محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830524944
تبیین رفتار پساتحریمی آبرومندانه چگونه یک ناظم جهانی شویم؟
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تبیین رفتار پساتحریمی آبرومندانه
چگونه یک ناظم جهانی شویم؟
اهمیت حرکت جهان به سمت استقلال اقتصادی از آمریکا بهعنوان ابرقدرت برآمده از «سلطه اقتصادی» در حقیقت نشانهای آشکار از «افول» بزرگترین دشمن ایران در جهان است. دشمنی که همچنان بر سر میز مذاکرات انفعالی به دروغ از دیپلماسی نمایشی قدرت بهره میبرد.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس «مجتبی اصغری» در روزنامه «وطن امروز» نوشت: مخاطرهآمیزترین رفتار پس از عقد احتمالی توافق نهایی میتواند در شدت یافتن ناگهانی رفتارهای اقتصادی و سیاسی وابستهساز به غرب تجلی یابد. موضوعی که از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم به عنوان هدف از گفتوگو و مذاکره با کشورهای 1+5 مطرح شد اما برخلاف حضور چین و روسیه بر سر میز مذاکرات و تحریم روسیه توسط غرب در همین حین، ناباورانه در عین فرصتسوزی، منجر به تلاش دولت ایران برای تشکیل یک بلوک قدرتمند توسعه یافته در برابر تهدیدات غربیها نشد.
این موضوعی است که بهدنبال سفر اخیر روحانی به روسیه برای شرکت در اجلاس همکاری شانگهای و بریکس و ملاقات با ولادیمیر پوتین، در صدر گمانهزنیهای غربیها قرار گرفته است. جهان مدتهاست از وضعیت تکقطبی پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی خارج شده و تشکیل اتحادیههای استراتژیک در حوزههای پولی و مالی با دور زدن رسمی آمریکا مد محبوب سالهای اخیر به شمار میرود. بویژه پس از تحریم اقتصادی ایران در حوزه تبادلات مالی و فروش نفت، با آشکار شدن نقاط اشتراک آسیبپذیر جهانی، کشورهای مستقلی همچون چین و روسیه و هند و شرق آسیاییها و جمهوریهای مردمی حاکم در آمریکای جنوبی، درصدد پیشبینی مسیرهای جایگزین برای بحرانهای سیاسی- اقتصادی آینده برآمدند. از جمله میتوان به افزایش چشمگیر پیمانهای پولی چندجانبه با هدف حذف دلار و یورو از تبادلات اقتصادی اشاره کرد.
سال 2000 میلادی وزرای اقتصاد کشورهای آسهآن+3 (کشورهای آسهآن بهعلاوه چین، ژاپن و کرهجنوبی) در شهر «چیانگ مای» تایلند گردهم آمدند و به توافقی دست یافتند که منشأ تحولات عظیمی در حوزه ارزی جنوبشرقی آسیا شد؛ مصوبات این اجلاس در قالب «طرح چیانگ مای» یا CMI از همان سال تاکنون در این کشورها به اجرا در آمده است. یکی از مهمترین مفاد «طرح چیانگ مای»، توسعه «پیمانهای پولی دوجانبه» برای استفاده از پولهای محلی در تجارت بین «کشورهای آسهآن+3» بود تا اثرات پولهای پرقدرت جهانی مانند دلار و یورو در اقتصاد این کشورها کاهش یابد. در واقع مقاومسازی سیستم تبادلات مالی خارجی این کشورها در اولویت قرار گرفت و روزبهروز توسعه یافت؛ بهگونهای که هماکنون ادعا میشود در جنوب شرقی آسیا «ارز غالب» وجود ندارد. به این ترتیب پیمانهای پولی دوجانبه به دیگر کشورهای جهان نیز تسری یافت. تاکنون نزدیک به 50 پیمان پولی دوجانبه بین 32 کشور امضا شده است؛ تلاش کشورها بر این بوده تا نقش و جایگاه پول خود را در سطح بینالمللی تقویت کنند و اقتصاد آنها کمتر تحت تأثیر سیاستهای اقتصادی آمریکا و اتحادیه اروپا قرار گیرد. یکی از نقاط اصلی آسیبپذیری کشور ما نیز بعد از اعمال تحریمهای آمریکا، سیستم تعاملات بانکی خارجی کشور بوده است. چرا که اکثر تبادلات مالی خارجی کشور بر پایه دلار و یورو انجام میشد و همین موضوع سبب شد تا به امروز، حتی گفتوگو بر سر توافق یا عدم توافق ایران با غرب، به بالا و پایین شدن بورس و بازار کشورمان بینجامد! متاسفانه به دلایلی نامعلوم ایران تاکنون علاقه جدی برای حذف یورو و دلار از تبادلات مالی خود با سایر کشورها بروز نداده و اولین پیمان دوجانبه پولی ایران اخیرا در اردیبهشت 94، پس از سالها حیات اقتصادی زیر سایه تحریم و تهدید حوزه قدرت دلار و یورو با روسیه، ترکیه و عراق امضا شد!
در حوزه سوئیفت نیز در شرایطی که دولت روسیه بلافاصله پس از عقد تحریمهای اروپا و آمریکا ضد این کشور، اقدام به راهاندازی سامانه جایگزین ارتباطات مالی بین بانکی با هدف فاصله گرفتن از سلطه مالی غرب کرد، پس از سالها تحریم، در فروردین 94، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، کارکرد سوئیفت و راهکارهای تقویت سیستمهای جایگزین را مورد بررسی قرار داد! نتایج به دست آمده از این بررسی نشان میدهد انجمن جهانی ارتباطات مالی بین بانکی تحت تاثیر اقدامات سیاسی در راستای تحریم کشورها قرار گرفته است و همین موضوع باعث شده کشورهایی که مورد تحریم قرار گرفتهاند برای جلوگیری از آثار تحریم به فکر ایجاد و گسترش شبکه جایگزین باشند که سامانه سپام (سامانه پیامرسانی الکترونیکی مالی) در ایران از جمله این موارد است!
البته سپام در حقیقت یک رابط اتصال به سیستم سوئیفت جهانی است و تفاوت قابل توجهی با طرح روسیه و چین برای استقلال از سیستم پولی- مالی غربی دارد. سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد، کشورهای عضو گروه بریکس سرگرم بررسی ایجاد سازوکاری «به جای» شبکه بینالمللی ارتباط مالی بین بانکی سوئیفت هستند. وی تصریح کرد: «چه سامانه سوئیفت باشد و چه نباشد، در هر صورت ما در حال گفتوگو درباره امکان ایجاد یک سامانه پرداخت چندجانبه برای گروه بریکس هستیم که موجب استقلال بیشتر کشورهای عضو این گروه خواهد شد و همچنین موجب میشود این کشورها از خطرات ناشی از تصمیم خودسرانه کشورهای دیگری که از سامانههای پرداخت موجود استفاده میکنند، در امان بمانند». به این ترتیب با تشکیل «بانک جهانی جدید» در سال 2016 با نام «بانک سرمایهگذاری زیرساخت آسیا» انتظار میرود 2 نهاد بزرگ اقتصادی چندجانبه فعلی یعنی صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی در واشنگتن، بهدنبال افزایش سیاستهای تحریکآمیز آمریکا در تهدید سایر کشورهای مستقل به تحریمهای اقتصادی، نفوذ خود را بهتدریج از دست داده و با معضل تشکیلات نوظهور همزمان با ادامه بحران اقتصادی بلوک سرمایهداری در اروپا و آمریکا دست و پنجه نرم کنند. اهمیت حرکت جهان به سمت استقلال اقتصادی از آمریکا بهعنوان ابرقدرت برآمده از «سلطه اقتصادی» در حقیقت نشانهای آشکار از «افول» بزرگترین دشمن ایران در جهان است. دشمنی که همچنان بر سر میز مذاکرات انفعالی به دروغ از دیپلماسی نمایشی قدرت بهره میبرد اما در حقیقت از هر زمان دیگری محتاجتر به دستیابی به موفقیتی دیپلماتیک برای نمایش «عقلانیت و مصلحت تئاتری» است، چرا که تصمیمسازیهای تهدیدمحور و خودسرانهاش در تحریم طولانیمدت ایران و کوبا و اضافه شدن قدرتی همچون روسیه به سرلیست تحریمها همراه با جریمه بانکها و شرکتهای آمریکایی و اروپایی به علت یکجانبهگرایی مطلق در اداره دنیا، دیگران را در سرپیچی از «نظم در حال فروپاشی» ناظم ایستاده در سراشیبی افول قدرت، مصمم کرده است. در چنین شرایطی بدترین رفتار پس از عقد توافق احتمالی با 1+5 خزیدن در پوستین یک کشور ضعیف بیبرنامه با اشتیاق بسیار برای اجرای سیاستهای وابستهساز غربگرایانه است. کشوری که خود را در حد و اندازه دریافت کارت پذیرش رسمی در «باشگاه قدرتهای جهانی» نمیبیند و صرف «مذاکره موفق» با آمریکا را دستخوشی سخاوتمندانه برای خود ارزیابی میکند! آیا ایران، به عنوان ابرقدرتی که در بحبوحه اعمال شدیدترین تحریمهای سیاسی- اقتصادی جهانی، هژمونی منطقهای خود را ثبات بخشیده و قدرت نرمش را فراتر از منطقه غرب و جنوب آسیا در آفریقا و آمریکای جنوبی به رخ رقبا کشیده، شایسته سیاستگذاری حداقلی و به دور از دیسیپلین قدرت است؟ به پایان رساندن موفق یک دوره دیپلماسی سخت و طاقتفرسای 12 ساله با توسل به منطق و هوش سرشار ایرانی میتواند بهعنوان بهترین سرمایه برای ایجاد یک نظم جدید دلخواه در حوزه اقتصاد و سیاست جهانی به کار گرفته شود. نظمی که برخلاف ناظمان شکستخورده فعلی، از توان جذب سایر قدرتهای نوظهور جهانی برخوردار است و علاوه بر دولتها به علت تکیه بر اندیشه «عدالت جهانی» ذاتا از پتانسیل همگرایی ملتها نیز بهره میبرد.
امیدواریم افق دید سیاستمداران و مدیران ایرانی دستکم پس از ارتقای رتبه جهانی برآمده از سالها ایستادگی و مقاومت مردم، بالاتر از سقف آرزوهای پوچی همچون «تعامل با آمریکای مفلوک و شکستخورده» و اروپای بحرانزده به عنوان مجموعهای قدر قدرت(!) صعود یابد و بلافاصله پس از لغو احتمالی تحریمها، مجددا در نقش قدیمی دولت مشتاق
«خامفروشی حداکثری منابع خدادادی» و بیبرنامه در عرصه اقتصاد و سیاست بینالملل غرق نشوند! میان ایران ابرقدرت شناخته شده و جهانی امروز و ایران پس از قطعنامه 598 تفاوت از زمین تا آسمان است، کاش این را بفهمیم و بدانند! انتهای پیام/ز
94/04/22 - 06:37
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]
صفحات پیشنهادی
چگونه سریع و سالم چاق شویم؟
توصیه هایی برای افزایش اشتها چگونه سریع و سالم چاق شویم بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند چگونه چاق شوند رسول اکرم صلی الله علیه و آله رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش اجابت و آزادى از آتش جهنم  لیگ جهانی والیبال 2015 صنوبر: بازی خوبی مقابل روسیه انجام دادیم/ نباید ناامید شویم
لیگ جهانی والیبال 2015صنوبر بازی خوبی مقابل روسیه انجام دادیم نباید ناامید شویمملیپوش والیبال ایران گفت بازی خوبی مقابل روسیه انجام دادیم و به پیروزی رسیدیم به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس صنوبر در مورد پیروزی 3 بر صفر ایران مقابل روسیه در لیگ جهانی والیبال اظهار داشتچگونه در دوران بارداری بیش از حد چاق نشویم؟
چگونه در دوران بارداری بیش از حد چاق نشویم روز نو داشتن رژیم غذایی متعادل و سالم به جنین شما کمک میکند مواد مغذی مورد نیازش را دریافت کرده و رشد سالم داشته باشد اما واقعا چه مقدار کالری اضافی در دوران بارداری نیاز دارید اگر چه در این دوران به مقداری کالری بیشتر از سابق نیاز دبا والدين همسرم چگونه رفتار كنم؟
از نظر روانشناسان با والدين همسرم چگونه رفتار كنم اگر نمی دانید که والدین همسرتان دارند مرزگذاری می کنند یا درک نمی کنند که شما نیاز به کمک دارید پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله ھر كه ماه رمضان را دريابد و آمرزيده نشود خداوند او را از رحمت خود دور گرداند بهبا کودکان بازیگوش چگونه رفتار کنیم؟
تربیت کودک با کودکان بازیگوش چگونه رفتار کنیم اگر می خواهید کودک خود را به انجام کاری تشویق کنید مثلا می خواهید که اسباب بازی هایش را جمع کند می توانید آن فعالیت را به صورت بازی در آورید امام صادق علیه السلام آغاز سال حساب اعمال شب قدر است در آن شب برنامه سال آيندهوالدین در برخورد استفاده فرزندان از اینترنت چگونه رفتار کنند؟
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۱۹ رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان جنوبی گفت از اعتیاد به اینترنت گاهی با عنوان اعتیاد به فضای مجازی یا اعتیاد آنلاین یاد شده است امری که امروزه در بسیاری از نوجوانان قابل مشاهده است سرهنگ سید غلامرضا حسینی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری درفتار بزرگان در شبهای قدر چگونه بود؟
رفتار بزرگان در شبهای قدر چگونه بود با توجّه به عظمت شب قدر جا دارد که برای نحوه بهره گیری و بهره برداری بیشتر از فیض های معنوی آن سیری در سیره پیشوایان معصوم علیهم السلام در شب قدر داشته باشیم باشد که ره توشه هایی از آن برگیریم به گزارش نامه نیوز به نقل از روضه شب قدرچگونه مانع طلاق توافقی شویم؟
چگونه مانع طلاق توافقی شویم تاریخ انتشار سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۳۹ در سالهای اخیر تغییر شیوههای همسریابی افزایش توقعات زوجین عدمشناخت افزایش مشغلههای شغلی و حتی تفریح افراطی افراد به این منجر شده است که طلاق توافقی بیش از بیش بر سر زندگی مشترک افشوش چگونه جهانی شد؟
