محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852499542
فروش یک سم سرطانزا در ناصرخسرو |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: فروش یک سم سرطانزا در ناصرخسرو
کد خبر: ۵۱۶۳۰۹
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳ - 11 July 2015
خرید و فروش سم سرطانزا خیلی راحتتر از آنچه فکرش را میکنید، در قلب بازار تهران انجام میشود. سوداگران سرطان با آسودگی خیال و بدون دغدغه، «مالاشیت گرین» را برای استفاده در مزارع پرورش ماهی خرید و فروش میکنند.
روزنامه شهروند نوشت: سازمانهای متولی تولید و بهداشت ماهیپروری یعنی دامپزشکی و شیلات، استفاده از این سم سرطانزا را که دو دهه است مصرفش در اغلب کشورهای جهان ممنوع شده، کم و بیش تکذیب میکنند.
مالاشیت گرین برای پرورش ماهی سردابی یا همان قزلآلا استفاده میشود. این ماده سم ضد قارچ است که برای پاکسازی استخر و محیط پرورش ماهیها استفاده میشود. این ماده شیمیایی روی بافت ماهی باقی میماند و حتی با پختن هم از بین نمیرود. در عین حال این ماده مدتهای طولانی در منابع آبی باقی میماند.
اما واقعیت آن است که روزانه دهها کیلو از آن به راحتی در پایتخت ایران دادوستد میشود. از هر واسطه سرپایی در ناصر خسرو که سراغ مالاشیت گرین را بگیرید بیبرو برگرد کوچهای با نام بیمسمای «خدابندهلو» را نشانتان میدهد. داروفروشان ناصر خسرو مجبورند که از صبح تا غروب یک لنگه پا در خیابان بایستند و هراسان از پلیس و مامور و در پی مشتری باشند اما فروشندگان مالاشیت گرین وضع و حال دیگری دارند. دادوستد سم سرطانزای مالاشیت گرین علنی است و فروشندگانش نگران پیگرد قانونی یا دستگیری توسط ماموران پلیس نیستند.
ناصر خسرو، کوچه خدابندهلو، پاساژ اخوت
با نشانیهایی که از قبل گرفتهام به پاساژ اخوت میروم. چند دهنه مغازه خاک گرفته سوت و کور طبقه همکف را برانداز میکنم و از پلهها به طبقه بالا میروم. «مجید» را دوستی از قبل به من معرفی کرده است. وارد مغازه که میشوم تغییری در نحوه نشستنش نمیدهد و کماکان پاهایش روی میز است. میگویم که فلانی معرفی کرده و دنبال مالاشیت گرین صنعتی میگردم. میگوید در را ببند و بشین. کولر گازی اسپیلت را روشن میکند و بیدرنگ زنگ میزند به عباس آقا نامی. هنوز تلفن را قطع نکرده که رو به من میکند و میگوید بستههای 10 کیلوگرمی باز و بشکههای آکبند 25 کیلوگرمی داریم. چقدر میخواهی؟
هاج و واج ماندهام که این ماده چقدر راحت پیدا میشود و جواب میدهم: دو تا بشکه 25 کیلویی. بعد از کمی چانهزنی روی هر کیلو 52 هزار تومان توافق میکنیم. شماره کارت میدهد تا بروم مبلغ را کارت به کارت کنم! و برگردم. قبل از خروج، میپرسم "کجا تحویل میدهید؟" میگوید هر کجای ایران که بخواهی. تأکید میکنم که برای پرورش ماهی قزلآلا میخواهم، شاید پشیمان شود اما کک طرف هم نمیگزد و تازه با تأکید بر اینکه مشکلی پیش نمیآید، جواب میدهد که داداش هر روز داریم میفرستیم، مثل اینکه کارمون اینهها.
حیران از پاساژ بیرون میآیم. سمت راست داخل کوچه «خدابندهلو» که عرضش به زور 3 متر میشود، چشمم به مغازهای میافتد که دو جوان در آن نشستهاند و در حال گپ زدن هستند. به سرم میزند که «مالاشیت گرین» را با اینها هم مظنه کنم. در را که باز میکنم خنکی میخورد به صورتم. یه لنگه لای در میایستم و میپرسم که مالاشیت گرین دارین؟ همزمان دو نفری میگویند «در را ببند بیا تو». جوان روبهرویی با خنده میگوید که «اگر نداشته باشیم پس اینجا چکار میکنیم؟»
داستان، تکراری است. میگویم: «مسئول خرید مزرعه پرورش ماهی در نهاوند هستم و تازه شروع به کار کردهام و اگر قیمت خوب بدهید مشتری میشوم.» نامشان را نمیپرسم اما آن که کنار پنجره رو به کوچه نشسته شروع به زنگ زدن میکند. تا تماس برقرار شود میخواهد مرا مجاب کند و سوال و جوابهایمان کوتاه میشود. میگوید: «کسی که بهش زنگ میزنم از دلالان اصلی مالاشیت گرین است و 20 سال است که کارش اینه، راستی چقدر میخواهید؟» جواب میدهم: «یک کیلو نمونه.» میگوید: «فقط بشکههای 25 کیلویی آکبند دارد که از کشور چین وارد میشود».
قیمت را از او میپرسم، ادامه میدهد که: «هر کیلو 46 هزار تومان با مارک چینو کم.» در جوابش اما بهانه میآورم: «باید عکس بشکه را برای صاحب مزرعه بفرستم تا اوکی بدهد.» جوابم میدهد: «پس صبر کن بگویم خودش بیاید.» دلال پیشکسوت، چند دقیقه بعد میآید. در این فاصله از روزه ماه رمضان و توافق هستهای حرف میزنیم. پیرمرد حدود 65 سال سن دارد، قد بلند، شکمی نیمه برآمده با ابروهایی یکدست سفید. آنقدر هول شدهام که درست نمیفهمم اما به نظرم میآید که شاید کمی زال باشد که مژهها و ابروهایش این طور سفید است. خیلی راحت متقاعد میشود که عکس از بشکه بگیرم تا صاحبکارم تأیید کند. آدرس بنگاهی در شورآباد را میدهد و میگوید برو آنجا با بچهها هماهنگ میکنم که عکس بگیری. وقتی میپرسم که "مگر چقدر دارید؟" دلال سم سرطانزا میخندد و میگوید: «خیلی نمیآوریم؛ هر محموله شیمیایی که میاد یکی دو تن هم از این میاریم.» سرم سوت میکشد. یک تن مالاشیت گرین یعنی یک میلیارد لیتر آب آلوده به سمی سرطانزا که نهتنها ماهیان مزرعه را آلوده میکند بلکه برای صدها سال در منابع آبی کشور باقی میماند.
دوز مصرف مالاشیت گرین یک قسمت در میلیون است (1 پیپیام) یعنی یک کیلوگرم آن برای یک میلیون لیتر آب مصرف میشود. موقع خداحافظی کارت مغازه را میگیرم و میگویم فردا هماهنگ میکنم تا بروم بنگاه. دم آخر میپرسم که چند مارک دیگر در بازار هست؟ پیرمرد که حالا سگرمههایش درهم رفته با روی برگردانده به کوچه باریک جواب میدهد: «تا دلت بخواد هست اما جنس اصل و نسبدار کمه. چند تا از مشتریهایم کارشناسهای ادارههای شیلات شهرستانها هستند که عمده میخرند و خردهفروشی میکنند. آنها بهتر از من و شما متوجه کیفیت هستند و بیخود نیست که سراغ کس دیگری نمیروند.»
تأیید کارشناسان
«در اینکه کماکان مالاشیت گرین در برخی مزارع کشور مصرف میشود شکی وجود ندارد؛ هرچند میزان آن نسبت به گذشته کمتر شده است.» مهدی چوبچیان، استاد بهداشت و بیماریهای آبزیان با گفتن این مقدمه به «شهروند» سراغ حقایق موجود میرود. او معتقد است که قوانین دامپزشکی وجود دارد اما در عمل شاهدیم که این قوانین و تنها اکتفا به نمونه گیریهای موردی از مزارع کفایت نمیکند. این محقق دانشگاهی تأکید دارد که روی کاغذ هیچ مالاشیت گرینی مصرف نمیشود اما خود مدیران هم خوب میدانند که واقعیت این نیست.
چوبچیان، وابستگی مالی مسئولان بهداشتی مزارع را دلیل اصلی ناکارآمدی نظارتها عنوان میکند و یادآور میشود که نداشتن آگاهی مصرفکنندگان هم مزید بر علت است.
در همین ارتباط سراغ یکی از کارشناسان رسمی دادگستری در رشته شیلات و آبزیان میروم. قاسم مشرقی هم معتقد است که کماکان مالاشیت گرین در برخی مزارع وجود دارد، هرچند نسبت به سابق کمتر مصرف میشود. او بر این باور است که باید روشهای جایگزین بیشتری برای مزرعهداران فراهم شود تا به کلی مصرف این ماده سرطانزا متوقف شود.
صحبت در مورد «مالاشیت گرین» به این سادگیها نیست. خیلیها وقتی پای مصاحبه درباره مالاشیت گرین سرطانزا پیش میآید، پا پس میکشند و میگویند که اظهارنظرهایشان میتواند برایشان گران تمام شود.
شریف روحانی، معاون سابق مؤسسه علوم شیلاتی کشور که سالها تلاش کرده استفاده از آویشن را جایگزین مالاشیت گرین کند، مصاحبه را به بعدها موکول میکند.
«علیرضا پ» مشاور آبزیپروری، حرفهای بسیار زیادی درباره این سم سرطانزا میزند و بعد هم وعده میدهد تا ارتباط را با «مهندس ی»، کارشناس متبحر مالاشیت گرین در سازمان شیلات برقرار کند. چند ساعت بعد همهچیز عوض میشود و عنوان میکند که نظرات مهندس هم مشابه او است و به نظرش دیگر مالاشیت گرین در مزارع مصرف نمیشود، پس لزومی هم ندارد شماره تماسش را برای مصاحبه بدهد.
در این میان، محمدرضا تورجی، عضو هیأت علمی وزارت جهاد کشاورزی شجاعت به خرج میدهد و با «شهروند» رک و پوست کنده حرف میزند. او معتقد است که سلامت جامعه ارزشش خیلی بیشتر از جایگاه شخصی او است و حقایق درباره مالاشیت گرین باید گفته شود.
این کارشناس دادگستری در رشته آبزیان باور دارد که مسائلی از این دست نباید در لابهلای مسائل سیاسی و اقتصادی گم و گور شود. او تأکید میکند که همچون سایر کشورها باید برای همه بخشهای سلامت در کشور هزینه شود و پیشگیری از مصرف چنین سم مهلکی نیز مشمول این موضوع است.
تورجی از لزوم یک همت ملی برای ریشهکنی مصرف این سم حرف میزند و تأکید دارد تا زمانی که رویه تکذیب و انکار وجود دارد، این مهم به انجام نمیرسد.
این متخصص آبزیپروری از نبود برنامه برای تولید ماهی ارگانیک در کشور هم انتقاد میکند و بر این اعتقاد است که وقتش رسیده تا فرآوردههای باکیفیتتر به بازار عرضه شود.
تأیید ضمنی؛ از دامپزشکی تا مقالات علمی
در حالی که مالاشیت گرین سرطانزا به راحتی در ناصر خسرو تهران خرید و فروش میشود، مدیران سازمانهای دامپزشکی و شیلات مصرف آن را تکذیب میکنند. هرچند باز هم در لابهلای معدود اخباری که از لابیهای تو در توی روابط عمومی این دو سازمان به بیرون درز میکند، میتوان نشانههای مصرف مالاشیت گرین، سم سرطانزا را در مزارع آبزیان پیدا کرد.
بهعنوان نمونه معاون سازمان شیلات به ایسنا گفته که سال گذشته برخی از پرورشدهندگان از مادهای رنگی به نام «مالاشیت کلین» استفاده میکردند که یک قارچکش قوی به شمار میرفت اما برای سلامت مردم مضر بود و گفته میشد که خاصیت سرطانزایی دارد.
در اظهارنظر دیگری، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین به صراحت مصرف مالاشیت گرین را تأیید کرد. «عیسی غیاثیزدی» از نمونهبرداری مراکز تولید و پرورش آبزیان خبر داد که نتیجهاش شواهدی مبنی بر استفاده یکی از آبزیپروران از این ماده سمی و معدومسازی ماهیان این مزرعه بوده است. اما جستوجو در مقالات علمی کنگرهها پنجره دیگری از استفاده فراوان این ماده سرطانزا در کشور میگشاید.
یک دهه پیش محمد رهاننده، عضو هیأت علمی مرکز آموزش عالی شیلاتی میرزاکوچکخان رشت مقاله تحقیقاتی با عنوان «بررسی بکارگیری مالاشیت گرین در استخرهای پرورش ماهی و تاثیر آن در سلامت مصرفکننده» منتشر کرد.
این تحقیق خبر از مصرف وسیع مالاشیت گرین در سطح استخرهای پرورش ماهی و سالنهای تکثیر ماهیانی که مورد تغذیه انسان قرار میگیرد میداد. همچنین توصیه میکرد به هر طریق ممکن باید سعی شود که این ماده سرطانزا که در بافت ماهی رسوب میکند به آسانی از طرف مراکز عرضهکننده در دسترس آبزیپروران قرار نگیرد. اما تحقیقات علمی کشور نشان میدهد با وجود تکذیبها و انکارها گذشت زمان تغییری در وضع موجود ایجاد نکرده است.
هشت سال بعد در سال 1390 عباس خدابخشی، استادیار گروه بهداشت محیط دانشگاه علومپزشکی شهرکرد و محمدمهدی امین، استادیار گروه بهداشت محیط دانشگاه علومپزشکی اصفهان تحقیقات خود را با عنوان تعیین مقدار مالاشیت سبز در پساب خروجی و بافت ماهیان مزارع پرورش ماهی استان چهارمحال و بختیاری به همایش ملی بهداشت محیط ارائه دادند؛ مقالهای که در آن مالاشیت در پساب استخرهای پرورش ماهی تأیید شد. جستوجو در مقالات شیلاتی کشور نشان میدهد که تمام تحقیقات انجامشده در مزارع کموبیش مصرف مالاشیتگرین را تأیید کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]
صفحات پیشنهادی
عامل فروش داروهاي دست ساز دستگير شد |اخبار ایران و جهان
عامل فروش داروهاي دست ساز دستگير شد کد خبر ۵۱۲۱۶۵ تاریخ انتشار ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۱ - 27 June 2015 مالک يک مغازه عطاري که با تبليغات گسترده به فروش داروهاي دست ساز اقدام مي کرد با همکاري کارشناسان دانشگاه علوم پزشکي مشهد دستگير شد به گزارش خراسان فرمانده انتظامي مشهد گفت متهمفروش خودروی مسروقه با تغییر اصالت آن |اخبار ایران و جهان
فروش خودروی مسروقه با تغییر اصالت آن کد خبر ۵۱۳۱۲۱ تاریخ انتشار ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۳ - 30 June 2015 دو مجرم پیشینهدار که با روش سند نمره تغییر اصالت خودروهای مسروقه و فروش آنها با استفاده از اسناد و مدارک خودروهای تصادفی خودروهای سرقتی را میفروختند بازداشت شدند به گزارش فالزام ثبت قرارداد پیش فروش مسکن در دفاتر اسناد |اخبار ایران و جهان
الزام ثبت قرارداد پیش فروش مسکن در دفاتر اسناد رئیس کانون سردفتران کشور گفت به مناسبت هفته قوه قضائیه از امروز تنظیم هرگونه قرارداد پیش فروش ساختمان باید در سامانه ثبت الکترونیک اسناد که در دفاتر اسناد رسمی بارگذاری شده است به ثبت برسد کد خبر ۵۱۲۳۵۳ تاریخ انتشار ۰۶ تير ۱۳۹۴فروش دستمالهای اعتیادآور در تهران |اخبار ایران و جهان
فروش دستمالهای اعتیادآور در تهران یک آسیب شناس اجتماعی از فروش دستمالهای مرطوب کننده اعتیاد آور در بازار خبر داد کد خبر ۵۱۳۱۴۴ تاریخ انتشار ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۷ ۳۰ - 30 June 2015 یک آسیب شناس اجتماعی از فروش دستمالهای مرطوب کننده اعتیاد آور در بازار خبر داد و گفت زنان و دختراندستگیری فروشنده اسلحه و کشف ۱۰۰ سلاح |اخبار ایران و جهان
دستگیری فروشنده اسلحه و کشف ۱۰۰ سلاح رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی پایتخت از دستگیری یک فروشنده اسلحه در منطقه مرکزی تهران و کشف ۱۰۰ سلاح گرم و سرد از مخفیگاه وی خبر داد کد خبر ۵۱۴۲۲۷ تاریخ انتشار ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۰ - 04 July 2015 رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی پایتخت از دساعت فروشی که کلاهبردار شد! |اخبار ایران و جهان
ساعت فروشی که کلاهبردار شد کد خبر ۵۱۳۴۷۳ تاریخ انتشار ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۲ ۲۵ - 01 July 2015 مرد جوانی که به بهانه مغازه ساعت فروشی دست به کلاهبرداری میلیونی زد از سوی پلیس بازداشت شد به گزارش جام جم چندی پیش مرد جوانی به دادسرای ناجیه 16 مراجعه کرد و در شکایتی گفت چند روز پیشمصرف زیاد مرکبات سرطانزاست؟ |اخبار ایران و جهان
مصرف زیاد مرکبات سرطانزاست کد خبر ۵۱۴۳۱۲ تاریخ انتشار ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۸ - 04 July 2015 نتایج مطالعات جدید حاکی از آن است که بین مصرف زیاد مرکبات و خطر ابتلا به سرطان بدخیم پوست ارتباط وجود دارد به گزارش ایسنا متخصصان آمریکایی با بیان احتمال ارتباط بین مصرف زیاد مرکبات و خطشائبه سرطانزا بودن بارانهای مصنوعی |اخبار ایران و جهان
شائبه سرطانزا بودن بارانهای مصنوعی مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها در واکنش به اظهارات مطرح شده مبنی بر اینکه بارانهای مصنوعی سرطانزا هستند گفت باروری ابرها به دو صورت انجام میشود و علیرغم اینکه در دولت قبلی کارشکنیهایی صورت گرفت اما در حال حاضر فرایند باروری اپلمب ۸۴ دکه مطبوعاتی به خاطر فروش سیگار |اخبار ایران و جهان
پلمب ۸۴ دکه مطبوعاتی به خاطر فروش سیگار مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به ادامه برخورد با دکه های مطبوعاتی که سیگار می فروشند گفت تاکنون ۸۴ دکه متخلف پلمب شده است کد خبر ۵۱۲۶۶۵ تاریخ انتشار ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۹ - 28 June 2015 مدیر عامل شرکت ساماندهیفروش غيرقانوني سهام اتهام شرکت سرمايه گذاري گرند |اخبار ایران و جهان
فروش غيرقانوني سهام اتهام شرکت سرمايه گذاري گرند کد خبر ۵۱۳۳۳۵ تاریخ انتشار ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۷ - 30 June 2015 در پي اعلام شکايت برخي شاکيان از شرکت سرمايه گذاري گرند در مشهد مديرعامل اين شرکت به اتهام فروش غيرقانوني سهام با دستور قضايي به پليس آگاهي خراسان رضوي احضار شد دادسآغاز فروش اینترنتی کتابهای درسی |اخبار ایران و جهان
آغاز فروش اینترنتی کتابهای درسی معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی از آغاز فروش اینترنتی کتابهای درسی دوره ابتدایی و پیش دانشگاهی از امروز خبرداد کد خبر ۵۱۲۳۴۹ تاریخ انتشار ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۰ - 27 June 2015 معاون پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی از آغاز فرروزهداری در گرمترین نقطه زمین |اخبار ایران و جهان
روزهداری در گرمترین نقطه زمین در حالی دمای هوا در مناطق شهداد و کویر شرقی و جنوب کرمان این روزها به ۵۰ درجه نزدیک شده که مردم روزه دار و سخت کوش این مناطق کویری اجرای آداب و رسوم این ماه را مایه برکت نخل هایشان می دانند کد خبر ۵۱۳۶۲۳ تاریخ انتشار ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۵ - 01 Julyکارواشها با آب شرب سیراب میشوند |اخبار ایران و جهان
کارواشها با آب شرب سیراب میشوند این کارواشها که هر روز شعبهای جدید از آنها در محلهای افتتاح میشود و مثل قارچ در کوچهها و خیابانهای اصلی و فرعی و برِ جادهها میروید هرکدامشان داستانی پرآب چشم دارد اگر با عینک یک دوستدار یا دلواپس محیط زیست نگاهشان کنیم کد خبر ۵۱۵۱۸۵ تبودجه میلیاردی مورد نیاز برای تکمیل اتوبان همت |اخبار ایران و جهان
بودجه میلیاردی مورد نیاز برای تکمیل اتوبان همت در حالی در تمام سالهای گذشته در مرحله اجرایی باقی مانده است که در ابتدا به نظر میرسید با توجه به طول 4 5 کیلومتری آن کار سختی برای افتتاح نداشته باشد کد خبر ۵۱۳۱۴۳ تاریخ انتشار ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۱ - 30 June 2015 با وجود اینکه چناجیر کردن 3 گروگانگیر در سناریوی 20 میلیونی |اخبار ایران و جهان
اجیر کردن 3 گروگانگیر در سناریوی 20 میلیونی کد خبر ۵۱۳۸۰۷ تاریخ انتشار ۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۴ - 02 July 2015 سه تبهکار اجیر شدند تا پسر جوانی را در رامسر به گروگان بگیرند پلیس تجسسهای گستردهای را برای ردیابی طراح اصلی این گروگانگیری و انگیزهاش آغاز کرده است به گزارش ایران نیمهمسرم به جای آرامش به دنبال پول است |اخبار ایران و جهان
همسرم به جای آرامش به دنبال پول است کد خبر ۵۱۳۱۲۲ تاریخ انتشار ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۹ - 30 June 2015 مرد ثروتمند وقتی دید كه همسرش به جای آرامش به دنبال پول و ثروت اوست به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد به گزارش آرمان چندی پیش مرد جوانی با مراجعه به دادگاه خانواده درخواستشوهرم اجازه نميدهد نوهام را به خانه بياورم |اخبار ایران و جهان
شوهرم اجازه نميدهد نوهام را به خانه بياورم کد خبر ۵۱۵۱۱۰ تاریخ انتشار ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۲ - 07 July 2015 زن ميانسال وقتي ديد كه شوهرش با نگهداري نوه اش موافق نيست به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد به گزارش آرمان چندي پيش زن ميانسال با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها