تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من براى (احياى) مكارم و نيكى‏هاى اخلاقى مبعوث شدم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803067712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فلسفه شهادت علی (ع) در شب قدر چیست


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
فلسفه شهادت علی (ع) در شب قدر چیست
فلسفه شهادت علی (ع) در شب قدر چیست چهره ماندگار فلسفه ایران گفت: وجود شب‌های قدر قراردادی از سوی خداست تا انسان با خلوص کامل، قدر خود را شناخته و میزان قربش به خداوند را درک کند.


به گزارش فرهنگ نیوز ، غلامحسین ابراهیمی‌دینانی، چهره ماندگار فلسفه ایران به مناسبت شب قدر در آخرین برنامه معرفت (شبکه چهارم سیما) عنوان کرد: همه چیز در این دنیا مظهر خداوند است، اما مظهریت هر چیز به اندازه خودش است، مظهریت دریا و مظهریت کوه مشخص است، شیر و غزال هر یک به نوعی مظهر خداوند هستند اما مظهریتشان با هم متفاوت است.
وی در ادامه افزود: حتی جبرئیل یک مظهریت دارد و حضرت ختمی مرتب هم یک مظهریت، منتها مظهریت جبرئیل کجا به اندازه مظهریت حضرت ختمی مرتب است! در نهایت چه مظهریتی بالاتر و عظیم‌تر از مظهریت حضرت رسول (ص) است؟دینانی با اشاره به اینکه یکی از معانی مهم و فلسفه شب قدر شناختن مظهریت و ظرف وجودی انسان است، افزود: به اعتقاد بنده در این شب انسان باید خود را خالص کند و مقدار مظهریتش را متوجه شود. اینکه انسان بخواهد بداند چقدر مظهر خداست باید در شب‌های قدر با خلوص با خداوند سخن بگوید و به مناجات بر خیزد، در نهایت متوجه شود که چقدر نیازمند به خداوند است.وی یادآور شد: انسان همیشه قدر است اما در این شب‌های قدر می‌تواند تکلیفش را با خودش مشخص کند و قدر خودش را بداند، بنابراین به تعبیری تمامی لحظه‌ها و روزها قدر است یعنی در هر لحظه که شما میزان مظهریت خود را از حق تعالی شناختی،‌ همان شب قدر است با یان حال وجود شب‌های قدر یک قراردادی از سوی خداست تا انسان در این شب‌ها بقدر خود را بشناسد، یعنی اندازه خودش را مشخص کند.هر اندازه که انسان به خدا نزدیک باشد، خداوند به او نزدیک است. اگر انسان به خداوند نزدیک نباشد چه انتظاری دارد که خدا به او نزدیک باشد:دوست نزدیک‌تر از من به من است / وین عجب‌تر که من از او دورموی با طرح یک پرسش که آیا ما به خداوند قرب داریم یا خداوند به ما؟ پاسخ داد: خداوند به ما نزدیک است، ولی منظور از این قرب این است که متوجه شویم خداوند چقدر به ما نزدیک است، شب قدر دقیقاً فلسفه‌اش همین است که متوجه شویم خداوند چقدر به ما نزدیک است.چهره ماندگار فلسفه ایران با بیان اینکه در شب قدر نیز میزان خودمان با علی (ع) باید تعیین شود، توضیح داد: فلسفه شهادت علی (ع) در شب قدر نیز همین میزان ولایت است و اینکه ما متوجه شویم چقدر علوی هستیم چرا که میزان حقیقت‌مان حضرت مولاست، «علی مع الحق و الحق مع العلی» بنابراین هر اندازه به علی (ع) نزدیک‌تر باشیم، به خدا نزدیک‌تریم، تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!!وی در پایان یادآور شد: شب قدر کمال میزان‌هاست، در این شب عیار میزان‌ها سنجیده می‌شود، آن عیار هم مولا علی (ع) است چرا که میزانی کامل‌تر از انسان کامل نداریم. از سوی دیگر قدر، میزان مظهریت هم هست و هیچ کس هم در عالم مظهریتش برای حق تبارک و تعالی از مظهریت علی (ع) کامل‌تر نیست.در پایان اینکه دعا کنیم در این شب‌های مقدس به میزان مطلق یعنی حضرت مولا علی (ع) نزدیک‌تر شویم.

منبع: فارس


94/4/18 - 14:55 - 2015-7-9 14:55:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن