واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ تير ۱۳۹۴ (۱۵:۳۸ب.ظ)
تعداد جشنوارهها در ايران زياد نيست موج- حجت الله ايوبي با بيان اين که يکي از ظرفيتهاي ايران توليد علم است، عنوان کرد: اگر روزگاري دست يافتن به برخي صنايع آرزو بوده، حالا همه آنها را خودمان توليد ميکنيم و در صنعت و فناوري حرفي براي گفتن داريم.
به گزارش خبرگزاري موج؛حجتالله ايوبي معتقد است تعداد جشنوارههاي سينمايي در ايران زياد نيست.
رئيس سازمان سينمايي ضمن رد کردن برخي انتقادها درباره تعدد جشنوارهها در کشور، از نقش آنها در آوردن فرهنگ به سبد خانوار، ايجاد ارتباط سينما با بخشهاي مختلف کشور،لزوم بردن فرهنگ و سينما به محيط دانشگاه و…سخن گفت و تاکيد کرد که جشنواره فيلم و عکس فناوري و صنعتي در اين راستا، يکي از جشنوارههاي مهم تخصصي کشور محسوب ميشود.
حجت الله ايوبي ادامه داد:شايد اگر خودمان را با کشورهاي غربي مقايسه کنيم، خيلي اين پيشرفتها محسوس نباشند، اما اگر نگاهي به کشورهاي همسايه داشته باشيم، ميبينيم که ايران در ۳۰ سال گذشته به دستاوردهاي بزرگي در زمينههاي صنعتي دست پيدا کرده است.
رئيس سازمان سينمايي با بيان اينکه ايران در جوامع علمي دنيا حرفي براي گفتن دارد، تاکيد کرد: جهاد دانشگاهي به عنوان يک کارگردان در اين حوزهها به تزريق روحيه جهادي در حوزههاي صنعت و فناوري پرداخته است.
از همين رو برگزاري هنري که به صنعت ميپردازد، اتفاق خوبي است چون همانطور که سينما زبان گوياي مردم ايران است، در صنعت هم ميتواند زباني براي ارائه دستاورد و پيشرفتهاي صنعتي کشور باشد.
معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين برگزاري جشنوارههاي تخصصي مانند جشنواره فناوري و صنعتي را دلگرمي براي سازمان سينمايي دانست و گفت: ما به دنبال اين هستيم که پاي سينما را در بخشهاي مختلف کشور باز کنيم و فرهنگ و هنر را در بخشي مانند صنعت ببينيم.
گاهي ديدهام بچههاي رشتههاي صنعتي و حتي دانشجويان دانشگاههاي طراز اول که از فضاهاي مختلف هنري مانند سينما، تئاتر، تجسمي دور هستند، سينما و امثال آن را سرگرمي و کارهاي لوکس ميدانند، اما به عنوان يک استاد دانشگاه، فکر ميکنم براي همين دانشجوها لازم است که با فرهنگ آشنا شوند، ميراث کشور را بشناسند و به سينما بروند.
وي ادامه داد: آشنايي بچههاي فعال در رشتههاي صنعتي با هنر، به خودي خود فرهنگسازي است و اگر با برگزاري اين جشنواره بتوان اين ارتباط را شکل داد، روح و زندگي اين افراد با هنر تلطيف ميشود.
ايوبي سپس با اشاره به نبودن فرهنگ در سبد خانوار اظهار کرد: ايران کشوري است که در آن کالاي فرهنگي توليد ميشود، اما در سبد کالاي مردم نيست. با اين حال ما تلاش ميکنيم با زياد کردن سينماها و برگزاري جشنوارهها فرهنگ سازي کنيم. اگر فرهنگ در سبد کالاي مردم قرار بگيرد هر فردي با در نظر گرفتن همه هزينههايي که در زندگي دارد، سينما را هم در آن سبد قرار ميدهد و خودش را ملزم به ديدن فيلمها و کالاهاي مختلف فرهنگي کشور ميکند.
وي ضمن مخالفت با اين جمله که برخي مي گويند تعداد جشنوارهها در کشور زياد است، گفت: من با اين حرف موافق نيستم. به نظرم کشور ما ظرفيت برگزاري جشنوارههاي مختلف را دارد. کشورهايي که توليدات کمتري از ما دارند، سالانه جشنوارههاي زيادي برگزار ميکنند. از طرفي در ايران خيلي بهانههاي فرهنگي براي جمع شدن دور يکديگر نداريم و در اين شرايط، اين جشنوارهها باعث ميشوند علاوه بر تازه کردن ديدارها، مردم هم از فعاليتها در اين عرصه باخبر شوند.
رئيس سازمان سينمايي در بخش ديگري از سخنانش، با آرزوي موفقيت براي برگزاري مستمر و اثربخش جشنواره فناوري و صنعتي بيان کرد: جشنواره فيلمهاي صنعتي، توجه نخبگان علمي و فعالان صنعتي کشور را به سمت فرهنگ جلب ميکند و من معتقدم اين ارتباط حوزه صنعت و علم هم اثر مثبتي خواهد داشت.
سينما فقط فيلم بلند و داستاني نيست بلکه ما در کشور خيل عظيمي از جوانان فيلمساز داريم که در بخشهاي مختلف فيلمسازي فعاليت ميکنند.
حجتالله ايوبي در پايان سخنانش تاکيد کرد: جشنواره تخصصي فيلم فناوري و صنعتي، در نظر ما يکي از جشنوارههاي جدي کشور است که ظرفيتهاي زيادي دارد. سومين جشنواره ملي فيلم و عکس فناوري و صنعتي (فردا) از هفتم تا نهم مردادماه به دبيري مسعود نجفي، توسط جهاد دانشگاهي و با همکاري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و دانشگاه هنر برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]