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۳ عضو بنیاد شوششناسی با اشاره به ثبت شوش به عنوان هجدهمین اثر جمهوری اسلامی ایران در فهرست میراث جهانی گفت میراث جهانی یونسکو به مجموعه مکانهای فرهنگی و یا طبیعی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو مانند جنگل کوه آبگیر صحرا بقعه ساختمان مجموعه و یا شسهم «فرهنگ» در تحقق برنامه ششم توسعه/ ما چگونه «ما» شویم؟
گزارش تحلیلی مهر سهم فرهنگ در تحقق برنامه ششم توسعه ما چگونه ما شویم شناسهٔ خبر 2849083 - چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۴ فرهنگ > فرهنگ عمومی مروری بر سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه که روز گذشته از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد نشان از سهم جدی فرهنگ در تحقق اهداف مندرجلیگ جهانی والیبال 2015 ولاسکو: فرانسه به ما یاد داد چگونه والیبال بازی کنیم
لیگ جهانی والیبال 2015ولاسکو فرانسه به ما یاد داد چگونه والیبال بازی کنیمسرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین گفت فرانسویها به ما یاد دادند که چگونه باید والیبال بازی کنیم به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس تیم ملی والیبال آرژانتین در مرحله نیمهنهایی سطح دو لیگ جهانی 2015چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ |اخبار ایران و جهان
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید با پزشک راجع به آن صحبت کنید در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید کد خبر ۵۱۳۷۹۶ تاریخ انتشار ۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۲ ۴۰ - 02 July 2015 اگر وزنی بیش از آن چهشما نظر بدهید/ رفتار صداوسیما با مذاکرات و تیم هسته ای چگونه است؟
شما نظر بدهید رفتار صداوسیما با مذاکرات و تیم هسته ای چگونه است فرهنگ > رسانه - صداوسیما در روزهای اخیر علاوه بر پوشش خبری مذاکرات وین ارزیابی ها و تحلیلهای فراوانی را پخش می کند اریابی شما از عملکرد رسانه ملی و نحوه برخورد با تیم هسته ای چینش اخبار و نحوه تحلیلداورزنی:با جلوگیری از ورود زنان به ورزشگاه،ممکن است سال آینده از میزبانی لیگ جهانی والیبال محروم شویم
داورزنی با جلوگیری از ورود زنان به ورزشگاه ممکن است سال آینده از میزبانی لیگ جهانی والیبال محروم شویم رئیس فدراسیون وا لیبال تاکید کرد جلوگیری از ورود خانمها به سالن 12هزارنفری برای ایران محرومیت در پی دارد روز نو رئیس فدراسیون وا لیبال تاکید کرد جلوگیری از ورود خانمها به سابیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی بروجرد درباره روز جهانی قدس
بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی بروجرد درباره روز جهانی قدس بروجرد- ایرنا- شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان بروجرد با انتشار بیانیه ای به اهمیت روز قدس تاکید کرد در این بیانیه که یک نسخه آن روز پنجشنبه در اختیار ایرنا دفتر بروجرد قرار گرفت ضمن درود بر شهیدان راه حقچگونه مانع طلاق توافقی شویم
چگونه مانع طلاق توافقی شویم جامعه > آسیبها - تسنیم نوشت در سالهای اخیر تغییر شیوههای همسریابی افزایش توقعات زوجین عدمشناخت افزایش مشغلههای شغلی و حتی تفریح افراطی افراد به این منجر شده است که طلاق توافقی بیش از بیش بر سر زندگی مشترک افرادچگونه پرانرژی تر و خلاق تر شویم
اگر به زندگی پر انرژی تر و مثبت تر فکر می کنید بهتر است یک سری راه و روش های مفید را در پیش بگیرید نا به موفقیت برسید تقریبا همگی میدانیم که ورزش میتواند در کاهش استرس و بالا بردن انرژی موثر باشد اما حتی بزرگترین ورزشکارها هم گاهی نیاز به روشهای دیگری برای آرام شدن دارند ر-
گوناگون
پربازدیدترینها