تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835089707




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کنکوری ها: کنکور را می شود جبران کرد، امتحانات نهایی را نه/ اعتراض به تاثیر معدل همچنان ادامه دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


کنکوری ها: کنکور را می شود جبران کرد، امتحانات نهایی را نه/ اعتراض به تاثیر معدل همچنان ادامه دارد جامعه > مشکلات مردم - یک ماه از کنکور گذشت و همچنان کنکوری ها در تلاشند تا صدای اعتراضشان به تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی را به گوش مسئولان برسانند.


به گزارش خبرآنلاین، انتشار مصاحبه ای با عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی(اینجا) درباره تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی و دفاع وی از این طرح باعث شد کنکوری ها بار دیگر به این مسئله واکنش نشان بدهند.
یکی از مسائلی که جعفری، عضو کمیسیون آموزش مجلس در توجیه این طرح گفته بود، ایجاد عدالت بود. او گفت این که سرنوشت داوطلب تنها در چهار ساعت رقم می خورد اصلا عادلانه نبود و همین امر موجب شد تا به فکر راه چاره باشیم.
یکی از مخاطبان در همین باره می گوید که این ادعا اصلا نمی تواند درست باشد. این که در امتحانات نهایی تقلب می شود، اصلا عادلانه نیست.
دیگری هم می گوید نباید مسئولان نظرشان را تحمیل کنند. او مدعی است که الان اکثر داوطلبان ناراحتند و ناراضی و این که به نظرشان اهمیت داده نمی شود دور از عدالت است.
کنکوری دیگری می گوید: چهل سال کنکور انجام شد وعادلانه بود،لااقل اینو سطح معلومات دانشحویان سالها قبل نشون میده،اما تاثیر قطعی معدل در کنکور واقعا ناعادلانه ست چون اموزش و پرورش ما سیستمش غلطه.شرط معدل واقعا ظلمه...
بحث دیگری که توسط مخاطبین مطرح می شود، تفاوت مدرسه های معمولی و غیرانتفاعی است. یکی از کاربران معتقد است در خیلی از مدارس دولتی معلمین غیردلسوز بالای سر دانش آموز بوده اند و در مدارس غیرانتفاعی به زور پول، بچه ها را از نظر سطح علمی بالا می بردند و این که این دو معدلشان با هم سنجیده شود اصلا عادلانه نیست.
خیلی از کنکوری ها هم معتقدند این کار بیشتر به نفع غیرانتفاعی رفته ها شد. یکی از کنکوری ها می نویسد: منم اگه تو بهترین شرایط درس میخوندم همینو میگفتم.اینا اصلن نمیتونن بقیه رو درک کنند.کنکور واسه خیلیا یه فرصت حساب میشه که اگه تا حالا نخوندن جبران کنن بعدشم ما خیلیا رو تو سال کنکور میبینیم با معدل های عالی بدترین نتایج رو میگیرن.کنکور باید یه فرصت برابر باشه. البته یکی دیگر از مخاطبان کلا هم کنکور را ناعادلانه می داند و هم تاثیر معدل را. او می گوید که دبیرانشان به آن ها درس نمی دادند و حتی ریاضی را از روی کتاب روخوانی می کردند و با این وضعیت، هر نوع سنجشی ناعادلانه است!!
ایراد دیگری که عضو کمیسیون مجلس به آن پاسخی نداد، این بود که تاثیر معدل فرصت جبران را از داوطلب می گیرد. یکی از کاربران می گوید: یکی از ایرادات اصلی این طرح آن است که فرصت جبران وجود ندارد. مثلا اگر کسی در امتحان پایان سال آموزش و پرورش اول ضعیف ظاهر شد به هیچوجه سهم امتیاز سال اول قابل جبران نیست . بارها اتفاق می افتد که کسی بعد از یک دوره تصمیم به درس خواندن می گیرد واو چگونه باید جبران کند فی الواقع برای ورود به دانشگاه باید میزان حال افراد باشد . در ثانی مقایسه دو امتحان دو نفر که یکی در امتحانات پایانی سال ا92 شرکت کرده و دیگری در امتحانات سال 93غیرعادلانه و مسخره است.چون ممکن است این دو سال سطح سختی متفائتی داشته باشند. تکالیف دانش آموختگان سالهای دور که قصد شرکت مجدد در کنکور دارند یا قصد تغییر رشته چه می شود؟همین الان هم این دسته مشکل دارند با معدل های نجومی این دوره زمونه عمل حدود 25 درصد از رقبای جدیدشان عقب می مانند.
فرد دیگر در تایید این حرف می نویسد: فرصت جبران با این روش نیست و سطح سوالات هرسال با سال دیگه متفاوته یه پیشنهاد به مسئولین محترم فرصتی ایجاد کنید که هر فرد بتواند هر سال در صورت تمایل در امتحانات نهایی شرکت کند.
این نظر هم در همین رابطه ثبت شده است: من از اول دبستان گرفته تا دوم دبیرستان معدلم 19 و 20 بود و خلاصه بچه خرخون مدرسه بودم ولی تو ایام امتحانات نهایی سال سوم سال 93 پدر و مادرم یه تصادف بد کردن و تو اون ایام مهم من همش کارم گریه و دعا بود خدا رو شکر بعد از پنج هفته و چند عمل والدینم به سلامت ، خدا رو شکر از بیمارستان مرخص شدن ولی به علت این اتفاقات معدل من شد 13.96 بدون هیچ فرصتی برای جبران روحیم خیلی داغون شده بود هر وقت می خواستم واسه کنکور بخونم معدل نهاییم میومد جلو چشام یه خودکشی نا موفق داشتم در حال حاضر بدون کوچک ترین امیدی زندگی می کنم الآنم با گریه دارم این نظر رو می نویسم این حق من نبود...
اما بحث تقلب و کارهای تقلب مانند همیشه در این مسئله داغ است. یکی از کاربران می نویسد: در شهری که فرزند من امتحان نهایی داده فرزند یکی از سرگروههای دروس هم با ایشان همکلاس بوده به نحو جالبی همینطور یهویی نمرات امتحان نهایی پایه سوم ایشان یکدفعه خودجوش به شدت افزایش داشته حالا سوال من اینه کجا استانداره این آزمون اصلا چنین امکانی هست یا نه البته معدل فرزند بنده بالای 19 شده ولی حق بچه روستایی سر مرز که امکانات مرکز استان را ندارد چه میشود؟
جعفری، عضو کمیسیون اموزش مجلس در مورد تقلب گفته بود که فعلا برای این اتفاق راه حلی جز فرهنگ سازی وجود ندارد. کنکوری ها به این اظهارات هم واکنش نشان دادند. یکی از آن ها می نویسد: تا کی منتظر باشیم که این فرهنگ سازی انجام بشه؟ سرنوشت میلیون ها دانش آموز رو با چندتا راهکار و پیش بینی در طرحکه عملا ما چیزی ندیدیم و چندین میلیون دانش آموز دیگه هم باید فدا بشن شاید این پیشنهادات 5 درصد به واقعیت نزدیک بشهبه بازی گرفتید و اینجوری صحبت میکنید؟ میزان خطای تصحیح 5 تا 10 درصد؟شوخیتون گرفته؟چطور نمره امتحان نهایی شیمی دوست من از 9 به 14 تغییر کرد پس از اعتراضش؟خداوکیلی چطوووور این اختلاف نمره 5 تا 10 درصده؟ آره ما ترجیح میدیم سرنوشتمون توی 4 ساعت رقم بخوره اما نبینیم عده ای با تقلب و اعمال نفوذ و خرید و فروش سوالات و رابطه پله های ترقی رو یه روزه طی کنن و حق مایی که 1 سال برای کنکور خون دل خوردیم اینطوری ضایع بشه
فرد دیگری، سنجش کنکور را به آزمون های دیگری در جهان شبیه می داند و می گوید که در همه جای جهان آزمون هماهنگ معیار و ملاک است. او می نویسد: به سیستم برگزاری امتحان چه مربوطه دانش آموز استرس داره یا نه..یه امتحان استاندارد تو یه زمان معین انجام میشه تا نتیجه رو بدست بیارن برای همه هم برابره وضعیت ..همه امتحان های جهان هم همینجورین دیگه ..مثلا برای نمره آیلتس کل وضعت تو همه کلاسای زبان رو در نظر می گیرن؟
یک کنکوری هم در همین رابطه می گوید اگر قرار بود سنجش در چهار ساعت غیرعادلانه باشد پس ورزشکاران که زحمات چند ساله شان در چند دقیقه سنجیده می شود هم باید معترض باشند! او نظرش را اینطور بیان می کند: بیشتر داوطلبا میگن کنکور هر چی باشه از امتحانات نهایی عادلانه تره حالا شما میگی نه ما از داوطلبا بیشتر میدونیم چی عادلانه هست چی عادلانه نیست..بابا من دو روز مونده به امتحانات تصادف کردم و به زور سر جلسه امتحان حاضر شدم دو تاش رو افتادم بقیه رو هم افتضاح دادم حالا من گناه کبیره کردم که نمیتونم جبرانش کنم هرچند گناه کبیره رو هم خدا میبخشه تازه اونجوری باشه که ورزشکارای المپیک هم باید اعتراض کنن که زحمت 4سالشون توی 3دقیقه میره هوا...
همچنان مشکلاتی از قبیل تقلب، استاندارد نبودن سوالات، خوب نبودن شرایط امتحان و مراقبینی که نظارت درستی بر تقلب ندارند، سطح علمی و حتی خستگی و بی حوصلگی مصححین و سخت یا آسانگیر بودنشان و ... توسط معترضین به تاثیر مستقیم سوابق مطرح می شود که جواب قانع کننده ای از طرف مسئولین به آن ها داده نشده است.
304  

کلید واژه ها: مشکلات خوانندگان -




شنبه 27 تیر 1394 - 07:09:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن