تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842139463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شائبه سرطان‌زا بودن باران‌های مصنوعی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شائبه سرطان‌زا بودن باران‌های مصنوعی
مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها در واکنش به اظهارات مطرح شده مبنی بر این‌که باران‌های مصنوعی سرطان‌زا هستند، گفت: باروری ابرها به دو صورت انجام می‌شود و علی‌رغم اینکه در دولت قبلی کارشکنی‌هایی صورت گرفت اما در حال حاضر فرایند باروری ابر‌ها هیچ مشکلی ندارد.
کد خبر: ۵۱۵۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷ - 10 July 2015


مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها در واکنش به اظهارات مطرح شده مبنی بر این‌که باران‌های مصنوعی سرطان‌زا هستند، گفت: باروری ابرها به دو صورت انجام می‌شود و علی‌رغم اینکه در دولت قبلی کارشکنی‌هایی صورت گرفت اما در حال حاضر فرایند باروری ابر‌ها هیچ مشکلی ندارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اخیرا اعلام کرده است که به واسطه نتیجه برخی بررسی‌ها، باران‌های مصنوعی سرطان‌زا هستند و به توصیه وزارت نیرو این طرح مسکوت شده است.

محمدمهدی جوادیان‌زاده، مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه باروری ابرها به دو روش صورت می‌گیرد، اظهار کرد: یکی از روش‌های تولید باران، روش کلاسیک است که در تمام کشورهای دنیا مورد تائید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: روش کلاسیک تولید باران تحت نظر وزارت نیرو انجام می‌شود و فرآیند تولید به این صورت است که همان فرآیند طبیعی بارش را از طریق روش‌هایی تشدید می‌کند.

مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها با بیان اینکه این روش را سازمان جهانی هواشناسی و مراکز علمی سراسر دنیا تایید کرده‌اند، اظهار کرد: سازمان جهانی هواشناسی که 72 کشور عضو آن هستند در بیانیه 2007 خود اثرات مثبت و اثربخش تولید باران مصنوعی به روش کلاسیک را مورد تایید قرار داده است.

جوادیان‌زاده با بیان اینکه باران مصنوعی به روش‌های دیگری نیز صورت می‌گیرد، اظهار کرد: یکی دیگر از این روش‌ها یونیزاسیون است که در همان بیانیه 2007 سازمان جهانی هواشناسی مورد نقد قرار گرفته است.

وی تولید باران به روش‌های نوین باران‌زایی را یک کار دشوار عنوان و اظهار کرد: در بیانیه سازمان جهانی هواشناسی آمده است که تولید باران از طریق تولید ابر و باران‌زا کردن آن امکان‌پذیر نیست و افرادی که این ادعا را دارند باید به دید تردید به آنها نگاه کرد.

مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها با بیان اینکه سازمان جهانی هواشناسی و سازمان‌های علمی سراسر دنیا تولید باران به روش کلاسیک را قبول دارند، گفت: تولید باران مصنوعی به روش‌های نوین باران‌زایی مورد تردید کارشناسان تمام دنیا قرار گرفته است و از آن به عنوان شبه علم یاد می‌شود.

وی با بیان اینکه هنوز تاثیرات این روش مشخص نشده است، اظهار کرد: صحت بحث‌هایی مانند سرطان‌زا بودن و اینکه این باران‌ها موجب زلزله می‌شود هنوز مورد تایید قرار نگرفته است و نباید در این باره قضاوت شود.

جوادیان‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا در ایران از این روش برای تولید باران استفاده می‌شود؟‌ گفت: در اواخر دولت قبل به دلیل تشدید خشکسالی سازمان‌های متعددی همچون محیط زیست اقدام به تولید باران از این روش کردند.

مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها بادامه داد: در دولت قبلی دو پروژه در آذربایجان غربی و خوزستان مبنی بر تولید باران مصنوعی با این روش انجام شد، اما ‌در دولت جدید، رییس سازمان حفاظت محیط زیست با پیگیری‌هایی که انجام داد توانست از هیات دولت مصوبه‌ای را مبنی بر ممنوعیت واردات تجهیزات تولید این نوع باران بگیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر وزارت نیرو اجرایی کردن چنین پروژه‌هایی ار متوقف کرده است، گفت: این پروژه‌ها تنها در قالب تحقیقات انجام می‌شود که البته در حال حاضر تحقیقات فعالی نیز در این زمینه نداریم.

به گزارش ایسنا، چندی پیش کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس تولید باران به روش‌های مصنوعی را سرطان‌زا خواند و گفت: به واسطه نتیجه برخی بررسی‌ها این باران‌ها سرطان‌زا هستند و به توصیه وزارت نیرو این طرح مسکوت شد و با توجه به این شرایط باید منتظر باران طبیعی از آسمان بود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن