تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831180050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خواندنی ها با (35)


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خواندنی ها با برترین ها (35)




در این شماره از خواندنی ها با رمانی از آلدوس هاکسلی، کتابی درباره ی واضح اندیشیدن، گزارشی از زندگی زنان عراقی بعد از جنگ با امریکا... و آشنا شوید.











برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره از خواندنی ها با رمانی از آلدوس هاکسلی، کتابی درباره ی واضح اندیشیدن، گزارشی از زندگی زنان عراقی بعد از جنگ با امریکا... و آشنا شوید.

چگونه در عصر دیجیتال عقب نمانیم

تام چتفیلدترجمه ی ندا شادنظرنشر هنوزچاپ اول: پاییز 93

خواندنی ها با برترین ها (35)



این کتاب، این موضوع را بررسی می کند که چطور همه ی ما در دنیای دیجیتال زندگی و پیشرفت کنیم؛ یا به گفته ی تورو «چطور عمیق زندگی کنیم» و امکانات زمانه مان را کشف کنیم.

کشف این امکانات، مانند کشف شهر یا قاره ای جدید است. ما در حال ورود به مکانی هستیم که در آن، ماهیت انسان ها ثابت باقی می ماند، اما ساختارهایی که این مکان را تشکیل می دهد، با ماهیت انسان ها سازگار نیست. دنیای دیجیتال امروزی، ایده یا مجموعه ای ابزار نیست؛ آن چه باعث فراغت یا لذت انسان ها می شود، فراتر از دستگاه های دیجیتالی مدرن است.

از آن جایی که تعداد انسان ها روز به روز افزایش می یابد، دنیای دیجیتال ، دریچه ای است رو به مکانی که در آن، تفریح و کار، به یک اندازه در زندگی اسنان ها وجود دارد؛ عرصه ای که در آن، در جنبه های مختلف زندگی، مانند روابط دوستانه، استفاده از  رسانه ها، تجارت، خرید کردن، تحقیقات، سیاست، بازی و امور مالی، دائم غافلگیر می شویم. وقتی صحبت از پیشرفت به میان می آید، هدف من این است که دو موضوع وابسته به هم را بررسی کنم: اول چطور می توانیم در دنیای دیجیتال پیشرفت کنیم و دوم، جامعه چطور می تواند به ما کمک کند تا در این عرصه، هم استعداد های درونی مان  را درک کنیم و هم با روشی کاملاً انسانی، با هم ارتباط قرار کنیم،....

شیاطین شهر لودون

آلدوس هاکسلیترجمه ی فاروق ایزدی نیاانتشارات نیلوفرچاپ اول: 94

خواندنی ها با برترین ها (35)



قرون وسطی را به حق قرون تاریک نام نهاده اند؛ دورانی که کلیسا سعی داشت افکار خرافی را در اذهان جای دهد و فرار آنها از ذهن افراد جلوگیری نماید. هاکسلی، با مهارت تام و با وقوف بر اوضاع و شرایط ایام، به زیبایی، تلخی آن زمان را به تصویر می کشد و زوایای تیره زندگی را بیان می کند.

گویی خواننده را با خود به سفری به ژرفنای تاریخ می کشاند تا به چشم خود  ببینند و به گوش خود بشنود که بر مردمان آن زمان چه گذشته است گاه چنان به جزئیات می پردازد که گویی خواننده به پای خود وارد منازل و مغازه ها می شود، به گوشه ی دیر و صومعه راه می یابد، راهبه هایی را می بیند که باید مظهر پاکی و خلوص و صفایی باشند که انگار نوری از بارگاه خدایشان تا بر آن ها تابید، بناگاه بر اثر تلقین کسانی که شیطان مجسم هستند از این روی به آن روی می شوند. گویی هاکسلی میل دارد در بطن داستانی گیرا، که خواننده به زحمت می تواند کتاب را از دست بگذارد و میل دارد بداند که این حکایت سرانجام به کجا خواهد کشید؛...

هزار چهره علم (گفتارهایی درباره دانشمندان، ارزشها و اجتماع)

لزلی استیونسن، هنری بایرلیترجمه ی میثم محمد امینیفرهنگ نشرنوچاپ اول: 93

خواندنی ها با برترین ها (35)



هزار چهره علم را باید از جمله کتاب هایی دانست که می کوشند علم را در بستر تاریخی و اجتماعی آن بررسی کنند. پیدایش علم نوین و نفوذ روزافزون آن در زندگی و فرهنگ ما یکی از مهم ترین تحولات عصر جدید است. درک این تحول و شناخت نهاد علم در عین ضرورت و چیزی نیست که در هیچ یک از بحث های «علمی» به آن پرداخته شود.

برای رسیدن به چنین درکی، این کتاب می کوشد به ارائه ی مثال هایی ملموس از تاریخ علم و با پرهیز از نظریه پردازی های خشک و انتزاعی خواننده را با برخی مسائل فلسفی و اخلاقی با علم آشنا کند از نگاه کلی می توان گفت این کتاب درجه ی نخست به دنبال طرح پرسش است. علم دستگاه دقیق و بی نقصی نیست که از یک سو داده های تجربی مطلقاً مبتنی بر مشاهده از دریافت کند و از سوی دیگر قضیه و نظریه بیرون دهد. مسائل و مشکلاتی درخورد علم و پیرامون علم وجود دارند که سرشت شان فلسفی است. این کتاب به دنبال آن است که خواننده مسائل را بشناسد و اهمیت و ضروریت پرداختن  به آن ها را درک کند.

شهر زنان بیوه (روایت زنی عراقی از جنگ و مقاومت)

حیفا زنگنهترجمه ی لیلی فرهادپورنشر ثالثچاپ اول: 94

خواندنی ها با برترین ها (35)



حیفا زنگنه، در شهر زنان بیوه، داستان کشورش را باز می گوید. داستان را از اواخر قرن بیستم شروع می کند، از زمان حمله امریکا و انگلیس به عراق تا اشغال عراق به دست امریکا. او برای ما شمه ای از جامعه ی عراق را به تصویر می کشد؛ بخش غیر مذهبی آن که اغلب نادیده گرفته می شود.

جامعه ای که سال ها درگیر تحریم ها، جنگ و اشغال بوده است. از جامعه ای می گوید که می کوشد کشورش را بر اساس ارزش های خود بسازد. زنگنه در این کتاب تاریخ مفصلی از مشارکت های اجتماعی و فعالیت های سیاسی زنان عراق می پردازد. او انگشت اتهام خود را به سوی بسیاری از  سازمان های غیر دولتی عراقی نشانه رفته است؛ سازمان هایی که بعد از تهاجم امریکا به عراق، در سال 2003، مثل قارچ رشد کرده اند و از نوعی استعمار زیر پوشش دفاع از زنان و فمینیسم حمایت می کنند که به زنان عراقی امروز ربطی نداردو دست آخر، زنگنه از بغداد امروز می نویسد: شهری مملو از زنان و کودکان داغداری که در سوگ عزیزانشان و همچنین موطن از دسته رفته شان نشسته اند. زنان و کودکانی که حقوق ملیتشان این جسارت را به آن ها می دهد تا با مقاومت و آزادیخواهی، عراقی مستقل را برای خود بسازند.

واضح اندیشیدن (راهنمای تفکر نقادانه)

ژیل لوبلانترجمه ی مهدی خسروانینشر گمانچاپ اول: 94

خواندنی ها با برترین ها (35)



هر کسی، تا اندازه ای می داند چگونه خردورزی کند (چگونه بیندیشد، استدلال کند، شواهد را بازشناسد، و آنها را ارزیابی کند)، زیرا این یکی از اصلی ترین کارهایی است که انسان ها انجام می دهند. بنابراین در این کتاب چیز یکسره جدیدی یاد نمی گیرید؛ آن چه می آموزید این است که کاری را که همیشه انجام می داده اید بهتر انجام می دهید مهارت هایی که یاد می گیرید به شما یاری می کنند تا با دیگران بهتر دادوستد کنید؛ در محیط تحصیلی و هم بیرون از آن. بسیاری از شما، بلافاصله پس از پایان تحصیلاتتان، وارد شغلی که ارتباط مستقیمی با رشته ی درستی تان داشته باشد نمی شوید، اما مهارت های تعقل و استدلال کرده همه جا ارزشمندند.









تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن