محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853159656
مشکلات زن و شوهرها در شبکه های اجتماعی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: زوجین برای حضور در شبکه های اجتماعی بیشتر دقت کنند
مشکلات زن و شوهرها در شبکه های اجتماعی
اگر شما به تازگی ازدواج کرده اید و در شبکه های اجتماعی عضویت دارید، احتیاط بیشتری در این زمینه به خرج دهید و این مطلب را با دقت بخوانید؛ زیرا محققان براساس بررسی های خود متوجه شده اند این فعالیت های آنلاین می تواند بستری را برای متارکه فراهم آورد و زمینه لازم برای سوءظن را ایجاد کند.
هفته نامه عصر ارتباط - میثم لطفی: اگر شما به تازگی ازدواج کرده اید و در شبکه های اجتماعی عضویت دارید، احتیاط بیشتری در این زمینه به خرج دهید و این مطلب را با دقت بخوانید؛ زیرا محققان براساس بررسی های خود متوجه شده اند این فعالیت های آنلاین می تواند بستری را برای متارکه فراهم آورد و زمینه لازم برای سوءظن را ایجاد کند.
شرکت حقوق و قضایی Slater and Gordon بریتانیا در مطالعه جدید خود به این نتیجه رسیده است که شبکه های رسانه ای منبع اصلی برای تنش های زناشویی محسوب می شوند و اگر به آنها توجه درست نشود، می توانند مشکلات عدیده ای به وجود آورند. مطالعه جدید روی بیش از دو هزار زوج بریتانیایی انجام شد و کارشناسان به این نتیجه رسیدند که تقریبا یک چهارم آنها در طول هفته یک مشاجره مرتبط به شبکه های اجتماعی دارند و 17 درصد زوجین هم اعلام کردند که به دلیل مشابه هر روز با همسر خود درگیری و جدل دارند.
شبکه های دردسرساز
اندرو نیوبری که مدیریت مرکز قضایی Slater and Gordon را برعهده دارد، توضیح داد که شبکه های رسانه ای ابزار مناسبی برای برقراری ارتباط با اعضای خانواده و دوستان محسوب می شوند و کاربردهای فراوانی برای کاربران هزاره سوم دارند. این سایت ها در حالت کلی به یک فضای کاربردی تبدیل شده اند و محیط پیرامون افراد را تشویق می کند تا در انواع مختلف آن حضور یابند و از فیس بوک گرفته تا ابزارهای پیام رسان مانند وایبر و واتس اپ هر روز خدمات جدید ارایه می دهند تا بر تعداد مخاطبان خود بیفزایند. اما باید توجه داشت که فضاهای مذکور به جز خدمات مفیدی که ارایه می دهند، مشکلاتی را هم به همراه دارند و در برخی مواقع می توانند زمینه ایجاد تفرقه میان افراد متاهل باشند.
او در این خصوص می گوید: «پنج سال قبل فیس بوک شهرت امروزی را نداشت و کمتر کسی برای حضور در این شبکه اجتماعی اصرار داشت. در آن زمان به ندرت دیده می شد که یکی از زوجین به خاطر فعالیت همسر خود در فیس بوک شکایتی داشته باشد و احساس نارضایتی کند. اما این روزها مشکل مذکور جدی شده است و هر روز اخبار مختلف در این زمینه به گوش می رسد که زن یا شوهر به دلیل حضور نادرست طرف مقابل در فیس بوک از او شکایت کرده اند و حتی رابطه آنها به متارکه کشیده است. این شرایط به گونه ای پیش رفته است که برخی مشاورها شبکه اجتماعی را عامل طلاق معرفی می کنند.»
البته باید توجه داشت که نوع رفتار افراد در شبکه های اجتماعی موجب بروز مشکل نمی شود. بررسی جدید این مساله را ثابت کرده که حتی مدت زمان حضور در فضاهایی مانند فیس بوک، اسکایپ، اسنپ چت، توییتر و واست اپ هم عاملی برای مشاجره میان زوجین بوده است.
یک پنجم کسانی که در این مطالعه حضور داشتند اعلام کردند که پس از اطلاع از حضور همسر خود در شبکه های اجتماعی بدون هر دلیلی احساس ناخوشایند داشته اند، 43 درصد در این زمینه با همسر خود مقابله کرده اند و 40 درصد هم به خود زمان داده اند تا بیشتر در این زمینه فکر کنند. نیوبوری اعلام کرد که مطالعه آنها یک توصیه کلی به همه همسران می کند و آن هم توجه بیشتر برای حضور در شبکه های اجتماعی است تا از این طریق خدشه ای به زندگی مشترک آنها وارد نشود.
سعودی های متارکه جو
مشکلات زن و شوهرها در شبکه های اجتماعی برای برخی جوامع جدی تر گزارش شده است. از این فضاهایی مانند فیس بوک و واتس اپ این روزها نقش عمده در متارکه میان ساکنان عربستان سعودی ایفا می کنند و رسانه های محلی اعلام کرده اند در این کشور پادشاهی در هر سال 30هزار نفر و در هر روز 82 نفر از هم جدا می شوند. وزارت دادگستری عربستان اعلام کرد تنها در سال 2014 میلادی 33954 زوج سعودی از هم جدا شدند و در شهرهای مکه و جده بیشترین آمار طلاق به ثبت رسید. اما فاضل العمانی، از محققان برجسته این کشور در بررسی جدید خود 10 عامل اصلی برای متارکه میان زوجین صعودی را مشخص کرد و در راس آنها گفته شد اینترنت و شبکه های اجتماعی مهم ترین عامل برای طلاق میان افرادی محسوب می شوند که به تازگی با یکدیگر ازدوج کرده اند.
این کارشناسان توضیح داده اند شبکه های اجتماعی دست کم 25 درصد طلاق های صورت گرفته در عربستان سعودی را موجب شده اند و پیش بینی می شود در سال های پیش رو این میزان افزوده شود. براساس بررسی جدید، 20درصد طلاق ها در عربستان به دنبال ارسال پیام یا تصویر خصوصی در شبکه های اجتماعی صورت می گیرد و این مساله همه را نگران کرده است.
دولت عربستان و مراکز مشاوره خانواده در آن آمار و ارقام مذکور را بسیار جدی گرفته اند و این روزها می کوشند زنان و مردان جوان را به حاضرنشدن در شبکه های اجتماعی تشویق کنند. در حال حاضر کلاس های آموزشی برای جوانان سعودی برگزار می شود تا با معایب حضور در شبکه های اجتماعی آشنا شوند. این کلاس ها مربوط به دوره پیش از ازدواج می شود و دولت سعودی به این نتیجه رسیده که از این طریق می تواند میزان طلاق را بین جوانان خود پایین بیاورد.
پیام رسانی برای طلاق
براساس قانون جدید که در آمریکا به تصویب رسیده است، زمانی که زوجین با یکدیگر به مشکل برخورده اند و قصد آنها برای جدایی قطعی شده است، اجازه دارند درخواست طلاق را از طریق پیام خصوصی در فیس بوک برای فرد مقابل ارسال کنند. این قانون پس از آن به تصویب رسید که الاتورا بایدو 26 ساله تصمیم گرفت از همسر خود جدا شود و وکیل او پس از دادخواست از دادگاه منطقه ای سرانجام این اجازه را دریافت کرد تا احضاریه طلاق را از طریق پیام خصوصی در فیس بوک به دست طرف مقابل برساند.
خانم بایدو سال 2009 میلادی با یک مرد غنایی به نام سنا دارکو، ازدواج کرد. پس از گذشت مدتی مشکلات فراوانی میان آن دو به وجود آمد. در سال 2011 میلادی پس از مشاجرات فراوان دراکو منزل خود را ترک کرد و طی چهار سال گذشته هیچ خبری از او نبود. سرانجام بایدو یک وکیل زبده در اختیار گرفت تا بتواند نشانی از این مرد پیدا کند که البته این اقدام هم به هیچ نتیجه ای نرسید. بایدو که تصمیمش برای متارکه جدی بود، به دادگاه عالی منهتن مراجعه کرد و از قاضی خواست هرچه سریع تر پرونده مربوط به جدایی آنها را بررسی کند.
تلاش ها در این زمینه هم بی نتیجه ماند و از آنجایی که دراکو آدرسی از خود به جا نگذاشته بود، امکان ارسال احضاریه وجود نداشت. وکیل خانم بایدو به قاضی پرونده پیشنهاد داد تا احضاریه از طریق پیام خصوصی در فیس بوک برای این مرد غنایی ارسال شود و از آنجایی که این اتفاق تا آن زمان در کشور آمریکا صورت نگرفته بود، با آن مخالفت شد. سرانجام دادگاه عالی منهتن جلسات فوق العاده تشکیل داد و پس از چند ماه بررسی قانونی را ارایه کرد تا به موجب آن در شرایط اضطراری دادخواست طلاق از طریق پیام خصوصی در شبکه های اجتماعی ارسال شود.
براساس این قانون، زوجین آمریکایی که هم اکنون قصد متارکه از یکدیگر را دارند و به طرف مقابل دسترسی ندارند، می توانند با ارسال پیام خصوصی احضاریه دادگاه را به دست آنها برسانند.
فیس بوک مشکل آفرین
اگرچه حضور زن و مرد در انواع مختلف شبکه های اجتماعی می تواند روی رابطه آنها تاثیر منفی برجا بگذارد، اما بررسی ها نشان داده که تاثیرات فیس بوک در این زمینه بیش از فضاهای مشابه است. کارشناسان بر این باورند که طی چند سال نخست ازدواج، فیس بوک یک تهدید جدی محسوب می شود و می تواند آثار جبران ناپذیری را روی رابطه دو طرف به جا بگذارد. مرکز Slater and Gordon در گزارش اخیر خود پنج روشی که فیس بوک طی آن رابطه میزان زن و شوهر را تهدید می کند و آنها را تا پای میز متارکه می برد، به قرار زیر معرفی کرده است:
1- فیس بوک موجب ایجاد سوءظن میان افراد می شود و برای زوج هایی که به تازگی ازدواج کرده اند، مشکلات فراوانی برجا می گذارد. نتایج حاصل از مطالعه جدید نشان داده است 58 درصد افراد رمز عبور فیس بوک همسر خود را دارند و این در حالی است که فرد مقابل نمی داند همسرش به رمز عبور او دسترسی دارد. با این اتفاق، هرگونه ارتباط فرد با اطرافیان می تواند عامل مشاجره جدید باشد و اگر این رمز عبور تغییر کند، سوءظن برای روابط مخفیانه بیشتر می شود و احتمال متارکه افزایش می یابد.
2- ابزار ارتباطی فیس بوک برای گفت و گوهای اینترنتی عاملی است که به این مشکل دامن می زند. در بهترین حالت تصور بر این است که زن یا مرد ابزارهای فیس بوک را برای برقراری ارتباط با اعضای خانواده یا نزدیکان خود مورد استفاده قرار می دهد. اما بررسی جدید نشان داد این ابزار در 14 درصد موارد برای دنبال کردن یک ارتباط مخفیانه مورد استفاده قرار می گیرد و پس از گذشت مدتی این اتفاق مشکلات فراوانی را به همراه می آورد.
3- برخی اتفاقات میان زن و شوهر ارزش مشاجره و کشمکش را دارد تا مشکل آنها برطرف شود. اما آیا ارزش فیس بوک هم تا این حد است؟ باید اعتراف کرد که بسیاری از زوجین چنین ارزشی را برای این شبکه اجتماعی درنظر می گیرند. بررسی جدید این مساله را نمایان کرده است که حدود 25 درصد از دو هزار زوجی که در نظرسنجی شرکت کردند، دست کم هفته ای یک مشاجره با همسر خود دارند و 17 درصد آنها این مشاجرات را هر روز تجربه می کنند. البته توجه داشته باشید که مشاجرات و دعواهای مذکور فقط با موضوع فیس بوک میان آنها انجام می شود.
4- ما در عصری زندگی می کنیم که حضور در فیس بوک و شبکه های اجتماعی مشابه اجتناب ناپذیر است و البته اعضای این قبیل سایت ها معمولا به آنچه می خوانند و می بینند اعتماد نمی کنند. در مطالعه جدید مشخص شده است 15درصد زوج ها بر این باورند که شبکه رسانه ای یک خطر جدی برای رابطه شان محسوب می شود. براساس این بررسی خطرناک ترین شبکه های اجتماعی از نگاه زوجین به ترتیب فیس بوک، واتس اپ، توییتر و اینستاگرام بوده اند.
5- کارشناسان معتقدند فیس بوک به تنهایی می تواند یک ازدواج موفق را از بین ببرد. ممکن است این نظریه چندان هم جدی تلقی نشود، اما مطالعه حاضر نشان داده است یکی از هر هفت نفری که تازه ازدواج کرده اند فقط به دلیل حضور همسر خود در فیس بوک، اسکایپ، اسنپ چت، توییتر و... طلاق گرفته اند.
با همه این توضیحات، کارشناسان توصیه می کنند که نقش شبکه های اجتماعی در کیفیت روابط عاطفی میان افراد و زوجین جدی گرفته شود و به خصوص کسانی که به تازگی ازدواج کرده اند این مساله را مدنظر قرار دهند که یک تهدید آنلاین رابطه آنها را زیرنظر گرفته است. البته توضیحات بالا به این معنی نیست که حضور در شبکه های اجتماعی صرفا به معنی متارکه میان زوجین باشد. اما اگر از شبکه های اجتماعی به درستی استفاده نشود، مشاهده چنین نتایجی چندان هم دور از ذهن نخواهدبود.
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]
صفحات پیشنهادی
نصایحعلامهحسنزادهآملیبهکاربرانشبکههایاجتماعی
نصایحعلامهحسنزادهآملیبهکاربرانشبکههایاجتماعی خبرگزاری تسنیم شبکههای اجتماعی این روزها محفلی برای نقل دیدگاهها و اندرزهای علامه حسن زاده آملی شده است تسنيم استفاده از شبکههای پیامرسان موبایلی و اجتماعی به اندازهای رواج پیدا کرده که در واقع میتوان گفت به امر بیبدتاثیر شبکه های اجتماعی بر روابط خانواگی
تاثیر شبکه های اجتماعی بر روابط خانواگی هشت سال قبل اگر کسی می خواست در شبکه اجتماعی فیس بوک صفحه شخصی داشته باشد باید آدرس دانشگاهی داشت تا از این طریق بتواند با استادان و همکلاسی ها ارتباط برقرار کند هفته نامه عصر ارتباط - میثم لطفی هشت سال قبل اگر کسی می خواست در شبکه اجتماعنصایح علامهحسنزادهآملی به کاربرانشبکههایاجتماعی
نصایح علامهحسنزادهآملی به کاربرانشبکههایاجتماعی خبرگزاری تسنیم شبکههای اجتماعی این روزها محفلی برای نقل دیدگاهها و اندرزهای علامه حسن زاده آملی شده است تسنيم استفاده از شبکههای پیامرسان موبایلی و اجتماعی به اندازهای رواج پیدا کرده که در واقع میتوان گفت به امر بیبدمردم و شبكههاي اجتماعي عليه كودككشي صهيونيستها و آل سعود
مردم و شبكههاي اجتماعي عليه كودككشي صهيونيستها و آل سعود آنان كه وعده داده بودند آمدند تا لبيك بگويند به فرمان امام خود در حمايت از ملتهاي مظلومي كه هر لحظه زير آتش كينه دشمنان جان كودكان و زنان بيدفاعشان از دست ميرود نویسنده بیژن یانچشمه آنان كه وعدهمشکلات اجتماعی افزایش پیدا کرده است | خبرگزاری ایلنا
رئیس سازمان بهزیستی کشور مشکلات اجتماعی افزایش پیدا کرده است ایلنا رئیس سازمان بهزیستی کشور نسبت به افزایش مشکلات اجتماعی ابراز نگرانی کرد به گزارش ایلنا انوشیروان محسنی بندپی در مراسم ضیافت الهی که شب گذشته در شیرخوارگاه آمنه برگزار شد اظهار داشت جامعه خیرین و نیکوکابازخوانی پرونده اخاذی در شبکه های اجتماعی: اعتماد بیجا دردسرساز شد/ اخاذی خواستگار قلابی از دختر جوان
بازخوانی پرونده اخاذی در شبکه های اجتماعی اعتماد بیجا دردسرساز شد اخاذی خواستگار قلابی از دختر جواناعتماد بیجای دختر جوان دردسرساز شد و با اینکه هنوز یک ماه از خریدن گوشی تلفن همراه هوشمندش نگذشته بود پای دختر 19 ساله را به پلیس فتای استان اصفهان باز کرد به گزارش خبرنگار انتظامداعش پشت خاکریز شبکه های اجتماعی
داعش پشت خاکریز شبکه های اجتماعی دولت فدرال آمریکا یکی از دانشجویان دانشگاه کویینز را که با پشتیبانی گروهک داعش قصد انجام عملیات هدفمند داشت دستگیر کرد و این مساله بار دیگر به جهانیان نشان داد که تبلیغات گسترده تروریستی در شبکه های اجتماعی تا چه اندازه موفق بوده است هفته نامه عانتقاد هانیه توسلی از آزار و اذیت در شبکههای اجتماعی
انتقاد هانیه توسلی از آزار و اذیت در شبکههای اجتماعی روزنامهی اعتماد نوشت هانيه توسلي اين روزها حريم خصوصي ديگر معناي چنداني ندارد و اين وضع در ايران به مراتب بدتر از كشورهاي ديگر است ورود افراد به حوزه شخصي يكديگر قابل كنترل نيست شايد بهتر است بگوييم راهي براي كنترل آن ویک کمپین جدید در شبکه های اجتماعی؛ تقوای مجازی
یک کمپین جدید در شبکه های اجتماعی تقوای مجازی جامعه > خانواده - کارزار کمپین تقوا دردنیای مجازی در شبکههای اجتماعی تشکیل شده است که رفتارها و تعاملات اجتماعی بین افراد در فضای مجازی مطالبی را منتشر میکند تقوا در دنیای مجازی گردانندگان کارزار تقوا در دنیای مجازیحلقه مفقوده اخلاق در شبکه های اجتماعی!
حلقه مفقوده اخلاق در شبکه های اجتماعی همراهی کاربران با امواج این شایعات و تخریب ها نیز خود موضوع دیگری است که از یک سو نشان دهنده آماده بودن بستر اجتماعی برای پذیرش شایعه است و از سوی دیگر کمرنگ شدن اصول اخلاقی در جامعه را نشان می دهد گسترش روز به روز شبکه های اجتماعی موبایل محزمینه استفاده مناسب از شبکههای اجتماعی
تحکیم عاطفی در خانواده زمینه استفاده مناسب از شبکههای اجتماعی یک روانشناس گفت افزایش پیوند عاطفی بین اعضای خانواده عامل موثر در کنترل استفاده از شبکههای مجازی است اشکان زاده در گفتوگو با خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران افزودضرورت فرهنگسازی در خصوص نحوه استفاده از شبکههای اجتماعی
ضرورت فرهنگسازی در خصوص نحوه استفاده از شبکههای اجتماعی معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی بابیان اینکه نسل جدید بیشتر اوقات خود را در فضای مجازی سپری می کنند گفت ضروری است نحوه استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در جامعه فرهنگسازی شود سعید شبستری در نشست ستانصایح علامه حسنزاده آملی به کاربران شبکههای اجتماعی و موبایلی
نصایح علامه حسنزاده آملی به کاربران شبکههای اجتماعی و موبایلیتاریخ انتشار سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۴۴ شبکههای اجتماعی این روزها محفلی برای نقل دیدگاهها و اندرزهای علامه حسنزاده آملی شده است به گزارش تسنیم استفاده از شبکههای پیامرسان موبایلی وصدا و سیما: حضور مجریان در شبکه های اجتماعی ممنوع نیست
صدا و سیما حضور مجریان در شبکه های اجتماعی ممنوع نیستتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۳۹ روابط عمومی صدا و سیما خبر ممنوعیت حضور هنرمندان و مجریان رسانه ملی در شبکههای اجتماعی را تکذیب کرد به گزارش ایسنا رسانه ملی هیچ تصمیمی مبنی بر اعمال محدودیت بر حضور هنرمندزندگی بدون شبکه های اجتماعی
آسیب های دنیای مجازی زندگی بدون شبکه های اجتماعی اگر هزاران دوست همیشه آنلاین هم پیدا کنیم نمیتوانند جای یک گفتوگوی صمیمانه با همسرمان را بگیرد رسول اکرم صلی الله علیه و آله رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش اجابت و آزادى از آتش جهنمسخنان حمایتی مقام معظم رهبری از مذاکره کنندگان در شبکه های اجتماعی
سخنان حمایتی مقام معظم رهبری از مذاکره کنندگان در شبکه های اجتماعی دفتر مقام معظم رهبری در صفحات شبکه های اجتماعی منتسب به ایشان بخش هایی از سخنان حمایتی از تیم مذاکره کننده را منتشر کرده اند به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران در حالی که تیم مذاکره کنندهچهره ها در شبکههای اجتماعی (128)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 128 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها - امیررضا-
سبک زندگی
پربازدیدترینها