کلمات با یکدیکر تلفیق می شوند همراه با ویژگی های متفاوت اگوستیک شنیده می شوند به ویژه که این کلمات از طریق آی پد شنیده شوند تاثیر گذاری آن با خاصیت اگوستیک بیشتر خواهد شد درست مانند آن که کلمه ای پشت تلفن و یا موبایل شنیده می شود.
باشگاه خبرنگاران جوان


29 تیر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن